Čtvrtek , 04. 07. 2024

Prokop

Nejlepší fitness trenérky na Instagramu, které stojí za sledování

Fitness trenérky na Instagramu jsou skvělým zdrojem inspirace a motivace pro všechny ženy, které chtějí zlepšit svou fyzickou kondici. Níže uvádíme seznam těch nejzajímavějších trenérek, které svými příspěvky zaujmou každou ženu.
Fitness trenérky
cvičíte rádi doma online?

Jen Selter

Jen Selter je jednou z nejznámějších fitness trenérek na světě. Její příspěvky se zaměřují na cvičení zaměřená na posilování svalů a zlepšení celkové kondice. Sdílí také tipy na zdravý životní styl a motivaci.

Kayla Itsines

Kayla Itsines je australská fitness trenérka, která vytvořila populární tréninkový program BBG (Bikini Body Guide). Na jejím Instagramu najdete různé cvičební rutiny, tipy na stravování a příběhy úspěšných proměn jejích klientů.

Massy Arias

Massy Arias je známá svou energickou a inspirativní osobností. Její příspěvky jsou plné motivace, cvičení a zdravých receptů. Sdílí také své vlastní fitness výzvy a pokroky, což je skvělá inspirace pro všechny sledující.

Emily Skye

Emily Skye je další australská trenérka, která nabízí různé tréninkové plány a tipy na zdravý životní styl. Její příspěvky zahrnují jak cvičení s vlastní vahou, tak i tréninky s vybavením. Emily také sdílí své zkušenosti s mateřstvím a cvičením po porodu.

Hanna Oeberg

Hanna Oeberg je fitness trenérka a kulturistka ze Švédska. Na jejím Instagramu najdete tréninky zaměřené na sílu a vytrvalost, stejně jako tipy na stravu pro dosažení maximálního výkonu. Hanna je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí dosáhnout viditelných výsledků.

Tipy, jak využít fitness inspiraci z Instagramu

Sledování těchto trenérek na Instagramu vám může poskytnout mnoho inspirace a motivace. Zde je několik tipů, jak jejich rady a cvičení integrovat do vašeho tréninkového plánu:

  • Sledování pravidelných příspěvků: Zapněte si notifikace pro nové příspěvky a stories od vašich oblíbených trenérek.
  • Zkoušení nových cvičení: Využijte jejich videa a návody k vyzkoušení nových cviků a tréninkových plánů.
  • Dodržování zdravé stravy: Inspirujte se jejich recepty a stravovacími tipy pro zlepšení vaší diety.
  • Stanovení cílů: Motivujte se jejich úspěchy a příběhy proměn k dosažení vlastních fitness cílů.
K TÉMATU  Hubnoucí proměny, které vám dokáží, že všechno jde, když je dostatek chuti a vůle!

Fitness trenérky na Instagramu mohou být skvělým zdrojem inspirace a návodů pro váš vlastní tréninkový režim. Sledování těch nejlepších vám může pomoci zůstat motivovaný a dosáhnout vašich fitness cílů efektivněji.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Určete svůj somatotyp a konečně dosáhněte vysněné postavy

Spalovače tuků od matky přírody. Nakopněte hubnutí tím, co máte doma

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Osmadvacetiletá Zoraya ter Beeková, která bojuje s těžkými depresemi a hraniční poruchou osobnosti, se rozhodla pro eutanazii. Přes svůj mladý věk a fyzické zdraví jí lékaři sdělili, že její psychický stav se již nezlepší. Podle Daily Mail podstoupí tento krok již na začátku května.
Hormonální dieta rozhodně neslibuje instantní zázrak v podobě drastické diety a následného jojo efektu. Naopak. Principem je především pochopení fungování těla a jeho správné naladění pomocí stravy. Hubnutí je až bonusový efekt.
Příroda se po zimě pomalu probouzí ze spánku. To samé platí také o našem těle, které v chladných měsících fungovalo v trochu jiném režimu. A právě teď, kdy jaro začíná nabírat na síle, je ten správný čas nastartovat očistu organismu a dopřát si svěží probuzení. Jednou z možností je detox jednotlivých orgánů, které zkrátka pro zdravé tělo i mysl musí šlapat jak hodinky. Pojďme se společně mrknout na podrobnosti.
Domácí kosmetika vznikne během chvilky! Oční linky, stíny, tvářenka, rtěnka a lesk v jednom, make-up i pudr. Šest receptů, které překvapí svou jednoduchostí a plně nahradí kupované produkty. Nevěříte?
Vyrážíte ven, ale nestíháte si upravit vlasy? Tyhle snadné a chytré vychytávky vám pomohou vytvořit na hlavě účes podle vašich představ. Účesy jsou hotové za chvilku a potřebujete k nim jen to, co máte v koupelně. Zkuste se inspirovat těmito postupy.
Myslíte si, že máte kufr dostatečně velký, ale když do něj dáte všechny věci, nemůžete ho ani za nic na světe zavřít? Snažíte se do něj vměstnat všechny své věci, ale prostě jste nad jeho limit? Pak byste měli změnit balící taktiku.
Leden je ideálním obdobím, kdy byste si měli naordinovat očistu. Zbavíte se při ní všech škodlivých látek a zároveň posílíte imunitu. Přece jen játra, a nejen ta, dostala v závěru roku pořádně zabrat. Chcete-li jim ulevit, zapojte se do soutěže o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám pomůže při detoxikaci organizmu a navíc podpoří vaši obranyschopnost.
Bydlíte ve vlastním domě a přemýšlíte, jak do budoucna co nejvíce uspořit na energiích? Krátkodobým řešením je samozřejmě snížení její spotřeby. Ale není řešením udržitelným. Jediný krok do budoucnosti, který má v této oblasti smysl, je zajistit si zdroje vlastní. I stát už to ví, a tak poskytuje dotace na energetickou samostatnost nebo alespoň snížení energetické náročnosti bydlení
Dnes, 10. února 2024 začíná Nový čínský rok, který nám přináší energii Dřevěného Draka. Symbolizující proměny, sílu a odvahu, Rok Dřevěného Draka slibuje emocionální a společenské výzvy, ale také obrovský potenciál pro růst a rozvoj.
Události minulých týdnů nás nenechaly chladnými a rozhodli jsme se, že se vydáme dále za poznáním sebe sama. Karanténu jsme zvládli každý po svém, stejně tak jsme si v sobě všichni museli zpracovat strach o sebe i své nejbližší. Nyní je čas se se vším vypořádat. Každý po svém. My zkusili pobyt ve tmě aneb týdenní terapii, kdy se o sobě dozvíte mnohem více, než byste čekali.
Kratom (Mitragyna speciosa) je tropický stálezelený strom z čeledi kávovníkovitých. Pochází z Thajska, Myanmaru, Malajsie a dalších jihoasijských zemí. Jaké má použití v holistickém léčení a wellness?
Co tvoří základ dámského šatníku? Vedle džínů, jednobarevných triček a krátkých letních šortek bychom tam našli také overaly, které se v posledních letech radují z velkého zájmu o ně. Jedná se o módní trend, který je dnes k dostání v celé spoustě provedení. Nosit ho lze jak na večírky či plesy, ale také si lze koupit kousek na spaní nebo letní provedení k moři. Už také vlastníte tento vkusný trend?

Výběr článků

Pojďme na skutečnou zábavu. Víte o tom, že existuje 7 typů pánského přirození? Který z tvarů je nejoblíbenější? A který je kuriozitou? Vážené dámy, pohodlně se usaďte, jdeme se podívat na vysoce vědeckou studii o tom, jaké všemožné tvary může mít pánský pinďour!
Ze všech stran na nás létají reklamy na prostředky do domácnosti, které jsou údajně doslova zázračné. My si je dokola pořizujeme, a tím hojně rozšiřujeme naši syntetickou armádu. Opravdu nám běžné toxické přípravky ovlivňují život?
Léto je sice oblíbeným ročním obdobím pro mnoho z nás, ale naše pokožka a vlasy toto nadšení zrovna nesdílí. A proto bychom se o své tělo měli v létě starat ještě více než v ostatních ročních obdobích, nebo přinejmenším specificky. Jak by měla vypadat péče o vaše vlasy v době, kdy je spaluje letní žár?

Nepřehlédněte

Výprodeje jsou pro většinu z nás lákavou záležitostí, která nám umožňuje pořídit řadu stylových modelů téměř za babku. Často se ale stává, že nám výhodné ceny zamotají hlavu natolik, že koupíme něco, s čím pak nejsme spokojené a nastává ponákupní vystřízlivění – radost následně vystřídá hořké zklamání. Proto jsme pro vás sestavili několik zásadních bodů, které vám pomohou vybrat si na poprvé opravdu skvělé módní kousky, kterých ani v budoucnu nebudete litovat.
Pracujeme, honíme se, všude samé povinnosti... Jediné, co umíme, je odpočinout si u dobrého jídla a pití. Jenže to tělu nestačí. Jednoho dne totiž řekne dost a my úplně odpadneme. Co s tím? A proč je nutné to změnit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek