Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

25 a dost! Nenasytný herec Leonardo DiCaprio ze svých nároků nepolevuje

Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?
DiCaprio
Proč je pro Lea věková hranice 25 let tak zásadní?

05. 12. 2022

Jak se zdá, číslo 25 má pro amerického herce zvláštní význam. Jakmile totiž jeho partnerky dosáhly této věkové hranice, Leonardo DiCaprio se s nimi rozešel. Přitom v listopadu hvězda Titaniku oslavila 48. narozeniny. Není divu, že na jeho konto už vznikají nejrůznější vtipy.

Sestavili jsme pro vás seznam patnácti krásek, které prošly jeho životem a u každé pro lepší představu najdete zmínku, kolik let daným ženám zrovna bylo.

1. Brittany Daniel (18)

Leo s randěním se známými ženami začal samozřejmě už mnohem dřív, ještě ve svých osmnácti. Dal se dohromady s herečkou Brittany Daniel. Ale ostatně jako většina mladých lásek, ani tahle neměla dlouhého trvání.

Brittany měla Lea svést během natáčení snímku Rváčův deník.

2. Kristen Zang (22)

Herečku brzy vystřídala modelka Kristen Zang, do které se Leonardo skutečně zamiloval. V tomto případě to však byla právě Kristen, kdo stál za ukončením vztahu, a to především kvůli Leově touze po mladých modelkách (jako by už tehdy něco tušila).

Kristen
Fotografie, kterou Kristen před pár týdny sdílela na sociálních sítích.

3. Naomi Campbell (25)

Málokdo ví, že i supermodelka jako je Naomi Campbell měla s mladičkým Leem románek. No byl to spíš jakýsi úlet. Sice to netrvalo dlouho, jí bylo 25 a jemu 21, ale rozešli se jako přátelé, kteří se navštěvují dodnes.

4. Eva Herzigová (25)

I naše česká supermodelka Eva Herzigová prý prošla postelí slavného herce. Ale jedná se o nepotvrzenou informaci, jelikož v té době byla vdaná za bubeníka z kapely Bon Jovi. A navíc jí už tenkrát bylo 25 let.

5. Amber Valetta (22)

O vztahu Amber a Lea se toho moc neví. S americkou modelkou a herečkou prý randil jen velmi krátce v roce 1998 a ani jeden se k tomu nechce nijak vyjadřovat.

6. Gisele Bündchen (18)

Asi nejslavnější Leonardův vztah propíraný v médiích byl ten s nejlépe placenou topmodelkou Gisele Bündchen. Dohromady se dali v roce 1999 a vztah trval celých šest let! S brazilskou kráskou se rozešli v době, kdy bylo Gisele 23 let. No ještě jí dva roky zbývaly, ale oba si prý uvědomili, že vztah na dálku není to pravé ořechové.

K TÉMATU  Alain Delon: Svůdník, který jen bral, ale zapomněl dávat
Gisele
Krásná Gisele po boku Lea.

7. Bar Refaeli (20)

Mezi další známé románky patří ten s izraelskou modelkou Bar Refaeli. Jejich vztah trval taktéž dlouhých 6 let, navíc je spojovala láska k ekologii. Během svého vztahu si však dali půlroční pauzu, nakonec se rozešli, když bylo Bar… hádejte kolik. No přece 25 let.

8. Blake Lively (23)

Kdo by neznal krásnou herečku Blake Lively, známou především z úspěšného seriálu Super drbna. Leonardo si s Blake začal v jejích 23 letech, ale ani ne po půl roce se rozešli. Dnes je Blake Lively vdaná za hezouna Ryana Reynoldse, se kterým čeká už čtvrté dítě.

9. Madalina Ghenea (24)

Leo dlouho nezůstával po svých rozchodech sám, a nejinak tomu bylo i v tomto případě. S modelkou Madalinou Gheneaou si začal během natáčení filmu Velký Gatsby, vztah jim však nevydržel dlouho, přece jen jí tehdy bylo 24 let.

Madalina
Madalina je vážně kost!

10. Erin Heatherton (23)

Leonardo je známý svou slabostí pro andílky Victoria’s Secret. Erin Heatherton byla dalším z nich. S Leem po boku prožila deset měsíců, avšak mnoho času spolu kvůli pracovním záležitostem nestrávili. Bylo jí 23 let, když se pár rozešel.

11. Toni Garrn (23)

Další andílek Victoria’s Secret na Leově seznamu. S německou modelkou Toni Garrn byli něco málo přes rok. Za rozpadem vztahu stála hercova nenasytnost po dalších ženách.

12. Kelly Rohrbach (25)

Povídá se, že pětadvacetiletá herečka Kelly Rohrbach, která se proslavila jako C. J. Parker ve filmu Pobřežní hlídka, si získala Leovo srdce natolik, že ji měl požádat o ruku. Jestli je to pravda, či ne, to už ví jenom oni, jejich vztah nevydržel ani rok.

Scéna z filmu Pobřežní hlídka s krásnou Kelly.

13. Nina Agdal (24)

Bývalá přítelkyně zpěváka Adama Levina z Maroon 5, dánská modelka Nina Agdal, taktéž prožila nějaký čas s idolem ženských srdcí. Jejich vztah vypadal jako rok krásných dovolených, ale nakonec dali přednost pouhému přátelství.

K TÉMATU  Dechberoucí příběh Karla Svobody skladatele, který uměl žít naplno

14. Camila Morrone (20)

Mezi další dlouhodobé vztahy tohoto nenasytného herce patří vztah s nevlastní dcerou herce Al Pacina, Camilou Morrone, se kterou Leo začal randit, když modelce bylo 20 let. Mnozí jim dávali velkou šanci, a dokonce se šeptalo, že se chce tento krasavec konečně usadit. Jenže Camile padlo 25 let a rozchod byl na světě.

15. Maria Beregova (22)

Aktuálně by měl Leonardo DiCaprio randit s ukrajinskou modelkou Marií Beregovou (a trochu připomíná mladší verzi modelky Iriny Shayk). Ale už nedáváme moc velké šance tomu, že by právě ona prolomila jeho hranici pětadvacet. Nicméně když Leova touha po ženách dovolí, mají před sebou tři krásné roky.

Maria Beregova
Maria je prý Leův nejnovější háček.

Leonardo randil s mnoha, skutečně mnoha ženami. Byla mezi nimi modelka Lorena Rae, Victoria Robinson… Povídá se, že dokonce i Rihanna měla být jeho další čárkou v seznamu. Můžeme tedy jen spekulovat o tom, zda se skutečně někdy konečně usadí nebo si alespoň najde ženu k sobě věkově rovnou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

První rande v restauraci: Co nikdy nedělat, ať ho neodradíte hned zkraje?

Iva (28): Dorazila jsem na rande naslepo a nestačila se divit, kdo přišel

Zdroje článku:
www.theguardian.com, www.news.com.au
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

K získání krásné a zdravé pokožky bez nedokonalostí, silných vlasů a pěstěných nehtů nemusíte podstupovat žádné složité procedury. Tím správným receptem pro přirozenou krásu jsou vzácné přírodní oleje, které dokáží s vaším vzhledem učiněné zázraky.
Žádná domácnost není útulná, pakliže v ní chybí pokojové rostliny. Zatímco starší generace nedají dopustit na barevně kvetoucí rostliny, jako je africká fialka nebo například ibišek, mladí dávají přednost stálezeleným rostlinám, k nimž patří i zamiokulkas. A právě o této pokojové rostlině bude nyní řeč.
Výběr plavek je pro spoustu žen téměř frustrující záležitostí. Pokud nejste šťastnou majitelkou dokonalé postavy, nejspíš už jste to zažila také. V obchodech si zkoušíte jeden model za druhým, ale každý z nich nějakým způsobem zvýrazní přesně tu část těla, kterou byste raději schovala.
Skončilo léto a začíná se zkracovat den. Jak se co nejlépe vyrovnat s nadcházejícím špatným počasím a špatnou náladou?
Letní čas je jako stvořený pro veselé vodní radovánky všeho druhu. Do programu plného zábavy je však dobré zahrnout i nějaké to učení. Například lekce plavání. Nechte se inspirovat našimi pěti tipy, jak naučit dítě plavat, a brzy bude jako rybka ve vodě.
Role psychiky v pohledu na náš zdravotní stav se dříve hodně přehlížela. Dnes již s jistotou můžeme tvrdit, že i klasická medicína zohledňuje psychický stav pacienta v celkovém náhledu na jeho diagnózu a na průběh léčení.
Poslední schůzku s Nelou pojala koučka Marcela Hlaváčková poněkud netradičně. A podle očekávání z ní měla její klientka velkou radost. Proč? To se dočtete na řádcích níže.
Znáte to: šéf tlačí novými úkoly a vy se snažíte najít odvahu říct NE. Jak však odmítnout šéfa bez rizika a udržet si duševní pohodu? Dnes se zaměříme na praktické strategie, jak elegantně odolat nadměrné pracovní zátěži, zachovat klid a udržet si zdravý životní rytmus.
Dámy, máte v plánu se svými kamarádkami prožít opravdu skvělou dámskou jízdu? I když jsou kavárny i restaurace otevřeny, neznamená to, že musíte nutně utrácet. Stále se ještě můžete uchýlit do pohodlí domovů a podívat se na nějaké skvělé romantické (a nejen romantické) seriály, které vás doslova vtáhnou do děje.
„Ten Zdeněk je tak skvělý, vybrala sis opravdu dobře,“ slýchávala Veronika od kamarádů i rodiny. Ve skutečnosti se bála s ním rozejít. Byl to psychopat. Nikdo kromě ní nevěděl, čeho všeho je schopný.
Děti dnes vyrůstají mezi chytrými telefony a tablety, a jejich zájem o ně musíte mít pod kontrolou. Vaše ratolesti vás vidí chytrou elektroniku používat, a není třeba se snažit jim zájem o ni odpírat. Nemyslíme tím, aby vaše dítě místo stavebnice nebo panenky žmoulalo telefon, ale existují hry, které se snaží zábavnou formou něčemu přiučit. Jaké aplikace budou užitečné pro ty nejmenší?

Výběr článků

Léto? Čas dovolených, výletů s přáteli a hlavně svateb. A všude si vás někdo bude chtít zvěčnit. Jak se před fotoaparátem chovat, aby se vám už nikdy nepomstil? To vás naučíme v jednom rychlém školení! Zkuste to podle našeho manuálu správného focení.
Tankování paliva na čerpací stanici je pro většinu z nás banální úkon. I tak jsou ale mezi námi ženy, které vypadají, že to za ně doposud dělal jen manžel. Ztracené řidičce přijde na pomoc i spolujezdkyně, která je ovšem také s rozumem úplně v koncích. Podívejte se, vážně to stojí za to!
Říká se, že pořádek dělá přátele. Najednou chápu, jak moc je tohle přísloví pravdivé. Když za mnou moje dlouholetá kamarádka přišla s prosbou o pomoc, neváhala jsem a udělala jsem pro ni všechno, co jsem mohla.

Nepřehlédněte

Černé tečky jsou noční můrou nás všech. Objeví se již pár dní poté, co opustíme kosmetický salón, a vracejí se s železnou pravidelností. Možná jste ale ještě nepřišli na správný způsob, jak na ně. Máme pro vás TOP tipy, jak s nimi zatočit!
Pracujete doma? Potom dobře víte, že potřebujete pracovní stůl, tedy místo, které je určené přímo pro vaši práci. Ten může mít spoustu podob a tvarů, ale hlavním je styl, jakým zapadá do vašeho interiéru. Někdo dá přednost jednoduché čisté desce, jiný si zase představuje klasické masivní dřevo s šuplíky nebo poličkami. Stačí si vybrat ten svůj, u kterého vám vše půjde jako po másle.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek