Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Jednoduché a originální nápady na krásné vánoční dekorace. Vyrobte si doma vlastní výzdobu

Vánoční dekorace jsou prvkem, který doma vytvoří přesně tu pravou kouzelnou atmosféru. Vlastnoruční výroba má hned několik výhod: ušetříte, budete originální a uděláte si radost. Zkuste se inspirovat jednoduchými nápady a uvidíte, že nejde o nic složitého. O jejich výrobu se můžete podělit i s dětmi.
Originální nápady na vánoční dekorace. Vyrobte si doma vlastní výzdobu
zdroj: youtube

05. 11. 2019

05. 11. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Krásný čas Vánoc se kvapem blíží, a tak je třeba začít přemýšlet, co o adventu budete s rodinou dělat. Vedle pečení vánočního cukroví se určitě vydáte i na některé vánoční trhy, které doplní kouzelnou atmosféru svátků. Jděte se podívat na ty nejkrásnější trhy, díky nimž se začnete na Vánoce těšit takřka hned.
Když v supermarketech udeří akce, sáhneme na dno prasátek a namíříme si to střemhlav na nákupy. Všechno, co lze schovat do mrazáku, nakoupíme za akční ceny, protože v opačném případě bychom za dané zboží utratili dvojnásobek. To samé platí i v případě masa. Když je za skvělou cenu, nabereme ho kila a pustíme se do zamrazování. Jenže co udělat v okamžiku, kdy ho chceme zpracovat?
Milovala cestování, svého manžela Ronyho, a přála si založit rodinu. Byla usměvavou a laskavou ženou, která si užívala život až do doby, kdy jí byla diagnostikována rakovina. Ano, to je Vlaďka, která bohužel svůj boj s nemocí nakonec prohrála.
Neustále se apeluje na to, ať dodržujeme pitný režim. Má to pozitivní dopad na zdraví, říkají lékaři. A něco na tom je. Vedle blahodárných účinků na zdravotní stránku však musíme zmínit i dopad na stav naší pokožky. Díky konzumaci dostatečného množství tekutin se vyvarujeme celkové dehydrataci, která podporuje stárnutí pokožky.
Začínáte pociťovat nepříznivé příznaky menopauzy nebo se jim chcete do budoucna co nejvíce vyhnout? Přinášíme vám pár tipů, jak toho docílit.
Lidské vztahy jsou složité a jen stěží by se vám povedlo je předem naplánovat. Když s někým chodíte a vztah neklape, obvykle ho prostě ukončíte. V mnoha případech se pak už nemusíte nikdy setkat a za touto kapitolou můžete po čase udělat pomyslnou tečku. Co když to ale nejde?
Chystáte se stát maminkou ve 40? Pak se připravte na nelehkou cestu. Ale samozřejmě vás nechceme od tohoto rozhodnutí odradit. Je třeba ale vědět, co vás čeká. Obecně je vyšší věk na dítě rizikový, ale záleží na mnoha faktorech. Co můžete očekávat? Co si o tom myslí doktoři a jak to zvládnout s úsměvem?
Když je hezky, chcete se posadit ven na zahrádku. K obědu o víkendu, s návštěvou nebo na večerní grilování, krytý přístřešek je skvělá věc. Můžete v něm i jen tak lenošit, číst knížku nebo trávit čas s rodinou. Zahradní altány mohou mít mnoho podob, a dají se koupit jako skládačka nebo postavit přímo na míru. Prohlédněte si galerii.
Konec školního roku a rozdávání vysvědčení je náročnou dobou pro pracovníky linek bezpečí, kteří vyřizují telefonáty od dětí, které se bojí přijít domů. Do jejich hledání se také musí často zapojit i policie. Čas od času přijde i smutek, když se dítě domnívá, že špatným vysvědčením končí jeho životní čas. Nenechte se zaskočit jedním školním výsledkem. Jde přece o dítě, které milujete.
S výskytem a rychlým šířením koronaviru po celém světě jsme byli bohužel dohnáni k různým opatřením, aby se nákaze zabránilo. Jedním z nich je karanténa.
Bylinky nemusí být používány jenom k tomu, aby nám zajímavě ochutily jídlo a aby také zajistili jeho příjemnou vůni. Bylinky jsou odnepaměti používány také v lidovém přírodním léčitelství. My se aktuálně podáváme na ty, které jsou nejlepším pomocníkem pro naše plíce.
Dětství strávila v městečku na Vysočině, dospělost v Libanonu uprostřed války. Blanka Matragi je světově uznávaná módní návrhářka, která šije modely pro ženy z vyšších vrstev v Evropě i na Středním východě. Navrhla také uniformy pro policejní a vojenské složky Abú Dhabí. Čím ji okouzlil svět módy a jak válka v Libanonu ovlivnila její podnikání? Pojďme si společně zrekapitulovat pestrý život této energické rudovlásky.

Výběr článků

Muži po ní šíleli, ona ale vždycky působila, jako by ji to vůbec nezajímalo. Její okolí ji považovalo za přerostlé dítě, které touží jen po samé zábavě a žádných povinnostech. Ve skutečnosti byla Marilyn Monroe anděl s ďáblem v těle. V tom nejlepším smyslu slova.
Fóbie - psychická porucha, která jde ruku v ruce s úzkostmi. Definovat ji lze jako chorobný strach vůči lidem, věcem, objektům nebo vůči konkrétním situacím. Mnohdy nejsou vysvětlitelné, mnohdy si je neseme už z dětství nebo z tohoto období života vychází. Pro mnohé jsou však denním chlebem. Trpí jimi také ženy.
Neustále si něco píšou na mobilu, navštěvují se, a rozhodně si nejste jistá, že jste schopná se na to dále dívat? Poradíme vám, jak vyzrát na situaci, kdy se váš přítel stýká se svou ex.

Nepřehlédněte

Sychravé počasí střídá prosluněné dny. Ráno vycházíme ven téměř v mrazu, odpoledne šplhají teploty ke dvaceti stupňům. Právě toto období patří k těm, kdy se nachlazení nejspíš nevyhneme. Pokud ale znáte triky našich babiček na posílení imunity a přírodní léčbu rýmy a kašle, ničeho se obávat nemusíte.
Blíží se váš svatební den? Ten je třeba chystat už od chvíle, kdy řeknete při zásnubách své “ano”. Ta nejkrásnější místa na svatbu jsou totiž brzy rezervována. Teprve po rezervaci termínu a místa přichází čas na tvorbu svatebních oznámení. Kdy je poslat a na co si dát pozor?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek