Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Lovestory Justina a Hailey Bieber v časech dobrých i zlých

Manželský pár Justin a Hailey Bieber patří mezi nejslavnější páry šoubyznysu vůbec. Jejich vztah si však prošel spoustou zkoušek, které, jak se zdá, překonali a užívají si jeden druhého. Kde to všechno začalo?
Bieber
Letos tento pár oslaví už páté výročí svatby.

12. 01. 2023

První setkání

Je známo, že Hailey Baldwin a Justin Bieber byli dlouhou dobu pouze velmi dobrými přáteli. Za jejich seznámením stojí Haileyin otec, Stephen Baldwin, který je představil v zákulisí pořadu Today Show v roce 2009. Už tam přeskočila první jiskra a tehdejší teenageři si padli do oka. Poprvé spolu byli spatřeni v roce 2011, kdy se spolu i s Haileyným otcem vyfotili na červeném koberci Justinovy filmové premiéry Never Say Never. Tehdy Justin randil se Selenou Gomez, a dokonce sama Hailey jejich vztahu fandila.

Drby udělaly své

Lehké sbližování proběhlo až v roce 2014, kdy Justin přiznal rozchod se Selenou Gomez. Nešlo o románek, Justin se také stýkal i s Kendall Jenner, ovšem s Hailey nevědomě začali mezi sebou budovat velké přátelství, které později přerostlo v něco významného. Už tehdy se bulvárem šířily domněnky, že ti dva mezi sebou něco mají, oba si ale stáli za tím, že jsou jen přátelé.

Aby tyto fámy vyvrátili, začali spolu také přidávat příspěvky na sociální sítě, kdy se snažili lidem sdělit, že i muž a žena mohou být velmi dobrými přáteli. Také sama Hailey poskytla několik rozhovorů, kde vysvětlila, že se kamarádí už od jejích třinácti let.

Jaká byla tedy pravda?

Dvojice se nacházela pod velkým tlakem svých fanoušků, kteří je stopovali na každém kroku. Veškerá jejich společná setkání připisovali tomu, že mezi nimi je něco mnohem víc než jen pouhé přátelství.

Vše se provalilo na konci roku 2015, kdy spolu odjeli na dovolenou, kde byla i Justinova rodina. Tenkrát zpěvačka Yummy na svém Instagramu zveřejnila video, které bylo důkazem, že přátelství Hailey Baldwin a Justina Biebera vzrostlo na něco víc. Tento krok už nešel vzít zpět, a tak na začátku roku 2016 Justin konečně přiznal, že s Hailey tvoří pár. Tuto informaci potvrdil také příspěvek na Instagramu v podobě vášnivého polibku. Jenže čas na jásot ještě nebyl, protože pak se to ještě víc zamotalo.

K TÉMATU  Kniha nejen pro budoucí podnikatelky? Máme jich pro vás rovnou 5

Rozchod na obzoru

I přes odhalení pravdy Justin nakonec stále tvrdil, že Hailey je spíše jeho kámoška, kterou moc miluje, s níž sdílí hlavně lidské potřeby a touhy. V jednom rozhovoru pro E! News Hailey uvedla, že se k jejich vztahu moc vyjadřovat nechce, že si chtějí zachovat své soukromí. To, že se jedná skutečně o zvláštní vztah potvrdila větou, kdy dodala, že vztahy jsou v jejich věku komplikované (a v kterém věku nejsou?).

O něco později oznámili, že si od svého ”nevztahu” dávají pauzu. Distancovali se od sebe, přestali se sledovat na sociálních sítích a začali randit s jinými. Proběhl dokonce i Justinův velký comeback k Seleně Gomez, ale už to byl spíš jen takový výstřel do tmy.

Dvě svatby a jeden pár

Během dvou let odloučení si i Hailey žila svým životem, spekulovalo se například o vztahu se zpěvákem Shawnem Mendesem. Rozchod nenápadně oznámila v červnu roku 2018 (smazáním všech společných příspěvků) a tehdy se začalo internetem šířit video z klubu v Miami, které dokazovalo, že si Justin Bieber a Hailey opět k sobě tak nějak našli cestu.

Bieber
Fanoušci se dočkali, Justin a Hailey se zasnoubili.

O velké překvapení a rozruch se postarali svým zasnoubením a následným manželstvím, které Justin zveřejnil v listopadu v roce 2018 na svém instagramovém účtu. Věta: „Moje žena je úžasná,“ se na nějakou dobu stala ikonickou. Svatba proběhla zcela obyčejně na úřadě.

Nakonec přece jen zatoužili po pořádné svatbě. V září roku 2019 uspořádali v hotelu Montage Palmetto Bluff v Jižní Karolíně za západu slunce v pořadí druhý tradičnější obřad.

Bieber
Justin a Hailey měli hned dvě svatby.

Nic není jen růžové

Nebe bez mráčků jim však nevydrželo dlouho. Na jaře roku 2022 totiž musela být Hailey Bieber hospitalizována kvůli krevní sraženině v mozku. Zdravotní problémy se nevyhnuly ani Justinovi, musel kvůli nim dokonce přerušit Justice World Tour. Lékaři mu diagnostikovali Ramsay-Huntův syndrom, stěžoval si například na úplné ochrnutí obličeje.

K TÉMATU  S Peterem Nagym o jeho novém albu PIANKO, které právě přichází na trh. Co zpěvák ještě letos chystá?

Přestože je spoustě lidí tento pár trnem v oku – mnoho fanoušků si přeje, aby se Justin vrátil ke své bývalce Seleně Gomez – oni každou překážku překonávají a jejich láska vypadá stále silnější. A ještě u toho vypadají opravdu sladce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Dekáda nejlíbeznějšího páru v Hollywoodu: Blake Lively a Ryan Reynolds

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Bizarní lovestory z českých luhů a hájů

Zdroje článku:
www.brides.com, www.usmagazine.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pohřeb je jedna z nejsmutnějších událostí v našem životě. Je tedy potřeba nic nezanedbat a rozloučit se s láskou a pokorou. Přirozenou součástí je čas na klid, truchlení a celkově zpracování této těžké události.
Když na to přijde, dokáží zvířecí kamarádi projevit lásku tím nejmilejším způsobem. Tahle zvířata jsou naprosto šťastná se svými páníčky i ošetřovately. A zdaleka vše nejsou jen domácí zvířata, jako kočky nebo psy. Pouto si vytvoříte i s medvědem!
Období prázdnin a letních dovolených je už definitivně za námi. Přestože meteorologové slibují poměrně slušný podzim, sychravé dny spolu s deštivým počasím už nedočkavě klepou na dveře. Pokud vám zbývá ještě pár dnů dovolené nebo prostě máte chuť vyrazit někam na teplem, rozhodně se vám budou hodit naše tipy na hřejivou podzimní dovolenou.
Nakupování dárků pro rodinu je těžké. Mnohem těžší než nakupování dárků pro spolupracovníka nebo oblíbeného učitele. Když ale nakupujete pro lidi, které znáte celý svůj život, máte jistou výhodu. Znáte totiž jejich koníčky a zájmy. Víte (nebo byste měli vědět) co mají rádi a po čem touží. Když tuhle výhodu dobře použijete, pořídit dárky k Vánocům pro rodinné příslušníky pak bude brnkačka. Už máte jasno, co komu nadělíte?
Většinu žen za život čeká několik událostí, které vyžadují speciální prádlo. Nemyslíme tím ale svatbu, výročí nebo kulaté narozeniny. Na mysli máme těhotenství, mateřství i samotnou menstruaci. Víme, že pohodlí začíná už pod šaty a při těchto událostech to platí dvojnásob.
Mnoho zahrádkářů uvažuje nad tím, jak podpořit růst své úrody způsobem, který by neohrožoval je samotné, ani přírodu okolo nich.
Nikdo není dokonalý… S tím se buď můžete smířit, nebo se rozhodnout s nedokonalostí bojovat. K dokonalé postavě vám pomůže dieta a osobní trenér a k dokonalému úsměvu zase rovnátka. Pojďte se podívat, jaké problémy vám pomohou vyřešit.
Ačkoliv plastická chirurgie neustále piluje technologie, díky kterým úspěšně bojujeme proti stárnutí, čím dál větší popularitě se těší obličejová jóga. Tušíte správně, je to cvičení jako každé jiné, ovšem face jóga má za cíl procvičit svaly v obličeji. Pokud nevíte jak začít, není nic jednoduššího než dát follow těmto influencerkám a výsledky se brzy dostaví.
Jak zabalit vánoční dárek? Použít vánoční papír, nebo si ho nechat zabalit od profesionálů? Nebude pak obal dražší než vlastní dárek? Doma vyrobený obal může povýšit vánoční dárek o třídu výš. Navíc to bude jedinečný originál. Tak se do toho pusťte.
S příchodem vánočního období se nevyhnutelně mění nejen atmosféra domova, ale i pracovní prostředí. Jak zvládnout Vánoce v práci bez ztráty pohody a efektivity? Dnešní článek se věnuje právě této otázce a přináší pět praktických rad, jak skloubit vánoční radost s pracovními povinnostmi. Ať už jste zaměstnanec nebo vedoucí týmu, naše tipy vám pomohou vytvořit vánoční atmosféru v práci, která zlepší náladu a přispěje k dobrému týmovému duchu.
Kdysi se mělo za to, že Země je středem vesmíru nebo že žárovku vynalezl Thomas Alva Edison. Omyly lidstva jsou zřejmě nevyčerpatelné, a v některých mnoho let setrvávali třeba právě i významní vědci. Ani dnes tomu není jinak, a některé zavedené mýty a omyly přetrvávají desetiletí. Podívejme se na některé z nich.
Tato anglická diva se proslavila předně jako zpěvačka, ale zároveň také svým skladatelským nadáním a působností v modelingu. Dua Lipa má původ v samotné Albánii. Mohli byste se domnívat, že její jméno je smyšlené pro zviditelnění ve světě showbyznysu, a že pod ním jen vystupuje, ale není tomu tak. Dua Lipa je skutečně její rodné jméno.

Výběr článků

Dopřáváte si klasického turka? Mnoho z nás nedá dopustit na silnou kávu. Jakmile ji ale dopijeme, kávovou sedlinu, která zůstane na dně, bez milosti vyhodíme. To je ovšem škoda, protože lidově nazývaný lógr může u vás doma najít další využití.
Kuchyň, či přesněji její jídelní část, je ideálním prostorem pro každodenní setkávání celé rodiny. Proto je důležité, aby tento prostor působil příjemně. Zároveň byste se však měli zaměřit také na jeho praktičnost, aby každý z členů měl dostatek prostoru, případně byl stůl vhodný pro konání různých oslav a posezení s přáteli. U stolu by také neměly chybět kvalitní židle, díky kterým budete mít pohodlí.
Modelka Simona Krainová je v poslední době známá zejména pro své očistné kúry a detoxy, ájurvéda ji doslova pohltila. Jak taková harmonizace těla pod taktovkou 5000 let staré indické medicíny probíhá?

Nepřehlédněte

Léto doslova svádí k procházce do lesa, která má na naše tělo pozitivní vliv. Nejen, že jsme na čerstvém vzduchu, ale také jsme prakticky bez signálu čili si odpočineme od tíhy sociálních sítí a dalších hrozeb internetového světa. Navíc si můžeme nasbírat i naši večeři – stačí se poohlédnout po houbách. Které z nich mají pozitivní vliv na zdraví?
Honba za štíhlou a sexy postavou pokračuje, i když léto už je dávno za námi. Lidé se zkrátka chtějí udržovat v kondici. S nedávnými vánočními svátky však byla píle trochu mařena vynikajícím cukrovím a samými smaženými pokrmy. Během tohoto období na sklonku roku je třeba vykázat opravdu pevnou vůli, díky které odoláte i alkoholu. Především ten je při cvičení jedním velkým tabu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek