Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

O tohle si letos napište Ježíškovi

S blížícími se Vánocemi po nás naši blízcí budou chtít vědět, co si přejeme pod stromeček. To se může zdát jako příjemná otázka, ale opak může být pravdou. Ne vždy máme v záloze seznam předmětů či zážitků, které nutně potřebujeme mít. Často se může dostavit pocit, že už máme vlastně všechno.

Přesto nechceme naše přítele či rodinu odbýt se slovy, že nic nepotřebujeme. Proto se může hodit malá inspirace na dárky, které nás potěší i v případě, že nic nechceme.

Přesto nechceme naše přítele či rodinu odbýt se slovy, že nic nepotřebujeme. Proto se může hodit malá inspirace na dárky, které nás potěší i v případě, že nic nechceme.

Příležitost zažít něco nového

Pokud vás neláká žádný hmotný dárek, vždy si můžete přát neobvyklý zážitek. Nejlepší možností je pak nechat vašim blízkým volnou ruku s výběrem konkrétního zážitku. Díky tomu vůbec nebudete tušit, co vás v dárku čeká a dočkáte se opravdového překvapení.

To ovšem vyžaduje důvěru v to, že vás přátele či rodina opravdu znají a odhadnou zážitek, který vás potěší a zároveň překvapí. Pokud vám taková míra důvěry nechybí, neváhejte a přejte si právě poukaz na zážitek.

Chcete-li vaše blízké alespoň trochu nasměrovat, možností máte opravdu nespočet. Stačí se porozhlédnout na některém z webů, kde jsou poukazy na zážitky poskytovány. Ať už vás láká projížďka ve sporťáku na závodním okruhu nebo snad škola yachtingu přímo u moře, jistě nebudete výběrem zklamáni.

Zkuste ochutnat exkluzivní alkohol

Přemýšlení nad tím, co si přejete pod stromeček, by vám jistě šlo lépe se sklenkou kvalitního alkoholu v ruce. A právě prémiový alkohol podle vašeho gusta může být výborným dárkem. Ať už si tedy vyberete exkluzivní rum, klasickou whiskey či americký bourbon, můžete z něj vytvořit pevnou součást vašich momentů relaxace po náročném dni.

diplomatico

Pokud máte chuť experimentovat, požádejte okolí o to, aby pro vás vybrali netradiční značku alkoholu či přímo druh, který jste dosud neochutnali. Případně můžete vsadit na klasiku a nechat se podarovat vaší oblíbenou láhví, na kterou nedáte dopustit. Výhodou prémiového alkoholu je také fakt, že vám vydrží opravdu dlouhou dobu a pokud na něj nebudete mít chuť hned po Vánocích, nemusíte nikam spěchat.

K TÉMATU  Mama říká “podělit se znamená milovat”! Vychutnejte si nejlepší domácí jídla se svými přáteli a rodinou v naší restauraci Mama

Vzdělání jako dárek

Nejenom v roce 2022 obrovsky narostla popularita vzdělávacích aplikací a portálů. Váš vánoční dárek vám tak může rovnou vypomoci s předsevzetím na rok 2023. Nechte se obdarovat předplatným třeba do aplikace na angličtinu, případně na některý z obecněji zaměřených vzdělávacích portálů.

Můžete se v následujícím roce konečně pustit do nového cizího jazyku, či ovládnout úplně novou dovednost. Výběr je opravdu široký. K dispozici jsou weby i aplikace v češtině i angličtině, i když předchozí znalost anglického jazyka vám výběr podstatně rozšiřuje.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Toužíte pod dokonale hladkém prostředí ve vašich intimních partiích? Pravidelně se holíte a používáte nejlepší metody holení, krémy a pěny, ale stále vás obtěžují občasné pupínky vzniklé v důsledku zarostlého chloupku? Chcete se jich zbavit jednou provždy, aby vaše intimní partie byly neodolatelně hebké a hladké?
Vypadat dobře chce většina z nás. Jak to ale udělat, abyste se svým tělem byla vážně spokojená a cítila se vyrovnaně? Máme pro vás několik rad, které se vám vyplatí zkusit.
Reality show je jedním z nejpopulárnějších žánrů doposud. Od sledování všech šokujících, nesestříhaných okamžiků, až po osudy u vašich oblíbených darebáků – sledování dalšího dílu každý týdne je návykové. Jaké reality show nejraději sledují v zahraničí?
V osmdesátých letech minulého století, v Československu ovládaném komunistickým režimem, byl Mezinárodní den žen vnímán jako příležitost pro stát prezentovat se v nejlepším světle. Oficiální oslavy slavily údajné úspěchy v oblasti rovnosti pohlaví, ale skutečná situace žen často byla daleko od rovnoprávnosti. Tento svátek tak odhaloval rozpor mezi ideálem a realitou, kde se za fasádou slavnostních projevů skrývala každodenní realita plná výzev a omezení pro ženy.
Jak si ukrátit chvilky, kdy jste spolu všichni doma? Nebojte se, s našimi tipy se rozhodně nebudete nudit! Spousta zábavy a nových nápadů, díky kterým se vaší domácností bude ozývat veselý smích, si rozhodně nenechte ujít.
Co mají společného citron, jahody, káva nebo pytlík čaje? Zdánlivě nic, ale ve skutečnosti je můžete použít jako skvělé kosmetické vychytávky. S pomocí těch nejobyčejnějších ingrediencí z vaší kuchyně můžete zabojovat proti celulitidě, černým ucpaným pórům, zamaskovat modřinu nebo cucflek, a dokonce si pěkně vybělit zuby. Nevěříte?
Kombuchu už snad známe všichni. Je považovaná za zdravý fermentovaný čaj, který pomáhá nejen našim střevům, ale i celkové imunitě. Ještě ale existuje spoustu věcí, co o ní neznáte. Tak například – věděli jste, že kombucha může i uškodit?
Dnes, v době nových přístupů k výživě, se na pohanku začalo pohlížet jako na superpotravinu která dokáže se zdraví člověka dělat naprosté divy! Obsahuje totiž mikroživiny, vitamíny, je to výborný zdroj vlákniny a obsahuje sacharidy s nízkým glykemickým indexem. Proč se do jídel s pohankou pustit a jak ji můžete připravovat vám poradíme v článku.
TikTok je v dnešní době nejrychleji rostoucí platforma sociálních médií na světě. Má více než 1 miliardu aktivních uživatelů měsíčně ve 155 zemích.
Všichni víme, že současná doba není zrovna dvakrát příhodná. Všechno kolem nás zdražuje, najednou zaplatíme víc nejen na jídle, ale i na energiích či pohonných hmotách, ale výplata zůstává stejná. Doba utrácení tak pomalu mizí v nedohlednu a nám nezbývá nic jiného, než si prostě utáhnout opasky. Na čem se dá alespoň trochu ušetřit? Mrkněte na pár tipů.
Dětem, které tráví nejméně sedm hodin denně u obrazovek chytrých zařízení, se mění struktura mozku. Ale již při dvou hodinách denně na počítači nebo mobilu se u dětí projevuje snížená inteligence, hůře čtou a nedokážou kvalitně komunikovat s okolím.
Díky své divoké touze po nezávislosti bývá Štír mylně zaměňován s ohnivými znameními. Štíři ve skutečnosti ale patří k vodnímu znamení, která bývají citlivá a hluboce emotivní. Jsou to velice přátelští a loajální lidé, vzhledem ke své autentičnosti jim navazování kontaktů jde velice snadno. Pro své nejbližší je ochoten se obětovat.

Výběr článků

Lady Gaga se nesmazatelně vryla do historie pop music. Diva, která to v životě rozhodně nemá jednoduché, ale i přes všechna příkoří stále posouvá svou uměleckou kariéru dál a dál. Natočila film, získala Oscara, a nikdy se nevzdala svého snu.
Často nás trápí už od kolébky. Není ale žádnou výjimkou, že se objeví až v dospělosti. Jeho projevy jsou různorodé, ale pokaždé nepříjemné. Naštěstí se dá s atopickým ekzémem úspěšně bojovat.
Avokádo se stalo součástí našich jídelníčků, kdy z něj můžeme připravit výtečné guacamole, využít jej jako náhražku másla nebo použít jako základ na zdravou pomazánku. Jenže avokádo skvěle neposlouží jen v kuchyni, jeho využití sahá daleko za kulinářskou sféru. Víte, k čemu všemu se vám může doma hodit?

Nepřehlédněte

V každé domácnosti se vyskytuje alespoň jedna studená chodba, kterou musíte minimálně jednou či dvakrát denně projít. Ať už je to tím, že bydlíte v domě nebo si potrpíte na dlaždičky a další studené povrchy, chladné místnosti se mohou stát minulostí. Stačí si pořídit praktické koberce a užívat si pohodlí při každém kroku.
Chcete mít bronzovou pleť, ale smažení se na slunci není nic pro vás? Pak zkuste samoopalování! Samoopalovací přípravky dodají pokožce opálený vzhled bez pobytu na slunci.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek