Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Zrcadlové polevy a glazury vytvoří na dortech barevné zázraky!

Lesklé zrcadlové polevy neboli mirror glaze udělají z každého dortu malířský obraz. Poléváním a mícháním různých barev můžete vytvořit vzory podle své fantazie. Vaše dílo bude vypadat jako od profesionálů!
Zrcadlové polevy a glazury vytvoří na dortech barevné zázraky!
zdroj: 123RF.com

06. 02. 2020

06. 02. 2020

https://www.youtube.com/watch?v=A5Q8nGZClEo
zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu se v současné době podepisují na zdravotním stavu velkého procenta populace. Tyto každodenní návyky přinášejí mimo jiné i bolestivé otoky nohou a podporují vznik křečových žil. Jak se s těmito běžnými, avšak velmi nepříjemnými problémy vypořádat?
Řada lidí interiér svého domu v průběhu života změní, zrekonstruuje, aby byl hezčí a modernější. O každém to ale neplatí.
Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop krásy a duševního zdraví na nový pracovní týden. Nenechte se hned v pondělí zbytečně vytočit, a taky myslete na oslabenou imunitu, teploty pěkně padají dolů! Na co si dát pozor?
Sen o vlastním bydlení se mi splnil před rokem. Byla jsem šťastná, že se konečně mohu odstěhovat od rodičů a žít si po svém. Ale nadšení z nového domova a pěkného pronajatého bytu je pryč.
Legendární kocour Garfield nesnášel pondělky, měl z nich deprese a úzkosti. Většinou se mu v ten den ani nic nedařilo. Lidé na tom jsou podobně. Také míváme úzkosti z některých dnů v týdnu. Z neděle především. Jedete v tom taky?
Červená řepa je doslova vitaminová bomba. Obsahuje mnoho látek, příznivých pro náš organismus. Může se pyšnit například vysokým obsahem vitamínu C, vitamínu B. Mimo jiné také obsahuje další blahodárné minerály, jako je hořčík, draslík, sodík. Je plná železa a kyseliny listové, a tak se doporučuje i při chudokrevnosti. Také příznivě působí na štítnou žlázu, protože v ní najdeme i jód. A jaké má další skvělé vlastnosti?
Máte v šatníku starší nebo málo využívané kusy oblečení? Tyhle nápadité módní vychytávky vás možná inspirují k tomu jim vdechnout nový život. Starší džínová bunda nebo košile po někom z rodiny, o kterých jste si myslela, že je už nikdy nevezmete na sebe? Přetvořte si je podle sebe.
Říká se, že muži všeobecně upřednostňují spíše ženy blondýnky a s dlouhými vlasy. Ale je tomu skutečně tak? Vážně černovlásky s krátkými vlasy nemají u mužů šanci?
Zapomeňte na čas a peníze v místním kosmetickém salonu. Postupujte podle těchto jednoduchých receptů a nechte se hýčkat dokonalou domácí maskou na obličej. Buďte zase krásná a mějte vláčnou pleť bez jediného pupínku. Která obličejová maska je vaše nejoblíbenější?
Jak vlastně zní definice dobré mámy? Je být matkou povolání ženy a má snad zapomenout na svůj vlastní život a na své ambice? Přečtěte si příběh Katky, která má tři děti, které vychovává sama. Našla si práci snů. Když se jí začalo dařit, okolí ji odsoudilo. Co si o tom myslíte vy?
Fakt, že pěvecká televizní soutěž Superstar je oblíbeným fenoménem nejen v Česku a na Slovensku, dokazuje historie. Vždyť první ročník SuperStar, kterému vévodila Aneta Langerová, se vysílal již v roce 2004. Letošní řada však přinese spoustu nového, díky čemuž i vás vtáhne do každého kola.

Výběr článků

Pro mnoho žen je přechod velkým strašákem kvůli jeho nepříjemným symptomům. K nim patří návaly horka, noční pocení, výkyvy nálad a únava. Jenže menopauza patří k životu a je jeho přirozenou součástí. Projde jí každá žena. Ovšem existují přípravky, které vám pomohou její příznaky zmírnit a toto období zvládnout s grácií. Soutěžte s námi a vyhrajte doplňky stravy Naturevia PerfectDay a Magnesium 1!
Letadlem, autem, autobusem nebo třeba vlakem? To je jedna z otázek, kterou si pokládáme v okamžiku, kdy se chystáme do dovolenkového ráje. Pokud však hodláte vyrazit do populárních destinací, kam se dostanete vzduchem i po souši, povíme vám, proč je právě auto ideální volba.
Že se rybí olej nevábné chuti musí jenom konzumovat? Možná vás nikdy ani ve snu nenapadlo, že když ho začnete používat jako krém, můžete díky němu zkrásnět. Dáte mu tedy šanci? Nebudete litovat!

Nepřehlédněte

Všichni milovníci seriálu Sex ve městě jsou jako na jehlách Carrie Bradshaw, protože je to tady! Kýžené pokračování v podobě nových dílů. Otázkou však zůstává, jestli se i tato série bude držet původního stylu Sexu ve městě, anebo se spíše můžeme těšit na něco nového. A v neposlední řadě, jestli to celé autoři pokračováním leda nepokazí.
Jak probíhá první schůzka se mnou? Jaké nástroje mají moji klienti k dispozici, aby na sobě mohli začít pracovat? V jakých oblastech života vám Emoční rovnice pomohou? Dočtete se, jak se Nela cítila, co jí první koučink přinesl a co ji překvapilo.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek