Čtvrtek , 16. 05. 2024

Přemysl

Dojatá a šťastná Anna K.: Zásnuby a „Údolí včel“ jako hit roku na cenách Anděl!

31. 03. 2024

31. 03. 2024

Zásnuby i hit roku

V 59 letech prožívá Anna K. období, které mnozí považují za jedno z nejkrásnějších v jejím životě. Překonala vážné zdravotní potíže – boj s rakovinou, a nyní se těší ze světlých momentů ve svém osobním životě. Její partner Tomáš Vartecký po čtvrtstoletí společného života položil otázku, na kterou mnozí čekali – požádal ji o ruku. Tento krok znamená pro oba začátek nové kapitoly jejich společného života. Podrobnosti o zásnubách prozradila Anna K. v populárním pořadu 7 pádů Honzy Dědka, kde s humorem popsala, jak její partner použil jako dočasný prsten podložku od dveří, než se mu podařilo zakoupit prstýnek od Cartiera.

Anna K.: Kariéra plná Andělů


Anna K. je za svoji dlouholetou kariéru držitelkou několika ocenění Anděl. V roce 1999 získala ocenění v kategorii Zpěvačka roku a za skladbu “Nebe”, která byla součástí stejnojmenného alba a stala se významným mezníkem v jejím uměleckém vývoji. Na tomto albu spolupracovala s Tomášem Varteckým a Filipem Horáčkem pod producentským vedením Jana P. Muchowa. V roce 2004 pak Anna K. obdržela Cenu Anděl za Nejlepší obal alba za “Noc na zemi” a následující rok získala ocenění za Videoklip roku k písni “Cukr”, který režíroval Jakub Kohák. Zatím poslední ocenění, které Anna K. získala bylo v roce 2006 a od Akademie dostala ocenění Zpěvačka roku.

Anna K. a letošní Anděl

Anna K
Anna K. získala Anděla za skladbu roku.

Nejnovější vítězství Anny K. na cenách Anděl za hit “Údolí včel” z alba stejného názvu přidává do její sbírky další prestižní ocenění. Při přebírání ceny vyjádřila hlubokou vděčnost, zejména svému dlouholetému partnerovi a spoluautorovi Tomášovi Varteckému, s emocionálními slovy: “Tome, jedno křidélko je tvoje. Děkuji, že jsi se mnou tuhle desku zvládnul, děkuji, že jsi se mnou zvládnul těch 26 let

K TÉMATU  Marilyn Monroe: Lidé ji nikdy nebrali vážně
Dojemná děkovná řeč Anny K.

Anna K. vyráží na turné

Album “Údolí včel” od Anny K., které se setkalo s kladným přijetím jak od kritiků, tak od posluchačů, dosáhlo svého vrcholu ziskem prestižní sošky na cenách Anděl za titulní píseň “Údolí včel” jako hit roku. Tento úspěch nejen zvýrazňuje výjimečný talent Anny K. a její trvalé postavení na hudební scéně, ale také ukazuje na hluboké a láskyplné spojení s jejím životním partnerem Tomášem, který stojí za všemi jejími písněmi od alba “Nebe”. Jejich spolupráce je dokladem sázky na jistotu, která přináší stálé umělecké úspěchy a pozitivní ohlasy od posluchačů. S blížícím se jarem se zpěvačka chystá na turné, kde posluchačům představí novinkové album “Údolí včel”, ale pochopitelně zazní i staré, léty prověřené hity, čímž se stane každé vystoupení nezapomenutelným zážitkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Známe vítěze Cen Anděl: Nejlepší album má kapela November 2nd, bodovali i Anna K, David Koller a Viktor Sheen. Podívej se na výsledky

Po Světle přichází Údolí včel. Anna K je zpět s novou energií a novým albem.


Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ano, i v českých supermarketech už najdete exotické ovoce z druhého konce světa, které vám připadá tak všední jako jablka z vaší zahrady. Ale ujišťujeme vás, že stále ještě existují druhy, o kterých jste možná neslyšeli. Které to jsou?
Děti i domácí mazlíčci umí být roztomilí. Tihle prckové sice ještě nosí pleny, ale už mají doslova záchvat smíchu. A může za to pes! Slyšet dětský smích je rozhodně lepší, než křik. Možná se budete smát s nimi!
Polyamorie během posledních několika let přestává být tabu a začíná se k ní hlásit čím dál tím více lidí, a to včetně osob pohybujících se v showbyznysu. Co to povídáme, vlastně především celebrity polyamorii zpopularizovaly.
Než se stali slavnými, tak mnoho z nejbohatších a nejuznávanějších osobností světa nemělo peníze. A někteří z nich nebyli pouze chudí, byli doslova bezdomovci.
Při nakupování na internetu můžete narazit na řadu zajímavého. Při házení oblíbených nápojů do virtuálního košíku na vás může vyskočit třeba takzvaný matcha čaj, který vás zaujme pro svou nápadně zelenou barvu. Právě díky ní se nad ním pozastavíte a přemýšlíte, jestli si ho také vhodit či nevhodit do onoho koše. Nakonec však kliknete na "dokončit nákup" s tím, že si ho zakoupíte někdy příště. Pojďme si prozradit, proč se této chyby v budoucnu nedopustit.  
Ještě v botníku nemáte bílé tenisky? Pak byste tuhle chybu měly rychle napravit. Tenisky se totiž hodí ke všemu – k sukni, džínům a třeba i k šatům. Podívejte se, jak můžete tenisky kombinovat.
Už několik posledních let je módním trendem označovat výrobky přízviskem bio, farmářský nebo lokální. My se dnes podíváme na kloub především slovíčku 'bio', které v nás sice může evokovat něco, co je velmi kvalitní, ale ve skutečnosti tomu tak být rozhodně nemusí.
Kdo by se nechtěl probouzet za vůně čerstvě uvařené kávy. Káva je ten nejlepší životabudič a dnes si řada lidí bez šálku dobře uvařeného kofeinového nápoje nedokáže představit den. Patříte také mezi kávové nadšence? Pak byste jede takový kávovar měli mít i doma. Jenže nabídka na trhu je tak rozmanitá a široká! Po jakém kávovaru sáhnout, ptáte se? Poradíme vám!
Jak si ukrátit chvilky, kdy jste spolu všichni doma? Nebojte se, s našimi tipy se rozhodně nebudete nudit! Spousta zábavy a nových nápadů, díky kterým se vaší domácností bude ozývat veselý smích, si rozhodně nenechte ujít.
Historek o tom, jak tchyně je ta, která rozvrací celou rodinu a nejvíce na nervy leze partnerce či partnerovi vlastního dítěte, je k přečtení a poslechu všude spousta. Když se však v takovéto situaci otočí role, nikdo tomu nechce uvěřit.
Trápí vás únava? Chce se vám pořád spát? Pijete často kávu, ale energie stále nikde? Někde tedy musí být chyba! Představte si, že byste byli plní elánu a energie. Ano, opravdu to jde! Proto si v dnešním článku povíme, jak se konečně zbavit únavy a mít energii, po které tak dlouho toužíte!

Výběr článků

Pokud si neprojdete speciálními genetickými testy, pravděpodobně ji nikdy neodhalíte. Přitom patří mezi nejnebezpečnější choroby na světě. Způsobuje trombózu a v těch nejkrajnějších případech také plicní embolii.
Stříbrný náhrdelník je více než jen krásný. V tomto blogu najdete všechny výhody nošení stříbrného náhrdelníku. Hledáte nový náhrdelník, který byste přidaly do své šperkové kolekce, a zvažujete stříbro? Děláte skvělou volbu. Náhrdelníky ze stříbra jsou krásné, odolné a nestojí jmění. Jsou také hypoalergenní a snadno se udržují na rozdíl od mnoha jiných drahých kovů. Stříbrné náhrdelníky jsou univerzální a dostupné v široké škále stylů. Takže ať už hledáte něco elegantního, nebo dáváte přednost roztomilému a hravému vzhledu, určitě najdete ten pravý stříbrný náhrdelník pro vás. Chcete více podrobností o všech výhodách tohoto úžasného kovu?
Zvládání rodinného života může být výzvou, ale s několika jednoduchými a efektivními tipy můžete vytvořit harmonii a organizaci ve svém domově. V našem článku "Tipy na organizaci rodinného života" vám přinášíme osvědčené strategie a triky, jak lépe spravovat čas, úkoly a komunikaci ve vaší rodině. Od plánování rodinných aktivit po efektivní rozdělování domácích povinností – objevte praktické rady, které vám pomohou vytvořit klidný a organizovaný rodinný život. Dejte nám šanci vám přinést jednoduchost do každodenního chaosu!

Nepřehlédněte

I když už se za okny kolikrát "rýsuje" jaro, ještě si nějaký ten pátek počkáme, než se dá zima definitivně na ústup. Počasí je nevyzpytatelné a po ránu umí i nepříjemně překvapit. Studený vítr a teploty okolo nuly rtům příliš nesvědčí.
To, co mnozí dávno tušili, se 1. října 2019 stalo realitou. V 80 letech zemřela pěvecká legenda a české národní bohatství Karel Gott. V anketách Zlatý slavík a Český slavík získal celkem 42 ocenění, nicméně ne všechno se mu v životě povedlo. Proč byl terčem pomluv i vtipů?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek