Sobota , 05. 10. 2024

Eliška

Žhavé módní trendy léta 2024: Co nesmí chybět ve vašem šatníku

Léto 2024 přináší do světa módy nové trendy, které ovládly přehlídková mola v New Yorku, Londýně, Miláně a Paříži. Letos se zaměřuje na kombinaci pohodlí, elegance a trochu odvahy. Přečtěte si, co by nemělo chybět ve vašem letním šatníku.
Trendy
Puntíky jsou dalším nadčasovým vzorem, který se vrací na módní scénu.

04. 07. 2024

04. 07. 2024

Průsvitné materiály

Průsvitné a dírkované látky jsou jedním z hlavních trendů tohoto léta. Jsou ideální pro tropické teploty a dodávají outfitu lehkost a smyslnost. Průsvitné šaty, haleny a letní svetříky jsou hvězdami sezóny, které vám umožní cítit se svůdně a zároveň pohodlně.

Trendy minišortky

Minišortky se vrací na výsluní. Krátké šortky jsou nejen stylové, ale také velmi trendy a praktické pro horké letní dny. Tento trend se objevil na přehlídkách značek jako Gucci a Chanel, a je ideální pro odvážnější módní nadšence.

Bílá a průsvitná

Bílé šaty, ať už průsvitné nebo poloprůsvitné, jsou letos velkým hitem. Návrháři se odklonili od pastelových barev a zaměřili se na čistou bílou, která dodává outfitu svěžest a eleganci.

Denim

Denim je nadčasový a pro léto 2024 se vrací v hravém a uvolněném stylu. Džínové šaty, sukně s volány a oversized džínové bundy a vesty jsou nezbytností pro každého, kdo chce vypadat ležérně a cool.

Metalická zlatá

Metalická zlatá se stává dominantní barvou tohoto léta. Zlaté minišaty nebo kovové akcenty v podobě pásků a výrazných náušnic dodají vašemu outfitu šmrnc. Tento trend je ideální pro zvláštní příležitosti a večerní akce.

Puntíky

Puntíky jsou dalším nadčasovým vzorem, který se vrací na módní scénu. Velké i malé puntíky dodávají outfitu hravost a eleganci. Jsou ideální pro letní šaty a sukně a hodí se pro různé příležitosti.

Šněrování a korzety

Korzety a šněrování se objevují jako klíčové prvky v letních kolekcích. Tyto detaily dodávají oblečení strukturu a zajímavý vizuální prvek. Korzetové topy a šaty jsou ideální pro ty, kteří chtějí zdůraznit svou siluetu.

Jak si užít letní módu

Letní módní trendy pro rok 2024 jsou o kombinaci pohodlí, elegance a odvahy. Nebojte se experimentovat s průsvitnými materiály, minišortkami, metalickými prvky a denimen. S těmito kousky budete na letošní sezónu dokonale připravené.

K TÉMATU  V čem vyrazit letos k vodě a dodržet trendy. Tohle je plážová móda pro rok 2019

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Vintage vzkříšení: Proč jsou retro kousky trendem roku 2024

Dámské kožené lodičky – 3 důvody, proč je musíte mít

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ne nadarmo se říká, že každý člověk je jedinečný. Tento argument se bezpochyby týká i v případě volby dioptrických brýlí, které, mají jí maximálně splňovat nejnáročnější kritéria, musí být vybírány na základě určitých vlastností jejich nového majitele. Která to jsou? Pojďme se na to podívat!
Nutně potřebujete změnu? Chcete vyzkoušet úplně něco nového a láká vás přestěhovat se do zahraničí? Mnozí z nás se toho bojí, pochopitelně. Je to velký životní krok. Ale ne tak nereálný, jak si myslíte.
Hub se letos urodilo poměrně dost, i když je pravdou, že jen na některých místech. Pokud patříte k lidem, kteří se letos vydávali na houby poměrně aktivně, víte, že se dařilo hlavně růstu bedel. Ať už jste ale narazili na tuto nebo zcela jinou houbu, její konzumací jste prospěli svému zdraví. Houby jsou totiž zdravé, zejména tedy některé z nich.  
Sváteční atmosféra je o víc než jen vánočním stromečku a dárcích. Jak vykouzlit tu pravou vánoční pohodu? Dnešní článek na Dámské Lize přináší osvědčené tipy, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru na Štědrý den. Od kouzelného osvětlení po voňavé lahůdky, zjistěte, co by nemělo chybět ve vašem vánočním repertoáru a jak si užít tento magický čas s rodinou a přáteli.
Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?
Detox organismu se stal nedílnou součástí zdravého životního stylu. Po zimě nás čeká očista těla jarním detoxem. Právě strava raw by pro řadu z vás mohla být ideální cestou. Její výhodou je příjem čerstvých zdravých surovin, nenáročnost přípravy či úbytek váhy. Za kvalitu si bohužel připlatíte, na druhou stranu ale ušetříte na energiích.
Lidé to dělají pořád. Nestačí jim obyčejné koupání, u bazénu nebo na břehu rybníka prostě blbnou, a to se často neobejde bez střemhlavého pádu. Pokud se ale nikomu nic nestane, nakonec je z toho zdroj smíchu pro celé okolí.
Zima se začíná velmi pomalu, ale nemilosrdně projevovat. Slunce zapadá velmi brzy - a v nočních hodinách už se vyšších polohách objevují mrazíky. To je nechvalné znamení blížících se zimních měsíců, během nichž se budeme snažit trávit co nejvíce času v teple našeho domova. A teplo je přeci důležité!
Přemýšlíte, co dělat během volného odpoledne, kdy je venku nevlídno a v televizi nejde nic, co by vás dvakrát bavilo? Je načase si sednout nad oblíbenou knížkou a s čajem v ruce se pořádně začíst do děje.
Svatba se plánuje od začátku do konce. Právě tohle ale přímo volá o to, aby něco nevyšlo podle představ. Někdy je to neškodný trapas, jindy nepříjemný pád. Typickým příkladem je házení kytice nevěsty!

Výběr článků

Malý pokoj má jistě své výhody – je útulný a příjemný, snadno se v něm udržuje pořádek a nemusíte se obtěžovat s tolika kusy nábytku. Přesto se zde cítíte příjemněji, když vypadá opticky větší, než ve skutečnosti je. Nemusíte hned myslet na náročnou přestavbu, stačí pár jednoduchých triků. Nechte se inspirovat.
Konzumace kávy, čaje a červeného vína, kouření, přibývající věk a tak dále – faktorů, proč dochází ke žloutnutí zubů je mnoho. Někteří jedinci mají ke žloutnutí zubů větší sklony než jiní. Naštěstí se nacházíme ve 21. století. A způsobů a metod, jak zuby vybělit je tolik, že si vybere opravdu každý. Pojďme na to!2
Poslední schůzku s Nelou pojala koučka Marcela Hlaváčková poněkud netradičně. A podle očekávání z ní měla její klientka velkou radost. Proč? To se dočtete na řádcích níže.

Nepřehlédněte

Plánování prázdnin s dětmi školou povinnými se často rovná složité manažerské práci. Prázdniny jsou pro všechny děti radostí a úlevou od školních povinností, ale ne tak pro rodiče. Ti musí velmi pečlivě plánovat, kam se školáky. Volných dnů je totiž podstatně víc, než mají dospělí dovolené.
Tento týden se můžeme těšit na významné planetární události. Slunce nadále pobývá ve znamení Raka, což klade důraz na rodinné vztahy a emocionální pohodu. Důležitou změnou je retrográdní pohyb Saturnu, který nás povede k přehodnocení našich cílů a závazků. Přečtěte si, jaké vlivy očekávat pro vaše znamení a co vám hvězdy připravily na tento týden.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek