Pátek , 28. 06. 2024

Lubomír

Matěj Homola z kapely Wohnout dnes slaví 50. narozeniny a zároveň se oženil

Matěj Homola, frontman kapely Wohnout, dnes slaví 50. narozeniny a zároveň oznámil, že se oženil se svou dlouholetou partnerkou Andreou Brodekovou. Pár se seznámil před deseti lety v Indii a nyní si řekli své "ano" při neformálním obřadu ve své zahradě.
Homola
Matěj Homola slaví 50.narozeniny

12. 06. 2024

12. 06. 2024

Matěj Homola z kapely Wohnout dnes slaví 50. narozeniny

Frontman kapely Wohnout, dnes slaví významný jubielum. Dnes, 12. června, oslavuje své 50. narozeniny. Homola, který je dlouhodobě jednou z nejvýraznějších postav české hudební scény, se během let stal symbolem českého rocku. Jeho energické vystoupení a charismatický projev přitahují fanoušky všech generací.

Svatba s dlouholetou partnerkou

Současně s oslavami svých kulatin sdílel zpěvák radostnou zprávu o své svatbě. Muzikant se oženil se svou dlouholetou přítelkyní Andreou Brodekovou. Pár se seznámil před deseti lety v Indii, kdy se Matěj rozhodl vyrazit na ranní kávu do místní kavárny. “Kupodivu ho nedělal Ind, ale jedna holka, která tam tehdy pracovala,” vzpomíná Homola na jejich první setkání.

Neformální svatební obřad

Svatební obřad se konal ve středu v jejich zahradě. Novomanželé přijeli k oltáři na motorce, což dodalo celé události neformální a osobitý ráz. Svatební pochod zahráli kolegové z kapely Wohnout a zahradní párty trvala až do rána. Andrea zvolila netradiční svatební outfit – černý top odhalující břicho a dlouhou barevnou vyšívanou sukni, zatímco ženich měl na sobě černou košili a kalhoty.

Vztahy a rodinný život

Matěj Homola má ze svého předchozího vztahu se zpěvačkou Darou Rolins dceru Lauru, které je nyní šestnáct let. S Darou Rolins byli partnery od roku 2005, ale jejich vztah skončil v roce 2010.

Nedávné zdravotní komplikace

Loni v červenci Homola vyděsil své fanoušky, když z nemocnice v Albánii poslal pozdrav. Po nehodě na motorce, kdy mu pod kola vběhl pes, měl zlomenou klíční kost. Naštěstí jeho partnerka Andrea, která s ním byla na motorce, vyvázla jen s odřeninami.

Významný milník

Spojení jeho 50. narozenin a svatby dává této události zvláštní význam. Matěj Homola se nejenom dožívá půlstoletí, ale také začíná novou kapitolu svého života po boku své manželky Andrey.

K TÉMATU  Rocková diva Marta Jandová slaví padesátiny

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Iva Frühlingová otevřeně o polyamorii a rodinném životě

Christina Applegete otevřeně o boji s roztroušenou sklerózou: “Cítím, že život ztrácí smysl”

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Čas prázdnin a dovolených je přímo balzámem pro duši i pro tělo. Ne už tak pro pleť - sluneční paprsky, UV záření, horko, slaná a chlorovaná voda můžou pleť hodně dehydratovat. Víme, jak vypadat skvěle celé toto období. Klíčovým pomocníkem jsou pleťové masky.
Začít žít zdravěji - cíl, který si stanovila celá spousta z nás po zjištění, že jsme během doby covidové v průměru přibrali sedm kilogramů. Do svého jídelníčku proto přidáváme vícero zeleniny, hodně ovoce, naopak omezujeme sladkosti a snažíme se vyhnout se smaženému. Když už olej, tak pouze ten olivový, který je mnohými nutričními specialisty schválený. Mimochodem, věděli jste, že by se měl pít na lačný žaludek?
Říká se, že historie, ač je sebevíc temná, by se měla připomínat. Důvod je prostý - pokud budeme mít neustále na paměti hrůzy, ke kterým v minulosti docházelo, nedovolíme, aby k něčemu podobnému došlo i nyní. I z toho důvodu se stále točí filmy s osvětimskou tématikou, které jsou založeny na skutečných událostech, nad kterými se jen nevěřícně kroutí hlavou. Kromě filmových snímků stojí za přečtení také knihy o koncentračních táborech, které vás možná více vezmou za srdce.  
Výrazná změna zasáhla do české hudební scény, když zpěvák, hudebník a skladatel David Koller oznámil svůj odchod ze skupiny Lucie. Informaci potvrdil i jeho manažer Tomáš Staněk, ačkoliv zatím zůstává tajemstvím, co přesně stojí za touto změnou.
Na vašem těhotenském testu se konečně objevily dvě čárky a vás začala děsit vidina, že se příštích devět měsíců nepohnete z gauče? Dobrá zpráva je, že se v těhotenství sportu zříkat nemusíte. Právě naopak, fyzická aktivita představuje skvělou přípravu na porod. Musíte jen zvolit tu správnou a nepřepínat své síly.
Do pračky se dává především prací prášek a aviváž. Napadlo vás někdy, že byste do ní dali i něco jiného?
Lidem, kteří jsou narozeni v období od 21. ledna do 20. února patří znamení Vodnáře. Vodnáři jsou velmi silní ale i tvrdohlaví, hlavně jsou ale kreativní. Vodnář je vzdušným znamením a lidé v tomto znamení od narození milují originalitu i netradiční životní styl. Jaké jsou jejich silné a slabé stránky? A co můžete čekat od žen a mužů, kteří se narodili v tomto znamení? Podívejte se na podrobnou charakteristiku.
Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejnu má v Praze v budově Obecního domu. Ale pozor, prodejna je ve druhém patře! Nikoliv v přízemí. Abyste nezabloudili, použijte služební vchod (z ulice u Obecního domu) hned vedle výlohy Blanky Matragi a nechejte se vyvézt výtahem do druhého patra. Za nízké ceny získáte zlato i v Brně, v ikonické cihlové budově Dornych, vedle Vaňkovky. Právě nízká cena a vysoké skladové zásoby přivádí k tomuto tradičnímu prodejci investičního zlata a stříbra nové zájemce o bezpečné uložení finančních prostředků do drahých kovů. Že jsou ceny zlatých cihel a zlatých mincí u tohoto prodejce skutečně nejnižší, se můžete přesvědčit na stránce investiční zlato. Ceník v euro je na stránce investičné zlato. Přízemní cenou zlata se tento prodejce výrazně odlišuje od ostatních nabídek na trhu. Potvrzuje to i jeho umístění na prvním místě loňského srovnání finančních produktů v kategorii prodejců drahých kovů (soutěž pořádá server Finparáda společnosti Scott & Rose).
Když poprvé začnete s dietou, můžete v prvním měsíci ztratit o něco více. Pokud například dodržujete nízkosacharidovou dietu, vaše tělo spaluje glykogen uložený ve svalové tkáni, když mu dojdou sacharidy. Glykogen se váže na vodu a při jeho spalování na energii se také ztrácí voda. Tato počáteční rychlá ztráta hmotnosti může být velmi motivující, ale nakonec se zúží.
Jaro je tady a s ním můžeme náš šatník obohatit o stylové oblečení, boty a o svěží módní doplňky. Že netušíte, co je právě trendy? Nevadí! Na následujících řádcích si na aktuální hity na poli módy posvítíme pěkně zblízka. Vy se jen pohodlně usaďte a nechte se inspirovat společně s námi, bude to stát za to.
Tato stavba klame tělem. Na první pohled vypadá jako obyčejná stodola, ale uvnitř se skrývá moderní rezidence. Obrovský prostor v prvním patře, překrásný dřevěný interiér a obrovské prosklené čelo budovy, skýtající výhled na nedaleké hory. Kdo by nebral takové bydlení?
Někdo nedá na ostrá jídla dopustit a dopřává si je téměř denně, jiný nesní jídlo jen o trochu víc okořeněné. Pokud to však nebudete s konzumací pálivých pochoutek vyloženě přehánět, vaše zdraví vám za ně poděkuje. Zkoušeli jste si někdy dát ostré jídlo třeba k obědu v průběhu parného léta? Nejprve vás sice pořádně prohřeje, ale následně způsobí žádané ochlazení.

Výběr článků

Módní trendy se mění jako na běžícím pásu, což statně potvrzují i všichni módní stylisté. Ti v současné době radí jedno – nebojte se kožených modelů, ty s námi ještě nějaký ten pátek zůstanou. A ostatně mají pravdu - kůže opravdu dominuje letošnímu podzimu a bylo by mylné se domnívat, že zanedlouho odejde z módy. Zatím to vypadá, že s námi zůstane až do podzimu nadcházejícího. 
Taky jste to slyšela? Vyber si buď kariera, nebo dítě! Naštěstí dneska už jde zvládnout vše. Přinášíme 5 rad, jak hravě zvládnete obojí.
Miloš Zeman brzy sesedne z pozice hlavy státu. 8. března 2023 tomu bude 10 let od složení prvního prezidentského slibu Milošem Zemanem. Byl zvolen, jako první, přímou volbou a svůj mandát po pěti letech obhájil. Třetí kandidaturu Ústava nepovoluje, a tak teď Česko hledá nového prezidenta. Nebo historicky první prezidentku? Po čem volá naše společnost?

Nepřehlédněte

Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.
Říká se, že každá žena je v podstatě krásná, jen je zapotřebí přijít na správný způsob, jak onu krásu vyzdvihnout.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek