Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Rady, jak vybrat ty nejlepší dámské boty na léto

Chceme-li být i v letošní letní sezóně trendy, bude to chtít i stylové boty. Ty by však neměly být pouze vysoce módní, ale také pohodlné. Na následujících řádcích se dozvíte, podle čeho letní boty vybírat, aby byl váš outfit dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!
boty
Dámské boty na léto. Zdroj foto: ccc.eu/cz

Podle jakých parametrů můžeme vybírat dámské letní boty?

Dámské boty na léto by měly splňovat několik důležitých kritérií. Letní boty pro ženy a dívky bychom neměly vybírat pouze na základě jejich ceny. Důležité je celkové zpracování obuvi. Obuv na léto by měla být prodyšná, aby se nepotila naše chodidla. Dále by měly mít letní boty pro ženy dokonale zarovnané švy. Nikde nesmí nic trčet ani překážet. Barva obuvi by se neměla v žádném případě odírat. Důležitým aspektem obuvi je i její podrážka. Ta by měla být dobře odpružená, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Chystáte-li se k vodě, zvolte obuv s praktickou protiskluzovou podrážkou. Ochrání vás před nepříjemnými úrazy. Co se týče modelů dámské obuvi na léto, budou v kurzu zejména módní sandály a žabky. Nezapomínejte ani na polstrování pásků. Díky němu nebudete mít na chodidlech nepříjemné otlačky. Do svého botníku na léto pak zařaďte také mladistvé sneakersy. Jedná se o pohodlnou a lehkou obuv, kterou můžete kombinovat s volnočasovým i sportovním oblečením. Stylové sneakersy najdete i v e-shopu prodejce CCC. Zde si jistě vyberete kvalitní a trendy pár i vy!

boty
Dámské boty na léto. Zdroj foto: ccc.eu/cz

Jaké barvy, vzory a motivy budou v letošní letní sezóně in?

Chceme-li být v letošní letní sezóně trendy, měly bychom mít přehled o módních barvách, vzorech a motivech. V letošní sezóně budou hrát prim především přírodní a pastelové odstíny barev. Tmavomodrá, světle žlutá i pistáciová obuv tak bude vhodnou volbou i pro vás. Bát se nemusíte ani staré dobré černé a bílé klasiky. Černá i bílá jsou barvy univerzální a boty tak skvěle sladíte s jakkoli barevným oblečením. Boty v elegantních odstínech najdete také u oblíbeného prodejce CCC. V kurzu pak bude také very peri barva. Jedná se o fialový odstín s modrými a s červenými odlesky. Pro milovnice extravagance se nabízí rudá barva obuvi. Tu snadno sladíte s rudou rtěnkou. S dalším líčením to však už moc nepřehánějte. Postačí vám decentní stíny a řasenka. Výrazné líčení by mohlo v kombinaci s rudou barvou působit nevkusně a chaoticky. Co se týče vzorů a motivů, budou in ty květinové a zvířecí.

K TÉMATU  Proč dát sbohem tradičním neonům a přejít na LED neony?

 

boty
Dámské boty na léto. Zdroj foto: ccc.eu/cz

Jaké materiály obuvi pofrčí toto léto?

Jestli-že se rozmýšlíte, jaký materiál pro své letní boty zvolit, čtěte dále! V letošní letní sezóně vítězí na plné čáře boty z přírodních materiálů. Může se jednat o textilní, ale i o kožené módní kousky. Boty z přírodních materiálů mají spoustu výhod. Jsou odolné a prodyšné, díky tomu se vám v obuvi jen tak nezapotí chodidla. Také jsou vysoce módní a v neposlední řadě jsou pak i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života už akcentují ty největší módní obuvnické značky. Nemusíte tak mít strach, že by nebylo z čeho vybírat. Právě naopak! Na kvalitní kousky z přírodních materiálů se můžete podívat např. i v prodejnách CCC. Je zde široký výběr kožených i plátěných kousků za přijatelně nízké ceny. Vybrat si k nim můžete i stylové módní doplňky z přírodních materiálů. Tím se váš outfit sjednotí a budete zářit!    

Zdroje článku:
ccc.eu/cz
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jízda na koni je krásný a dynamický sport, který přitahuje miliony lidí po celém světě. Ať už jezdíme zábavně, rekreačně nebo soutěžně, je důležité mít správné vybavení, které nám umožní dosáhnout nejvyššího výkonu a zároveň nám poskytne pohodlí a bezpečí. Mezi jedno z nejdůležitějších vybavení patří bezpochyby rajtky, což jsou kalhoty speciálně navržené pro jezdce.
Sváteční atmosféra, radostné děti, a přitom… co s těmi dlouhými vánočními prázdninami? Dnešní článek na Dámské Lize vám přináší hravé rady a tipy, jak s dětmi aktivně a s úsměvem přežít Vánoční prázdniny. Od kreativních vánočních dílen až po rodinná dobrodružství, přinášíme vám inspiraci, jak si užít tuto časově náročnou, ale zároveň kouzelnou dobu s plným srdcem a lehkostí.
Je běžné, že má dnes téměř každá domácnost vlastní tiskárnu. Platí ale také, že na tisk dokumentů do školy, do práce nebo vstupenek do divadla opravdu nepotřebujete nějakou zvlášť kvalitní tiskárnu a bezchybný tisk. Vyplatí se proto kupovat levné neoriginální tonery nebo je to hazard s životností vaší tiskárny?
Módní trendy jsou charakteristické svou vrtkavostí. Jednu sezónu žhavý model, druhou zase zapomenutý propadák! Oblečení a doplňky mají výsostné postavení v našich životech, především ženy zajímá, co je právě šik! Móda je business, a právě proto se neustále mění.
Vlastníte chytrý telefon? V tom případě byste v něm měla mít nainstalované i chytré aplikace. Které že to jsou? Samozřejmě jde o aplikace, které ocení každá moderní žena.
Přemýšlíte, jakým dárkem obdarovat své blízké, aby z něj vyzařovalo „darování od srdce“? Víte, že nejlepší dárky jsou přece ty domácí?
Nemoc si nevybírá, a proto se i v řadách slavných tváří setkáme s lidmi, kteří musí změnit svůj styl života a bojovat o to, aby byli zase zdraví.
Nejúspěšnější český autor současnosti Patrik Hartl začal natáčet filmovou komedii podle své knihy Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Film ponese stejný název. V den první klapky prozradil režisér i herecké obsazení filmu.
V restauraci, v kavárně i v každodenním životě. Kdo, za koho a kdy platí, to je dobré si s partnerem vyjasnit předem. Jinak může dojít k nepříjemnému trapasu.
Zatímco většina zatím cestuje jenom prstem po mapě, jiné už nebaví sedět doma. Chtějí něco zažít, i když tomu epidemiologická situace zrovna nenahrává. Jenže panující koronavirus cestování nepřeje už nějaký ten pátek, proto se mnozí lidé rozhodli vydat se na cestu, i když je venku stále hrozící riziko nakažení.
Sehnat v obchodě kvalitní antibakteriální čistič, to je v posledních týdnech až nadlidský úkol. A pokud už seženete, tak je daný produkt astronomicky drahý. Co s tím? Poradíme vám.

Výběr článků

Postavte dětem pokojíček podle jejich přání. Prodávají se sice připravené sestavy pro děti, ale nic vám nebrání popustit uzdu fantazii a vytvořit bláznivý a originální dětský pokoj. Jen s přibývajícím věkem budou nutné další úpravy, ale zatím jim můžete stvořit vlastní svět.
V průběhu roku 2019 bylo obyvateli Česka uzavřeno 54 870 sňatků. To je o 2303 sňatků více, než v minulém roce. Znamená to, že pro lidi začíná být obřad důležitější, než život na psí knížku? Má to i své praktické dopady.

Nepřehlédněte

Ve většině medií proběhla zpráva nejen o oceněných filmech a osobnostech v anketě Český lev, ale také o tom, kdo měl co na sobě. Dress code, neboli pravidla oblékání na určité události, mnoho umělců nedodrželo. Ve světě nedodržování takových pravidel může znamenat i zákaz vstupu na dané místo. Co znamenají jednotlivé pojmy na pozvánkách na akce?
Zázvor je v podstatě všelék. Jakmile cítíme příznaky nachlazení, je dobré po něm sáhnout a uvařit si z něj čaj, zlepšuje také trávení a využívá se v orientální kuchyni, kde se cení zase jeho výrazná chuť. Snad všichni známe zázvor čerstvý, ale i sušený nebo ve formě koření. I když nám zcela jistě prospívá, nic se nemá přehánět, a i zázvor může být někdy nebezpečný. Kdo by si na něj měl dávat pozor a v jakých případech skutečně škodí?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek