Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Originální a stylové módní doplňky. Vyrobte si je doma během chvíle

Tyhle šperky a módní doplňky nejen, že vypadají skvěle, Budou také naprosto originální, až si je vyrobíte doma. Je to snadné a výsledek je perfektní. Vybere se každý, jsou tu stylové, roztomilé i elegantní kousky.
módní doplňky
Doplňky jedině v zářivých odstínech. (foto: 123rf)

12. 09. 2019

12. 09. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Sezóna klíšťat je tu a mýtus, že klíšťata žijí pouze v lese, je už dávno překonán. S klíšťaty se můžete setkat i v městském parku nebo na vlastní zahrádce.
S drobnými popáleninami se chtě nechtě občas potýká každý. Děti se často popálí nepozorností, když se motají kolem kuchyně. Dospělí pak při různých grilováních a táborácích, když přecení své síly, podcení sílu ohně, nebo se jim pod vlivem alkoholu zhorší koordinace pohybu a odhad. Pokud jsou popáleniny vážné, je třeba vyhledat lékařskou pomoc. Ale s těmi mírnějšími si můžete snadno poradit i bez doktorů. Inspirovat se můžete třeba radami našich babiček.
Většina lidí si myslí, že nový rok je ideální startovací čárou pro nové začátky. Proto si dávají předsevzetí, která pak ale ve většině porušují. Jak na to, aby vám předsevzetí vydrželo? A nejste-li zrovna povaha, která má pevnou vůli, má vůbec smysl si nějaká předsevzetí dávat?
Patříte mezi ty, kteří ráno bojují s nedostatkem energie? Zvoní budík, vy máte vstát, ale vám se tak nechce! Nejradši byste spali ještě další 3 hodiny... Pak nakonec vstanete, ale bez elánu, bez energie a jediné, na co se těšíte, je ranní káva. A doufáte, že právě ona vás spasí. Jenže pak uběhne pár hodin a vy potřebujete další kávu... Jak s tímto skoncovat? Jak se cítit vždy plní energie a to třeba i bez kávy? Pokračujte ve čtení článku a odpověď najdete!
Adidas, jeden z hlavních partnerů RunCzech, opět připravil exkluzivní kolekci triček k osmi závodům letošní běžecké série. Autorkou grafických návrhů triček je ilustrátorka, animátorka a digitální umělkyně Eliška Podzimková, jejíž projekt PLEŠOUNI chce adidas touto spoluprací podpořit.
V prvním květnovém koučinku se Nela otevřela své koučce Marcele na maximum. Napsala pro vás, jak sezení vnímala, co si díky němu uvědomila a jaké má vlivem koučinku Emočních rovnic výsledky.
Správné řízení energie může být klíčem k dosažení osobního i profesního úspěchu. Tento článek vás provede zásadami energy managementu, které vám pomohou efektivně využívat vaši energii, zvyšovat produktivitu a udržet si duševní i tělesné zdraví. Naučíte se, jak rozpoznat momenty, kdy je vaše energie na vrcholu, a jak je využít pro vaše nejdůležitější činnosti, zatímco se zároveň naučíte, jak doplňovat své zásoby energie pro udržitelný výkon bez vyhoření.
K dostání nejsou jenom pomeranče nebo grapefruity, ale také pomela, která se nejvíce prodávají právě na sklonku roku. V této době jsou také nejlevnější, i proto možná sídlí na stole nejednoho člověka.
Jak vlastně zní definice dobré mámy? Je být matkou povolání ženy a má snad zapomenout na svůj vlastní život a na své ambice? Přečtěte si příběh Katky, která má tři děti, které vychovává sama. Našla si práci snů. Když se jí začalo dařit, okolí ji odsoudilo. Co si o tom myslíte vy?
Jak docílit perfektního vzhledu obočí? Pomocí vosku! Video vám ukáže, že s touto pomůckou orámujete svoje obočí tak, že bude vypadat jak z obálky časopisu.
Sůl možná není až tak zdravá na talíři, ale jako kosmetický přípravek dokáže hotové zázraky. Účinky mořské vody známe snad všechny, ale nemusíme hned jezdit k moři, abychom si mohly dopřát všechny blahodárné účinky soli.
Zařizovat si obývací pokoj je stejně těžké, jako si zařizovat ložnici. Zatímco ložnice má být především oázou klidu, obývací pokoj je zase místem, kde se setkává rodina s přáteli, proto se chcete vyšvihnout v očích známých a zařídit si místnost k naprosté dokonalosti. Aby zde však stále proudila potřebná energie, nezapomínejte na zásady feng-šuej.

Výběr článků

Agresivita zahrnuje komplex jednání, které patří do lidské společnosti. Nelze ji ze života vyloučit, protože má nejen své negativní, ale také pozitivní stránky. Pomáhá nám přežít i překonat různé překážky. Pokud se však projevuje ve formě destrukce a násilí, do společnosti nepatří.
Prostředek proti lupům, lék na houbové plísně na nohách, prací zlepšovák hodně znečistěného oblečení nebo šikovná dezinfekce rukou? Tohle všechno je ústní voda, která svede zázraky i tam, kde by to asi nikdo nečekal!
Kočka cejlonská je nejmenší kočka na světě. Tento ohrožený druh žije pouze na jihu Indie a ostrově Srí Lanka. Kvůli náročnosti chovu můžete tohle zvířátko spatřit u nás pouze v Zoo Liberec a Zoo Ostrava. Malý noční predátor je ztělesněná roztomilost! Posuďte samy.

Nepřehlédněte

Umělé květiny jsou velmi oblíbené v kancelářích, obchodech, různých salonech, protože si zachovávají svůj původní vzhled a nevyžadují údržbu. Existuje mnoho pověr týkajících se domu a věcí v něm. Lidé se zajímají o správné uspořádání zrcadel, nábytku a vůbec o vlastně to platí o spoustě věcí, které si domů kupují. Jednou z otázek, které je trápí je to, zda stojí za to, domů kupovat umělé květiny.
Drtivá většina z nás si nedovede představit své ráno bez hrnku pořádně silného kafe. Pokud do této skupiny patříte, jistě víte, že je důležité, jak si tu první kávu dne připravíte. Přece se neodbudete jen tak nějakou kávou. Objevte tu, která vám chutná nejvíce. Hlavní otázka tedy zní – mletá, nebo zrnková káva? Jaký je v nich vůbec rozdíl?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek