Čtvrtek , 02. 05. 2024

Svátek práce

3 jednoduché typy pro dokonale padnoucí šperky

Firemní večírky, svatby, narozeninové oslavy nebo rande. Vybrat správné oblečení pro tu kterou příležitost, je samo o sobě dost obtížné.
šperky
Skvělé tipy se šperky, se kterými zazáříte!

Ale vybrat správné šperky, je opravdu oříšek. Připravili jsme pro vás proto jednoduchý návod, jak se v módních trendech šperků neztratit a vypadat skvěle, ať už plánujete cokoliv.

1. Slaďte své šperky s odstínem vaši pleti.

Ať už se jedná o dámské šperky nebo šperky pánské, vždy by měly ladit s odstínem a typem vaší pleti. Obecně se tóny pleti rozlišují na teplé, studené a neutrální. Možná vás ale překvapí, že na tom, jak světlá nebo tmavá je vaše pleť, ve skutečnosti vůbec nezáleží. Svůj opravdový tón pleti totiž jednoduše odhadnete díky barvě vašich žilek.

  • Zelenkavé žilky naznačují, že patříte k lidem s teplým tónem pleti.
  • Jestli vám v žilách koluje „modrá krev“, tedy pokud jsou vaše žilky namodralé nebo mají purpurový nádech, vaše pokožka je pravděpodobné chladného tónu.
  • Pokud máte žilky, které jsou stejné jako je vaše pokožka, pak ji můžete zařadit do tónu s neutrální barvou.

Pokud již znáte svůj typ pleti, víte, jaký typ šperků vám bude skutečně slušet.

  • Pokud máte teplou pleť, bude vám nejlépe slušet růžové zlato.  Můžete je kombinovat s barvami, jako je oranžová, růžová, červená, zelená a žlutá. Podobné kombinace se objevují i v již tradiční kolekci šperků Guess.
  • Při pokožce s chladným podtónem byste se teplým kombinacím, naopak, měli vyhnout obloukem. Sáhněte raději po stříbrných či bílozlatých špercích s odstíny fialové, modré nebo zelené.
  • Pokud jste třetí, neutrální typ, máte obrovské štěstí.  V obou výše uvedených variantách jednoduše jistě zazáříte.

2. Vybírejte si šperky, které doplňují vaše oblíbené barvy

Černá, bílá, šedá a nude jsou klasické barvy šatníku a hodí se k většině drahých kovů a drahokamů. Pokud však patříte k lidem, kteří dávají přednost výraznějším barevným paletám, zvažte výběr šperků, které nejlépe doplní váš jedinečný vkus.

  1. Akvamarínová a další světle modré barvy se hodí k perlám, žlutému zlatu a stříbrným šperkům.
  2. Thulianské růžové a fialové barvy vypadají nejlépe se šperky z bílého a žlutého zlata.
  3. Bordó a další sytě červené barvy se dobře hodí ke šperkům ze žlutého zlata a stříbra.
  4. Borovicové a modrozelené odstíny se nejlépe hodí ke šperkům z bílého, žlutého a stříbrného zlata.
K TÉMATU  5 tipů, se kterými se vám dámská jízda v zahraničí povede na výbornou

Nezapomínejte, že své šperky můžete vždy kombinovat a že neexistuje žádná správná nebo špatná volba. Vrstvení nebo kombinování drahých kovů je samostatným trendem a může učinit každý váš outfit jedinečným.

3. Noste šperky hodné k dané příležitosti

Třpitivé Michael Kors šperky, náušnice nebo volné náramky z vás udělají na jakémkoliv rande neodolatelnou dračici. Diamanty se dobře kombinují s každou barvou a stylem a v davu díky nim vynikne každý komplet.

Pokud zastáváte heslo „v jednoduchosti je krása“ a řídíte si podle toho šatník, v špercích pak můžete upustit uzdu své fantazii a pustit se do kombinování naplno. Objemné výrazné náhrdelníky a náramky vypadají úžasně ve spojení s jednoduchými šaty či klasickou bílou košilí.

Pokud jde o šperky vhodné do práce, možnosti jsou nekonečné. Ať už je na vašem pracovišti formální nebo neformální dress code, nezapomeňte si vybrat kousky, které se hodí k oblečení, které obvykle nosíte. Pokud například patříte k těm, kteří chodí do práce obyčejném tričku a džínách, pak svůj vzhled pozvedněte vkusnými zlatými náušnicemi s obručí a náramky. Pokud se ráda oblékáte do elegantních blejzrů a tužkových sukní, šéfka jako vy ještě více zazáří s diamantovými náušnicemi a klasickým náramkem.

Ať však už patříte mezi jakýkoliv typ, vždy si vybírejte šperky, které ukazují vaši pravou osobnost. Buďte sami sebou bez ohledu na to, jak rychle se módní trendy mění. Vybírejte zejména doplňky, které podtrhnou to, kým skutečně jste.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V počátcích každého vztahu je velmi těžké odhadnout, jak je ten druhý naladěn, jaká témata ho uvádějí do rozpaků a které mu naopak vůbec nevadí, nebo ho dokonce těší. Pokud spolu ale trávíte romantický večer, vždycky dopadne velmi nechvalně, pokud stočíte řeč na jedno z níže uvedených témat.
Každému je nejspíš jasné, že bez zdravé životosprávy a pravidelného cvičení je téměř nemožné si vypracovat štíhlou postavu. Dneska se zaměříme na cvičení. Protože víme, jak je těžké začít cvičit, tak aby nás to všechny bavilo, proto vám v dnešním článku přinášíme pět jednoduchých cviků, které vám zdokonalí vaši postavu.
Tenhle neobvyklý dům v přírodě je snem snad každého malého kluka. Pokud zůstanete sami na pustém ostrově, už víte, jak se tam zařídit, než dorazí pomoc. Ze své smůly uděláte prázdninový pobyt v ráji.
Některé filmy v nás dokážou vyvolávat radost, štěstí, romantickou náladu a jiné zase třeba strach. A některé filmy jsou natolik sugestivní, že je lepší se jim vyhnout, pokud na ně nejste zrovna správně naladění.
Čas je to, oč tu běží. Nikdy ho není dost a zvláště v poslední době je každá minuta drahá. Ze dne na den jste se staly na plný úvazek nejen matkami, ale i učitelkami, vychovatelkami a kuchařkami. K tomu všemu musíte zvládnout ještě svoji práci. Pokud se z toho nechcete zbláznit, rozdělte úkoly v rodině a nebojte se ulehčit si práci. Využijte všeho, co doba nabízí, a uvidíte, že bude i teplé jídlo.
Vždy když potkáme muže, který se nám líbí, bojíme se, že uděláme nebo řekneme něco, čím ho naštveme nebo alespoň nepříjemně překvapíme... Má to tak většina z nás a je to přirozené. Navíc spousta mužů v počátcích vztahu nedává svou nelibost nebo naštvání najevo, ale to neznamená, že k vám nic negativního nemohou pocítit. Mohou, jen si to nechávají pro sebe.
Umíte si představit kuchyni bez lednice? Lednice a mrazák zkrátka patří k našemu životu. Denně je používáme, snažíme se je mít neustále plné. Na co však zapomínáme, tak je péče o ně. Především o lednici, kterou používáme trochu více než mrazák, bychom měli správně a dostatečně pečovat. Jenom tak dosáhneme správného efektu, který na potraviny lednice má.  
Každý z nás občas vytřídí nějaké oblečení ze skříně. Jenže nastává otázka, kam s ním? Obvykle chceme, aby se stále pěkné a zachované kousky dále využily, můžeme je tedy prodat, darovat nebo je hodit do kontejnerů na textil. Tato možnost je nejjednodušší, navíc lidé věří, že tohle oblečení dále využije charita a rozdá co nejvíce věcí potřebným. Je tomu ale skutečně tak? Kam doopravdy oblečení z kontejnerů na textil putuje?
Virtuální seznamování se stalo tak oblíbenou cestou k nalezení dokonalého protějšku, že naprosto předčilo osobní kontakt. Jenže jak se v něm naučit chodit? Výběrem správné fotografie to teprve začíná! S čím zabodujete a čemu se raději vyhnout?
Vždycky, když jsem si četla ty příběhy o tom, jak někdo po letech spokojeného manželství přiznal, že je na stejné pohlaví, nechápala jsem to. Říkala jsem si, jak strašně těžké to musí pro toho druhého být. Nikdy jsem nechtěla, abych něco podobného zažila. Vlastně jsem si nic takového ani nepřipouštěla, prostě jsem si říkala, že mně se nic podobného stát prostě nemůže.
V poslední době se mění seznamovací taktiky žen. Dříve bylo typické, že se přikláněly ke vztahu se starším partnerem. Nyní se karta obrátila a vyhledávají náruče mladíčků. Věkový rozdíl v řádu pár let není nic nevšedního, nicméně láskyplné partnerské pouto mezi čtyřicetiletou ženou a o 10 a více let mladším zajíčkem je pro mnohé na pováženou. Jistě si také pokládáte tu otázku, zda s ním udržíte krok a budete se mu za pár let líbit?
Byla jsem vychovávaná v tom, že člověk může mít jen to, na co si sám vydělá. Držím se toho a nikdy jsem si nechtěla život zjednodušovat. Mám jen to, co si sama koupím za vlastní vydělané peníze, a když chci něco víc, než na co mi nestačí plat, jdu na brigádu.

Výběr článků

Krabičkové diety jsou hitem dneška. Když chtějí lidé zhubnout, automaticky vyhledávají nutričního specialistu a žádají ho o vytvoření krabiček, které lidem nedovolí jíst nic jiného. Ovšem i když jsou krabičky často vychvalované, pravdou je, že mají i své nevýhody.
Intimní zápach není rozhodně téma, které by se probíralo buď s kamarádkami, nebo s partnerem. V mnoha případech je tak žena nucena si hledat pomoc sama.
Vždy když potkáme muže, který se nám líbí, bojíme se, že uděláme nebo řekneme něco, čím ho naštveme nebo alespoň nepříjemně překvapíme... Má to tak většina z nás a je to přirozené. Navíc spousta mužů v počátcích vztahu nedává svou nelibost nebo naštvání najevo, ale to neznamená, že k vám nic negativního nemohou pocítit. Mohou, jen si to nechávají pro sebe.

Nepřehlédněte

Volno v práci máte sice oficiálně nahlášené, ale jak s ním naložit, to je stále velkou neznámou? Co takhle podívat se do Řecka, kde probíhalo natáčení oblíbeného muzikálu. Nadchnout by vás mohlo i Fidži, které máte spojené s příběhem o dvou malých ztroskotancích…
Léto je čas dovolených a určitě využíváte každé volné chvíle, abyste ji strávila na sluníčku a čerstvém vzduchu. Kůže se může i v létě vysušit. Dlouhým pobytem na sluníčku, v bazénu, v moři. Udělejte si čas na relaxační rituál a domácí peeling.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek