Neděle , 28. 04. 2024

Jaroslav

Navzdory nástrahám showbyznysu mají pevná manželství. České i zahraniční páry, kterým manželství opravdu klape

Život ve světě showbusinessu s sebou nese mnohem více každodenních výzev, než si dokážeme představit. Které slavné páry odolávají pozlátku v podobě shánění nového a mladšího partnera každý rok, a místo toho drží stále při sobě? Zde jsou zahraniční i české páry, které dělají instituci manželství tu nejlepší reklamu.
Manželství
Jeden z nejslavnějších, a hlavně nejstabilnějších párů Hollywoodu - Victoria a David Backham (zdroj foto: hellomagazine.com)

18. 03. 2020

Manželství Beckhamů

Recept na šťastné manželství zřejmě tkví ve výchově – alespoň tak se ke vztahu svých rodičů pravidelně vyjadřují jejich dospívající děti Brooklyn a Romeo. Jejich rodiče se prý drží kréda: „Važ si toho, co máš, a děkuj za to Bohu.“ Bývalý anglický fotbalový záložník a zpěvačka z populární dívčí skupiny Spice Girls, která v devadesátkách lámala žebříčky hitparád, tak zřejmě zažívají skutečné rodinné štěstí – alespoň dle slov jejich čtyř dětí.

Josef Abrhám a Libuše Šafránková

Filmová Popelka a charismatický herec s nezaměnitelným hlasem, kterého známe například díky filmu Vrchní, prchni, jsou spolu již pěknou řádku let. Svatbu měli v roce 1976 a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by jeden druhého vyměnili za mladší ročník. Všeobecně se o nich ví, že do víru společnosti se příliš nepouštějí. Zřejmě našli skutečné štěstí ve společně trávených chvílích.

Petr Malásek a Dana Morávková

Známý klavírista a hudební skladatel, který doprovází mimo jiné například Lucii Bílou, se již od roku 1996, kdy měl svatbu s českou herečkou a moderátorkou, Danou Morávkovou, řadí mezi spokojené ženáče. V bulváru se o nich nepíše a společné fotky spokojeného páru značí, že běh na dlouhou trať je jejich společným partnerským cílem. Přejeme jim, ať jim jejich recept na šťastný život funguje i nadále.

Manželství
Petr Malásek a Dana Morávková jsou fungující manželský pár. (zdroj foto: pinterest.at)

Tom Hanks a Rita Wilson

I charismatický hollywoodský fešák Tom Hanks patří mezi šťastlivce, kteří dokážou budovat dlouhodobý vztah. S hereckou kolegyní jsou spolu manželé již více než 30 let. Seznámili se v osmdesátkách, a to při natáčení seriálu Bosom Buddies. Společné fotky spokojeného páru se od té doby objevují neustále a nevypadá to, že by je cokoliv vyvedlo z míry.

Pavel Vítek a Janis Sidovský

Tito dva jsou spolu ve vztahu již více než 30 let! Známý český zpěvák Pavel Vítek se také se svým partnerem stal jedním z prvních, kteří uzavřeli registrované partnerství. „Občas je dobré ustoupit a netrvat si na svém,“ uvádí zpěvák. A jejich společné fotky jsou důkazem, že i když není obloha pokaždé slunečná, láska vždy vyhrává. Jen tak dál!

K TÉMATU  Zamilovaná v sedmdesáti. Možná říkají, že jste divná. Nedejte se, je to normální

Zdá se, že i ve světě známých osobností se najdou výjimky, které si dokázaly najít svůj vlastní recept na odpuštění malých přešlapů. Díky pozitivnímu přístupu našli toho pravého, a dokážou se ze vztahu i po letech upřímně radovat.

Tyto známé osobnosti jsou potvrzením, že instituce manželství nepatří do starého železa.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Manželství: kdy má a nemá jeho uzavření smysl a k čemu je svazek důležitý

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Stres a neustálý tlak na výkon v práci, strach ze selhání a z toho, že nebudete schopna dostát požadavkům okolí. To jsou některé z faktorů, které vedou u mnoha dříve výkonných a schopných lidí ke stresové poruše, známé jako syndrom vyhoření. Jak ho poznat a jak jej řešit?
Pulty obchodů během zimních měsíců plní exotické ovoce nejrůznějších druhů. Vánoční svátky klepou na dveře a touha po plné štědrovečerní tabuli, ze které je neustále co ujídat, se o to víc násobí. Ta touha bude ostatně silnější než peněženka, která brzy na to zapláče. V případě ovoce se však nezdráhejte, protože řada z rozličných exotických druhů je zdraví velmi prospěšná a co důležitějšího si přát o Vánocích než zdraví.
Pravý deštivý a sychravý podzim se pomalu začíná hlásit o slovo, a tak není divu, že v tomto zrádném počasí více stonáme my i naše děti. S nižšími venkovními teplotami a nedostatkem sluníčka se navíc zvyšuje riziko nachlazení, chřipky a v dnešní době bohužel i dalších virových onemocnění. Právě v tomto období je tedy více, než kdykoliv jindy v roce důležité myslet na posílení imunity, která hraje zásadní roli v naší přirozené obranyschopnosti a odolnosti proti bacilům. Efektivním způsobem, jak můžeme posílit imunitu sobě i svým blízkým, je za pomoci pěti přírodních pomocníků. Jaké to jsou?
Méně je někdy více či v jednoduchosti je krása. To jsou slovní spojení, která v pečující kosmetice platí snad ještě o něco více než jinde.
Od pradávna je člověk zvyklý žít ve společenství. Pokud z něj odešel, tak většinou jen z donucení. Dnes naopak mnoho lidí tvrdí, že je jim dobře samotným. Singl jsou prostě v módě. Ale co když onemocníte, potřebujete hlídat děti nebo potřebují pomoc starší rodiče? Přejíždět nebo bydlet společně? Je lepší, když žije více generací pohromadě, nebo každá zvlášť?
Na letošní zimu se opět vyrojila spousta krásného oblečení pro ženy. Hlavním heslem je různorodost. Frčí lesklé, kovové barvy, černá – bílá, žlutá, růžová a samozřejmě i různé barevné kombinace. Kožešinové límce jsou stále módní, ale měly by být vždy odnímatelné.
Chcete vždy vypadat elegantně a na úrovni bez ohledu na příležitost? Klíčem k elegantnímu oblékání, je dodržování určitých pravidel, která si v následujícím článku oprášíme. Pojďme se podívat na to, jak se oblékat elegantně každý den a nezpůsobit módní faux pas.
Úložné prostory patří mezi základní prvky každé domácnosti. Skříně, police, komody, noční stolky, tam všude schováváme naše potřebné i nepotřebné věci. Prohlédněte si chytrá řešení, ať už pro drobné předměty nebo objemnější vybavení.
Znáte ji určitě všichni a mnozí ji máte i doma. Aloe vera, u nás velice zdomácnělý sukulent, který má mimořádné účinky na lidské zdraví a v medicíně se již dlouho využívá jak vnitřně, tak také k vnějšímu ošetření kůže.
Zdraví máme jenom jedno, proto bychom na něj neměli zapomínat. Je důležité, abychom si uvědomili zejména jednu věc, a sice že se na pevnosti a odolnosti našeho zdraví podílí i to, co jíme. Každodenní přísun potravin buď zdraví naprosto ruinuje, nebo mu prospívá. Jak jste na tom vy? Cítíte se po svém jídelníčku zdravě a fit? Nebo máte z jídla výčitky? Či snad některé potraviny vaše tělo zcela odmítá?
Ne nadarmo se říká, že každý člověk je jedinečný. Tento argument se bezpochyby týká i v případě volby dioptrických brýlí, které, mají jí maximálně splňovat nejnáročnější kritéria, musí být vybírány na základě určitých vlastností jejich nového majitele. Která to jsou? Pojďme se na to podívat!

Výběr článků

Sedavé zaměstnání se bezpochyby vždy nějak odrazí na našem zdraví. Nejde jen o stav páteře a celých zad, ale mohou se objevit i zdravotní potíže rukou od jejich nevhodné a dlouho neměnné pozice. Zároveň trpí vaše klouby, můžete mít větší sklony k nadváze. Zkuste se tedy zamyslet nad tím, jestli i když musíte pracovat, nešlo by se vždy třeba po hodině práce na chvilku protáhnout a svému tělu trochu ulevit.
Zjistili jste, že jste bez takzvaného hotovostního polštáře? Tudíž kdyby přišla další mimořádná situace podobná té na jaře, neměli byste, z čeho žít? Pak je načase začít s financemi lépe hospodařit. Abyste se však radovali ze zisků a nikoli ze ztrát, které na konci měsíce vykážete, stáhněte si mobilní aplikace, které vám se správou osobních financí pomůžou.
Letadlem, autem, autobusem nebo třeba vlakem? To je jedna z otázek, kterou si pokládáme v okamžiku, kdy se chystáme do dovolenkového ráje. Pokud však hodláte vyrazit do populárních destinací, kam se dostanete vzduchem i po souši, povíme vám, proč je právě auto ideální volba.

Nepřehlédněte

Denisa Cziglová, známá z účasti v MasterChef Česko, zemřela ve věku 35 let po statečném boji s rakovinou. Během svého života se snažila pomáhat ostatním onkologickým pacientům a svoje zkušenosti sdílela v knize, aby podpořila ty, kteří čelí podobným výzvám. Vedle toho si vybudovala rodinu a žila plnohodnotný život.
Každý, kdo se chystá koupit nové auto, má v podstatě čtyři možnosti. Kromě možnosti okamžitého vyplacení celé částky, se nabízí varianta jako klasický leasing, půjčka od banky nebo nebankovního subjektu, či stále oblíbenější operativní leasing. Každá z variant má svá pro a proti. 

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek