Čtvrtek , 04. 07. 2024

Prokop

Hvězdná oslava Heleny Vondráčkové v O2 areně

V pondělí večer pražská O2 arena ožila ve velkém stylu. Legendární česká zpěvačka Helena Vondráčková zde oslavila své 77. narozeniny koncertem, který se nesl v duchu oslavy jejích 60 let na hudební scéně. Tisíce fanoušků, symfonický orchestr a desítky tanečníků a stepařů – to vše doprovázelo Vondráčkovou při její velkolepé show, která přilákala diváky všech věkových kategorií.
Oslavy Heleny Vondráčkové
Hvězdné oslavy Heleny Vondráčkové v O2 areně

28. 06. 2024

28. 06. 2024

Hity, které zní i po letech

Vondráčková ve svém repertoáru neopomněla zahrnout největší hity jako “Lásko má já stůňu”, “A ty se ptáš co já” a “Dlouhá noc”. Její hlas, plný energie a emotivnosti, zůstává i po desetiletích nezaměnitelným. Jak sama zpěvačka sdělila v rozhovoru pro TN.cz, velmi ji dojala reakce publika, které s ní v závěrečných momentech večera spontánně zazpívalo.

Oslava Heleny plná překvapení

Helena Vondráčková se nechala obklopit nejen kolegy z branže, ale i mladými talentovanými umělci, kteří přinesli na pódium svěží energii. Mezi hosty nechyběla například zpěvačka Olga Lounová a kapela J.A.R. Zpěvačka v rozhovoru přiznala, že v posledních letech preferuje společnost mladších lidí, kteří jí dodávají inspiraci a nové nápady.

Vystoupení Heleny Vondráčkové v O2 Areně.

Nejen umělecké výkony, ale i osobní život Vondráčkové byl plný překvapení. Její manžel Martin Michal ji obdaroval bezdrátovými sluchátky pro lepší poslech hudby.

Úspěch a dary, které zahřejí srdce

Koncert nebyl jen uměleckým, ale i osobním triumfem pro Vondráčkovou. Dlouhé měsíce příprav se vyplatily, a jak sama řekla, největším darem pro ni byla odezva publika a krásné květinové dary, které od fanoušků obdržela. Tento večer tak pro ni byl nejen oslavou kariéry, ale i potvrzením toho, že její písně a charisma stále rezonují srdci jejích posluchačů.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Helena Vondráčková slaví 77. narozeniny a chystá se na “Dlouhou noc” v pražské O2 aréně

Dechberoucí příběh Karla Svobody skladatele, který uměl žít naplno

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Že nám po probdělé noci nebývá úplně fajn, víme zřejmě všichni. Když se takových nocí zopakuje hned několik, naše energie během dne rapidně klesá. To však není jediným nepříjemným efektem nedostatku spánku. Tento stav se na našem těle odráží v mnoha ohledech.
Schyluje se u vás k milníku v podobě čtyřicátých narozenin? Těšte se na to, že konečně odhodíte stud a začněte si to v posteli pořádně užívat. Co dalšího vás čeká a co s tím má společného smartphone? Bude hrát s vámi nebo proti vám?
Vlastnoručně vyrobené vánoční dekorace mají hned několik pozitiv. Budou jedinečné a originální, přizpůsobíte je dokonale svým představám a navíc ušetříte. K tomu všemu budete mít z jejich tvorby skvělý pocit, obzvlášť v případě, že vám je pochválí nějaká návštěva. Inspirujte se nějakým nápadem!
Ve všech pohádkách je konec jasný – „Žili spolu šťastně až do smrti.“ Realita je ovšem dost jiná a my se nacházíme v situaci, kdy si z předchozího vztahu do toho nového s sebou bereme děti. Podobně je na tom i náš nový partner. A zapletenec je na světě! Zvládněte vztah mezi nevlastními sourozenci.
Úspěšné složení závěrečných zkoušet se musí oslavit. Promoce je jedinečnou možností, kam uzavřít jednu kapitolu života a otevřít další. Všichni chceme absolventa překvapit krásným dárkem, který se mu bude líbit. Poradíme vám, co pořídit pro ženy i muže. Uvidíte, že nakonec ten nejlepší dárek vyberete.
O sexuálním násilí se mluví čím dál častěji a zabývají se jím i televizní a filmoví tvůrci. Ostřílená dvojice Biser Arichtev a Jan Coufal si jako předlohu vzali případ takzvaného Guru Járy, který pod záštitou duchovní pomoci zneužíval své klientky.
Chcete žít zdravě a v souladu se zdravým životním stylem, a přitom vás každý den čeká směna v kanceláři? Nezoufejte. I tady se dá všechno vyladit tak, abyste se nemusely o své tělo obávat. Zaměřte se na detaily, které vám pomohou udržovat se v dobré kondici i během pracovního dne.
Taky se vás dotkla koronavirová krize po finanční stránce? V tom případě pravděpodobně přemýšlíte nad tím, jak rodinný rozpočet trochu “nakopnout”. Naštěstí lze vykonávat rovnou několik prací z domova, pro kterou se rozhodnete vy?
Paní zima již ztrácí sílu a bude muset před své žezlo jaru, které nám již nyní vykouzlilo příjemné teploty, které lákají mnoho lidí trávit mnohem více času venku. A při sportování v jarní přírodě jsou pro každého běžce, turistu či cyklistu nepostradatelné kvalitní oděvy z funkčních materiálů.
Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! Nikoliv v přízemí. Abyste nezabloudili, použijte služební vchod (z ulice u Obecního domu) hned vedle výlohy Blanky Matragi a nechejte se vyvézt výtahem do druhého patra. Za nízké ceny získáte zlato i v Brně, v ikonické cihlové budově Dornych, vedle Vaňkovky. Právě nízká cena a vysoké skladové zásoby přivádí k tomuto tradičnímu prodejci investičního zlata a stříbra nové zájemce o bezpečné uložení finančních prostředků do drahých kovů. Že jsou ceny zlatých cihel a zlatých mincí u tohoto prodejce skutečně nejnižší, se můžete přesvědčit na stránce investiční zlato. Ceník v euro je na stránce investičné zlato. Přízemní cenou zlata se tento prodejce výrazně odlišuje od ostatních nabídek na trhu. Potvrzuje to i jeho umístění na prvním místě loňského srovnání finančních produktů v kategorii prodejců drahých kovů (soutěž pořádá server Finparáda společnosti Scott & Rose).
Tahle kočka zůstává nerada doma sama, a tak se spolu se svým páníčkem pohybuje po městě i na motorce. Nestrpí ovšem žádnou potupnou krabici nebo přepravku, a cestuje raději jako běžný spolujezdec. Vypadá to, že byla dobře proškolená o bezpečnosti na vozovce. Už jste viděly něco podobného třeba u vás ve městě?
Těhotenství patří k požehnaným stavům, při kterých žena prochází řadou změn. A právě tyto změny mohou devítiměsíční čekání značně znepříjemnit. Obrnit se trpělivostí a vytrvalostí musí nejen samy zástupkyně něžného pohlaví, ale i jejich partneři, kteří jsou velmi zkoušení. Pojďme si odtajnit hlavní a nejzásadnější změny, ke kterým v těle těhotné ženy dochází.

Výběr článků

Muži jí leželi u nohou, ženy v její blízkostí pukaly závistí. Byla krásná, talentovaná, ale osud se s ní nemazlil. Seznamte se s jednou z nejkrásnějších a nejnadanějších hereček, které se kdy ve filmovém světě objevily.
Tavná pistole s horkým lepidlem není jen na adventní věnce a podobné dekorace. Neuvěříte, co všechno s její pomocí dokážete vytvořit. Vyrobte si boty k vodě, podložku pod hrnek nebo pokojovou lampičku!
Mytí vlasů může být stejnou rutinou jako samotná ranní hygiena. I při rutině však můžete dělat několik chyb, kterými kvalitu vlasů ničíte. Abyste takovým problémům předešli, naučte se vnímat nejčastější chyby a vyvarujte se jim. Naučte se správnou techniku mytí vlasů a už nikdy se nebudete trápit kvůli lámavým konečkům nebo mastnotě.

Nepřehlédněte

Už dlouho toužíte po víkendu ve wellness, ale jak časové, tak finanční důvody vám to neumožňují? Nezoufejte, máme pro vás hned několik rad, jak si udělat wellness víkend doma.
Ať už jste milovníci módy, nebo jde toto trochu mimo vás, stojí za to si připomenout pár kousků, ze kterých postavíte skvělé outfity.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek