Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Váhy: Zdvořilí a féroví bojovníci s nerozhodností

Váhy, jak již jejich zástupce napovídá, se ve svých životech neustále snaží nalézt rovnováhu a harmonii, a to ve všech oblastech. Váhy mívají vytříbený vkus, dokážou ocenit umění a osoby, které mají hluboké znalosti. Samy mají smysl pro tvořivost.
váhy
Lidé ve znamení Vah svádí věčný boj s nerozhodností.

23. 09. 2022

Základní charakteristika vah

Váhy samy o sobě ji představují dualitu. Vztahy jsou pro ně zcela zásadní. Ve vztazích napříč všemi úrovněmi se snaží vytvořit stabilní balanc. Snaží se s každým vyjít zadobře a ujišťují se, že je každý s nimi spokojený. Vztahy s rodinou a blízkými jsou pro ně nejpřednější, vždy je upřednostní, a to i před svými vzdálenějšími obdivovateli.

Klid a život bez stresu a jakéhokoliv spěchu, to jsou pro Váhy ty největší hodnoty, dle kterých se řídí. Jsou jednostranně iniciátoři nových podnětů, přestože svůj největší boj svádějí s nerozhodností. Okolí by mnohdy o nich řeklo, že nemají svůj vyhraněný názor. Často mají problém se vyjádřit a neradi posuzují, jak se věc skutečně má.

Na estetice a módě si velice zakládají. Mají styl a veliký cit pro sladěnost, a to nejen při oblékání, ale i co se například ladění domácnosti týče. Za to, jak estetiku ovládají, jsou rády chváleny. Cítí se nejlépe mezi lidmi, v přírodě a na kulturních akcích.

Vztahy, láska a sex

Stejně tak jako mají rády klidný život, vyhledávají vztahy, které budou bez jakýchkoliv dramat. Dle nich musí být oba partneři ve vztahu spokojení a vyrovnaní. Ve vztazích, kdy jeden z partnerů je Váha, bude méně hádek a konfliktů než ve vztazích jiných. Není to ale tak, že by se konfliktům vyhýbaly. Když mají problém, dají ho najevo, ale určitě to nebude za pomoci křiku či nadávek.

Naštvou-li se Váhy, dá hodně práce si je zase udobřit a dát vztah zase tam, kde býval. Nerady cokoliv mění. Mějte toto na paměti, pokud budete připravovat nějaké velké překvapení, které obsahuje nečekanou a rychlou změnu.

Váhy v rodině

Váhy ke svým rodinným členům bývají spravedlivé, a to předně platí pro jejich děti. Vše se snaží vykomunikovat, chovají se nekonfliktně, s rozumem, klidem a přátelsky. Nicméně Váhám nějakou dobu trvá, než se pro založení rodiny rozhodnou. Jsou to mírumilovní členové domácnosti, pro které je rodinná harmonie na prvním místě.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 24. - 25. 11. 2018. Dobijte pořádně baterky a věnujte čas péči o pokožku!

Přátelé a Váhy

Na Váhy je maximální spolehnutí. Máte-li přítele v tomto znamení, vždy ho můžete požádat o pomoc a cennou radu. Přímo vynikají v poskytování rad. Jelikož nemají rády rozepře, snaží se vyjít s každým. Ve druhých se snaží vidět jejich pozitivní stránky. Stejně tak, jako se druzí na ně mohou spolehnout, to samé očekávají od nich. Dokáží se přizpůsobit, ale to by měli i ostatní jim.

Kariéra a peníze

Pro svůj smysl v módním průmyslu a porozumění estetiky jsou skvělými módními poradci, stylisty, designéry, návrháři, dekoratéry a módními kritiky. Mají řečnické nadání, proto z nich jsou dobří poradci nejen pro oblékání a design, ale i v jiných oblastech. Například vynikají při terapiích pro druhé, psychologové.

Někteří jsou skvělí diplomaté a státní úředníci. Zaměstnání potřebují takové, kde mohou povídat a být v okruhu jiných lidí. Jsou to spolehliví zaměstnanci, kteří dokáží tvrdě pracovat. Díky své potřebě klidu i v pracovní oblasti ale nedokážou pracovat pod tlakem. Váhy rády žijí svůj život v luxusu. Život potřebují kvalitní, a to i co se hmotných věcí týká.

Jak si Váhy získáte?

Pro Váhy je zcela zásadní komunikace. Druhá polovička by měla být nejen inteligentní, ale umět správně komunikovat a mít smysl pro humor. Dbají o svůj vzhled, jejich partner by měl dělat to samé. Jsou to diplomaté, kteří si potrpí na etiketu, zajímáte-li se o Váhy, nastudujte si dotyčného/nou.

Váhy chtějí mít zajištěný život bez obav ze zítřejších dnů. Partneři by se měli umět o sebe postarat, stejně tak jako o Váhy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Člověk ve znamení Panny? Loajální, praktický a tvrdý dříč

Lev: Charismatický vůdce s přirozenou autoritou

Zdroje článku:
www.allure.com, www.refinery29.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Rekonstruujete a přemýšlíte nad tím, čím byste si zkrášlili holé stěny? Pokud vám nestačí obyčejná malba, pak můžete vyzkoušet další oblíbené způsoby stěnové dekorace. Některé výzdoby stojí čas i peníze, jiné pořídíte doslova za pár korun a máte je na zdi cobydup.
Všichni milujeme vůni vypraného ložního prádla. Ulehnout do převlečené postele a nechat si něco pěkného zdát - to je v našich očích ideální odměna za náročný den. Jak často ale u vás doma převlékáte postel? Většina lidí to bohužel dělá špatně a následně se o své lůžko (často nevědomky) dělí se stovkami bakterií. To už není tak lákavá představa, viďte?
I když jídlo není zrovna nejlevnější položka, to nejdražší na Vánocích jsou zejména dárky. Dvojnásob to platí tehdy, pokud máte kolem sebe víc lidí, které chcete pod stromečkem obdarovat. Jak se dá ušetřit za dárky, aniž byste museli mít výčitky před ostatními členy rodiny? Poradíme vám.
Moderní koupelny, to je hlavně čistota a jednoduchost, vkusně sladěné barvy a imitace dřeva nebo kamene. Přednost mají zemité tóny, jako hnědá, béžová nebo šedá. Skvěle vypadají i prosklené sprchové kouty. Je pravda, že v koupelně netrávíme tolik času, jako v obývacím pokoji nebo kuchyni, je ale nepostradatelným místem, kde chceme relaxovat a užít si klid. I proto by měla být koupelna pěkně útulná.
V době koronavirové daleko více lidí pracuje formou home office, a tak si může přece jen více řídit svůj pracovní čas. Jestliže máte takovou možnost, zdřímněte si po obědě.
Lidé se scházejí i rozcházejí z různých důvodů. Někteří se neshodnou v plánech ohledně budoucnosti, jiní se potýkají s nevěrou nebo vyhořením vztahu o sobě samém. Někdy ale dojde v partnerství k takovému soumraku, že možnost rozchodu lítá ve vzduchu. Kdy je jasné, že je odchod od sebe tím nejlepším řešením?
Odkládáte prezentaci, kterou jste už měly dávno odevzdat? Přesouváte důležitou schůzku, která je pro vás zásadní? Děláte všechno možné, než abyste konečně sedly k důležitému úkolu, který jste si naplánovaly? Vítejte! Pravděpodobně vás zcela ovládla tzv. prokrastinace. Jak se postavit nekonečnému odkládání věcí na neurčito?
Známe ho úplně všichni. Nejspíš ho mnoho z nás má na talíři alespoň párkrát do týdne. Avokádo je hit posledních let, je to superpotravina, která nesmí chybět v žádném zdravém jídelníčku. Jenže s sebou nese i temnou stránku, o které se ví, ale příliš se o ní nemluví. Nebo ji záměrně nevidíme.
Turistické boty jsou fantastické boty, které se nosí, když jste v divočině a razíte cestu z prašných cest, podél žulových balvanů a po hřebenech úzkých kaňonů, dají se ale outdoorové boty pánské či dámské nosit každý den? Přeci jen, byly původně vyrobeny k jinému účelu.
Nový rok přináší mnohá předsevzetí. Mezi ně jistě patří i zdravější životní styl a redukce váhy. Jak ale vyčistit tělo správným způsobem po vánočním hodování?
Večer plný hvězd a filmové magie, tak lze popsat 81. udílení Zlatých glóbů. Nolanův životopisný snímek "Oppenheimer" zazářil s pěti oceněními, včetně nejlepšího dramatu a režie. Oproti tomu fenomén "Barbie" se stal středem pozornosti v nové kategorii spojující uměleckou kvalitu s komerčním úspěchem. Jaký byl průběh večera, kdo zaznamenal vítězství a jak reforma ovlivnila samotnou podstatu těchto prestižních filmových ocenění? To vše a mnohem víc v našem stručném přehledu ze Zlatých glóbů 2023.
Upřímně, matky jsou opravdové hrdinky, které zvládají nekonečný kolotoč povinností. V našem nejnovějším článku se zaměřujeme na příběh jedné takové matky, která je na všechno sama – od každodenních povinností po přípravy na vánoce. Její děti zlobí, nechtějí do školy, a ona si uvědomuje, že potřebuje odpočinek. Co se stane, když se rozhodne strávit víkend v luxusním rezortu? Přečtěte si náš článek, který nahlíží do světa této matky, plný nečekaných zvratů, humorných momentů a možná i inspirace pro všechny, kdo znají výzvy mateřství.

Výběr článků

Bude se zastřihovat! Střední nebo krátká délka střihu znamená úplně nový účes, ale také rozhodnutí zbavit se své dlouhé okrasy. Možná se inspirujete!
Sportovní tenisky jsou extrémně pohodlné a univerzální. V dnešní době je velmi oblíbená kombinace tenisek a šatů, která rovněž může vypadat stylově a žensky. Jaké modely šatů odpovídají ikonickým teniskám?
Rozvodovost je v České republice opravdu na vysoké úrovni a za poslední měsíce se počet ukončených manželství ještě znásobil. Karanténu přikazující lidem, aby strávili svůj čas se všemi členy domácnosti zkrátka ne všichni zvládli s lehkostí a bez hádek či řevu. Nový typ onemocnění však není jediný důvod, proč se vztahy rozpadají.  

Nepřehlédněte

Vánoce jsou pomalu za dveřmi, a přestože právě tohle období představuje svátky hojnosti, zejména letos mnozí z nás hledají způsoby, jak nějakou tu korunu ušetřit. Ať se však snažíme sebevíc, pokud chceme Vánoce slavit, vždy to nějaké peníze stojí, ovšem i tak se dají najít skulinky, díky kterým naše peněženka zaplesá radostí. Jak a na čem nejvíc ušetřit?
Nové album Ondřeje Rumla Zapomenutý příběh posluchače zavede do klidné a radostné atmosféry Vánoc.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek