Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Skalka na zahradě bude vaším uměleckým dílem. Udělejte si kompozici z kamenů a nechte kolemjdoucí žasnout!

Skalka je ta část zahrady, se kterou si vyhrajete nejvíc. Tento prvek zahradní architektury napodobuje přirozenou skalní kompozici. Je na vás, kolik prostoru skalce dáte a jak velké kameny zvolíte. Stejně tak, jaké rostliny nebo přímo stromky zde zasadíte. Udělejte si ji podle svého!
Zahradní skalka
zdroj: lewisbamboo.com

05. 04. 2019

05. 04. 2019

Podstatou je ale kameny dobře usadit a zvolit slunné místo. Oblíbeným prvkem je pak postupné přidávání kamenů z dovolených a dalších cest, které si přivezete zpátky domů. Pěkně upravená a vkusně vytvořená skalka pak přitahuje oči všech, kteří jdou kolem vaší zahrádky.

Zahradní skalka
zdroj: camposbluerock.com
Zahradní skalka
zdroj: gardening-guy.com
Zahradní skalka
sedlcansko.info
Zahradní skalka
zdroj: slezskazahrada.cz
Zahradní skalka
zdroj: npnurseries.com
Zahradní skalka
zdroj: dumielauxepices.net
Zahradní skalka
zdroj: botanicgardens.org
Zahradní skalka
zdroj: lewisbamboo.com
Zahradní skalka
zdroj: slezskazahrada.cz
Zahradní skalka
zdroj: zahrady-semiramis.cz
Zahradní skalka
zdroj: sedlcansko.info
Zahradní skalka
zdroj: pinterest.com
Zahradní skalka
zdroj: creativelandscapesinc.com
Zahradní skalka
zdroj: pinterest.com
Zahradní skalka
zdroj: m.zahradni-centra.webnode.cz
Zahradní skalka
zdroj: slezskazahrada.cz
Zahradní skalka
zdroj: pinterest.com
Zahradní skalka
zdroj: sedlcansko.info
Zahradní skalka
zdroj: pinterest.com
Zahradní skalka
zdroj: pinterest.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Také máte každoroční problém, co koupit, manželovi, synovi nebo dědečkovi? Ženám se nakupuje samo, ale pro mužům? My pro vás máme tipy na originální vánoční dárky, které rozhodně nezůstanou dlouho zabalené…
Módní trendy na nás útočí ze všech stran. Ne vždy je ale tak jednoduché si s nimi poradit. Víte, jak je uchopit?
Říká se, že pořádek dělá přátele. Najednou chápu, jak moc je tohle přísloví pravdivé. Když za mnou moje dlouholetá kamarádka přišla s prosbou o pomoc, neváhala jsem a udělala jsem pro ni všechno, co jsem mohla.
Všechno kolem nás podléhá trendům, nejinak je tomu i u svateb. Jestli tedy plánujete na letošní rok veselku a chcete, aby byla v souladu s trendy pro rok 2021, bude udržitelná, šedožlutá a přikloní se k přírodě. Co se však nemění, je jídlo, protože dobře najedený host je spokojený host.
Internet, sociální sítě a technologie dnes ovládají svět a my si jen těžko dovedeme představit současnost bez těchto nástrojů. Ty patří mezi nedílnou součást našeho pracovního, ale i osobního času. Jaký vliv mají technologie a sociální sítě na náš život? Je díky nim jednodušší a lepší nebo se jejich vlivem potýkáme s větším stresem?
Mít krásné a upravené nehty je pro většinu z nás samozřejmostí. Ovšem pokud občas hledáte nápady, jak své nehty pro tentokrát ozdobit, určitě vám přijde vhod náš nový článek, který vám prozradí, jak sladit design svých nehtů s aktuálními trendy. A že bude z čeho vybírat!
Animované filmy mají právě teď v kinech žně. Sázkou na jistotu je bezesporu Toy Story 4: Příběh hraček, který sklízí samou chválu. Pro nejmenší jsou tu Angry Birds ve filmu 2, oživlý svět stavebnice přináší Playmobil ve filmu a čerstvým přírůstkem je zvířecí animák Psí kusy. Napovíme, na co s dětmi nebo celou rodinou vyrazit.
Sváteční atmosféra je o víc než jen vánočním stromečku a dárcích. Jak vykouzlit tu pravou vánoční pohodu? Dnešní článek na Dámské Lize přináší osvědčené tipy, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru na Štědrý den. Od kouzelného osvětlení po voňavé lahůdky, zjistěte, co by nemělo chybět ve vašem vánočním repertoáru a jak si užít tento magický čas s rodinou a přáteli.
Léto už je v plném proudu a s ním i více či méně nutné doplňování a obměňování šatníku. Co by ale v sestavování našeho šatníku na teplé měsíce mělo hrát největší roli, jsou materiály oblečení. Víte, které jsou ty nejvíce vhodné na léto, a kterým je lepší se v obchodě raději obloukem vyhnout?
Každý to má jinak: Někdo s radostí čeká na předvánoční šílenství a těší se na shánění dárků, jiný bledne hrůzou, protože absolutně neví, co má jako dárek zabalit. Shodneme se ale asi v jednom: pro děti se dárky vybírají nejsnáze - obzvlášť pro holčičky. Snové, barevné a třpytivé hračky jsou pastvou pro zvídavé oči malých princezen. I americký výrobce hraček Hasbro si zajistil místo na výsluní svou kolekcí hraček „My little Pony“.
Už na gymnáziu jsem věděla, co chci dělat. Chtěla jsem se stát fyzioterapeutkou, pracovat s lidmi a pomáhat jim od bolesti. Jenže to nebylo tak snadné, na vysokou jsem se nedostala, ani napoprvé, ani napodruhé, a tak jsem to vzdala a rozhodla jsem se, že se stanu masérkou. A pak přišla hodně lákavá nabídka.
Historie nás často fascinuje. Proč se zabývat dějinami státu nebo světa, když ta nejlepší učebnice historie vás může čekat ve vlastní rodině. Sestavte si rodokmen a uvidíte. Třeba získáte nové příbuzné a s nimi nové vztahy, nové zajímavé kontakty a přátele nebo překvapivé odhalení!

Výběr článků

Krásný a rovný úsměv dokáže otevírat srdce i dveře, proto je v současné době téměř nezbytností. Cesta k němu vede přes rovnátka, která vám budou dělat společnost po dobu několika měsíců nebo dokonce let. Je potřeba se během té doby o zuby a ústní hygienu obecně správně starat. Pojďte se podívat, co všechno budete potřebovat.
Plesy a společenské akce jsou tady, a vy určitě chcete zazářit! Dnes se zaměříme módní novinky a připravíme vás na večery plné tajemství, módního lesku a nezapomenutelných okamžiků. Právě teď se stáváme vaším průvodcem pro plesovou a divadelní sezonu letošní zimy. Milé dámy buďte s námi šik a přečtěte si co vám radí odbornice na módu, fashion poradkyně paní Jana.
Sociální sítě vůbec nejsou tak nevinné, jak se tváří. Už jste někdy slyšely o tom, že vás bez výčitek mohou definitivně připravit o pracně vydřené štíhlé křivky, dobrou náladu i celkovou rovnováhu?

Nepřehlédněte

Recepty na bezlepkové cukroví vyřeší problém s vánočním mlsáním, pokud máte vy nebo někdo z rodiny intoleranci na lepek. Vždyť co by to bylo za Vánoce bez cukroví? Takhle se omezovat nemusíte a ani nepoznáte, že je cukroví na stole vlastně bezlepková dieta.
V 90. letech bylo všechno mnohem jednodušší - zejména pokud jde o vztahy s celebritami. Ve skutečnosti existovaly četné páry celebrit z 90. let, které jsme všichni uctívali, i když jsme si nebyli jisti, jak dobře spolu vycházeli poté, co chaos na červeném koberci utichl a davy šly domů. Většina z těchto párů z 90. let se od té doby rozpadla. Ale pár šťastlivců je stále spolu a stále si užívá svůj románek.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek