Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Když profesionální hudebník usedne za veřejné piano v nákupním centru

Jak to vypadá, když v nákupním centru usedne za veřejné piano člověk a začne hrát? Tentokrát je to ale profesionální hudebník Henri Herbert, který za klávesami vypaluje skladbu Boogie Woogie Piano. Na svou dokonalou hru přirozeně kolemjdoucí upoutá!
Když profesionální hudebník usedne za veřejné piano v nákupním centru
zdroj: youtube

28. 11. 2019

28. 11. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Některé ženy bohužel mají tu smůlu, že se jim nedaří otěhotnět. Naštěstí existuje možnost umělého oplodnění, díky kterému žena porodí své vytoužené dítě. Pokud přemýšlíte nad dárcovstvím vajíček, ale váháte kvůli tomu, že nevíte, co vás čeká, přečtěte si následující článek, který vám odpoví na spoustu otázek.
Každý z nás chceme, aby nám potraviny doma co nejdéle vydržely – a pokud možno v tom nejčerstvějším stavu. Obzvláště při nárůstu cen, který v poslední době zažíváme, nikdo nechce zbytečně plýtvat a vyhazovat rychle se kazící jídlo.
Vychutnejte si nejzábavnější kompilaci ze společného života s domácími mazlíčky. Psi a kočky jsou úžasní, a i přes jejich rozdíly mají spoustu společného. Patří mezi zvířátka, která máme doma nejčastěji. A umí tropit pěkné vylomeniny!
Modelace prsou představuje chirurgický zákrok, jehož účelem je změnit tvar prsou. Nejčastěji jde o zvednutí prsou, jejich zpevnění, a případně lze operaci kombinovat s vložením implantátů pro zvětšení prsou. Jde o zákrok, který může ženám pomoci nabýt zpět ztracené sebevědomí.
Shannen Doherty, ikonická Brenda z Beverly Hills 90210, neúnavně čelí svému boji s rakovinou prsu ve čtvrtém stadiu. S neotřesitelnou odvahou a láskou v srdci sdílí své myšlenky a plány na to, jak ulehčit budoucí ztrátu pro svou rodinu, zejména pro svou milovanou maminku.
V době koronavirové daleko více lidí pracuje formou home office, a tak si může přece jen více řídit svůj pracovní čas. Jestliže máte takovou možnost, zdřímněte si po obědě.
Mléko - přidáváme si ho do nápojů, připravujeme si z něj mnohé pokrmy, přidáváme do buchet nebo ho jen popíjíme u televize. Je plné tělu prospěšných živin, i proto by mělo mít neodmyslitelné místo v našem jídelníčku. Jenže co když patřím do skupiny vegetariánů nebo veganů a mléko je v rozporu s tím, co uznávám? Skvělou alternativou je mléko rostlinné.
Koupelnové skříňky schovají všechna holítka, ušní vatičky, ručníky a další nezbytnosti, které nepotřebujeme mít vystavené na umyvadle. Inspirujte se v galerii krásného nábytku do koupelny!
Pokud byste si mohli koupit takzvaný hmatatelný luxus, po jaké značce byste sáhli? Byla by to kabelka za několik desítek tisíc z dílny návrháře Louise Vuittona nebo by to byla spíše nadčasovost v podobě produktů značky Gucci?
Chystáte se na dovolenou na druhý konec světa a čeká vás dlouhý let? V tom případě se na něj musíte dobře připravit. Pokud tedy nepatříte mezi šťastlivce, kteří každý let bez problémů prospí.
Ve světě kosmetiky najdeme celou spoustu zajímavých produktů. Zatímco některé jenom oživí naši unavenou pleť, jiné toho umí daleko víc. Mluvíme kupříkladu o ricinovém oleji, který je tím, co ženě nesmí chybět v koupelně.

Výběr článků

Meduňka – citronem vonící bylina z Evropy se používá jako kulinářská, léčivá i kosmetická bylina. Všeobecně se má za to, že má uklidňující účinky, je ceněná pro svou schopnost snižovat stres a úzkost, podporovat lepší spánek a zmírňovat zažívací potíže a nadýmání. Zdravotní studie prokázaly, že meduňka dokáže zvýšit pocit pohody, štěstí a bdělosti jednotlivců.
Přehlídková mola byla už odjakživa spjata s ultra štíhlými modelkami, zatímco ženy plnějších tvarů stály v ústraní. Doba se ale začala měnit. Diktát přílišné štíhlosti ubírá na hlasitosti a svět modelingu obohatily ženy plných tvarů. Jaké plus size modelky patří v současné době k těm největším ikonám a za co získávají obdiv?
Hliníkové systémy, včetně oken, dveří, fasád a příček, se staly stále oblíbenější volbou v architektuře díky svým výjimečným vlastnostem a vysoké flexibilitě. Jedním z aspektů, který získává na důležitosti, je jejich schopnost poskytovat efektivní protipožární ochranu.

Nepřehlédněte

Blíží se začátek nového školního roku a pro tisíce prvňáčků i první cesta do školy. Trasa, která pohledem dospělého působí bezpečně, může ale pro dítě skrývat řadu nástrah.
Sex ve vaně je pro mnoho z nás jednou velkou neznámou. Viděly jsme ho ve filmech, možná nám o něm vyprávěla kamarádka, ale většina z nás s milováním ve vaně plné horké vody osobní zkušenost nemá. Láká vás to zkusit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek