Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Minišaty opět na scéně. Jak je sebevědomě a s grácií nosit?

Minišaty jsou naprostou klasikou, díky níž může žena vypadat ležérně, šik, ale i sexy. Pravdou ale je, že minišaty mají také špatnou pověst, jelikož mohou být při nevhodném nošení odhalující a žena pak působí lacině. Je tedy zapotřebí nosit tyto krásné šaty opatrně a zaměřovat se na detaily, jako je postava, líčení a doplňky.
minišaty
Nechte zářit svoje sebevědomí a noste minišaty přirozeně.

28. 07. 2022

Kombinace minišatů a punčoch

Jednou z největších obav, které mohou nastat u nošení minišatů je to, že jsou velmi krátké. To je sice samo o sobě v pořádku, jsou přece mini, ale přidání punčocháčů může být skvělým způsobem, jak nosit minišaty v chladnějším počasí nebo jak je udělat lehce decentnější, jsou-li příliš krátké.

Rozhodující je samozřejmě i událost, na kterou se v minišatech chystáte. Pakliže jdete do baru s kamarádkami, mini je povoleno, ale pokud máte před sebou rodinnou oslavu, kombinace s punčocháči je více než žádoucí.

Pozor: Rozhodně se vyhněte síťovaným punčochám. Místo toho zvolte neprůhledné nebo pevné punčocháče. Síťované nabývají na pocitu lacinosti a lehkosti, proto od nich dejte raději ruce pryč.

Správné boty jsou základ

Volba bot je u minišatů také důležitá, ono samotné boty mohou celý outfit buď vylepšit, anebo zhoršit. Boty volíme zásadně podle příležitosti a stylu šatů. Pokud nosíte boty na podpatku, nezapomeňte, že díky nim krátké sukně vypadají kratší a že kombinace podpatků a minišatů se během dne moc nehodí.

Tip: Nebojte se například kombinace kozaček a minišatů s punčochami, vypadá to elegantně a roztomile. Lodičkami nic nepokazíte a pokud máte ležérnější „sjekťákové” minišaty, můžete sáhnout po oblíbených Converskách, které se hodí prakticky ke všemu (a nosí se výhradně, pokud nejdete na nějakou společenskou událost).

minišaty
Zkombinujte minišaty a conversky, pokud to jejich styl dovoluje.

Buďte uvolněné

Jak už bylo řečeno, minišaty jsou odhalující, proto nejlichotivější způsob, jak je nosit, je cítit se pohodlně. Musíte vědět, kolik toho ukazujete. Pokud venku není zrovna třicet stupňů, dají se k nim vzít i legíny. Je to o vlastním pocitu komfortu.

Neukazujte příliš mnoho kůže

I když může být lákavé koupit si mini šaty s hlubokým výstřihem, tento vzhled je málokdy lichotivý, respektive se dají nosit jen na určité příležitosti (například do klubů). Většina žen zjistí, že jim nejvíce lichotí, když v minišatech neukazují výstřih. Tento střih modelu totiž využijí i na jiné příležitosti, než jen na párty do baru.

K TÉMATU  Ideální módní doplněk? Stylové sluneční brýle, které vám budou slušet

Hlavní je to nepřehnat

V neposlední řadě je vždy dobré pamatovat na to, že to nesmíte přehánět. Pokud je událost neformální, je přehánění samozřejmě naprosto v pořádku, ale při běžném nošení je dobré zachovat jednoduchost a eleganci. Pokud jsou šaty jednoduché, doplňte je výrazným náhrdelníkem nebo páskem, případně elegantními botami. Pokud jsou šaty extravagantní, nechte je být středem pozornosti a omezte doplňky na minimum. Jak říkají nejedni stylisté: „Jedna opičárna stačí.”

minišaty
Jak říkají stylisté: Jedna opičárna stačí.

Ne, nepotřebujete postavu modelky

Každý módní trend lze přizpůsobit individuální postavě a osobnímu stylu každého člověka, tudíž nemusíte mít velikost nula, abyste si mohly dovolit minišaty. S tolika návrháři a firmami existuje spousta možností, které budou vypadat, jako by byly stvořené právě pro vás. Stačí mít jen ono odhodlání a trochu toho sebevědomí, které vám dovolí šaty vynosit.

Stejně jako u všech ostatních oděvů, i u sexy, koketních minišatů jde o to, abyste zdůraznili své přednosti a vytvořili rovnováhu – ne o to, abyste zakryli problémové partie. Minišaty nemají tento efekt. Mají spíše pozvednout už zmiňované sebevědomí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Geometrické tvary jsou v módě. Jak je nosit?

5 věcí, co muži nesnáší na ženách, i když to nikdy neřeknou?

Zdroje článku:
https://www.newvision.co.ug/news/1439543/wear-mini-dress?fbclid=IwAR0JiUTeyczgA5GUo3bEMVYegXVLulgOC1L2Rlc_LVNTpNSsPFihnEF0Nj4
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kočka cejlonská je nejmenší kočka na světě. Tento ohrožený druh žije pouze na jihu Indie a ostrově Srí Lanka. Kvůli náročnosti chovu můžete tohle zvířátko spatřit u nás pouze v Zoo Liberec a Zoo Ostrava. Malý noční predátor je ztělesněná roztomilost! Posuďte samy.
V dnešní moderní době jsme až zahlceni spoustou nových vychytávek. To se týká oi spotřebičů a pomocníků do domácnosti. V obchodech najdete zboží jakéhokoliv druhu a někdy se vám dokonce podaří narazit na poněkud podivná zařízení, jejichž účel je třeba ještě uhodnout. Přiznejme si, že někde mezi touto hojností zaujal své místo parní čistič.
Aktuálně nejedna zahrada oplývá pěstovanou zeleninou. Zatímco z počátku jara a léta trápilo zahrádkáře sucho, nyní jsou tím hlavním problémem škůdci, kteří okupují pěstovanou zeleninu. Žádný zahrádkář si však nemusí nechat svou zeleninu vzít, se škůdci totiž lze efektivně bojovat. Dokonce se nemusí použít ani chemie, po které sahají především nezkušení zahrádkáři, kteří jednotlivé druhy zeleniny pěstují vůbec poprvé.
Čeká vás zařizování nového bytu nebo snad rekonstrukce toho stávajícího? Inspirujte se trendy v bydlení pro rok 2022. Cílem pro nadcházejících dvanáct měsíců je vytvořit ze svého domova místo, kde se budete cítit příjemně, v klidu a bezpečí.
Setkáváme se s ní velmi intimně, ovlivní naši pohodu, vezme nám sílu i náladu, nutí nás se o ni starat a ani na minutu na ni nezapomenout. Obtěžuje muže, ženy i děti a každý ji nazývá jinak – viróza, nachlazení, chřipka. Je mezi nimi rozdíl? A jaký?
V každém věku se ženám nebo mužům může na obličeji objevit akné. Mnozí to pak snášejí s velkou nelibostí a o to hůř jim je, pokud po akné na pokožce zůstanou jizvy, které jsou důsledkem jeho nesprávné nebo předčasné léčby.
Krásný podzim, který nás čeká, přímo láká na výlety do přírody. Stromy začnou hrát všemi barvami, a tak pokud není venku zrovna lijavec, stačí se teple obléknout a hned můžete vyrazit. Ať už sami, v páru nebo s rodinou, podzimní přírodu si zamilujete.
Pesimisté vám řeknou, že zvládat puberťáka je opravdu otřesné, a dá se jenom v co největším klidu vyčkávat, až toto náročné období přejde. Na straně druhé si můžete vyslechnut tvrzení, že právě v pubertě se z vašeho dítka stává dospělák a sklízíte plody toho, co jste v něm zaseli. Někdy se doslechnete, že pokud se dítěti adekvátně věnujete v předchozích letech, žádná puberta s ním vlastně necloumá. Ať už vnímáte situaci jakkoliv, pokud vás článek upoutal, zřejmě u vás v rodině nastávají změny spjaté právě s výchovou puberťáka.
Pojem alternativní bydlení nemusí znamenat nepohodlí a nečistotu. Hlavní je mít k dispozici pozemek, a skutečně příjemný domov se pak dá vytvořit v přepravním kontejneru, lesní chalupě nebo mobilheimu. Záleží na způsobu provedení. Tyhle ukázky vás přesvědčí, že alespoň jako letní chalupu je co závidět. I v malém prostoru se dají vykouzlit divy. Nevěříte?
Menstruace je nedílnou součástí života každé ženy. Zatímco některým z nás nepůsobí výraznější potíže, jiné ji doslova protrpí. Ať už jsou však projevy menstruace poměrně rozdílné, jedno mají všechny ženy společné - neustále hledají cesty jak tyto dny přečkat co nejkomfortněji.
Britney Spears, dnes již 40letá popová princezna, vyjádřila přání, mít se svým snoubencem Samem Asgharim svého třetího potomka. Dočkají se 16letý Sean a 15letý Jayden dalšího sourozence?
Možná jste již v rádiích zaznamenali hit Bad Guy, který rozhodně nepatří mezi mainstream. Kdo je slečna, která letos posbírala snad všechny americké ceny Grammy?

Výběr článků

Zarámované fotky jsou klasika, ale co takhle vytvořit celou stěnu ze vzpomínek na vaše zážitky nebo ratolesti, když vyrůstaly? Rámy a rámečky poslouží jako krásná dekorace. Vhodným poskládáním můžete stvořit koláž podle vašeho vkusu, od zvoleného materiálu rámečků až po snímky, které zvěčníte na zdi. Můžete je pak podle libosti měnit a prohazovat. V rámečku ale nemusí být jen fotka, jak uvidíte v naší galerii.
V rámci jarní edice letošního týdne módy se konala rovněž tradiční soutěž VAN GRAAF Junior Talent, která mezi ostřílenými designérskými esy nabízí neméně zajímavou podívanou. Vítězem tohoto ročníku se stal Tomáš Němec.
Při zmínce výletu do nizozemského hlavního města se málokomu nevybaví tulipány či projížďky na kole mezi romanticky nasvícenými kanály. Amsterdam je živé a kulturně nabité město. Pojďme se společně podívat na zajímavá místa, která určitě stojí za návštěvu.

Nepřehlédněte

Co mají společného ovesné vločky, fenykl, anýz, mrkev a hnědá rýže? Možná víc, než byste řekly. Tihle spasitelé vám totiž hodí záchranné lano, když se „výroba“ mateřského mléka ocitne v pořádné krizi!
Zpěvák Mirai Navrátil (31) nedávno potvrdil konec vztahu s Michaelou Buschovou a nyní překvapil fanoušky sdílením fotografie s tajemným společníkem na Kanárských ostrovech. Přestože není jasné, jaký je vztah mezi nimi, mnozí to interpretují jako oznámení nového partnerského začátku. I bývalá první dáma Dagmar Havlová (70) a zpěvačka Monika Bagarová (29) projevily podporu zpěvákovi s posláním srdíček. Nový obrat v osobním životě úspěšného zpěváka tak vyvolal vášnivou diskusi nejen mezi fanoušky, ale i v showbyznysu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek