Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Dámské teplákové soupravy na jaro 2023 – tepláky, joggery nebo kalhoty ve stylu Juicy Couture? Které si vybrat?

Všechny módní přehlídky jaro/léto 2023 jsou nyní za námi. Zaznamenali jsme je a vytáhli jsme klíčové jarní módní trendy v oblasti dámských teplákových souprav, na které byste se letos měly zaměřit. A zatímco návrháři zůstali věrni svému osobnímu stylu, objevilo se několik společných klíčových kousků, od kterých očekáváme, že budou pronikat z kolekcí přímo na trh a do našich šatníků.

Nízký sed, vysoké očekávání

Podle designérů pravděpodobně nadešel čas, kdy se znovu mění styl kalhot a výška sedu, kterou jsme doteď nosili. Na módních přehlídkách jste totiž mohly zaznamenat, že většina kalhot měla nízký sed, a to bez ohledu na to, zda to byly elegantní kalhoty, rifle, nebo tepláky. Zatímco můžete stále nosit své tepláky s klasickým nebo s vysokým pasem, návrháři dávají fanouškům nízkého sedu tento rok také šanci. Nízké kalhoty navazují na trend nízkých džínů s výjimečně krátkou výškou pasu, takže kalhoty budeme letos nosit skutečně hodně nízko. Právě tento sed totiž dodává dobře střiženým kalhotám šmrnc a mladistvou atmosféru.

Za drsnou holku nebo za princeznu?

Bez ohledu na to, jaký styl kalhot si u vaší dámské teplákové soupravy https://www.bolf.cz/cze_m_Damska-moda_Damske-teplakove-sportovni-soupravy-11474.html zvolíte, její styl by vás měl vystihovat. V rámci barev a odstínů je skvělou volbou pořád oblíbená černá a béžová, nebo stále aktuální pastelové odstíny. Pokud máte zrovna drsnou náladu, vsaďte na černou dámskou teplákovou soupravu s kapucí, kterou můžete doplnit černými vojenskými botami a černou nebo barevnou koženou bundou. Pokud chcete dodat této kombinaci nádech elegance, ideální je koženou bundu vyměnit za béžový kabát nebo trenčkot, který celý outfit zjemní.

Na druhé straně spektra zde máme o něco více romantický styl. Pokud se chcete hýčkat, nebo jen hledáte dámskou teplákovou soupravu, ve které se budete cítit jako princezna, řešením je velurová souprava, jakou nabízí třeba značka Juicy Couture. Samozřejmě, abyste si mohly obléct velurovou soupravu, nemusíte hned investovat tisíce, existují i levnější, a mnohdy stylovější kousky – stačí je umět hledat. Tyto sety se perfektně hodí k obyčejnému bílému tílku a teniskám, nebo lodičkám. Devadesátá léta pořád letí, takže se klidně inspirujte v teenagerovských filmech z tohoto období.

K TÉMATU  Jak přivést děti ke čtení? Začněte s komiksy

Extravagance letí – odlište se

Dalším trendem je být vidět a poutat pozornost. Zajímavé střihy, okázalé vzory, neobvyklé materiály – ať už si zvolíte cokoliv, základem je upoutání pozornosti a odlišení se od ostatních. Pro jaro 2023 je, jak už to klasicky bývá, velice populární volbou květinový a přírodní vzor. Nebojte se proto vybrat si skutečně barevný nebo vzorovaný set, ať už celý, nebo alespoň jeho část.

Další možností jak se odlišit je vsadit na kvalitní, ale neobvyklé materiály. Skvělou volbou je třeba pletená tepláková souprava, která je o něco elegantnější, než ta klasická bavlněná, přitom si k ní můžete obout kotníkové boty na podpatku, tenisky, nebo také lodičky. Co se střihu týče, již dávno se nemusíte držet klasického střihu mikiny a tepláků. Je libo asymetrickou mikinu, joggery, široké kalhoty nebo dokonce legíny? Vyberete si mikinu s kapucí, bez ní, na knoflíky, přes hlavu, nebo na zip? Ať už zvolíte cokoliv, pokud se v tom budete cítit jako královna, budete také jako královna vypadat!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Otevíráte schránku a mezi letáky vidíte obálku s pruhem. Nervozita je na světe. Co to přišlo? Je to pokuta nebo snad exekuce? Nebo nějaké špatné parkování? Ne všechny obálky s pruhem jsou důvodem k nepokoji.
Ryan Reynolds a Blake Lively jsou v současnosti jedním z nejoblíbenějších párů v Hollywoodu. Je úžasné pozorovat, jak se spolu smějí, pošťuchují se na sociálních sítích a navzájem se pracovně podporují. Ačkoliv letos oslavili teprve deset let od svatby, které stvrdili očekáváním čtvrtého dítěte, věříme, že téhle dvojici to vydrží klidně i dalších padesát let.
Každá žena ví, jak je důležité, aby spodní prádlo dokonale sedlo. Zejména pak podprsenka, jejíž nepadnutí může vyvolat nepříjemné bolesti zad. Bohužel jen málokterá ví, jak správně by měla dobře padnoucí podprsenka vypadat a jak si ji ostatně vybrat, aniž bychom si museli zkoušet.
Modelek je po celém světe velké množství. Jejich konkurence je opravdu vysoká. Do světa reflektorů se ale dostanou jen ty nejlepší. Ovšem co to znamená nejlepší? Nejvyšší? Nejhubenější? Nejkrásnější? Nejmladší? To vše má svůj úhel pohledu. Jsou totiž modelky, jejichž kariéra skončí tak rychle, jak začala, a oproti tomu jsou i takové, které jsou stále žádané i ve věku (nebo právě proto), kdybychom si spíše řekli, že už takové povolání není zcela vhodné.
Kolagen je ve vodě nerozpustná bílkovina, která se po třicátém roce života začne z těla vytrácet. V tomto okamžiku nastupujeme my - naším úkolem je kolagen opětovaně do těla dodat, protože jinak to první, co půjde vidět při setkání s námi, budou vrásky a ochablá pleť.
S příchodem chladnějšího ročního období se pulty supermarketů začínají plnit exotickými druhy ovoce. A vedle tradičního kaki, pomela a dalších podobných vynikajících kousků, nám svou střapatou hlavičku ukazuje také ananas. Věděli jste, že se jedná o spalovač tuků? Zejména po svátcích by proto neměl chybět ve vašem jídelníčku.
Nevolnost, průjmy, zácpy, nadýmání, nafouklé břicho. Připadá vám to povědomé? Taky vás sužují tyto zdravotní problémy? Mám pro vás dobrou zprávu! Z těchto potíží vede cesta ven! Stačí do vašeho života zařadit těchto 5 tipů a vaše trávení vám poděkuje. Věřím, že nejen vaše trávení, ale i vaše psychika, jelikož špatné trávení nás díky nepříjemných problémům může dostávat do stresu.
Sváteční období je v plném proudu, a s ním přichází potřeba najít rovnováhu mezi odpočinkem a aktivitami. Dnešní pondělní článek na Dámské Lize se věnuje této výzvě, přináší nápady a tipy, jak aktivně odpočívat mezi svátky. Bez ohledu na to, zda preferujete venkovní dobrodružství, relaxaci v pohodlí domova, nebo nové zážitky s rodinou a přáteli, čekají vás inspirace, jak plně využít krásné chvíle mezi vánočními svátky.
Právě ložnice bývá místem, kde ukládáme většinu svého oblečení a jiných drobností, tedy pokud nemáte šatnu. Z toho důvodu je důležité dát si při výběru šatní skříně záležet, aby vyhovovala vašim potřebám. Další úložný prostor navíc můžete přidat díky komodě, která se skvěle hodí nejen do ložnice.
Neustálé pochybnosti o sobě. Kritika své postavy, kritika svého chování. Nedůvěra v dosažení stanovených cílů... Poznává se v tomto některá z vás? Přály byste si, ženy, mít se více rády? V dnešním článku si povíme, jak na to! Jak se mít ráda, jak zlepšit své sebevědomí a jak zkrátka zazářit!
Black House má jednu zvláštnost. Voda v mělkém vnitřním bazénu umí v kombinaci s prosklenými stěnami odrážet sluneční světlo do každé části domu. Je koncipován pro maximální využití nepřímého slunečního záření. Podívejte se na tu nádheru.
Legendární Jiřina Bohdalová, stálice české kultury, prokazovala svůj talent ve filmových a televizních rolích po mnoho desetiletí. Dnes, 3. května, slaví své 93. narozeniny. I přes svůj věk zůstává stále společensky aktivní a svou přítomností obohacuje českou kulturu.

Výběr článků

Na co Nela díky našemu letnímu koučinku přišla? Co jí "seplo" a kde máme ještě na čem pracovat?
Být na dítě sama není bůhví jaký med, to nám jistě potvrdí každá žena, která si tím prošla. Ať už se jedná a sociální, finanční nebo časovou nesvobodu. Jak si s tím vším poradit?
V dnešní době bezpochyby roste oblíbenost korejské a japonské kosmetiky a pomůcek pro krásu, nicméně ani ta čínská nezůstává v zapomnění. Počínaje čínskými bylinkovými čaji a pudry zaznamenal svět krásy instagramový vzestup křišťálového kamene na obličej – Gua sha. To je nástroj, který se používá k masáži obličeje pro čistší a zdravější pleť.

Nepřehlédněte

Rozchod není nikdy příjemný. Ztratíte člověka, na kterém vám ještě před časem velmi záleželo, a v srdci zůstává nepříjemné prázdno. Když se k tomu přidá fakt, že o vás mezi společnými známými váš ex partner mluví velmi nevybíravě, je to nesnesitelné. Máme pro vás tipy, co dělat, abyste tuto situaci zvládla.
Když v supermarketech udeří akce, sáhneme na dno prasátek a namíříme si to střemhlav na nákupy. Všechno, co lze schovat do mrazáku, nakoupíme za akční ceny, protože v opačném případě bychom za dané zboží utratili dvojnásobek. To samé platí i v případě masa. Když je za skvělou cenu, nabereme ho kila a pustíme se do zamrazování. Jenže co udělat v okamžiku, kdy ho chceme zpracovat?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek