Sobota , 28. 09. 2024

Václav

Jana Štefánková: Od Playmate k úspěšné podnikatelce na Seychelách

Odvážná a nezapomenutelná. Jana Štefánková, známá nejen jako první česká Playmate, ale také jako ikonická moderátorka pořadu Peříčko, dnes slaví své 50. narozeniny. V článku se podíváme na její úspěšnou kariéru v showbyznysu, kterou po letech vyměnila za život a podnikání na exotických Seychelách.
Jana Štefánková slaví 50. narozeniny

17. 06. 2024

17. 06. 2024

Začátky kariéry

Jana Štefánková se narodila 17. června 1974 v Havlíčkově Brodě. V mládí se věnovala závodnímu běhu a po maturitě na gymnáziu odešla do Brna, kde studovala němčinu na soukromé škole. Poté jako první studentka z Evropy studovala angličtinu na havajské univerzitě v Manoa. Po návratu do Česka, se její život změnil díky náhodnému setkání s fotografem Břetislavem Podolníkem, který ji nafotil pro místní tisk. Veřejnost si ji však pamatuje především díky její roli první české Playmate časopisu Playboy v roce 1993.

Jana Štefánková
Jana Štefánková byla první česká Playmate.

Jana Štefánková a Peříčko: Jak televizní pořad ovlivnil její kariéru

Největší popularitu získala Jana jako moderátorka erotického pořadu Peříčko, který se vysílal v letech 1997 až 2004. Tento pořad, první svého druhu v české televizi, probíral témata, o kterých se do té doby veřejně nemluvilo. Jana se stala jednou z jeho nejvýraznějších moderátorek, což jí přineslo značnou popularitu a otevřelo dveře k dalším příležitostem v showbyznysu. Kromě moderování společenských akcí a vystupování v reklamách si zahrála i ve filmu, konkrétně v krimi filmu Bolero z roku 2004.

Jana Štefánková v reklamě na Palác Jana Štefánková také vystupovala v reklamách, včetně známé kampaně pro Palác Flóra.

Vzdělání a další aktivity

I přes svoji úspěšnou kariéru v showbyznysu nezapomínala Jana na vzdělání. Vystudovala Vysokou školu hotelovou a získala titul v oboru gastronomie. Seychely se staly jejím druhým domovem, kde se usadila se svým manželem, podnikatelem René Tauberem. Společně mají dva syny, Reného a Erica.

Jana Štefánková: Realitní podnikání na Seychelách

Posledních patnáct let se Jana věnuje realitnímu podnikání. Společně s manželem prodávají nemovitosti, přičemž ona sama se specializuje na prodej soukromých ostrovů po celém světě, včetně Pacifiku, Karibiku a Středozemního moře. „Prodávám nemovitosti v oblasti Indického oceánu, přidala jsem prodej soukromých ostrovů. To je komodita, která si nežádá publicitu, spíš jsou to klienti, kde ty prodeje probíhají potichu,“ vysvětluje Jana.

K TÉMATU  Švábi, špína a smrad: Kontroverzní Výměna manželek předčasně ukončena

Život na Seychelách: Osobní filozofie Jany Štefánkové

Jana žije na Seychelách, kde je honorární konzulkou a pořádá semináře v oblasti obchodní etikety a stolování. Plynně mluví pěti jazyky, včetně kreolštiny. I ve svých 50 letech si udržuje skvělou kondici a vzhled. „Jsem spokojená, to je ten hlavní recept. Chce to disciplínu, vím, co si můžu dovolit. Nepřeháním to ale jak s cvičením, tak s dietami. Snažím se ke všemu přistupovat s rozumem,“ dodává.

Jana Štefánková slaví padesátiny: Pohled na její život a úspěchy

Jana Štefánková, známá díky své roli v pořadu Peříčko a jako první česká Playmate, dnes úspěšně podniká v oblasti realit. Její životní cesta od modelky a moderátorky k podnikatelce na Seychelách je inspirativní a ukazuje, že s disciplínou a rozumným přístupem lze dosáhnout spokojenosti a úspěchu v různých životních etapách.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Ewa Farna představila novou píseň pro film Vlny

Adéla Štroffeková zvítězila v soutěži a stala se novou Miss Česka

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Napájecí zdroj je elektronické zařízení, které v rámci daného výkonu přeměňuje jeden typ elektřiny (nejčastěji střídavé síťové napětí) na jiný (nejčastěji stejnosměrné napětí). Každý zdroj je definován třemi základními parametry charakterizujícími napěťové úrovně a výkony. Jeho úkolem je dodat potřebnou elektrickou energii.
Dušičky, tedy Památka zesnulých, vychází na pátek. 2. listopad je den, kdy navštěvujeme hroby. V zámoří má trochu veselejší nádech a slaví se už 31. října. Tradice je jedna věc, ale všechna ta výzdoba vypadá skvěle! Následující video ukáže 23 rychlých tipů na tu pravou halloweenskou dekoraci.
Každý, kdo umí perfektně druhý jazyk, vám řekne, že nejlepší metodou, jak se ho naučit, je cestovat a žít v zahraničí. Ne každý k tomu má však vytvořené podmínky. Někomu chybí odvaha, jinému peníze a někdo zkrátka hledá jiné cesty.
Otevřete dveře k zdravějšímu životnímu stylu. Dnes přinášíme vám praktické rady a osvědčené tipy, které vám pomohou iniciovat a udržet zdravé návyky. Od malých každodenních změn po postupný proces adaptace, čeká na vás průvodce, jak integrovat zdravější rozhodnutí do svého každodenního života. Jste připraveni na cestu k celkovému zlepšení svého životního stylu? Pojďte do toho snámi a objevte radostné stránky zdravějšího já.
The Pole House se nachází 40 metrů vysoko nad Fairhaven Beach v Austrálii. Tenhle nádherný výhled si může dopřát každý, kdo si luxusní pobyt pronajme třeba na víkend. Od nás je to ale trochu daleko, takže vám nezbývá, než si alespoň prohlédnout, jak tohle hnízdo vypadá.
Tak co, kdy jdete k zápisu? Už se těšíš do školy? Počkej, paní učitelka bude přísná, tam nebudeš moci takhle divočit! Takové a mnoho dalších „hlášek“ slyší šestileté děti od příbuzných, když se chystají na svůj slavný den – zápis do základní školy. Co jsou schopny doopravdy chápat?
Zdena Studénková, proslulá svými rolemi v pohádkách a filmech jako "Panna a netvor" či "Anděl s ďáblem v těle", dnes slaví 70. narozeniny. Herečka, která si získala srdce diváků v Česku i na Slovensku, je symbolem ženskosti a smyslnosti. Přesně takovou ji známe i z komedie "S tebou mě baví svět"
Ve světě módy, kde rychle se měnící trendy určují rytmus sezónních kolekcí, určité prvky šatníku si zachovávají svůj neměnný charakter elegance a univerzálnosti. Dámská košile, díky své všestrannosti a nadčasovému designu, představuje klíčový prvek dámského šatníku, který lze úspěšně použít při vytváření jedinečných stylizací pro nejdůležitější příležitosti. Značka TATUUM, s dlouholetou tradicí ve vytváření vysoce kvalitního oblečení pro ženy, nabízí dámské košile, které okouzlují jemnou elegancí a dokonalostí zpracování a stávají se nezbytným společníkem výjimečných chvil.
Jednoduchý čistý design, kombinace dřeva a betonu. To je Ion Adventure Hotel na Islandu, který má vlastní termální lázně s výhledem do okolní přírody. V noci pak můžete přímo z bazénu pozorovat na obloze polární záři nebo se koukat ven proskleným výhledem z restaurace v prvním patře. Nádhera!
Stříbrný náhrdelník je více než jen krásný. V tomto blogu najdete všechny výhody nošení stříbrného náhrdelníku. Hledáte nový náhrdelník, který byste přidaly do své šperkové kolekce, a zvažujete stříbro? Děláte skvělou volbu. Náhrdelníky ze stříbra jsou krásné, odolné a nestojí jmění. Jsou také hypoalergenní a snadno se udržují na rozdíl od mnoha jiných drahých kovů. Stříbrné náhrdelníky jsou univerzální a dostupné v široké škále stylů. Takže ať už hledáte něco elegantního, nebo dáváte přednost roztomilému a hravému vzhledu, určitě najdete ten pravý stříbrný náhrdelník pro vás. Chcete více podrobností o všech výhodách tohoto úžasného kovu?
Ekologie se v současné době klade na první místo. Svůj podíl na tom má zjištění, že stojíme za rychle se oteplující planetou nebo že naším přičiněním mořští živočichové nežijí tak dlouho, jak by mohli, neboť se zamotají do plastových odpadků. Kromě toho, že se spustila řada kampaní bojujících proti plastům a proti nadměrné konzumaci masa, dostaly se také do popředí přírodní úklidové prostředky. Jinými slovy jsme se opět navrátily do minulosti.
Ledvinové kameny způsobují nesnesitelnou bolest. Kdo tuto věc někdy zažil, může potvrdit, že na tuto zkušenost nikdy nezapomene.

Výběr článků

Modelka Simona Krainová je v poslední době známá zejména pro své očistné kúry a detoxy, ájurvéda ji doslova pohltila. Jak taková harmonizace těla pod taktovkou 5000 let staré indické medicíny probíhá?
Jaká zvířátka máme doma nejčastěji? Jsou to samozřejmě kočky a psi. Každý jedinec má jinou povahu, vždycky je ale milujeme. Tihle domácí mazlíčci mají jedno společné - když si hrají, stojí to za to a často nás překvapí něčím novým, čemu se rádi zasmějeme. Podívejte se na video!
Krásný čas Vánoc se kvapem blíží, a tak je třeba začít přemýšlet, co o adventu budete s rodinou dělat. Vedle pečení vánočního cukroví se určitě vydáte i na některé vánoční trhy, které doplní kouzelnou atmosféru svátků. Jděte se podívat na ty nejkrásnější trhy, díky nimž se začnete na Vánoce těšit takřka hned.

Nepřehlédněte

Myslíte si, že vybrat dokonalé sluneční brýle je poměrně složité? Vsázíte na trendy poslední módy, ale i přesto ne a ne najít ty pravé? Vybírat sluneční brýle podle nových trendů je samozřejmě v pořádku, ovšem nejdůležitější je vzít v úvahu tvar vašeho obličeje. Sluneční brýle vám totiž budou skutečně slušet jedině tehdy, pokud budou ladit k vašim obličejovým proporcím. Poradíme vám, jaké sluneční brýle budou pro vaši tvář ty dokonalé.
Některé z nás se při pojmech „povinné ručení“ a „havarijní pojištění“ jen zatočí hlava při představě, že bychom si jej měly sjednávat samy. Návštěva pojišťoven, porovnání, co nám na přepážkách bylo nabídnuto, ale hlavně: pamatovat si údaje o našem autě. Jenže takto už to dávno neprobíhá! Dnes se pojistíte online, z pohodlí domova. Potřebovat budete jen osobní doklady, velký technický průkaz a několik minut svého času.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek