Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Antonie (28): V mém srdci sídlí kriminálník, který mě okradl

Nikdy jsem nevěřila, že se to stane zrovna mně. Okouzlil mě muž hned na první schůzce. Jeho charisma působilo jako magnet. Nakonec jsem se dozvěděla, že má za sebou bohatou kriminální minulost. Dnes jsem ráda, že jsem se dokázala odstěhovat. Finančně začínám od nuly.
kriminálník
Srdce si zkrátka nevybírá. (zdroj foto: www.123rf.com)

11. 12. 2020

Ty jeho oči byly prostě neodolatelné

Možná i vy znáte příběh nejkrásnějšího vězně planety, který dokázal pobláznit i bohatou dědičku slavného impéria. Chloe Green, dědička Top Shopu, se totiž zamilovala do muže, který byl kriminálník. Má s ním dokonce dítě. Proč tento slavný příběh znám? Protože jsem prožila něco podobného.

První schůzka s Evanem byla jako z jiného světa. Dokonale oblečený, dokonale upravený, nádherně voněl a jeho charisma z něj doslova sálalo! Naše první rande v centru Prahy bylo jako z pohádky. Podlehla jsem jeho kouzlu.

Se ženami to dokonale uměl

Bylo mi jasné, že nejsem první kočka, co mu zobe přímo z ruky. Ale i přes toto vědomí jsem si nedokázala pomoct a toužila jsem jej vidět stále častěji. Byl naprosto dokonalý – pozorný, všímavý, ohleduplný, a zároveň dostatečně mužský. Všiml si i drobných změn v mém účesu. Dokázal mi pochválit oblečení i úsměv.

No, mohla bych takto pokračovat snad do nekonečna. Absolutně mě okouzlil, takže netrvalo dlouho a sestěhovali jsme se. Neměla jsem nijak zvlášť v plánu se zabývat minulostí, a tak jsme spíše hovořili o tom, co nás čeká. Chtěli jsme si časem pořídit větší byt. A on stále mluvil o tom, že by si se mnou přál mít dítě.

Dala jsem mu své přístupové kódy k účtu

Pak nastala největší chyba v mém životě. Při nějaké platbě, kterou se chystala provést, mi sdělil, že mu ještě nepřišla výplata, zda bych mu mohla dát své přístupové kódy ke svému účtu. To jsme spolu již půl roku randili a měsíc bydleli, tak mě nenapadlo, že by se mohlo cokoliv stát.

A začala celá tahanice. Najednou jsem zjistila, že se mi, kousek po kousku, peníze rozkutálely. Partner (a i kriminálník) mi to vysvětlil tak, že se rozhodl nakoupit stavební materiál, abychom mohli postavit své vlastní bydlení.

K TÉMATU  9 případů, kdy je rozchod nejlepší řešení. Udělejte si ve vztahu i v životě jasno

Málem mi vylezly oči z důlků, když jsem zjistila jeho minulost!

Bohužel mi ale Evan stále nebyl schopen říct, kam stavební materiál uskladnil. Trochu jsem se začala obávat, co vlastně dělám. Najednou mi vyvstaly na očích všechny ty varovné signály od známých. Ti mě přesvědčovali, abych s ním nebyla. Že nikdo nemůže být takto dokonalý – a že to prostě zavání.

Nakonec jsem se pomocí jedné agentury dozvěděla naprosto šokující věci. Přišel mi domů dopis s popisem mého partnera. Celou dobu mi lhal! Ve skutečnosti se jmenoval Radim a měl za sebou dokonce kriminální minulost! Byl o kriminálník! Figuruje v evidenci dlužníků, a podle agentury často mění jméno a nechává se živit dámami. Málem mi vylezly oči z důlků!

Byla jsem obezřetná

Když mě přešla první vlna zlosti a došlo mi, že si za to můžu sama, spěchala jsem do banky si zablokovat účet a změnit si všechny přístupové kódy. Tam mi ale sdělili, že už na účtu téměř nic nezbývá. A přitom jsem tam měla našetřeno několik stovek tisíc, abych si mohla pořídit vlastní byt.

Už bylo pozdě cokoliv řešit. Musela jsem být obezřetná a chovat se klidně. Kdo ví, čeho by ještě byl Radim schopný. Vždyť je to kriminálník, proboha! Sice seděl za finanční podvody, ale riskovat nic nehodlám. Zavolala jsem policii a postupovala podle jejich rad.

Rozhodla jsem se, že ihned ukončím nájem a našla jsem si nový byt v úplně jiné lokalitě. Radim se mi už nikdy neozval, což beru jako dobré znamení. Nemá chuť se mi mstít. Samozřejmě své peníze už nikdy neuvidím, dala jsem mu přístupové kódy dobrovolně.

Začínám od nuly a věřte mi, že ohledně chlapů už si dávám pozor. Dokonalost prostě neexistuje. Celou dobu to byla manipulace. Přeju si raději muže, který bude mít nějakou tu chybu než zažít tuhle drsnou lekci.

K TÉMATU  "Nevěra mi málem zničila manželství. Výčitky svědomí jsem ale překonala," říká Kristýna (38)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Antonie (36): Nevěra je mé druhé jméno. Chodím za svým sousedem!

Radka (21): Byla jsem zdrogovaná. Ráno jsem se probudila nahá. Nic si nepamatuji

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Hledáte-li pohodlné a zároveň vysoce módní boty na léto, budou polobotky tím správným řešením i pro vás. Na trhu existuje celá řada trendy polobotek. Pokud nejste zrovna módní guru, nezoufejte! Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké modely polobotek vybírat a jak je vhodně kombinovat s oblečením, aby byl váš outfit dokonalý. Čtěte a inspirujte se s námi!
Hmat je jedním ze smyslů, který hojně používáme, ale málo si uvědomujeme, jak velký je to dar i pro všechny kolem nás. Dotyk druhého člověka je nenahraditelný, jak moc Vám chybí zjistíte, až když o možnost vzájemného tělesného kontaktu přijdete.
Zná to nejspíš každá z vás. Někdy během svého života jste si určitě ve vztahu prošla fází žárlivosti. Pokud byla oprávněná, a váš partner vám byl opravdu nevěrný, chápeme, že jste ostražitá. Pokud ale byla nemístná, a vy se nacházíte ve zdravém a spokojeném vztahu založeném na důvěře, není se čeho obávat. Jestliže jste si totiž partnerovou oddaností jistá a víte, že má oči jen pro vás, žárlivost vás akorát zbytečně vyčerpává. Proto pro vás máme několik tipů, jak se žárlivostí zatočit.
Pokud toužíte po romantice, nečekejte, až váš přítel naplánuje něco zvláštního, převezměte otěže a zajistěte si večer svých snů sami. Možná budete chtít naplánovat rande s ohledem na svůj vkus, ale pokud pro něj chcete připravit něco zvláštního, měla byste své plány přizpůsobit jeho zájmům. Zde je několik užitečných rad pro plánování romantického rande pro vás a vašeho přítele.
Semínka se do naší zdravé stravy začala postupně dostávat v minulém desetiletí. Nyní jsou už stále častější přísadou v naší kuchyni. Nicméně pořád je mnoho těch, kteří si neuvědomují, jak zdravý přínos pro nás semínka v pokrmech mají. Některá z nich jsou označována dokonce za superpotraviny, což jen dotvrzuje, jak důležitá pro organismus mohou semínka být.
Zima se začíná velmi pomalu, ale nemilosrdně projevovat. Slunce zapadá velmi brzy - a v nočních hodinách už se vyšších polohách objevují mrazíky. To je nechvalné znamení blížících se zimních měsíců, během nichž se budeme snažit trávit co nejvíce času v teple našeho domova. A teplo je přeci důležité!
Rodiče ve snaze dopřát svým dětem to nejlepší kupují často hraček víc, než je potřeba. Na trhu existuje spousta hraček a děti chtějí často všechny, které v obchodě vidí. Podle čeho vybrat hračky, které děti zaujmou a vydrží si s nimi hrát dlouhé hodiny?
Pokud se chcete letos blýsknout, bude to chtít do vašeho šatníku zakomponovat alespoň jeden pár stylových tenisek. Že nevíte, jaké kousky budou letos in? Nezoufejte a pojďte se na vybrané modely módních sneakersů podívat s námi. Inspirace na vás čeká!
Mladého bez peněz – ale za hodně peněz, anebo raději staršího a vyzrálého úředníka pod penzí? A někdo s titulem z medicíny by tu náhodou nebyl? Indický trh s manžely je takových otázek plný.
Přestože letnímu tropickému počasí již pro tento rok odzvonilo, nemusíte si zoufat, a naopak si ještě užít vodních radovánek. Můžete vybírat z celé řady aquaparků, které jsou dostupné po celý rok. Přinášíme Vám hned 7 tipů, kam můžete vyrazit za zábavou, ale i odpočinkem a rozmanitou péčí o tělo.
Muž s velkým přirozením je snem mnoha žen. Co když je ale až "moc" velké?
Crop top mikiny se těší nejen v této sezóně nesmírné popularitě. I když jsou samy o sobě extrémně módní, potřebujeme vědět, jak je kombinovat, abychom dosáhli požadovaného efektu. Proč je musíte mít?

Výběr článků

Vztah s otcem vašeho dítěte skončil a vy víte, že má novou známost. Jak své dítě připravit na setkání s cizí paní? Co musíte dodržet, pokud si nepřejete, aby dítko prožívalo traumata? A jak se odměnit za dobře odvedenou práci? Projděte si základní pravidla potřebná pro toto nelehké životní období.
Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.
Sebevědomí dítěte je ve značné míře ovlivněno tím, jak k němu přistupují jeho rodiče a lidé, kteří jsou s ním v pravidelném kontaktu. Jen stěží si představíte, že by vyrostl zdravě sebevědomý člověk z dítěte, které denně slyší věty ve stylu: „Jsi úplně k ničemu.“ „Z tebe nikdy nic nebude.“ „Jak můžeš být sakra tak nešikovný?“ Takových podobných vět můžeme najít mnoho. Naopak, sami jistě víte, jak vás zahřeje na duši, když si od někoho vyslechnete:“ Tobě to ale dneska sluší!“ nebo „Jsi moc šikovná.“

Nepřehlédněte

Nezajímá vás politika? Měla by. Nenechte rozhodovat o své budoucnosti jiné a jděte k urnám. Proč? Politici se přetahují o moc, kterou můžeme dělit na lokální a globální. Uvědomte si, že je důležité, jaký člověk stojí v čele. Manipulátor, nebo někdo rozumný?
Zatímco vysoký krevní tlak se dá hodnotit jako život ohrožující, nízký tlak je spíš skrytý, tichý problém. Ovšem i tak by se lidé, kteří mají nízký tlak, měli mít na pozoru. Jak poznat, že nízký tlak máte, jaké jsou jeho příčiny a jak se můžete léčit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek