Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Trávíte hodně času v přírodě? Softshellové oblečení vám nemůže chybět

Pro pobyt v přírodě a při různých sportovních aktivitách venku jistě oceníte funkční oblečení, se kterým vás nepřekvapí žádné počasí ani nepříznivé podmínky. Proto bude nejlepší volbou softshellový materiál, s nímž se nemusíte bát žádného dobrodružství.
oblečení
Zdroj obrázku: Bubulakovo.cz

Outdoorové oblečení musí být hlavně funkční a odolné

Ať už chcete do přírody obléknout sebe nebo vaše děti, určitě potřebujete odolné oblečení, v němž si můžete užít všechny dobrodružství i sporty. Softshell je velmi odolný materiál, který vám dovolí i ty nejsložitější aktivity. Materiál je prodyšný, ale nepromokavý, dokáže si poradit i s nepříjemným větrem. Díky vnitřní straně, co je vyrobena většinou z příjemného fleecu, se budete cítit pohodlně a v teple. Zbytek vrstev je lepený z několika druhů materiálů přesně tak, aby dokázal celkový materiál dobře ochránit.

Nejčastěji se softshellový materiál používá pro:

  • kalhoty,
  • bundy,
  • kombinézy,
  • vesty.

Softshellové látky jsou odolné a vhodné pro děti

Představte si zimní procházku plnou radovánek ve sněhu. Anebo dlouhou celodenní túru za dobrodružstvím přírody v dešti i sychravém počasí. Pokud i vaše děti milují takové akce v přírodě, pak je důležité je správně obléct. Softshellové látky jsou tou nejlepší ochranou. S tímto materiálem se vaše děti mohou volně pohybovat, zároveň jsou ale chráněny od deště, sněhu nebo následného prochladnutí.

Softshell můžete koupit i v klasické metráži

Pokud chcete pro svou rodinu připravit vlastní originální kolekci softshellového oblečení, nejlepší variantou je koupit softshellovou látku v metráži. V eshopu Bubulakovo najdete širokou nabídku. Na výběr máte z několika vzorů i barev, a tak jistě vyberete tu nejlepší variantu, která bude slušet vám i vašim dětem.

Softshellové oblečení se těší oblíbenosti u každé aktivní rodiny, co se nenechá zastrašit špatným počasím a vyráží za dobrodružstvím každý volný den.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Člověk si nikdy ničím nemůže být úplně jistý, já jsem si ale byla jistá, že prožívám konečně pravou lásku. Měla jsem plány do budoucna, konečně jsem chtěla založit rodinu, po které jsem tolik toužila. S přítelem jsme spolu začínali už společný čtvrtý rok, už byl čas.
Turistické středisko Jasná je velmi známé, stejně jako mnoho dalších míst v jeho okolí. Dovolená v Nízkých Tatrách na Slovensku ale může být plná jedinečných zážitků z míst, která každý nezná. Poradíme vám, kam vyrazit, abyste nebyli obklopeni obrovskými davy turistů. Díky tomu si užijete dovolenou mnohem více.
Plánujete si nechat v létě udělat piercing? V tom případě je dobré si předtím něco zjistit. Ne každý čerstvý piercing se v létě dokáže rychle zahojit. A navíc vás čeká i mnoho dalších nepříjemností.
Dlažby ve vzhledu dřeva jsou ozdobou koupelny a celého interiéru v domě Lukáše Pavelky z Brněnska. Jak sám říká, na výběru podlahových krytin si dala jeho partnerka Pavla zvláště záležet. Inspiraci k dlažbám hledala v časopisech o bydlení. Nejvíc ji okouzlil venkovský styl bydlení, kterému dodala moderní šmrnc pomocí doplňků v severském a industriálním stylu.
Zima se blíží nezastavitelnou rychlostí a s ní pro mnohé i nějaké to tradiční zimní kilo navíc. Kombinace efektivnějšího ukládání tuků, svátků a večírků (pokud lockdown dá) a té únavné tmy, jsou dovede být pro postavu naprostá katastrofa. Co s tím?
Vždycky se myslelo, že nevěra je smutnou vizitkou kolabující vášně a vyhaslé intimity ve vztahu. Jenže pozor, do jiné postele může zadaného poslat i to, že je závislý na příjmech svého partnera, nebo že jeho věk končí číslem devět!
Opravdu díky konzumaci placenty snáze „přežijete“ náročné šestinedělí a urychlíte hojení poraněných porodních cest? Ano, říká se to, ale všechno je úplně jinak. Místo těchto pozitiv můžete čekat spíše možnost infekce. Pro vás i vaše dítě!
Když se blíží vánoční svátky, v obchodních centrech se setkáváme s obrovskými frontami. Ty však nevedou nikam jinam než do malého krámku s názvem Pandora. Zejména pánové, kteří zapomněli svým nejdražším koupit něco hezkého se snaží na poslední chvíli ulovit alespoň přívěsek na náramek, po kterém ženy doslova touží, i když se tedy razantně plácnou přes kapsu. To se však změní.
Dokonalým doplňkem pro každou ženu je krásná a zdravá pleť. Aby taková skutečně byla, je potřeba si uvědomit, jak je zimní péče o pleť důležitá. A tím nejlepším, co můžete své pleti dopřát během mrazivého období, je přírodní kosmetika. Víte, jak si takový voňavý a vyživující krém namíchat?
Úklid není vždycky zábavný, ale je prostě nezbytný. Tady je 28 rychlých rad, jak si doma usnadnit práci! Budete překvapené, co všechno vám může pomoci! Podívejte se na video.
V dnešní době máme spoustu pomocníků, o kterých si generace před námi mohly nechat jen zdát. Vysávají za nás roboti, praní prádla přenecháváme pračce, máme také myčku, tudíž nemusíme špinavé nádobí mít ručně. V mnoha ohledech, jak se zdá, máme vše vlastně jednodušší. Proč ale paradoxně i tak nemáme čas a nejsme tak šťastní a v klidu, jak bychom měli být?

Výběr článků

Blížila se sedmá hodina večerní a my už jsme netrpělivě čekali před televizními obrazovkami, až se ozve známá melodie a objeví se mužík s papírovou čepičkou. Večerníček je fenoménem, který si pamatujeme do dneška, zvláště některé oblíbené pohádky, které nám každý večer před spaním přinášel. Zavzpomínejte si na pohádkovou nadílku s námi.
Dlouho jsem nemohla najít lásku, vždycky jsem byla trošku při těle, měla jsem problémy s pocením, nějaké zdravotní problémy, které způsobovala moje nadváha a pleť samý pupínek. Bojovala jsem s tím v pubertě hodně dlouho a neměla jsem žádné sebevědomí.
Působení na sociálních sítích je dnes prakticky nutností. Právě zde se totiž celé dění světa odehrává. Lidé sdílí své dny, zážitky, také pracovní nabídky. Firmy prezentují své služby a produkty. Zkrátka a dobře kdo není na Instagramu, jako kdyby nebyl. Proto se snažte vyladit svůj profil k dokonalosti natolik, aby se z něj stala podoba pasivního příjmu. Jaké aplikace vám k dosažení kýženého množství sledujících pomůžou?

Nepřehlédněte

S postupem digitální éry a vzrůstajícím vlivem sociálních sítí se mění nejen náš každodenní život, ale i způsob, jakým procházíme světem romantických vztahů. Seznamovací aplikace se zdají být klíčem k pohodlnému a snadnému hledání partnera, přesto se s nimi vážou otázky a zážitky, které mohou ovlivnit náš citový i sociální život. Tato nová realita digitálního seznamování ovlivňuje různé aspekty mezilidských vztahů a vyvolává diskuse o pravé podstatě lásky v online prostředí.
Mladého bez peněz – ale za hodně peněz, anebo raději staršího a vyzrálého úředníka pod penzí? A někdo s titulem z medicíny by tu náhodou nebyl? Indický trh s manžely je takových otázek plný.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek