Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Kde je konec holkám ze Spice Girls: Vrátí se ještě někdy na podium?

Mel B, Melanie C, Emma Bunton, Geri Halliwell a Victoria Beckham. Psal se rok 1996 a hitparádové příčky ovládl hit Wannabe dívčí britské kapely Spice Girls. Kde je holkám dneska konec?
Spice Girls
Spice Girls byly hit. Dodnes po nich šílí miliony fanoušků, i když skupina už dávno neexistuje.

19. 01. 2023

Jedna děsivá, jedna sportovní, jedna holčička, jedna vášnivka a jedna na úrovni. Pětice Spice Girls měla všechno, každý se s některou z nich ztotožnil. Byla to úžasně propracovaná parta s chytlavými hity, která udělala díru do světa. Než se každá z holek vydala svou cestou.

Spice Girls – Wannabe (1996)

Melanie Brown alias Mel B (Scary Spice)

Mezi nejvýraznější osoby této dívčí skupiny patří Melanie Brown, která nejednou zaplnila titulní strany bulvárních časopisů. Mel B má velký talent, kterého také po rozpadu skupiny využila a vydala se na sólovou hudební dráhu. Její první album Hot vyšlo v roce 2000. Od roku 2007 Melanie účinkovala v různých talentových soutěžích jako porotce. Působila jako porotkyně v australské i britské soutěži The X Factor, v americké Amerika hledá talent a účinkovala i v pořadu Dancing With the Stars.

Mel B
Své místo si Mel B v šoubyznysu našla i po rozpadu skupiny.

Ačkoliv se jí profesně docela dařilo, její osobní život byl tragédií. Melanie je matkou tří děvčat, ovšem každá má jiného otce. Jedna je dcerou také amerického úspěšného herce Eddieho Murphyho, další dcera je plodem lásky s Jimmym Gulzarem a ta poslední vzešla z naprosto příšerného manželství s producentem Stephenem Belafontem, se kterým si Mel B užila plno bolesti, a to jak fyzické, tak i té psychické.

Melanie Chisholm alias Mel C (Sporty Spice)

Mel C se má zřejmě ze všech holek nejlépe. Rozhodně na vavřínech neusnula a už v roce 1999 se pyšnila svým debutovým albem s názvem Northern Star. Za sebou má od té doby celkem osm alb, tím posledním bylo album Melanie C, které světlo světa spatřilo v roce 2020. O nabídky nouzi nemá, účinkovala ve videoklipu Love Is Back zpěvačky Celeste a objevila se i v soutěži The Voice.

Ovšem i Melanie má smůlu na chlapy. Sice má jednu dceru Scarlett, ovšem jak se tak zdá, na její výchovu je sama.

K TÉMATU  Malá budoucí veterinářka a její velmi trpělivý a tolerantní pacient. Roztomilí jsou oba dva
Spice Girls
Spice Girls udělaly díru do světa.

Emma Bunton (Baby Spice)

Stejně jako její bývalé kolegyně, tak i roztomilá blonďatá a stále vysmátá Emma se rozhodla po rozpadu Spice Girls pro sólovou dráhu a vydala čtyři alba. Nyní se živí jako dýdžejka v rádiu. Kromě hudby se Emma také věnuje psaní, v roce 2021 vydala svou knihu o rodičovství s názvem Mama You Got This.

O Emmě se šušká, že má za sebou románek s Leonardem DiCapriem i Justinem Timberlakem. Ovšem svou lásku našla až v britském zpěvákovi Jadeu Jonesovi. Spolu mají dvě děti a v červenci 2021 si řekli své ”ano”.

Spice Girls – Say You’ll Be There (1996)

Geri Halliwell (Ginger Spice)

Strůjkyně rozpadu Spice Girls, Geri Halliwell, je zřejmě nejkontroverznější členkou skupiny. Její odchod z úspěšné formace v roce 1998 všechny překvapil, zvláště fanoušky skupiny, kdy se nechala slyšet, že si s kolegyněmi vůbec nerozumí. I ona se dala na sólovou dráhu. Kromě toho vydala několik dětských knížek.

Vztah se Sachou Gervasim jí nevyšel, i když spolu mají dceru. Později se však provdala za automobilového závodníka Christiana Hornera, s nímž má syna.

Melanie
Navzdory tomu co Geri tehdy řekla, s holkama se potkává dodnes.

Victoria Beckham (Posh Spice)

Nejznámější bývalou členkou skupiny je bezpochyby Victoria Beckham, které se daří vše, na co sáhne. Victoria věděla, že patří mezi nejslabší články skupiny, proto se hudbě vyhýbá obloukem. Místo toho svůj talent uplatnila v oděvním průmyslu. Od roku 2008 se její stejnojmenné značce daří víc a víc. Victoria patří mezi módní ikony, stala se tak vzorem spoustě lidí.

Victorii také proslavilo manželství s uznávaným fotbalistou Davidem Beckhamem. Vzali se v roce 1999, mají spolu čtyři děti a pár působí stále zamilovaně.

spice girls
Velkolepého comebacku se účastnily všechny kromě Victorie.

Členky skupiny Spice Girls se už nějakou dobu snaží oprášit slávu kdysi tak úspěšné skupiny. Zatím se jim to moc nedaří, nehledě na to, že Victoria Beckham se tohoto projektu doteď neúčastnila. Ovšem holky prý plánují velkolepé světové turné, kterého by se mohla zúčastnit i slavná Posh.

K TÉMATU  Eva Burešová: Renesanční žena s úsměvem Mony Lisy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Stravování podle Kate Beckinsale: Minimum sacharidů, hodně zeleniny

Kolik má Dua Lipa dohromady tetování a jak si vydělávala první peníze?

Zdroje článku:
www.scmp.com, www.distractify.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Letní sezóna odstartovaná a vy již jistě máte plány, ne-li již zaplacené dovolené. Cestovní horečka stoupá, vy se těšíte, nicméně máte před sebou nějaké ty výzvy. A to předně v podobě balení, chystáte-li se cestovat letecky.
Už oběhlo dlouhých 10 let od smrti známého a skvělého zpěváka Petra Muka, který nám tu zanechal mnoho úžasných písní jako například Ráchel, Naděje, Tančíš sama, nebo Láska tě spoutá.
Z ničeho nic srdce bije na poplach, žaludek se sevře a vy se cítíte svým partnerem či partnerkou zrazeni. Ano, to je žárlivost, která je v nízké míře naprosto přirozená.
Všimli jste si, jak se doba s každým rokem mění? Takové proměny najdete všude – v jídle, módě i v kosmetice. A zatímco ještě nedávno platilo, že čím víc kosmetiky jste si nanesli na pleť, tím jste byli více cool, dnes už se vše zase vrací zpátky k jednoduchosti.
Důvodem, proč máte svou zahrádku, je to, abyste mohli jíst zdravě. Proto je třeba vyhnout se chemii i v souvislosti s hnojením.
Mnoho odborníku se shoduje, že pití vody je prospěšné. Dodává nám energii, posiluje imunitní systém, obecně nás udržuje zdravé a jde o nezbytnost. Nicméně všeho moc škodí. Nadměrná konzumace vody může být až život ohrožující a můžete si na vodě vypěstovat i závislost.
Češi jsou národem pejskařů. Psy opravdu milujeme. Pro naše čtyřnohé mazlíčky uděláme všechno, co jim na očích uvidíme. Kupujeme jim nejrůznější krmení, ale i pamlsky. V prvním zmíněném bývají největší spory. Krmit granulemi, nebo masem? Co je lepší? Na to se nyní podíváme.
Některé ženy bohužel mají tu smůlu, že se jim nedaří otěhotnět. Naštěstí existuje možnost umělého oplodnění, díky kterému žena porodí své vytoužené dítě. Pokud přemýšlíte nad dárcovstvím vajíček, ale váháte kvůli tomu, že nevíte, co vás čeká, přečtěte si následující článek, který vám odpoví na spoustu otázek.
Dnešní společnost často klade na ženy tlak ve smyslu partnerských vztahů, ačkoliv mnohé z nás volí cestu svobody a samostatnosti. Proč je ale tak často stigmatizováno být single, zejména když se jedná o vlastní rozhodnutí? V dnešním článku na Dámské Lize prozkoumáváme realitu života jako single ženy a zkoumáme, jak to, že jsme samy, může být prospěšné a osvobozující rozhodnutí, nikoli něco, co bychom měly vnímat jako nedostatek
Když poprvé začnete s dietou, můžete v prvním měsíci ztratit o něco více. Pokud například dodržujete nízkosacharidovou dietu, vaše tělo spaluje glykogen uložený ve svalové tkáni, když mu dojdou sacharidy. Glykogen se váže na vodu a při jeho spalování na energii se také ztrácí voda. Tato počáteční rychlá ztráta hmotnosti může být velmi motivující, ale nakonec se zúží.
Máte v plánu vyrazit na nákupy letních kousků? Pak se poohlédněte po plastovém kabátku, divoce vzorovaných šatech a něčem průhledném. Chcete-li jít s módou, pak nezapomeňte ani na vykrojené plavky!
Práce na zahradě je úplně jiná úroveň štěstí a spokojenosti. Pro některé lidi je zahradničení mnohem víc než jen koníček. Není to jen o dřině a potu, zahradničení také pomáhá stabilizovat vaši náladu a zdraví. Příroda a lidé jsou spolu propojeni, je důležité trávit čas v těsném kontaktu s přírodou, protože má velký vliv na naše zdraví. Pokud jste se snažili práci na zahradě vyhýbat, máme pro vás 10 dobrých důvodů, proč byste zde měli trávit co nejvíce času.

Výběr článků

Holčička si zamilovala štěně jménem Oakley, které rodina čerstvě adoptovala. Spokojený pejsek sladce spí, zatímco mu malá pečovatelka zpívá ukolébavku. Co na tom, že je to falešně a občas to trochu tahá za uši, Oakley si zkrátka láskyplné obětí užívá.
Lidé ve znamení Lva jsou přirozenými vůdci, kteří se nesou stejně velkolepě jako jejich zvěrokruhový zástupce. V tomto znamení jsou lidé, kteří se narodili mezi 23. červencem až 22. srpnem.
Uskladnění vína musí mít nějaký pořádek. O ten se postarají stojany na víno a vinotéky, které jsou praktickým i designovým doplňkem interiéru. Materiálem číslo jedna je dřevo, ale kromě toho opravovaného dolehl i sem trend palet. Opravdovou chloubou domu je potom vinný sklípek do spirály se vstupem rovnou z kuchyně nebo jídelny.

Nepřehlédněte

Agorafobie postihuje dvakrát častěji ženy než muže. Typická doba, kdy se u pacientů příznaky agorafobie projeví, je mezi 25 až 35 lety. Obecně známá je tato porucha jako strach z veřejných a otevřených prostor.
Váháte nad výběrem postele? Inspirujte se v naší galerii. Spokojený spánek je pro naše tělo velmi důležitý!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek