Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Jak si udržet mladistvou pleť. Zkuste jednoduché fígle Francouzek

Zdravá a svěží pleť, to je bezpochyby priorita Francouzek. Chcete se naučit pár jejich jednoduchých triků a mít pleť krásnou a svěží?
fílgle Francouzek
Fílgle Francouzek jak na krásnou pleť

Francouzky jsou proslulé svou elegancí. Mnohé ženy by se mohly jejich stylem inspirovat. A také to dělají. Jak je to s ošetřením pleti? Zapátrali jsme a našli fígle Francouzek, které používají k tomu, aby jejich pleť byla krásná a zářivá.

Kvalitní péče je na prvním místě

Předně je třeba připomenout, že kvalitní péče v podobě krémů a olejů je pro Francouzky obecně mnohem důležitější, než dokonalý make-up nebo účes. Naopak v tomto směru volí elegantní nedbalost, která v kombinaci s věčně mladistvou tváří tvoří okouzlující celek. Až někdy máme pocit, že se díváme na umělecké dílo – krásné ve své (ne)dokonalosti.

Oleje jsou ve Francii in

Kvalitní krémy a oleje jsou základním stavebním prvkem kosmetické výbavy každé Francouzky. Jejich používání se předává z generace na generac. A tak Francouzky často zůstávají u značky ověřené maminkou, či dokonce babičkou. Jedním z dalších produktů, které často používají, jsou oleje. Ty mají ve Francii mnohem delší tradici než u nás. Tady jejich obliba vzrostla až teprve před pár lety.

Přírodní kosmetika ano, ale

Přírodní kosmetika má ve Fracii také zelenou, ale zde Francouzky balancují. Mají rády přírodní produkty, ale vždy vyžadují jejich maximální účinek.  Samozřejmě nemusíme jezdit hned do Francie, abychom si stejný luxus dopřály i my. Krémy a oleje obsahující přírodní ingredience, zpracované za pomoci moderních vědeckých postupů tak, aby byly co nejúčinnější, jsou k dostání i u nás. A oblíbily si je i leckteré známé osobnosti.

Tipy Francouzek k péči o pleť

Ptáte se, jak dosáhnout hebké pleti? Zkuste micelární vody místo klasické kohoutkové vody. Ta je pro jemnou pleť na obličeji často příliš tvrdá a zbytečně ji vysušuje. Pokud se nechcete vody vzdát, alespoň ji nechte před použitím odstát.

K TÉMATU  3 jednoduché typy pro dokonale padnoucí šperky

Led proti únavě

I po obyčejné vodě Francouzka sáhne, ale pozor! V ledovém skupenství. To je skvělé tehdy, když se cítíte unavená. Ledový obklad pleť okamžitě vypne! Tenhle trik ocení po náročném dni v práci nebo druhý den po večírku snad každá žena.

Správný životní styl

Dostáváme se k nejdůležitějšímu bodu, a to je správný životní styl. Francouzky dodržují minimálně sedmihodinový spánkový režim. Neméně důležitý je i režim pitný. Čím více sklenic vody vypijete, tím spokojenější vaše pleť bude.

Cukry škodí pleti víc než tuky

Co se jídla týče, nemusíte tolik řešit tuky, jako cukry. Ty jsou pro pleť více škodlivé a způsobují různé neduhy např. akné. Francouzka si ráda dá sýrový talíř, ale obloukem se vyhne čokoládě.

A jaké fígle pro udržení své pleti v kondici používáte vy?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

S blížícími se Vánocemi po nás naši blízcí budou chtít vědět, co si přejeme pod stromeček. To se může zdát jako příjemná otázka, ale opak může být pravdou. Ne vždy máme v záloze seznam předmětů či zážitků, které nutně potřebujeme mít. Často se může dostavit pocit, že už máme vlastně všechno.
Podzim s sebou nese pochmurnou náladu. Zejména tedy ten letošní. Chybí mu trocha sluníčka a pozitivní nálady. Nemůžeme se divit tomu, že většina lidí opravdu upadá do podzimních smutných nálad a nemá chuť dělat nic, co je baví. Nestravte však v tomto stavu veškeré své volné dny v tomto ročním období. Vyzrajte na takzvanou podzimní depresi s bylinkami, které podzimní deprese hravě zahání.  
Pracovní ani sportovní výkony už nejsou co dřív. Únava se stupňuje a energie je na minimu. Máte-li to stejně, pak je na čase dobít „baterky“ a začít si opět užívat život naplno. Soutěžte s námi o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, který vám vrátí elán do života. Kromě životabudiče získáte i důležité vitaminy a minerály pro své srdce, jež vám za ně poděkuje.
Nástěnné hodiny by neměly chybět v každém obýváku. Sice sledujete čas na mobilu nebo ho ukazuje televize, originální hodiny jsou ale hlavně dekorací, která dokresluje atmosféru domova. A co takhle zvolit ukazatel času opravdu velkých rozměrů? Prohlédněte si galerii.
Že jste se rozhodly začít chodit na jógu? Protože umí protáhnout tělo, zpevnit, zklidnit. Jenže těch druhů! Která je tedy vhodná pro vás? Zjistili jsme to za vás.
Vánoční svátky má snad každý rád! Vždyť se během nich jenom odpočívá, sledují se pohádky neustále jdoucí v televizi, také se pořád jí a rozdávají se dárky. Navíc jsou Vánoce dny, během kterých trávíme svůj čas s rodinou a všemi, na kterých nám záleží. Nebo přinejmenším doufáme, že máte o svátcích přesně takovou pohodu.
Když jsem někdy před třiceti lety dostala od tety z Německa plavky s našitou sukýnkou, byla jsem naštvaná a styděla se v nich jít s kamarády k vodě. A vida, přešlo pár desítek let a je to hit sezóny. Retro je prostě tady. Jaká bude plážová móda pro rok 2019?
Pejskové, kočičky, ale i malí ježci nebo klokan. Zvířecí miminka, která jsou tak roztomilá, že už sladší být ani nemohou. Chlupaté mazlíčky milujeme, a tahle mláďátka jsou prostě k zulíbání. Tohle vám udělá na tváři úsměv!
Jestli pracujete denně s počítačem, zřejmě je vám jasné, o čem je řeč. Při dlouhodobé neměnné pozici ruky se pak často objevuje její bolest. Ruka vás může pálit, mravenčit nebo v ní ztrácíte citlivost. To vše lze shrnout pod označení syndrom karpálního tunelu.
Každý, kdo se chystá koupit nové auto, má v podstatě čtyři možnosti. Kromě možnosti okamžitého vyplacení celé částky, se nabízí varianta jako klasický leasing, půjčka od banky nebo nebankovního subjektu, či stále oblíbenější operativní leasing. Každá z variant má svá pro a proti. 
Se slovem umělec se často pojí různé výstřednosti, z nichž některé plní stránky novin a o jiných se zase tak moc neví. Pojďme se podívat na to, v čem zvláštním vynikají některé známé osobnosti.
Polyamorie během posledních několika let přestává být tabu a začíná se k ní hlásit čím dál tím více lidí, a to včetně osob pohybujících se v showbyznysu. Co to povídáme, vlastně především celebrity polyamorii zpopularizovaly.

Výběr článků

Vyvážení kariéry a rodinného života je pro moderní rodiče neustálou výzvou. V dnešní uspěchané době je těžké najít správnou rovnováhu mezi pracovními povinnostmi a časem stráveným s rodinou. Nicméně, s pomocí správných strategií a přístupů je možné dosáhnout uspokojivého životního stylu, který ctí obě tyto důležité oblasti. Zde jsou některé tipy, které vám pomohou v cestě za vyváženým kariérním a rodinným životem:
Zdá se, že pánové mají v případě těchto krásek velkou smůlu. V jejich srdci je totiž místo pouze a jen pro ženy. Které ze slavných dam otevřeně přiznaly, že patří mezi lesbičky?
Stále ještě pracujete na svém novoročním předsevzetí a usilujete o shození posledních vánočních kilogramů? Pak patříte mezi posledních pár statečných. Většina to už dávno vzdala, tudíž už nyní si můžete pogratulovat. Vy se však místo gratulací ptáte sami sebe, jak poslední povánoční kilogramy shodit. Těch posledních pár kilo jde totiž dolů opravdu stěží.

Nepřehlédněte

Většina žen chce okouzlit své okolí perfektním vzhledem a dobře zvoleným módním outfitem. Z toho důvodu zpravidla volí kousky, které jim sice zaručí vyladěný vzhled, ovšem na úkor jejich zdraví. A možná k takovýmto ženám patříte i vy. Pojďte se proto podívat na několik špatných módních návyků, které neprospívají vašemu zdraví, a zjistěte, jak najít přijatelný kompromis.
Doba adventní, pečení cukroví, bramborový salát se smaženým kaprem a očekávání příchodu Ježíška – to vše k Vánocům jak je známe my patří. Ovšem víte, kde se tyto tradice a zvyky skutečně vzaly a kam až sahají kořeny Vánoc?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek