Sobota , 11. 05. 2024

Svatava

Umělá inteligence pomůže s efektivní propagací vašeho podnikání. Jak?

Umělá inteligence je tu s námi už pěknou řadu let. Na své výsluní se však dostala až po listopadu roku 2022, kdy vznikl pokročilý chatbot, který se dokáže sám učit. Od té doby tato šikovná pomůcka mění svět podnikání i vzdělání. Jak pomůže i vám?
Umělá
Umělá inteligence je tu.

22. 02. 2024

Otextujte své projekty během několika minut

Co mají společného všechny formy podnikání? Samozřejmě nutnost účinné online propagace. Bez vlastních internetových stránek se dnes zkrátka neobejdete. Úplně všichni potenciální zákazníci si hledají veškeré zboží i služby na internetu.

Přesně proto potřebujete lákavé webové stránky, které se ve vyhledávačích budou zobrazovat na prvních příčkách. Ihned po jejich otevření musí návštěvníci vědět, že zrovna vy jste ti praví. Jak to zařídíte? Samozřejmě lákavým rozhraním, profesionální grafikou i údernými a informativními texty.

Ještě donedávna byste si museli najmout fotografa, grafika i copywritera. Práce těchto specialistů je poměrně pomalá a nákladná. V současné době vám však bohatě postačí umělá inteligence a několik málo kliknutí myši. Jak to funguje?

Vyzkoušejte si aplikaci Deeply

Dobrým příkladem je třeba populární aplikace Deeply. Ta si hravě poradí s textací webových stránek, napsáním e-mailu, vymyšlením příspěvku na sociální sítě i popisem zboží. Zároveň dokáže přeložit podklady do/z více než 31 světových jazyků. Zvládne i pokročilou grafiku.

Všechny procesy fungují na základě napsání několika málo slov do předem připravené kolonky. Poručíte si tak například napsání jedné normostrany reklamního článku o psích krmivech. Deeply v mžiku vygeneruje výsledek podle vašeho přání.

Chcete se přesvědčit sami? Pak si rozklikněte webové stránky pod odkazem v první půlce článku a vyzkoušejte si pětidenní testovací verzi zdarma.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Křišťálově průzračná voda, sluneční paprsky v plné síle, relax na písečných plážích a k tomu dechberoucí výhled na panorama majestátních hor. Jaká nejkrásnější rakouská jezera stojí za to navštívit?
Sedět doma se zdá jako nuda, nebo dokonce otrava – když se ale na tento problém podíváte z jiného úhlu pohledu, dá se volný čas doma využít docela plodně.
Všichni milovníci seriálu Sex ve městě jsou jako na jehlách Carrie Bradshaw, protože je to tady! Kýžené pokračování v podobě nových dílů. Otázkou však zůstává, jestli se i tato série bude držet původního stylu Sexu ve městě, anebo se spíše můžeme těšit na něco nového. A v neposlední řadě, jestli to celé autoři pokračováním leda nepokazí.
Natáčení komedie 3Bobule z vinařského prostředí začalo v první polovině července sice překvapivě v Praze, ale po třech natáčecích dnech se filmaři přesunuli na jižní Moravu. Tady s přestávkami pracovali do poloviny srpna. Co si o filmu myslí sám režisér a hlavní protagonisté?
Čeká vás v příštím roce stěhování do nového nebo jen plánujete rozsáhlou rekonstrukci vašeho stávajícího bydlení? V takovém případě by vás mohlo zajímat, jaké budou interiérové trendy pro rok 2023. Pojďte se alespoň na některé z nich s námi podívat.
Jakmile vysvitlo sluníčko a konečně se po měsících zimy oteplilo, vsadíme se, že už jste na internetu začala lovit plavky na novou sezonu. V pořádku. S tím úzce souvisí i hubnutí, protože zatímco koukáte na ty holky s perfektní postavou, na sobě najdete obvykle aspoň pár nedostatků, které si umanete do léta spravit. Proto potřebujete jídlo, které vám k vysněné postavě pomůže.
Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví na další pracovní týden. Čemu se v sychravém počasí vyhnout a co naopak očekávat?
I letošní léto se neslo ve znamení barev v mnoha zahradách. Zatímco někdo pěstoval klasické růže, jiní se rozhodli pro takzvanou pupalku. Pupalka dvouletá se však i přesto netěší velké oblíbenosti. Je to velká škoda, je totiž tak zajímavá! 
Ptáte se, kde využít kameny v zahradě, aby vše fungovalo? Váš pozemek je místem, kde se snoubí krása přírody s kreativitou. Horniny a minerály přidávají estetickou hodnotu, ale také mohou ovlivnit její funkčnost a zdraví. Poradíme vám s výběrem.
Aby byla naše pleť krásná a dokonalá po celý rok, je zapotřebí věnovat ji tu správnou péči. Součástí zimní péče o pokožku by měla být kromě ochrany proti mrazu i dostatečná hydratace. Jakými pravidly je dobré se v zimě řídit, abychom si udržely mladistvý vzhled a zdravou pleť?
Celulitida, známá také jako pomerančová kůže, je něco, co žádná žena nechce. Bohužel celulitidou trpí jen ženy a to téměř všechny.
My Little Pony - tato ikonická značka malých, barevných poníků se stala symbolem radosti a přátelství po celém světě. Bez ohledu na váš věk, My Little Pony vám okamžitě získá srdce svou roztomilostí a pozitivní energií. Ponořte se do světa barev, přátelství a dobrodružství My Little Pony a objevte nový způsob, jak obohatit svůj životní styl.

Výběr článků

Při putování lesy a přírodou narazíte na celou spoustu bylinek a rostlin. Na co však narazíte pouze při podobném putování Afrikou je takzvaný čertův dráp neboli harpagofyt či také ďáblův spár nebo čertovo kopyto. Přesně tak se říká rostlině, která je mnohými označována za zázrak přírody.
Ekologie se v současné době klade na první místo. Svůj podíl na tom má zjištění, že stojíme za rychle se oteplující planetou nebo že naším přičiněním mořští živočichové nežijí tak dlouho, jak by mohli, neboť se zamotají do plastových odpadků. Kromě toho, že se spustila řada kampaní bojujících proti plastům a proti nadměrné konzumaci masa, dostaly se také do popředí přírodní úklidové prostředky. Jinými slovy jsme se opět navrátily do minulosti.
Zatímco k vánočnímu hodování neodmyslitelně patří cukroví, vaječný koňak, svařák, smažený kapr, řízky, chlebíčky a spousta jiných dobrot, naše tělo už si tuhle smršť tolik neužívá. Připravte se na vánoční svátky s předstihem a posilněte svá játra.

Nepřehlédněte

Ženy i muži často mateřská znaménka podceňují, ale to se nevyplácí. Nikdy nemůžete vědět, jestli v sobě náhodou neskrývají strašáka v podobě rakoviny. Proto si nechávejte znaménka nejenom pravidelně kontrolovat, ale také se o ně správně starejte.
Každý máme ve svém okolí někoho, pro koho je káva tématem číslo jedna. Ať už raději pijí ristretto, espresso nebo nadýchané cappuccino, jejich den bez šálku kvalitní kávy jako by ani nebyl. A co by je pod stromečkem mohlo potěšit víc než právě výběrová káva či předměty, se kterými svůj kávový rituál pozvednou na ještě vyšší úroveň?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek