Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Trendy povlečení. Nejde ani tak o vzory, jako o materiál

Ano! I povlečení podléhá trendům. Nejde ani tak o vzory, ale o materiály. Nechte se inspirovat tím, co je v kurzu.
Trendy povlečení
zdroj: homeville.cz

17. 01. 2020

17. 01. 2020

Ptáte se, jestli povlečení podléhá trendům? Ale ano, i když to tak na první pohled nevypadá. Nejde ani tak o vzor, který vždy rády sladíme s interiérem a musí lahodit našemu oku i pocitu. V povlečení jde spíše o materiály. A ty se, stejně jako všechno, mění a vyvíjí. Jistě si pamatujete velký boom krepu někdy v devadesátých letech. Moderní bylo i saténové povlečení. Dnes stejně jako ve všem, lidé si začínají všímat planety a možnosti, jak ji chránit. A tak není divu, že na vzestupu je eko-friendly styl. Kvalitní a příjemné materiály dostávají v nejedné domácnosti přednost před cenově dostupnými.

Důležitý je materiál

Co se potisku týče, seženete na trhu doslova cokoli, na co si vzpomenete. V tomhle směru je to tedy vysloveně na vašěm vkusu. Při výběru povlečení se tedy kromě vzhledu zaměřte na materiál, jeho vlastnosti (moderní povlečení se již nemusí ani žehlit) apod. Připravili jsme pro vás malou inspiraci.

Trendy povlečení
zdroj: homeville.cz
Trendy povlečení
zdroj: matejovsky-povleceni.cz
Trendy povlečení
zdroj: dokonalydomov.cz
Trendy povlečení
zdroj: biano.cz
Trendy povlečení
zdroj: matejovsky-povleceni.cz
Trendy povlečení
zdroj: banggood.com
Trendy povlečení
zdroj: matejovsky-povleceni.cz
Trendy povlečení
zdroj: magazine.designbest.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Co předvádí vousatý chlapík v talentové soutěži je překvapením pro všechny diváky. Jeho tanec budí nadšené ovace. Na první pohled by do něj nikdo neřekl, že se umí takhle rozpohybovat!
Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop krásy a duševního zdraví na nový pracovní týden. Nenechte se hned v pondělí zbytečně vytočit, a taky myslete na oslabenou imunitu, teploty pěkně padají dolů! Na co si dát pozor?
Možná jste již v rádiích zaznamenali hit Bad Guy, který rozhodně nepatří mezi mainstream. Kdo je slečna, která letos posbírala snad všechny americké ceny Grammy?
Nalíčit se do práce je jedna věc. Do divadla už to zabere trochu více času, ale tohle? Kompletní make-up změní vaši visáž tak, že vás nikdo nepozná! Těchto pět příkladů vám ukáže, že se dá z každé ženy vyrobit kráska.
Jaké si odnesla Nela vědomosti a pocity z třetího sezení s Marcelou Hlaváčkovou v rámci koučování Emočních rovnic?
Zase máte pocuchané nervy, protože nic nestíháte? Ještě dříve, než sáhnete po svém obvyklém sladkém dopingu, zvažte jinou možnost. Máme pro vás hned několik potravin, které vás doslova nabijí pocitem štěstí!
Lidé to dělají pořád. Nestačí jim obyčejné koupání, u bazénu nebo na břehu rybníka prostě blbnou, a to se často neobejde bez střemhlavého pádu. Pokud se ale nikomu nic nestane, nakonec je z toho zdroj smíchu pro celé okolí.
Ještě v botníku nemáte bílé tenisky? Pak byste tuhle chybu měly rychle napravit. Tenisky se totiž hodí ke všemu – k sukni, džínům a třeba i k šatům. Podívejte se, jak můžete tenisky kombinovat.
Sprchování nebo koupání jsou každodenní činnosti. Většinou se k nim schyluje po ránu, ale jindy také večer po náročném dni v zápřahu. Mnoho lidí však k této fázi hygieny přistupuje ekonomicky a spíše se nekoupou, než koupou. Čím víc se budu sprchovat či koupat, tím větší poplatky se na dům budou vztahovat, říkají si. Jelikož ale mluvíme o nezbytnosti, prozraďme si, co je z tohoto pohledu lepší čili ekonomičtější.  
Mám báječnou kariéru, vydělávám pěkné peníze, ale s osobním životem to vázne. Neseznamuji se, nikam nechodím a vlastně se soustředím jen na práci.

Výběr článků

Říká se, že každá žena je v podstatě krásná, jen je zapotřebí přijít na správný způsob, jak onu krásu vyzdvihnout.
Svatba je přelomovým a krásným dnem v životě. Aby byl svatební den nezapomenutelný zejména pro nevěstu a ženicha, je důležité zvolit i tu správnou hudbu. Výběr svatebních písní ovšem není žádná legrace. Co si nevěsty nejčastěji přejí a co se aktuálně hraje? Vyzpovídali jsme DJ, který má v tomhle směru mnohaleté zkušenosti. A zeptali jsme se i samotných nevěst.
Medovina byla kdysi nápojem novomanželů, protože med je prý skvělé afrodiziakum. Samozřejmě, díky vysoké koncentraci cukrů totiž ničí v buňkách bakterie a navíc obsahuje minerály, pyly, proteiny, vitamíny a aminokyseliny, které jsou tělu velmi prospěšné. A takových potravin je mnohem víc. Opravdu vás nabudí na sex?

Nepřehlédněte

Co dnes velí hvězdy? Začněte hubnout nebo ozdravovat jídelníček. Dejte si také pozor na uši a krk a chraňte svá záda. Co ještě říkají pro dnešek hvězdy?
Natáčet zpravodajství naživo umožní zachytit nečekané situace. Chybu udělají samotní komentátoři, ale často se do záběru dostane skutečné překvapení. Výsledek většinou pobaví, zvlášť, když se reportáž povede odvysílat přímo v hlavních zprávách.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek