Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Jennifer Aniston: Jakou trpí poruchou a čeho se nejvíc bojí?

Kdo by neznal milou Rachel ze seriálu Přátelé? Jennifer Aniston tato role jednoznačně proslavila. Od té doby ale natočila spoustu filmů, kde jsme mohli obdivovat její herecký talent a nestárnoucí krásu. Na hollywoodském výsluní tak zůstává nadále, a nevypadá to, že by se chystala odejít. Ale i ona má občas dny jako „pouhý smrtelník“. Co jste o ní určitě nevěděli?
Aniston
Jennifer Aniston je oblíbená hollywoodská herečka.

06. 06. 2022

Umělkyně chtěla být už odmalička

Když byla Jennifer Aniston dítě, navštěvovala základní školu s výukovým programem založeným na umění. A to jak dramatické, tak výtvarné, pohybové a instrumentální. Přestože ji herectví naplňovalo nejvíc, její výtvarný talent se také nedal přehlédnout. V pouhých jedenácti letech namalovala obraz, který dokonce visel v newyorském Metropolitním muzeu umění. A to se hned tak někomu nepodaří.

Aniston
Jennifer je sice hollywoodská hvězda, ale je to taky obyčejná ženská.

Byla gotička

Sama Jennifer uznává, že na střední škole v 80. letech vypadala jako gotická noční můra. V jednu chvíli měla dokonce vyholené vlasy asi centimetr nad uchem. K tomu velké černé oblečení a tekuté černé oční linky. Vypadala jako upír, který má na sobě spoustu pyramidek a špendlíků.

Dostala facku od Santa Clause

Jennifer vyrůstala v poměrně luxusní čtvrti Upper West Side, takže by se dalo říct, že její život byl bezstarostný. Nicméně i tak zažila spoustu podivných příhod, jako například tu, kdy ji zfackoval muž převlečený za Santa Clause. Jednoduše šla se svou kamarádkou po ulici, muž k ní přišel a napadl ji bez jakéhokoli předešlého kontaktu.

Focení Jennifer Aniston pro časopis Marie Claire.

Je dyslektička

Sama Jennifer Aniston prozradila, že jí byla ve dvaceti letech diagnostikovaná dyslexie, což pro ni znamenalo určitou úlevu. Konečně jí do sebe začaly zapadat různé situace, kdy si myslela, že prostě není chytrá. Nedokázala si totiž nikdy nic zapamatovat. O to více je s podivem, jak skvělá herečka se z ní stala, když se musí učit jeden scénář za druhým. I když čtení opravdu moc ráda nemá.

I ve skutečnosti pracovala jako servírka

Jako mnoho lidí, kteří se snaží stát slavnými, si Jennifer mezi hereckými konkurzy vyzkoušela několik zaměstnání. Začínala jako kurýrka na kole, ačkoli jí to nijak zvlášť nešlo, a to hlavně kvůli tomu, že neoplývá moc dobrým orientačním smyslem.

K TÉMATU  Make-up zdrojem neuvěřitelné transformace! Že dokáže zakrýt ledacos víme, ale tohle? Podívejte se na šílené proměny ve videu!

Poté se dala na práci servírky, což bylo ještě horší. Jennifer tvrdí, že byla velmi přátelská, ale nešikovná a celkově neschopná. Přijala také řadu rolí komparzistky v různých televizních seriálech, včetně seriálu Search for tomorrow, v němž hrál její otec.

Otec z ní chtěl právničku

Navzdory tomu, že ve škole měla kvůli nediagnostikované poruše učení problémy, si otec Jennifer myslel, že by se měla stát právničkou, a ne herečkou. Sám jako herec věděl, o čem tato profese je. Nechtěl, aby měla zlomené srdce, protože moc dobře věděl, jak bolí odmítnutí. Opravdu jí od této profese odrazoval a viděl ji jako uznávanou ženu práva. Naštěstí se mu to ale nepovedlo.

Aniston
Otec z ní chtěl právničku, ale to se mu nepovedlo.

Má neobvyklou fóbii

Jennifer Aniston dokáže dovést k nepříčetnosti pouhá myšlenka na to, že se ponoří pod vodu. Což ale musela udělat ve filmu Cake z roku 2014. Přiznala, že se tato scéna točila na 30 záběrů, protože se prostě a jednoduše bála. Když prý byla malá, jezdila na tříkolce kolem bazénu, a nakonec s ní sjela přímo do vody. Když tříkolka padala ke dnu a její bratr se ji snažil vytáhnout, nechtěla se pustit řídítek. Nakonec ji vytáhl, ale ona se z toho zážitku stále nedokázala vzpamatovat.

Manželství s Bradem odstartovalo rande naslepo

Tento zlatý pár Hollywoodu se také potkal obyčejně, jako mnoho z nás. Prostě jim bylo dohodnuto rande naslepo. A to vyšlo na první pohled! Skončilo svatbou v roce 2000 v Malibu, s výhledem na Tichý oceán. Bohužel jim to vydrželo jen krátce, po čtyřech a půl letech se rozešli. Nicméně šušká se, že aktuálně znovu tvoří pár. Snad jim to tentokráte vyjde.

Nejlepší momenty Jennifer a Brada Pitta.

Ve kterém filmu máte Jennifer Aniston nejraději?

K TÉMATU  Vtipná tvář Hollywoodu: Živoucí parodie Celeste Barber!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Britney Spears: Touží po dalším dítěti. Ale je to dobrý nápad?

Pamela Anderson: Kam zmizela sexy plavčice C.J. z Pobřežní hlídky?

Zdroje článku:
https://www.scmp.com, https://www.insider.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zboží z Německa a Německé potraviny - slova, která vyvolávají v mysli mnoha lidí asociace na vynikající kvalitu a špičkové produkty. Pro moderní ženy, které dbají na svůj životní styl a chtějí nakupovat inteligentně, je Německo vynikajícím zdrojem kvalitních výrobků a příležitostí k úsporám. V tomto článku vám přinášíme praktické tipy, jak se stát mistrkou nakupování a získat ty nejlepší produkty z Německa, aniž byste zbytečně utrácely.
Internetový nákup prožívá změny. Již brzy si v e-shopu budete moci vyzkoušet třeba vybranou barvu rtěnky přímo na vás. Stejně tak třeba i sukni nebo oblíbený top. Změní virtuální zrcadla způsob nakupování v e-shopech?
Myslíte si, že krásné ženy to mají v životě jednodušší? Až poznáte příběh Judity, zjistíte, že i prvotřídní krasavice řeší potíže ve vztahu i v práci. Judita se dokonce za svůj vzhled a dokonalé tělo na střední škole styděla.
Pokud se chystáte na pohovor, mohou se vás zeptat, jaký si představujete měsíční plat. Odpoví jim to na skrytý dotaz, jak si ceníte svých znalostí a vědomostí. Jestliže pracujete na živnostenský list, často navrhujete klientovi cenu za svou práci, výrobek, službu. Podívejte se kolem sebe a nebojte se říct si o peníze.
Tchyně - žena, kterou si v životě rozhodně nevybíráme. A bohužel ne vždy ta, se kterou bychom na rodinné oslavě chtěli sedět poblíž. Nedej bože trávit společně dovolenou nebo dokonce bydlet ve stejném domě.
I ve větších bytech může být někdy koupelna situována tak, že šetříte každým centimetrem, aby se vám tam vešel alespoň sprchový kout, umývadlo a pračka. Koupelna je zatím stále nejčastějším a nejlepším místem, kam pračku umístit. Jaké vymyslet řešení, když je koupelna opravdu těsná?
Letní období se obecně nese v duchu odlehčené stravy, zároveň ale takové, která dodá energii na všechna letní dobrodružství. Příroda nabízí mnoho svých plodů, dozrávají jahody, třešně, broskve, meruňky, melouny, okurky atd. Samo léto vám tak napovídá, co dobrého by se mohlo objevit na vašem talíři, pojďme se na to, ale podívat blíže.
Slyšet za dveřmi ložnice „dneska ne, miláčku“ je pro mnohé muže doslova noční můra. Není tajemstvím, že jsou muži náruživější a mohli by „to“ mít klidně každý den. I několikrát. Ženy v tomto zájmu a potřebách mnohdy pokulhávají. A jsou situace, kdy i zadaná žena, která by mohla mít sex denně, začne intimní radovánky odmítat. Proč?
Šnečí sliz můžeme stále častěji vidět jako součást drahých kosmetických přípravků. Než se stal trendem pro podporu krásy, byl ve starověkém Řecku lékem na záněty. Mnoho žen o něm ještě neslyšelo a některé na něj jen nevěřícně koukají v obchodních regálech. Představíme si, co to šnečí sliz je a jaké má potenciální přínosy.
Vaginální mykóza nebo také kvasinková infekce. To je problém, který je ženám moc dobře známý. Štěstí má žena, která se s nepříjemným pocitem pálení, svědění a nepříjemnou bolestí intimních partií ještě nesetkala. Statistiky však říkají, že se s mykózou alespoň jednou za život setkala snad každá z nich. Proto lze logicky říct, že každá žena se ptala na to, jak s mykózou bojovat.
Začít si vztah se šéfem není vůbec jednoduché. Intimní vztahy na pracovištích jsou vždy složité, a pokud jde o nadřízeného, je to ještě komplikovanější. Přitahuje vás? Dává vám najevo svůj obdiv? Bude to jen flirt, nebo snad láska? Jak si poradit, a přitom si udržet práci.
Tato unikátní chata má skleněnou střechu i stěny, takže usínáte v teple, a přitom přímo pod hvězdnou oblohou a polární září. Panorama Glass Lodge se nachází 30 minut jízdy od Reykjavíku k pobřeží Grónského moře. Hned u chaty stojí vířivka, ze které se můžete kochat islandskou krajinou. V malé komfortní chatě najdete pohodlnou koupelnu i kuchyňku s jídelním stolem. Za noc pro dva v tomto islandském obydlí zaplatíte téměř 9000 korun, a mají tu i internet. Tenhle útulný úkryt vám ale může posloužit jak inspirace pro vaši vlastní chatu v přírodě. I s takto malým prostorem se dá pracovat a vytvořit něco kouzelného.

Výběr článků

Nošení dioptrických brýlí neznamená, že byste měli automaticky zanevřít na make-up. Naopak. Dokonce existují i speciální návody, jak se nalíčit tak, aby make-up dokonale ladil s vašimi brýlemi. Ať už nosíte brýle na blízko nebo na dálku, s obroučkami nebo bez, ideální make-up můžete vykouzlit každé ráno.
Tohle někoho určitě naštve. Emancipace žen je jev, který se děje už několik dekád, ale narůstající feminismus něžnému pohlaví jen škodí. Jaké problémy přináší?
Není nad pořádnou šťavnatou krkovičku. Nejlepší je samozřejmě naložená v černém pivu a ugrilovaná, ale pokud zrovna grilování počasí nepřeje, můžete vyzkoušet třeba náš recept. Na česneku pečená krkovička v pikantní omáčce je rychlé a chutné jídlo, které zpestří i váš víkendový rodinný oběd. Pokud k ní připravíte hranolky a naservírujete dobré české pivo či moravské víno, budete se cítit jako v restauraci.

Nepřehlédněte

Čtení je v dnešní době stále vzácnějším koníčkem, zejména u dětí. Ty totiž mnohem raději tráví čas nad displejem chytrých mobilních telefonů, s tabletem v ruce nebo třeba před televizí. Kéž by existoval nějaký způsob, jak lásku ke čtení u dětí probudit. Naštěstí ale jeden způsob skutečně existuje. Vyzkoušíte ho?
Pesimisté vám řeknou, že zvládat puberťáka je opravdu otřesné, a dá se jenom v co největším klidu vyčkávat, až toto náročné období přejde. Na straně druhé si můžete vyslechnut tvrzení, že právě v pubertě se z vašeho dítka stává dospělák a sklízíte plody toho, co jste v něm zaseli. Někdy se doslechnete, že pokud se dítěti adekvátně věnujete v předchozích letech, žádná puberta s ním vlastně necloumá. Ať už vnímáte situaci jakkoliv, pokud vás článek upoutal, zřejmě u vás v rodině nastávají změny spjaté právě s výchovou puberťáka.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek