Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Vodnář: Kreativec, umělec a nespoutaný dobrodruh

Lidem, kteří jsou narozeni v období od 21. ledna do 20. února patří znamení Vodnáře. Vodnáři jsou velmi silní ale i tvrdohlaví, hlavně jsou ale kreativní. Vodnář je vzdušným znamením a lidé v tomto znamení od narození milují originalitu i netradiční životní styl. Jaké jsou jejich silné a slabé stránky? A co můžete čekat od žen a mužů, kteří se narodili v tomto znamení? Podívejte se na podrobnou charakteristiku.
Vodnář
Vodnáři jsou od přírody kreativci.

20. 01. 2023

Vodnáři chtějí poznávat i tvořit

Vodnáři jsou tak trošku předurčeni k tomu stát se umělci. Moc rádi totiž experimentují, tvoří a vymýšlí nové věci. Zaběhlé systémy a stále se opakující činnosti nebo dokonce nuda, to není nic pro ně. Oni chtějí objevovat, poznávat a žít si podle svého. Kreativitu mají zkrátka v sobě, neumí se nudit a už vůbec nechtějí stát stále na stejném místě. Milují svobodu, občas jsou volnomyšlenkářští a také mají své ideály.

I z těchto důvodů se často dostávají do křížku s ostatními, zkrátka jen proto, že jsou nepochopení. Mají neuvěřitelnou energii, kterou umí šířit na hony daleko. Už děti, které se rodí ve znamení Vodnáře, jsou velmi bystré, avšak i jejich výjimečnost se může setkat s nepochopením dospělých. Malí Vodnáři, i když jsou velmi nadprůměrní, mají často svůj svět plný tajemných snů a přání. Ve skutečnosti v těchto dětech roste velká osobnost.

Ženy ve znamení Vodnáře

Ženy, které se narodily v tomto znamení, jsou velmi často silnými a nezávislými osobnostmi. Potřebují mít hodně vlastních zájmů, chtějí se neustále rozvíjet a potřebují se vždy cítit alespoň částečně svobodné. Alespoň co se rozhodování týče.

Jsou to velmi upřímné a inteligentní ženy s velkým všeobecným přehledem. Nemají předsudky a jsou otevřené, ale i velice tolerantní. Ženy ve znamení Vodnáře můžete poznat i podle toho, že se umí pro mnoho věcí velmi rychle nadchnout. S nadšením se vrhají do všeho, ale obvykle ne na dlouho. Rády prostě zkouší a zkoumají nové věci a možnosti. Cokoliv, co je pro ně nové nebo zajímavé, chtějí zkusit a objevovat.

A jaké jsou to milenky? Určitě ne nudné! Mohou se zdát někdy celkem chladné, což je nejspíše dáno tím, že Vodnáři své city příliš neprojevují, ale to neznamená, že nejsou schopni milovat. Naopak. Ve vztahu se s Vodnářem nudit nebudete, jen je potřeba vztah budovat a netlačit na pilu. Jakmile pak žena zjistí, že je šťastná, bude i oddaná, i když stále svá.

K TÉMATU  Čtyři fáze Měsíce a jejich symbolika. Ovlivňují naše pocity, úsudky i cyklus

Muži ve znamení Vodnáře

Ani s mužem Vodnářem se nikdy nudit nebudete, navíc ve vztahu můžete ocenit jejich kreativitu a touhu po dobrodružství. Neobvyklé zážitky, to je to, na co se můžete těšit snad na každé schůzce. Muži narozeni v tomto vzdušném znamení navíc vynikají i v jiných oblastech života. Nejsou jen skvělými a nápaditými partnery, se kterými je život jedna velká výzva, ale daří se jim i v práci.

To proto, že jsou velmi inteligentní a spontánní a mají neuvěřitelnou představivost. Obvykle jdou za svou vizí, chtějí v praxi uplatňovat své znalosti a zkušenosti a potřebují mít prostor pro své nové nápady. Řídí se tím, že život máme jen jeden, takže žádný den nesmí být promarněn.

Slavní narození v tomto znamení

Vodnáři mají v krvi především energii, kterou by jim ostatní mohli závidět, ale jsou i neskutečně kreativní. Není tedy divu, že v tomto znamení je narozeno několik velmi výrazných osobností z řad umělců. Z těch českých určitě vzpomeňme na herce Miroslava Donutila nebo Pavla Lišku. Z hudebníků pak Ondřeje Gregor Brzobohatého. Ze zahraničních umělců pak mladého zpěváka Harryho Stylese, herečku Jennifer Aniston či herce Johna Travoltu.

A co se partnerství týče, Vodnáři si nejlépe budou rozumět s Berany, Blíženci nebo Střelci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Kozoroh: Starostlivý, poctivý a upřímný opečovávatel. Lásku bere velmi vážně

Střelec: Optimistický extrovert, který nade vše miluje svobodu a upřímnost

Zdroje článku:
www.usatoday.com, www.allure.co
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Oblíbená kulinářská show MasterChef si získala své publikum hned v prvopočátku. Soutěžící jsou vystavení velkému tlaku, je třeba předvést excelentní výkony v krátkém čase, které musí jak vypadat, tak také skvěle chutnat. Pamatujete si ještě na její první řady, soutěžící a porotce?
Vlastnoručně vyrobené vánoční dekorace mají hned několik pozitiv. Budou jedinečné a originální, přizpůsobíte je dokonale svým představám a navíc ušetříte. K tomu všemu budete mít z jejich tvorby skvělý pocit, obzvlášť v případě, že vám je pochválí nějaká návštěva. Inspirujte se nějakým nápadem!
Adidas, jeden z hlavních partnerů RunCzech, opět připravil exkluzivní kolekci triček k osmi závodům letošní běžecké série. Autorkou grafických návrhů triček je ilustrátorka, animátorka a digitální umělkyně Eliška Podzimková, jejíž projekt PLEŠOUNI chce adidas touto spoluprací podpořit.
Pokud se chcete letos blýsknout, můžete vsadit i na červené tenisky. Ty jsou stylové a můžete je ladit s nejrůznějšími trendy oděvy a s módními doplňky. Jestliže zrovna nejste módní guru, nemusíte si zoufat. My vám na následujících řádcích prozradíme o červených teniskách vše podstatné. Proto čtěte a pojďte se inspirovat s námi!
Možná si to ani neuvědomujeme, ale plasty jsou všude kolem nás. Některé jsou velmi cenné a pomáhají nám v běžném životě. Například plastové součástky elektroniky, plastové rukavice a pomůcky v nemocnicích nebo plastové součástky aut a všeobecně plast používaný v průmyslu. Některé plasty nám ovšem neslouží léta, ale jen pár hodin nebo dokonce minut. Proto bychom se na tyto druhy plastů měli zaměřit a začít s nimi šetřit. Jak můžeme v domácnosti během každodenních činností plasty eliminovat?
Omrzely vás všechny ty stále dokola opakující se jídla, která si připravujete? Máte občas chuť odměnit vaše chuťové pohárky něčím netradičním – nebo něčím, co jste třeba ještě nikdy předtím neochutnali? V tom případě vám určitě uděláme chutě hned několika tipy na božská italská jídla, která zkrátka musíte ochutnat!
Stavby, které vznikají vyřazením lodních kontejnerů, si získávají stále více příznivců. Pokud jste se ještě s takovými domy nesetkali, pravděpodobně si myslíte, že výsledek nebude vypadat nijak vábně a obyvatelně. Nicméně opak je pravdou. Proč kontejnerové domy získávají na popularitě, když dnešní trh nabízí další, již ověřené alternativy bydlení v podobě rodinných či panelových domů?
Dnešní hektický způsob života si často vybírá svou daň prostřednictvím bolesti zad, krční páteře, šíje a nepříjemného tlaku v ramenou. Dobrá masáž je v tomto případě více než žádoucí. Nemusíte však nutně do masážního salonu, dobrou masáž se můžete naučit i sami. Poradíme vám hned několik triků, díky nimž se stanete mistrem domácích masáží.
Pokud byste si mohli koupit takzvaný hmatatelný luxus, po jaké značce byste sáhli? Byla by to kabelka za několik desítek tisíc z dílny návrháře Louise Vuittona nebo by to byla spíše nadčasovost v podobě produktů značky Gucci?
Už jste o něm slyšeli? Pro někoho možná lákadlo, pro jiného naprostý strašák a nikdy by do toho nešel. Víte, co metoda holotropního dýchání obnáší, a k čemu může být dobrá? Pojďme se na to podívat, třeba vás to osloví a jednou ji vyzkoušíte.
Česnek je jedna z nejzdravějších potravin na světě. Odhání bacily, viry i upíry a je ceněným čističem cév a celého těla. I když se situace už hodně zlepšila, opravdu kvalitní česnek je na českém trhu stále poměrně nedostatkovým zbožím a pokud už je kvalitní, bývá velmi drahý
Jste příznivci doby minulé, která se nesla v duchu swingu, kloboučků, smokingů a doutníků? V tom případě byste se měli seznámit se stylem Art deco, který je odkazem na období mezi první a druhou světovou válkou. Oldřich Nový, Adina Mandlová nebo románový hrdina Velký Gatsby jsou ztělesněním luxusu, elegance a sofistikovanosti. Inspirujte se našimi tipy a vneste do svého domova kousek dávného luxusu a elegance.

Výběr článků

Asi každá z nás už slyšela o různých seznamovacích aplikacích či online seznamkách. Někomu jsou seznamky zdrojem nekonečných erotických eskapád, jiní zde hledají osudovou lásku. A pro někoho jsou seznamky jeden velký podvod. Podívejme se, jak je to s nimi doopravdy.
Vždycky se říkalo, že pro krásu se musí trpět, a to zejména tehdy, pokud bylo nezbytné nasoukat se do úzkých lodiček na jehlách. K čemu je ale užít si pár minut slávy a o pár let později řešit propadlou klenbu, náchylnost ke zranění kotníku nebo vbočený palec? Žádná hitparáda, viďte. Naštěstí doba slow fashion přeje i pohodlným botám, které nejenže vypadají stylově, ale jsou ku prospěchu zdraví vašich nohou, které vás dnes a denně nosí. O důvod víc, proč si své nožky také náležitě hýčkat.
Čínský horoskop je úplně jiný než ten náš. V tomto horoskopu je také celkem 12 znamení, ty pak prezentuje rok narození. Rok Tygra slibuje zajímavý vývoj, kroky vpřed, radost, ale i strastiplnou cestu k našim cílům. Pojďte se podívat, co podle čínského horoskopu letos čeká právě vás!

Nepřehlédněte

Ploché břicho je snem nejen žen, ale také spousty mužů. Čím dál více mužů bojuje s přebytečným tukem v oblasti pasu - a dokonce je jich mnohem více než žen. K zeštíhlení břicha je ale potřeba dosáhnout správné kombinace stravy a fyzické aktivity. Aerobní trénink doplněný silovými cviky vám umožní efektivně zhubnout a zdůraznit svaly.
Baret vede jako pokrývka hlavy i pro letošní podzim a zimu. V posledních dvou letech zažívá tento francouzský look stále strmý vzestup. Půjdete do něj?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek