Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Plavky pro každý typ postavy: Najděte ty své

Výběr a nákup plavek je pro milovnice plážových slunných dnů jedna z nejoblíbenějších aktivit. Všelijaké barvy, kombinace, vzory a střihy vám umožní popustit uzdu své fantazii způsobem, k němuž se za celý rok nedostanete.
typ postavy
Koupací sezona je za dveřmi. Už máte ve skříni svoje dokonalé plavky?

16. 05. 2022

Nicméně vybrat padnoucí plavky na svůj typ postavy je i při kvantitě výrobků v obchodech občas až nadlidský úkol. Je důležité se v nich cítit předně pohodlně a sebejistě. Správný model se o to postará za vás.

Ženy s křivkami ve tvaru přesýpacích hodin

Ženy mající tento typ postavy si mohou vybírat z více možností. Je to vyloženě ideální. Máte větší poprsí, plošší bříško, útlý pas a výrazné boky. Nádhera. Skvěle vám padne vrchní díl zcela bez ramínek nebo plavky s trojúhelníkovými košíčky. S touto postavou se ani tangáčů bát nikterak nemusíte.

Typickou ambasadorkou přesýpacích hodin je hvězdička z klanu Kardashianek Kim, která má i vlastní kolekci a plavky na sobě hrdě vystavuje.

Nemusíte se pohybovat pouze ve vodách jednobarevných kousků. Experimentujte se vzory a barvami, stejně tak doplňky celkový dojem ještě obohatí. S touto postavou můžete sáhnout i po tzv. monokinách. Monokiny jsou plavky jednodílné, které vynikají spoustou rafinovaných průstřihů. Není zde tedy prostor na nedokonalosti, zato dají perfektním křivkám vyniknout.

monokiny
Monokiny jsou ideální pro bezchybnou postavu.

Atletické typy

Atletický typ se značí rameny a boky, které jsou ve stejné nebo obdobné šíři, společně s nevýrazným, ne-li rovným pasem. Pokud tento popis sedí na vás, pravděpodobně máte i menší poprsí. Nicméně i zde se dá najít řešení.

Zásadní je potlačit mužské rysy a zdůraznit ženskost. S menším poprsím toho docílíte pomocí plavek s push-up podprsenkou, která vám ňadra nejen pozvedne, ale zároveň tím zvýší i jejich objem.

typ postavy
Atletická postava je celkově silnější, má výrazné elementy jako jsou širší ramena a pas.

Máte na výběr z následujících:

  • Vrchní díl může být zároveň obohacený o šňůrky směrem ke krku. Vyhněte se volánkům, mohly by vás ještě opticky zvětšit.
  • Kalhotky můžete zvolit jakéhokoli tvaru a typu.
  • Květinové či puntíkaté vzory přidají na originalitě a zároveň podpoří ženskost. Mašličky jsou v tomto případě taktéž tím správným rozhodnutím. Ale neznamená to, že se tím vším obsypete.
  • Pokud spíše upřednostňujete plavky jednodílné, volte takové, které vám zvýrazní pas.
K TÉMATU  Zima se blíží. Co si obout v dešti a v mrazu a jaké zimní boty jsou trendy

Postava s tvarem trojúhelníku

Pro ženy, které mají tento typ postavy, jsou charakteristická užší ramena, menší poprsí, ale naopak širší boky a větší zadeček. V tomto případě vám tedy doporučujeme, abyste se zaměřila hlavně na svá prsa a na spodní část moc neupozorňujte. Jak toho docílit?

  • Push-up podprsenka je pro zvýraznění a dodání obvodu perfektní možností. Vrstvené vršky též představují tu pravou volbu. Můžete sáhnout i po nějakých těch voláncích a mašličkách. Ovšem pohybujeme se stále v horní části.
  • Spodní díl by měl mít nejlépe vyšší pas a klasický střih. Stáhnou se tak boky a bříško. Případně tanga s vyšším pasem, ve stylu Kim Kardashian.
zadek
Pokud máte horní část těla menší, soustřeďte se na ni a spodní díl plavek zvolte spíše nenápadný.

Obrácený trojúhelník

Obrácený trojúhelník má přesně obrácený problém než typ postavy o pár řádků výš. Tyto ženy mívají objemnější horní část těla s postupným zúžením do části spodní. Důraz je proto vhodné dát na spodní polovinu.

  • Kalhotky by se měly zvolit výraznější a čímkoli nápadité. Například šňůrkami nebo módními nohavičkami. S bokovými kalhotkami se zároveň strefíte do černého.
  • Jako díl vrchní volte podprsenku jednoduchou, nejlépe se zavazováním za krkem.
  • Módní je také horní díl na jedno rameno.

Pokud se spíše cítíte lépe v plavkách jednodílných, volte ty, které mají dekolt do písmene „V“ a jsou tak více vykrojené.

Plavky lichotící kulatému typu postavy a „jablíčkům“

Majitelky většího poprsí, bříška, zadečku i stehen by se měly snažit odvést pozornost od svých širších partií.

plnoštíhlá
Černá barva má zeštíhlující efekt.
  • Skvělou volbou jsou plavky jednodílné a tankini. Tankini jsou plavky složené z klasických kalhotek a plavkového topu, jehož úkolem je zakrýt případné větší proporce a nedokonalosti postavy.
  • Můžete taktéž využít letní parea a tuniky. Vše by mělo ladit společně s plavkami.
  • Pro zeštíhlovací efekt doporučujeme výběr tmavších barev.
  • Jestliže chcete dvojdílné plavky, zvolte spodek s vyšším pasem.
  • Silnější stehna a širší boky dokáže zakrýt letní sukýnka.
K TÉMATU  Určete svůj somatotyp a konečně dosáhněte vysněné postavy

Malá prsa, malé všechno

Obrovskou výhodou takové postavy je, že si vlastně můžete dovolit prakticky cokoliv. Nebojte se proto volánků, mašliček, třásní, barev, průstřihů. Vše záleží jen na vašich preferencích.

Samozřejmě pokud zvýrazníte prsa, jedině dobře. Nemusíte nutně sahat po zvětšovacích push-upkách, ale je vhodný alespoň nějakým způsobem vyztužený horní díl. Prvky, které zvýrazníte, vyniknou.

Větší poprsí

Větší prsa je nutné zkrotit a tudíž zpevnit. Nejlíp nad nimi vyzrajete pomocí širších ramínek a podprsenek s kosticemi. Na plavky bez ramínek nebo trojúhelníčky zapomeňte, je nám líto.

prsa
Máte vnady, to je skvělé. Ale je potřeba s nimi umět pracovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Zdravé opalování? Takové neexistuje. Jak se chránit před slunečními paprsky?

Příprava na léto. Do vody padáme často, ať už u bazénu nebo u moře. Pokud to ale někdo natočí, pro ostatní je to vždycky zábava

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jaro je nejen ideální příležitostí k vyhřívání se na teplém slunci a pikniku. Je to také příležitost předvést svůj vytříbený smysl pro styl. Jarní prázdniny nemusí být jen o beztvarých svetrech a sepraných teplákových soupravách. Můžete získat pohodlný vzhled, který vám zaručí pohodlí a krásu zároveň. A dokonalý vzhled si můžete vybrat na nejlepší webové stránce pro výhodné nákupy Shopsy.
V rámci jarní edice letošního týdne módy se konala rovněž tradiční soutěž VAN GRAAF Junior Talent, která mezi ostřílenými designérskými esy nabízí neméně zajímavou podívanou. Vítězem tohoto ročníku se stal Tomáš Němec.
Adventní věnce se dají koupit, ale opravdovou hodnotu má váš vlastnoruční výrobek. Inspirujte se úchvatnými nápady naoriginální adventní věnce z rozličných materiálů a vyzdobte jídelní stůl na letošní svátky nějakým novým kouskem.
Zadar v Chorvatsku láká na originální zpívající schody. Mořské varhany navrhl architekt Nikola Bašić v roce 2005 a od té doby hrají nepřetržitě. Tento architektonický objekt je zároveň neobvyklý hudební nástroj. Zvuk vyluzuje tak jako u klasických varhan vzduch, který je vytlačovaný skrze ocelové trubky, schované ve schodech. Ten dovnitř ženou mořské vlny.
Osvěžovače vzduchu jsou dnes součástí prakticky každé domácnosti. Vyrobte si je sami, budou mít příznivý vliv na vaši náladu i zdraví.
Muž s velkým přirozením je snem mnoha žen. Co když je ale až "moc" velké?
Sváteční atmosféra je o víc než jen vánočním stromečku a dárcích. Jak vykouzlit tu pravou vánoční pohodu? Dnešní článek na Dámské Lize přináší osvědčené tipy, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru na Štědrý den. Od kouzelného osvětlení po voňavé lahůdky, zjistěte, co by nemělo chybět ve vašem vánočním repertoáru a jak si užít tento magický čas s rodinou a přáteli.
Tinnitus je nemoc, která přichází zcela nečekaně, ale nezřídka s námi zůstává po celý život. Často se o ní hovoří jako o civilizační chorobě. Jenže tinnitus není nemoc jako taková, spíše jde o příznak něčeho jiného, jen lékaři stále nevypátrali čeho.
Několikrát denně slýcháme že tent o či onen šampón pomůže našim vlasům od kořínků až po konečky. Dámy, která z vás trpí na roztřepané konečky vlasů dáte nám zapravdu, že jediné, co jim zaručeně pomůže je kadeřník. Ale ještě, než půjdete opět ke kadeřníkovi, vsaďte na účinnou prevenci.
Bezchybný výkon předvedla malá Angelica Hale při zpěvu písně Girl on Fire. Takový hlasový projev jí mohou závidět profesionální zpěváci a porota americké talentové soutěže nevěřila svým uším. Právem si tak Angelica vysloužila okamžitý postup do finále. Takto čistý projev je u desetileté dívky skutečně ohromující. Užijte si to!
Když si moje kamarádka a pak také sestra našly partnery na seznamce, začala jsem věřit tomu, že to skutečně funguje. Do té doby jsem se toho strašně bála. Psát si s někým na internetu, nevědět, zda je to skutečně on a potom si s ním vyjít. To mi přišlo děsně riskantní. No ale, když to jim dvěma vyšlo, proč by to nemohlo vyjít taky mně?

Výběr článků

Ženy i muži často mateřská znaménka podceňují, ale to se nevyplácí. Nikdy nemůžete vědět, jestli v sobě náhodou neskrývají strašáka v podobě rakoviny. Proto si nechávejte znaménka nejenom pravidelně kontrolovat, ale také se o ně správně starejte.
Když se s námi léto loučí v Česku, neznamená to, že jinde na světě sluneční paprsky i nadále nepřevládají. Například takové Maledivy jsou atraktivní i v zimních chladných měsících, o tom není pochyb ani sporu. Pokud přemýšlíte nad tím, že svůj čas strávíte za hranicemi, prozraďme si, co dovolená na Maledivách nabízí a další informace, které se každému turistovi mohou hodit.

Nepřehlédněte

Máte před sebou první rande a hned jdete společně na večeři? Gratulujeme k takové odvážnosti. Přemýšlela jste někdy nad tím, co všechno se ale při takové obyčejné večeři může stát?
Léto je pro rty extrémním obdobím: naše rty, stejně jako celý obličej, jsou vystaveny spalujícímu slunci, horkému suchému větru, někdy dokonce i slané mořské vodě. Navíc kvalita rtěnky, kterou na rty nanášíme také může přispět k podráždění už tak namáhaných rtů. Co tedy dělat, aby vaše rty vypadaly stále mladé, pevné a sladké? Dáme vám několik rad, jak o ně správně pečovat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek