Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Krásná, moderní a funkční kuchyně za méně! Jak to udělat?

Je zcela na místě, aby jsme vzhledem k času stráveném v kuchyni, vybrali přesně tu, která bude tvořit ucelený design celého bytu či domu, tak také, aby nám efektivně sloužila. Pro splnění těchto podmínek je tak potřeba pečlivě vybírat a přihlédnout v neposlední řadě i k ceně. Tak jaká bude ta vaše vysněná kuchyně? Pojďme se na to společně podívat!
kuchyně
Vyberte moderní kuchyni a ještě ušetřete!

25. 08. 2022

25. 08. 2022

Co od kuchyně očekávám?

Klíčová otázka číslo jedna při výběru jakékoliv kuchyně je definovat její hlavní parametry. Chcete, aby byla prostorná? Nebo naopak útulná a veškeré vybavení na dosah? Samozřejmě nás limitují i prostory vyhrazené čistě na kuchyni, avšak právě volba množství bílých spotřebičů výrazně ovlivňuje celkový prostor kuchyně.

Obecně tedy platí, že právě na elektrospotřebiče je potřeba přihlížet jako na jednu z nejnákladnějších položek při sestavení kuchyně. Vyplatí se tedy pečlivě sledovat vývoj jejich cen a využívat výhod slev. Například Okay slevový kupón přináší poměrně výraznou finanční úsporu, která je obzvlášť v této době více než žádaná.

Vše má svůj řád

Každá žena preferuje jiné rozložení kuchyňského příslušenství. Všechny ale spojuje, že je potřeba v tomto mít jasné zásady. Nejpoužívanější nádobí musí být hned po ruce. Talíře a příbory se používají takřka denně, zpravidla se tedy dávají do první a druhé přihrádky vaší kuchyňské skříně hned pod kuchyňskou desku. Naopak méně používané příslušenství můžeme uskladnit do horních pozic kuchyňských skříní.

Například sklenice na červené víno jsou samy o sobě poměrně neskladné a prostorné. Navíc je vytahujeme příležitostně v případě návštěv. Na pořízení zmíněného, a spousta dalšího příslušenství, nám Tescoma slevy pomůžou ušetřit.

A jaká jsou vaše tipy na vysněnou kuchyni?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V každém vztahu jsou okamžiky štěstí a nikdo si nepřipouští, že by něco mohlo být v budoucnu jinak. Proč taky? Proč řešit možné budoucí konflikty, když je teď vše zalité sluncem. Bohužel, rozchody patří ke vztahům i k životu.
Dnes a denně je naše pleť zatěžovaná nepříznivými vlivy. Ať už se jedná o nánosy make-upu nebo nečistoty z ovzduší, to vše naší pokožce příliš neprospívá. A to nejen v jejím jádru, ale i zvenčí. Dost často pak dochází ke zhrubění pokožky, která získává našedlý tón, ovšem nechybí ani vydatně ucpané póry.
Jestli se také chystáte na předvánoční úklid, máme pro vás několik tipů, jak si usnadnit odstraňování různých skvrn a špíny. Všechno níže uvedené jsme vyzkoušely, takže dáme za rady ruce do ohně, že fungují!
Jaro se pomalu přelévá do léta, a tak začínají lidé řešit, jak budou vypadat v plavkách. Ať už u českých řek, rybníků či bazénů, nebo někde u moře. A přiznejme si, že po roce všemožných protiepidemických opatření, zavřených tělocvičen a fit center nebo zákazu lyžování je ve formě jen málokdo. Proto byste mohla ocenit cvičení pro zpevnění zadečku, která zaručeně fungují.
Stojany na víno ze dřeva i kovu, na stěnu nebo na bar v kuchyni. Slouží nejen jako praktické uložení vína, ale také jako originální designový prvek. Patří mezi věci, které vybíráte spíše podle stylu
Přemýšlíte už nyní nad tím, kam se letos pojedete podívat? Zahraniční dovolená může být naplánovaná s předstihem, ale klidně i rozhodnutím na poslední chvíli. Dovolená v Itálii je mezi Čechy každým rokem velice oblíbená.
Jsem vdaná za svého muže dlouhých devatenáct let, máme tři děti, a i když jsme si prošli někdy těžkým obdobím, všechno jsme spolu ustáli. Teď ale přišlo něco, co nás rozdělilo a nevím, zda to ještě někdy může být zase jako dřív.
Vyzdobit interiér nejrůznějšími dekoracemi s vánoční tematikou je jedna věc, ale druhá je mít v domě trochu života. I když se o to postarají většinou děti, můžou mít na živosti v domě podíl i pokojové rostliny. Během kouzelných svátků na konci roku však sázejte na takové, které vánoční atmosféru v příbytku umocní.
Růže jsou překrásné a mohou mít mnoho podob, navíc patří k odolným a také k nejstarším rostlinám, které se pěstují. Můžete si je vysadit do záhonků, ale i do květináčů. Vždy vám budou dělat radost nejen tím, jak vypadají, ale i tím, jak voní. Jak se o ně ale správně starat? Co potřebujete k tomu, aby růže kvetly dlouho?
Britney Spears, dnes již 40letá popová princezna, vyjádřila přání, mít se svým snoubencem Samem Asgharim svého třetího potomka. Dočkají se 16letý Sean a 15letý Jayden dalšího sourozence?
Správné řízení energie může být klíčem k dosažení osobního i profesního úspěchu. Tento článek vás provede zásadami energy managementu, které vám pomohou efektivně využívat vaši energii, zvyšovat produktivitu a udržet si duševní i tělesné zdraví. Naučíte se, jak rozpoznat momenty, kdy je vaše energie na vrcholu, a jak je využít pro vaše nejdůležitější činnosti, zatímco se zároveň naučíte, jak doplňovat své zásoby energie pro udržitelný výkon bez vyhoření.
Letní období už je cítit ve vzduchu a i kalendářně je konečně tady. Přichází čas na opalovačky, grilování i rochnění ve vodě, a na přípravu osvěžujících drinků. Ale namíchat drink, který famózně chutná a zároveň vypadá i na pohled atraktivně, není jen tak. A pokud nevíte, jak do toho, přijde vám zajisté vhod náš článek, ve kterém poznáte sedmičku mobilních aplikací, díky nimž se staneme mistrem v přípravě lahodných koktejlů.

Výběr článků

Letní období přeje vytváření krásy. Přejete si i vy mít vaše vchodové dveře nebo interiér ozdobený a překrásný? Podívejte se na naše tipy, se kterými si toto období v roce skutečně oblíbíte. Naše letní věnce dokáže vytvořit každý. Vyberte si, který se bude nejlépe vyjímat u vás doma.
Jeho design je tak čistý a jednoduchý, že vypadá jako přepravní kontejner. Little Big House stojí na svahu hory Mount Wellington ve Fern Tree v Tasmánii. Projekt dokončený v roce 2010 a dokonce vyhrál ocenění v kategorii rezidencí a novostaveb. Jak se vám líbí?
Ze všech stran na nás létají reklamy na prostředky do domácnosti, které jsou údajně doslova zázračné. My si je dokola pořizujeme, a tím hojně rozšiřujeme naši syntetickou armádu. Opravdu nám běžné toxické přípravky ovlivňují život?

Nepřehlédněte

Není žádným tajemstvím, že poslední roky jsou pro každého z nás náročné, což se podepsalo jak na zdraví fyzickém a psychickém, tak i na partnerských vztazích. Mnoho párů prožilo „křest ohněm“, některým vztah vydržel, jiným ne. Dopady pandemie se nevyhnuly ani hereckým hvězdám.
Problematické partie trápí nejvíce v létě. Chcete nosit pěkné letní věci, ale když se více odhalíte, budou mnohem výraznější i partie, které nejsou chloubou vaší postavy. Jak se obléknout letně, módně, a přitom úměrně své postavě?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek