Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Je vám nevěrný? Podle těchto signálů to zaručeně poznáte

Vztahy jsou komplikovaná věc, o tom není sporu ani pochyb. Zatímco někdy to klape a všechno funguje „jako po másle”, jindy to může váznout. A právě mnohé neshody nebo rozcházející se názory mohou stát za vznikem nevěry.
nevěrný
Nevěrní lidé mají své stereotypy. Odhalte je!

14. 12. 2022

Dřímá ve vás podezření, že k něčemu takovému ve vašem případě spěje? Poznejte, jak odhalit, že je vám nevěrný s takřka stoprocentní pravděpodobností.

Když se o sebe začínáme více starat 

Vnímáte, že se vaše druhá polovička o sebe začala až přehnaně starat? Lépe se obléká, pečuje o pleť, pravidelně dochází do posilovny? To všechno může mít na svém kontě jedno – nová známost. Zejména pokud už dlouhodobě apelujete na péči o zevnějšek a dlouhé roky tu prosbu ignoruje, najednou se zničehonic situace změní, je to alarmující světýlko blikající na poplach.

Začněte proto být minimálně opatrnější a více ostražitá, případně se snažte s vaší polovičkou toto téma nadhodit při odpolední kávě.

Když na scénu nastupuje schovávání

Už jste zaregistrovala, že má váš partner zaheslované sociální sítě, respektive přístup k některým chatům v aplikacích? Nebo si dokonce změnil vstupní heslo k mobilnímu telefonu a připadá vám, že si svůj telefon před vámi ostražitě chrání? Přesně tyto scénáře by měly nahnat strach, bohužel.

Důvodem zvýšené opatrnosti a změny hesel bývá komunikace s někým „tajným”. Někdy to dokonce může dojít až k tomu, že si dotyčný pořídí nový mobilní telefon. V takovém případě je nevěra víc než jistá.  

Když jsou hádky na denním pořádku 

Máte pocit, že se s partnerem prakticky neustále hádáte? A to kvůli malichernostem, které by dříve byly naprosto druhořadé, možná až opomíjené? I to patří mezi typické příznaky toho, že má druhá polovička pravděpodobně někoho jiného.

Za vzniklé hádky může obvykle vnitřní rozpolcenost toho, kdo druhého podvádí. Celkový strach a špatné svědomí vedou k jízlivosti a stojí za konflikty, které velmi často vznikají hlasitou a někdy až ostrou výměnou názorů.  

Rozchod jako časté téma rozhovorů 

Hádky, které jsou v případě nevěry na denním pořádku, mohou velmi často vyústit ve zmínky o rozchodu/rozvodu, což věrnou stranu obvykle zaskočí, překvapí. Podvádějící rozchod zmiňuje velmi často ze strachu a někdy i proto, že je vzniklá situace už přestává bavit a nejraději by se uchýlili do náruče třetího.

K TÉMATU  Originální rande! Tipy na skvělé rande
nevěra
Že je tady někdo ”navíc” poznáte poměrně snadno.

Což může mít za následek i to, že se druhá strana začíná postupně odcizovat. Pocity viny donutí toho, kdo podvádí, udělat jeden krok, kterým je stranění se druhému. Už žádné vyznávání lásky a když už vypustí z úst slova miluju tě, jsou prázdná, bez citů, bez jakýchkoli emocí.  

Člověk, který podvádí druhého, je velmi často myšlenkově mimo. Neustále o něčem přemýšlí a má pocit, že ho druhý otravuje, když po něm chce byť jen jedno kloudné slovíčko. I toto je varovný signál, který vám prozradí, že je člověk nevěrný. 

Výčitky svědomí mohou pramenit v hodnotné dárky

Pokud jeden druhého podvádí, velmi často dochází ke kupování dárků. Ano, skutečně odpovědí na otázku: „Jak odhalit nevěru,” je zvýšená pozornost o toho druhého. Ovšem nejen výčitky svědomí hrají v tomto případě roli. Je tu také touha „pojistit” si podváděný protějšek, protože milenka je taktéž ve vztahu, ze kterého nechce odejít. A člověk se nechce octnout v situaci, kdy je sám.

„Podvodník” či nevěrník velmi často přichází i s takovými dary, které jsou nadmíru hodnotné. Patří sem například i luxusní dovolená, na kterou byste se obvykle skládali oba dva. Už při takových dárcích začněte být opatrnější, nemusí za tím být jen touha udělat radost.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nevěra: V čem se liší mužské a ženské podvádění?

Elena (35): Manžel se přiznal, že ho láká polyamorie. Co mám dělat?

Zdroje článku:
https://jakpoznatneveru.cz
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zůstala byste i v zimě ráda věrná svým oblíbeným roztrhaným džínům, (plisovaným) sukním a společenským sakům? Jde to, pokud ovládáte jedno kouzlo.
Není žádným tajemstvím, že snídaně je naprostý základ. Poctivá snídaně je zároveň nejdůležitějším jídlem dne, což je o důvod víc, proč bychom si na ní měli dát opravdu záležet. Chutné jídlo vám po ránu zajistí potěšení (a není nic lepšího, než začínat den s radostí). Pokud navíc snídani převlečete do zdravého kabátu, prospějete tím své postavě i celkovému zdraví. Jaké dobroty si tedy po ránu nachystat?
Shannen Doherty, ikonická Brenda z Beverly Hills 90210, neúnavně čelí svému boji s rakovinou prsu ve čtvrtém stadiu. S neotřesitelnou odvahou a láskou v srdci sdílí své myšlenky a plány na to, jak ulehčit budoucí ztrátu pro svou rodinu, zejména pro svou milovanou maminku.
Vzhledem k neustálému nárůstu cen je obzvláště potřebné přemýšlet, co vše si opravdu nezbytně musíme pořídit a zároveň i kde výhodně nakoupíme. Zdražuje vše, zato výše platů zůstává prakticky stejná, a proto se řada občanů uchyluje k nouzovým řešením. Jedním z nich jsou nákupy v Polsku.
Výběr a nákup plavek je pro milovnice plážových slunných dnů jedna z nejoblíbenějších aktivit. Všelijaké barvy, kombinace, vzory a střihy vám umožní popustit uzdu své fantazii způsobem, k němuž se za celý rok nedostanete.
Přemýšlíte nad skladbou svého jídelníčku? Víte, kolik sníte denně bílkovin nebo vlákniny? Hlídáte si, co jíte? Možná, že ne. Hodně lidí nepřemýšlí nad tím, co jí a zda se stravuje správně. Většinou jako výmluva poslouží nedostatek času. Bílkoviny jsou ale pro tělo skutečně nezbytné a drtivá většina populace jich konzumuje málo. Zkuste to změnit.
Děti a mobilní telefony, to je časté téma k rodičovské diskuzi. Nikomu se nelíbí, kolik času u displejů chytrých zařízení děti tráví. Sami rodiče jim přitom přístroje dávají do rukou nebo jim jdou špatným příkladem. Navenek jsou nespokojení, ale zároveň si tak usnadňují práci a nechávají dítě zabavit se po svém. V jiných případech jim sami ukazují, kolik času u telefonu sami tráví. Proč to není dobře a jak situaci řešit?
Když jsem před třemi lety potkala svého současného muže, byla jsem nadšená. Vkládala jsem velké naděje do naší lásky. Pořídili jsme si společné bydlení a narodila se nám dcera. Po čase jsem ale poznala, že žádné dlouhodobé soužití není ideální. Dnes je náš společný život rodičovský, a já si začala psát s bývalým z Chorvatska.
Stýskání dětí o prázdninách. Jak si s ním poradit? Děti nemohou trávit celý čas se svými rodiči, jezdí na letní tábory, sportovní kurzy nebo k prarodičům. Co dělat, když si napíšou či zavolají, že se jim stýská? Nemějte výčitky, chvilkové stýskání je přirozené. Můžete jim pomoci tím, jak se zachováte vy.
Nic nedokáže pokazit dovolenou tak jako špatné počasí a zdravotní obtíže. S počasím sice vy sami nic neuděláte, ale před zdravotními neduhy se můžete chránit tím, že si pečlivě sbalíte s sebou na dovolenou také lékárničku. V zahraničí se totiž léky první pomoci shání obtížněji.
S radikálním poklesem teplot je potřeba pohlídat si imunitní systém. Co na dnešní den radí horoskop astroložky Naďy Šmídové?
Pokud se chcete letos blýsknout, můžete vsadit i na červené tenisky. Ty jsou stylové a můžete je ladit s nejrůznějšími trendy oděvy a s módními doplňky. Jestliže zrovna nejste módní guru, nemusíte si zoufat. My vám na následujících řádcích prozradíme o červených teniskách vše podstatné. Proto čtěte a pojďte se inspirovat s námi!

Výběr článků

Dnes už nikoho žena na vedoucí pozici příliš nepřekvapí. Obdivujete je, vzhlížíte k nim, chtěli byste být jako ony a tápete, jak se alespoň přiblížit?
Bolesti zad mají mnoho podob. Mohou se lišit intenzitou a dobou trvání, a zejména příčinou. Vždy se jedná o problém, který je souborem individuálních, psychosomatických a pracovních stereotypů. Jednou z psychosomatických a častých příčin bolesti je stres.
Tak, jako v zimě nechodíte v sandálech, své chce i vaše hlava, aby netrpěla následky podchlazení, či dokonce omrzlinami. Možná vám ale připadá, že když si dáte na hlavu nějakou pokrývku, utrpí váš vzhled natolik, že to raději risknete. Není ale lepší mít uši pěkně v teple?

Nepřehlédněte

Kvalitní pohorky oceníte nejen během výpravy na nejvyšší vrchol Tater, ale i při výstupu na Sněžku nebo na výletě k nejbližšímu hradu či zámku.
Pokud se chystáte na pohovor, mohou se vás zeptat, jaký si představujete měsíční plat. Odpoví jim to na skrytý dotaz, jak si ceníte svých znalostí a vědomostí. Jestliže pracujete na živnostenský list, často navrhujete klientovi cenu za svou práci, výrobek, službu. Podívejte se kolem sebe a nebojte se říct si o peníze.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek