Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Neuvěřitelná proměna této ženy vás ohromí!

Říká se, že každá žena je v podstatě krásná, jen je zapotřebí přijít na správný způsob, jak onu krásu vyzdvihnout.

31. 08. 2020

31. 08. 2020

Některé ženy jsou na péči o svůj vzhled zaměřené velice intenzivně a navštěvují s velkou pravidelností různé kosmetické a kadeřnické salóny. Jiné si s tím nedělají až tak velké vrásky a na tom, jak vypadají, jim příliš nezáleží. Rozhodující je se líbit sama sobě, být se sebou spokojená. Avšak i nepatrná péče tím správným směrem z vás může vykouzlit zcela jiného člověka, jehož vzhled bude fascinující pro každého, kdo vás spatří. Tato zralá žena ze zahraničí se dostala do péče odborníků, jako jsou šikovní kadeřníci a zručné kosmetičky, kteří její vzhled neskutečným způsobem pozvedli. Podívejte se, jak se proměna podařila.

Lék na nízké sebevědomí

Dáma, kterou si vzali na starost specialisté na podpoření krásy, měla dlouhou dobu potíže s tím, že se sama sobě již nelíbila, její pleť jí připadala unavená, bez jiskry a energie a celkově trpěla díky tomu všemu nízkým sebevědomým. Rozhodla se tedy pro radikální změnu. Po zásahu zkušených kadeřníků a kosmetiček se tak může opět hrdě vydat do ulic a oslňovat svým vzhledem okolí. Proměna je přímo neuvěřitelná.

Osvěžující změna pro ženu

Při příchodu měla žena dlouhé ničím nevynikající blond vlasy a její pleť byla bez jakékoliv stopy make-upu. Kadeřník se tedy rozhodl dámu omladit kratším sestřihem. Vzniklé mikádo je ve výsledku famózní. Žena prokoukla a evidentně jí to velice svědčí. Přidanou hodnotou tohoto krátkého účesu je i to, že je snadný na úpravu. Žena může vlasy vlnit, nebo jen vyfoukat a vždy bude vypadat skvěle. Práce kosmetičky je ovšem také dokonalá. Ženě specialistka na vizáž zvýraznila její pěkné oči a také rty. Pleť celkově sjednotila do jednoho odstínu a z dámy je přímo královna. Tato proměna zkrátka nemá absolutně žádnou chybu a pouze dokazuje to, že se stačí zaměřit na pár detailů a záhy se z vás stane úplně jiný člověk.

K TÉMATU  Jak účinně zatočit s věčným odkládáním činností na jindy? Zkuste osvědčené metody!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Neuvěřitelná proměna! Vizážista se postará o kompletní změnu vzhledu a omlazení!

Jak obnovit přirozenou krásu vlasů? Vyzkoušejte metodu No poo!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Česnek je jedna z nejzdravějších potravin na světě. Odhání bacily, viry i upíry a je ceněným čističem cév a celého těla. I když se situace už hodně zlepšila, opravdu kvalitní česnek je na českém trhu stále poměrně nedostatkovým zbožím a pokud už je kvalitní, bývá velmi drahý
Následujete každoroční trendy předních designérů z Česka i celého světa? Pak se letos budete divit. Stříbrné barvě totiž odzvonilo. Co ji nahradí?
Fotografie šťastných rodin, honosných oslav a dokonale zabalených dárků, které začínají plnit sociální sítě, mají velký vliv na psychiku člověka. Ta prochází v období Vánoc zatěžkávací zkouškou. Většina z nás chce mít všechno dokonalé, mít neustále uklizeno, napečeno co nejdříve, ozdobený vánoční stromek jako z časopisu, ale... ne vždy je vše podle plánu. Zkuste se během Vánoc věnovat také sobě, vyzkoušejte různá meditační cvičení, která vaší psychice výrazně uleví a nenakládejte si toho na sebe tolik.
Minimalismus vznikl už v 50. letech minulého století. Od té doby prakticky nikdy zcela nezmizel. Jeho hlavními rysy jsou elementární jednoduchost a čistota. Beton v interiéru tuhle myšlenku dokonale splňuje. Prohlédněte si
Paraván u vás doma vytvoří útulné zázemí s motivem dle vašeho gusta a dodá tak pokoji dokonalou atmosféru. Můžete ho použít v ložnici, v obývacím pokoji nebo pro oddělení pracovního stolu. Váš vybraný motiv na laminovaném tvrzeném skle originálně doplní interiér. Vyberte si ten, který vám sedí nejlépe!
Vypadat dobře chce většina z nás. Jak to ale udělat, abyste se svým tělem byla vážně spokojená a cítila se vyrovnaně? Máme pro vás několik rad, které se vám vyplatí zkusit.
Po delší odmlce se nám opět otevírají hrady a zámky. Pokud tedy nemáte program na následující víkend, vyberte si z našeho seznamu ty nejatraktivnější památky, jež se vám vryly do paměti třeba díky nestárnoucím pohádkám, které se pravidelně vysílají v televizi během vánočních svátků.
Uznávaný a oblíbený šéfkuchař, porotce soutěže MasterChef, odborník přes gastronomii, tím vším se po profesní stránce může Přemek Forejt pyšnit. O to větší šok je jeho spolupráce s nejoblíbenějším fast foodovým řetězcem McDonald's.
Každá žena ví, že bez doplňků by nebyl outfit dokonalý a úplný. I za doplňky se musí utrácet, a to zejména za náušnice, které jsou často to nejvýraznější na celém outfitu. Ovšem stejně, jako je tomu v případě jiných kousků oblečení, i ve světě náušnic se mění trendy jako na běžícím pásu. Každý rok móda přinese na trh zcela jiné typy náušnic, které mají zpestřovat outfity v dané sezoně. Nabízí se proto otázka, jaké náušnice ovládnou nejbližší měsíce a týdny?
Vztahy s tchyní jsou kapitolou partnerského života samy o sobě. I když v mnoha případech jde o vztahy skvělé, v jiných to může značně skřípat. Zatímco někdy dělá tchyně naschvály, jindy si žena nenastaví jisté hranice, které se poté neustále překračují.
Každému z nás příroda nadělila něco jiného, a to nejen z hlediska charakteru, chování, ale i po stránce postavy. A zatímco někdo je hubený a stěží přibere pár gramů navíc, jiný má sklony k obezitě a kila mu naskakují snad i tehdy, když polyká vzduch. Odlišní jsme ale také stavbou těla – ano, klasické třídění na jablka, hrušky. Jaký jste ale ve skutečnosti somatotyp a co na něj nejlépe zabírá?
Villa on the rocks je název rezidence v regionu Bandol ve Francii. Stavba obklopená zelení zaujme hlavně bazénem, skrze který koukáte přímo do domu. Můžete se tu ubytovat i vy.

Výběr článků

Mezi poruchy příjmu potravy rozhodně nepatří jenom bulimie nebo anorexie. O nemoci zvané orthorexia nervosa jste možná ještě neslyšeli. Jde o skutečnou posedlost zdravým stravováním. Co všechno s sebou tato nemoc přináší?
Když jsme se s manželem nastěhovali do nového domu po rekonstrukci, pořád se nám na něm něco nezdálo. Sem tam se ozývaly zvláštní loupavé zvuky - a omítka se loupala na místech, kde nebyl žádný důvod k vlhkosti. Nakonec jsme v domě prostě a jednoduše necítili dobře. Tenkrát jsme spojení "energetický úklid" vůbec neznali.
Možná i u sebe můžete s nástupem zimy pozorovat přeměnu svých rukou. Najednou někam zmizí hebká a na dotyk příjemná pokožka a ruce se stanou nevzhlednými a drsnými. Z kůže se mohou olupovat drobné šupinky, může praskat a některá místa mohou být bolestivá na dotyk. Co si s tím tedy počít?

Nepřehlédněte

Nela pod vedením koučky Marcely Hlaváčkové postupuje malými krůčky pro lidstvo, ale velkými pro sebe. A v tom je ta podstata. Co se naučila na čtvrté schůzce?
Zdravá a svěží pleť, to je bezpochyby priorita Francouzek. Chcete se naučit pár jejich jednoduchých triků a mít pleť krásnou a svěží?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek