Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Rozvoz potravin v rozkvětu. Jaké jsou výhody způsobu nakupování?

Nakupování potravin se za poslední měsíce posunulo na zcela jinou úroveň. Pryč jsou časy, kdy se stály fronty před supermarketem nebo kdy se zdlouhavě skládal nákup na pás a poté se následně s obrovským vynaloženým úsilím táhl domů.
potraviny
Nakupujte potraviny z pohodlí domova!

Trendem dnešní doby je rozvoz potravin, respektive online nákup potravin. I když online nakupování potravin mezi námi je už dlouhé měsíce, opravdového rozmachu se dočkalo až s příchodem koronavirové krize a státem nařízené karantény. Jelikož se nemohlo ani na krok (respektive dál než pár metrů od domu), byl dovoz potravin tím nejlogičtějším a také nejpraktičtějším řešením chránícím naše zdraví. Ostatně svůj podíl na vyšší popularitě tohoto trendu má vícero faktorů, všechny však najdeme na seznamu benefitů online nakupování.

Rychle až před dveře a úspora času je jistá

Rozvoz potravin Praha je známý svou rychlostí. Nač ztrácet čas nakupováním v kamenných supermarketech, když to jde online cestou? Zatímco některé online verze oblíbených hypermarketů nabízí dodání zboží už do dvou hodin, jiné vykážou nabídku vícero pozdějších časů, z nichž si stačí jen vybrat.

Obědové pauzy se tak mohou nést ve znamení objednávání a příchod domů rovnou v duchu vyzvedávání nákupu. Ušetří se tím pádem hromada času, kterou lze využít ke zcela jiným účelům.

Snadnost nakupování

Říká se, že nakupování se seznamem je výhodné i ekonomické zároveň. A na PřivezemeNákup, což je online prodej potravin, který vznikl v rámci covid krize u muzikantů a který vřele doporučujeme, to potvrzují. Nejen, že se člověk nepotácí zaplněnými uličkami, ale “hází” do virtuálního košíku pouze to, co skutečně potřebuje, ale také si může porovnat ceny na internetu předtím, než nákup uskuteční.

Obecně mluvíme o velmi snadném nakupování, který šetří nejen zmiňovaný čas, ale také nervy. Veškeré potraviny jsou zařazeny do přehledných rubrik a do skupin, v nichž se člověk vyzná opravdu okamžitě. A samotné nakupování se rázem stává ryze intuitivní záležitostí.

Výhody, bonusy a slevové kódy

I když se i kamenné prodejny nyní snaží svým zákazníkům dostat pod kůži, online supermarkety jsou dva kroky napřed. Lákadlem či důvodem, proč se stále více lidí uchyluje k tomuto způsobu nakupování potravin jsou také bonusy či slevové kupony, které jsou jednou za čas k dispozici.

K TÉMATU  4 mýty o domácím uzení: Opravdu trvá celý den a není pro vegetariány?

Jelikož se i na poli nového trendu v oblasti nákupu potravin svádí obrovské konkurenční boje, jednotlivé supermarkety se snaží přicházet s tím nejlepším. Zejména věrní zákazníci se odměňují, proto klienti využívající tento způsob nákupu zůstávají věrní jedné a tentýž společnosti.

Budoucnost je teď

Ještě donedávna se mluvilo o tom, že online supermarkety ovládnou svět nakupování až v daleké budoucnosti. Jenže příchod nového typu koronaviru vše významně urychlil a zprvu daleká budoucnost bez klepání vstoupila do našich životů. A co vy, využíváte aktuální trend, nebo jste stále věrní kamenným prodejnám?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vždycky jsem si myslela, že rodiče mohou mít jednání svých dětí pod kontrolou a dokážou je ochránit před nebezpečím. Vždy, když jsem slyšela nějaký příběh k tomuto tématu, tak jsem byla paní chytrá, prý mně by se to stát nemohlo, já bych to poznala, moje dítě je poučeno, blá, blá, blá…. No, nikdy neříkej nikdy a to mé určité povyšování, že já jsem lepší matkou rychle vzalo za své. Setkala jsem se s tím tak z blízka, že bych to opravdu nikomu nepřála.
Umělci potřebují ke svému tvoření velkou spoustu inspirace. Aby byli skutečně dobří a ve svém oboru vynikali, musí se do svého řemesla naprosto ponořit. A to často vede k situacím za hranicemi běžného chápání.
Všude, kam se podíváme, vidíme nejrůznější způsoby stravování. Mezi ně samozřejmě patří krátkodobé diety jako takové, ale stejně tak trvalé formy, které už představují určitý životní styl. A právě mezi ně nepochybně patří stravování podle ročních období. V čem spočívá a má vůbec smysl?
Jedna z prvních věcí, kterou spatříte, jakmile vejdete. Designové věšáky jsou nápaditými a originálními kousky, které doladí interiér podle vašich představ. Na věšák patří všechno, co potřebujeme mít po ruce tak často, že to neschováváme do skříně. Designové věšáky ale nenajdou svoje místo jen za vchodovými dveřmi. Vyjímat se budou i v ložnici nebo dětském pokoji.
Sehnat v obchodě kvalitní antibakteriální čistič, to je v posledních týdnech až nadlidský úkol. A pokud už seženete, tak je daný produkt astronomicky drahý. Co s tím? Poradíme vám.
Smutná zpráva postihla českou divadelní scénu, když ve věku 59 let zemřel vynikající herec Norbert Lichý. Tuto smutnou zprávu dnes zveřejnilo Divadlo Petra Bezruče v Ostravě, kde umělec působil dlouhá léta. Lichý, který loni v prosinci oslavil devětapadesáté narozeniny, byl váženým držitelem několika prestižních ocenění a zanechal nezaměnitelnou stopu v srdcích diváků.
Manželský pár Justin a Hailey Bieber patří mezi nejslavnější páry šoubyznysu vůbec. Jejich vztah si však prošel spoustou zkoušek, které, jak se zdá, překonali a užívají si jeden druhého. Kde to všechno začalo?
Vánoce jsou za dveřmi a společně s nimi i příjemná "povinnost" zamyslet se nad dárky pro vaše nejbližší. Máte-li doma aktivního sportovce, kterému pohyb rozhodně není cizí, pak se možná při výběru vánočního dárku budete chtít vydat právě tímto směrem. Došla vám inspirace? Nevíte si s výběrem dárku rady? Nezoufejte! Máme pro vás pětici skvělých tipů, které sportovec zaručeně patřičně ocení!
Únava je přirozenou reakcí našeho těla na přepracovanost nebo stres. Pokud se ani po dobrém spánku necítíte odpočatí, jste neustále napjatí a necítíte se takříkajíc „v pohodě“, můžete trpět syndromem chronické únavy. Je rozšířený mezi obyvateli velkých měst, kteří jsou vystaveni častému stresu a přepracovanosti. Vědci nazývají chronickou únavu nemocí 21. století. Nestihla právě vás?
Zmatená a vystrašená zvířata, plačící malé děti a nepořádek na ulicích je výsledkem hlučných ohňostrojů, které k oslavám silvestra už tak nějak patří. Ale vzhledem k tomu, že následky jsou jak pro zvířata, tak pro děti často fatální, existují místa, kde je pyrotechnika naprosto zakázaná a čím dál více lidí se uchyluje k oslavám Nového roku bez petard.
Události minulých týdnů nás nenechaly chladnými a rozhodli jsme se, že se vydáme dále za poznáním sebe sama. Karanténu jsme zvládli každý po svém, stejně tak jsme si v sobě všichni museli zpracovat strach o sebe i své nejbližší. Nyní je čas se se vším vypořádat. Každý po svém. My zkusili pobyt ve tmě aneb týdenní terapii, kdy se o sobě dozvíte mnohem více, než byste čekali.

Výběr článků

Někdo si o Vánocích libuje v koledách a tradičních českých svátečních písničkách, někdo se zase nemůže nabažit zahraniční tvorby. Hudba zkrátka v předvánočním období nesmí scházet, a to zejména při pečení cukroví, balení dárků, strojení stromečku či zdobení bytu. A pro příznivce vánoční hudby tu máme výběr nestárnoucích songů, u kterých se během zimních svátků vyplatí otočit volume doprava.
Nepříjemná nemoc, která hýbe současným světovým děním, se nevyhýbá ani známým osobnostem. Kdo ze slavných bojuje s nemocí COVID-19 a jaké má příznaky?
Navštívit jednou za čas kadeřníka? Proč ne, ale radikální zkrácení a nový účes vás doslova promění v jinou osobu. Podívejte se kadeřníkovi přímo pod nůžky.

Nepřehlédněte

„Chtěla jsem dětem stačit, abych nefuněla po pár krocích jako parní lokomotiva. A samozřejmě jsem chtěla, aby měl manžel zpět tu ženu, kterou před lety poznal. A musím se přiznat, že jsem to dělala i kvůli svému sebevědomí a také zdraví.,“ svěřuje se usměvavá Tereza. Po několika neúspěšných pokusech o zhubnutí si mladá maminka Tereza našla cestu pomocí OB kliniky v Praze. Vzorem jí byla kamarádka, která sama podstoupila chirurgickou léčbu a motivací manžel a dvě malé děti.
Potřebujete si z pohodlí domova přivydělat při mateřské dovolené nebo jenom proto, že home office nepokrývá celý váš volný čas? Možností je opravdu mnoho, zejména v dnešní době. Zatímco některé nabídky práce jsou placené opravdu velmi špatně, jiné jsou ohodnoceny naopak velice dobře - tedy pokud se práce odvádí s dostatečnou kvalitou. To je případ i takzvaného copywritingu - psaní textů pro webové stránky.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek