Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Nejmladší dcera zesnulého zpěváka Petra Muka vyrostla do krásy!

Už oběhlo dlouhých 10 let od smrti známého a skvělého zpěváka Petra Muka, který nám tu zanechal mnoho úžasných písní jako například Ráchel, Naděje, Tančíš sama, nebo Láska tě spoutá.
noemi
Dcera Petra Muka Noemi vyrostla do krásy. (zdroj foto: onatv.cz)

17. 07. 2020

17. 07. 2020

Tato hudba bude jeho fanoušky těšit po generace. Když svět zasáhla šokující zpráva o jeho skonu v květnu 2010, byly jeho děti ještě malé. Jeho nejmladší dcera byla stará pouhé 4 roky. Zpěvák zemřel poměrně mladý a to v 45 letech. Dle dostupných informací se udusil ve spánku.

Jako by zpěvákovi z oka vypadla

Nutno říct, že z nejmladší dcery Petra Muka roste velice krásná slečna a nelze přehlédnout tu neskutečnou podobu s otcem. Tato mladá dáma oslaví na konci srpna své již čtrnácté narozeniny a věříme, že dnes by na ní byl otec náležité pyšný. Čtrnáctiletá Noemi zdědila po tatínkovi pěvecký talent, ale zpěvačkou být prý nechce. Jednou by se chtěla stát totiž zubní lékařkou, nebo se věnovat tanci, který ji velice baví.

Festival Kouřimská skála jako připomínka Petra Muka

Každý rok na konci léta se koná festival Kouřimská skála, který je určitou vzpomínkou na legendárního zpěváka s pronikavým hlasem Petra Muka. Jeho dcera Noemi sem s maminkou pravidelně jezdí uctít jeho památku, spolu s dalšími jeho přáteli, bývalými kolegy a známými, kteří ho měli rádi. Účastni této události jsou pravidelně Janek Ledecký, Petr Kolář, nebo také bývalý manažer Petra Muka Richard Dušák.

Život se sestrami a maminkou na Slovensku

Paní Eva, manželka zesnulého Petra Muka se po jeho smrti odstěhovala spolu s dcerami Noemi, Šárkou a Michaelou do Bratislavy na Slovensko, které je její rodnou zemí. Chtěla zde nalézt tu tolik vytouženou anonymitu a zároveň měla potřebu uniknout před všeho schopnými a všudypřítomnými novináři. Vypadá to, že se jí to podařilo a s dcerami nyní žijí spokojeně a šťastně. Do Prahy prý jezdí už jen za přáteli jednou za čas.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

K TÉMATU  Ať žije mlíko aneb největší trapasy čerstvých matek. Pobavte se

Dítě po čtyřicítce! Tyhle hvězdy to zvládly

Toto jsou poslední Ivaniny fotky s Karlem Gottem. Slabší povahy rozhodně dojmou až k slzám

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

S příchodem miminka se ženě naprosto změní život. Najednou je zde někdo, kdo vás zcela potřebuje, je na vás zcela závislý. S tím se pojí i změny v soužití partnerů. Některý muž je na velkou změnu z postu partner na povolání otec schopen pružně reagovat. Někdo naopak odmítá novou roli přijmout a zarputile si jede ve starých kolejích. K čemu taková situace vede? A proč je tak nebezpečná?
Přestože letnímu tropickému počasí již pro tento rok odzvonilo, nemusíte si zoufat, a naopak si ještě užít vodních radovánek. Můžete vybírat z celé řady aquaparků, které jsou dostupné po celý rok. Přinášíme Vám hned 7 tipů, kam můžete vyrazit za zábavou, ale i odpočinkem a rozmanitou péčí o tělo.
Jste příznivci pořádných krváků nebo spíš duchařských hororů? Nebo je vám to úplně jedno, jen když se pořádně bojíte? Těchto pět hororů byste si rozhodně neměli nechat ujít, protože děsivější filmy nejspíš nikdy neuvidíte.
Máte pocit, že jste doma neustále sami? Pravděpodobně zvažujete koupi nového zvířecího kamaráda. Co takhle okřídleného společníka? Papoušci jsou totiž oproti kočkám nebo psům méně náročnými stvořeními, která dokážou žít vlastním životem bez vaší přítomnosti. Při výběru ideálního druhu však buďte opatrní – ne všechny se hodí do bytu.
Handmade věci se z hlediska popularity už několik let drží na samém vrcholku. A ostatně se není čemu divit. Jsou totiž osobité, originální, odlišné od ostatních a jedinečné v každém detailu. Dnes si doma můžete vyrobit snad už cokoliv - od dekorací až po kosmetiku. My se ale v tomto článku budeme zabývat tím, jak si vyrobit vlastní parfém. Pojďme na to!
Intrauterinní inseminace (IUI) je prvním krokem asistované reprodukce pro páry, kterým se nedaří počít. Obvykle se provádí zhruba po roce, kdy se nedaří během nechráněného pohlavního styku zplodit potomka. Jedná se o základní a neinvazivní metodu, jak otěhotnět. Hlavní princip spočívá v tom, že je spermiím zjednodušena a zkrácena cesta k vajíčku jejich přímou aplikací přímo do dělohy. IUI se provádí na reprodukčních klinikách a nabízí ho také gynekologie Gynem.
Syndrom vyhoření ohrožuje lidskou práci a psychiku již po dlouhou dobu, v posledních letech však postihuje čím dál tím více lidí. Člověk neočekává, že by to potkalo zrovna jeho, tento psychický problém však může postihnout každého z nás. Syndromem vyhoření jsem si prošla, po zdlouhavé snaze se mi podařilo z něj vzpamatovat, a dokonce mě to v životě posunulo dál.
Přemýšleli jste někdy nad tím, co děláte, když večer ulehnete do postele? Drtivá většina z nás zapne televizi nebo sáhne po svém telefonu, aby nám náhodou před spaním nic neuniklo. Nebo v horším případě obě tyto možnosti zkombinujeme. Bohužel obrazovky těchto zařízení vyzařují takzvané modré světlo, které narušuje naše přirozené spánkové cykly. Ale abyste své tělo připravili na kvalitní spánek, je třeba modré světlo naprosto minimalizovat.
Možná je to uspěchanou dobou, možná jsme jen citlivější na určité podněty. V každém případě je pravdou, že čím dál víc přibývá lidí trpících úzkostí bez ohledu na věk či pohlaví. Právě z toho důvodu se prakticky neustále objevují různé způsoby, které mají příznaky úzkosti o něco zmírnit. Asi tak jako novinka v podání šperků proti úzkosti, které se v posledních měsících staly trendem. Vážně ale fungují? To zkusíme rozlousknout.
Přemýšlíte nad různými formami pracovních poměrů a přemýšlíte, zda by práce na poloviční úvazek byla pro vás výhodná? Náš článek "Druhy pracovního poměru: Vyplatí se pracovat na poloviční úvazek?" se věnuje této otázce s důrazem na různé druhy pracovních poměrů a výhody či nevýhody práce na částečný úvazek. Přinášíme vám ucelený pohled na možnosti, které máte k dispozici, a zaměřujeme se na to, zda flexibilní pracovní doba může přinést vyváženější životní styl. Připojte se k nám a najděte odpovědi na otázky ohledně pracovního nasazení a jeho vlivu na váš každodenní život.
Problémy se zády jsou v dnešní době civilizačním onemocněním, se kterým se setkává snad každý druhý z nás. A zatímco některé jsou vrozené a získané třeba vlivem skoliózy či hyperkyfózy a dalších latinských názvosloví, jiné jsou způsobené nezdravými návyky, které každý den (mnohdy nevědomky) opakujeme. A právě takové zlozvyky ke zhoršení a ještě větším potížím jenom přispívají. Co nám nejvíce kazí záda?

Výběr článků

Odřeniny, drobné popáleniny, pořezání a další drobná poranění kůže přirozeně patří k letním sportům, dětským hrám, turistice, opékání špekáčků či grilování. Nejen děti, ale celé rodiny bývají více aktivní, podnikají řadu výletů, zkouší nová dobrodružství, sportují, chodí po horách nebo dovádějí na pláži. Některým úrazům lze předejít, ale často za ně bohužel může neovlivnitelná náhoda. Pak se vyplatí vědět, jak takové odřeniny, spáleniny od slunce nebo třeba říznutí co nejrychleji ošetřit.
Rodičovská či mateřská dovolená bývají jedny z nejosamocenějších období, a to paradoxně i přesto, že žena či otec v podstatě nikdy sami ve skutečnosti nejsou.
Blíženci jsou třetím znamením zvěrokruhu (22.5. - 21.6.), kterému vládne planeta Merkur. Jedná se o vzdušné znamení, pro něž je charakteristická upovídanost, zvídavost a přemýšlivost. A co dalšího? Jak Blíženci obvykle přistupují k životu, lásce, kariéře?

Nepřehlédněte

Na vašem těhotenském testu se konečně objevily dvě čárky a vás začala děsit vidina, že se příštích devět měsíců nepohnete z gauče? Dobrá zpráva je, že se v těhotenství sportu zříkat nemusíte. Právě naopak, fyzická aktivita představuje skvělou přípravu na porod. Musíte jen zvolit tu správnou a nepřepínat své síly.
Zajímá vás, jak udělat ze svého rande nezapomenutelný zážitek? V našem článku "Originální rande! Tipy na skvělé rande" vám přinášíme jednoduché a praktické rady, jak osvěžit vaše romantické setkání. Od netradičních míst po kreativní aktivity – pojďte s námi objevit nápady, které oživí vaše rande a vytvoří nezapomenutelné vzpomínky. Přečtěte si naše tipy a udělejte z každého rande jedinečný zážitek pro vás oba. Co tedy říkáte na to, abyste se společně vydali na nové dobrodružství lásky?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek