Pondělí , 06. 05. 2024

Radoslav

Nejlepší módní přehlídka, kterou jste kdy viděly! Jde o vtip nebo to autoři myslí vážně? Netušíme, protože nevidíme žádný rozdíl!

Sotva začalo jaro, už tady máme kolekci oblékání pro podzim a zimu. Tahle módní přehlídka vás hodně pobaví, a přitom je k nerozeznání od těch oficiálních! Stejně jako modely předních návrhářů, ani tohle oblečení byste si na sebe prostě nikdy nevzaly.
Tahle módní přehlídka vás hodně pobaví, a přitom je k nerozeznání od těch oficiálních!
zdroj: 123RF.com

27. 03. 2019

27. 03. 2019

https://www.facebook.com/MegaGigaFun/videos/2474497702560328/?v=2474497702560328

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Venku je sychravo, zima, a druhý den svítí slunce a sundaváte vrstvu oblečení. Právě tohle období je nejnáročnější na náš imunitní systém. Jak se dá zvýšit obranyschopnost organismu?
Víc peněz by se určitě hodilo. Ceny rostou, to je nezpochybnitelné. Ale vaše mzda je už pár let pořád stejná. Ne každý má to štěstí, že má takového zaměstnavatele, který svým zaměstnancům pravidelně nebo aspoň nepravidelně mzdu či odměny zvyšuje. Jak si tedy slušně říct o lepší peníze, abyste před šéfem nebo šéfkou neztratili tvář?
Z lékařských výzkumů vyplývá, že pro lidský organismus je kromě intenzity světla důležitá i barva tohoto světla. Nejsilnější účinek má modré světlo, naopak světlo oranžové a červené nás ovlivňuje mnohem méně.
Udržitelná móda již není jen trendem, ale nezbytností. Naučte se, jak skloubit lásku k módním trendům s odpovědným přístupem k životnímu prostředí, a to vše s elegancí a stylem.
Zpěvák Mirai Navrátil (31) nedávno potvrdil konec vztahu s Michaelou Buschovou a nyní překvapil fanoušky sdílením fotografie s tajemným společníkem na Kanárských ostrovech. Přestože není jasné, jaký je vztah mezi nimi, mnozí to interpretují jako oznámení nového partnerského začátku. I bývalá první dáma Dagmar Havlová (70) a zpěvačka Monika Bagarová (29) projevily podporu zpěvákovi s posláním srdíček. Nový obrat v osobním životě úspěšného zpěváka tak vyvolal vášnivou diskusi nejen mezi fanoušky, ale i v showbyznysu.
Každý den čelíme řadě záhad. K těm patří kupříkladu to, kam zmizely brýle nebo klíče od auta. Obvykle je však odpověď banálnější, než jsme čekali. Člověka však v tu chvíli nenapadne, že existují mnohem zapeklitější záhady, nad kterými si lámou hlavu skupiny historiků.
Umělé květiny jsou velmi oblíbené v kancelářích, obchodech, různých salonech, protože si zachovávají svůj původní vzhled a nevyžadují údržbu. Existuje mnoho pověr týkajících se domu a věcí v něm. Lidé se zajímají o správné uspořádání zrcadel, nábytku a vůbec o vlastně to platí o spoustě věcí, které si domů kupují. Jednou z otázek, které je trápí je to, zda stojí za to, domů kupovat umělé květiny.
Máme tu prosinec! Víkend bude trochu teplejší, a co nás čeká, napoví horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové.
Čím můžete v jakémkoli věku svoje dítě zaručeně otrávit Když budete opakovat tyhle nejhorší rodičovské hlášky. Některé z nich jste určitě slyšely od svých rodičů a nesnášely jste je v dětství a mládí také. Zkuste se jich vyvarovat. I když vás to bude občas stát úsilí a ústa na zámek.
Avokádo se řadí mezi superpotraviny – a to rozhodně právem, je totiž plné zdraví prospěšných benefitů. Stalo se základem mnoha profesionálních kuchyní, jelikož je prakticky univerzální ingrediencí při vaření a je součástí vyvážené stravy. Jaké jsou jeho zdravotní výhody a jak si připravit tu nejlepší avokádovou pomazánku?
Obvykle to bývají muži, kteří se snaží ženu zaujmout tak trochu mimo rámec nepsaných pravidel nebo dokonce mimo zákon. Stále častěji se ale objevují i ženy, kterým o klasické seznamování a hledání lásky vůbec nejde.
Dříve pro nás bylo psaní rukou stejnou samozřejmostí jako dýchání. V posledních letech se ovšem k psaní rukou dostaneme poprvé a naposledy na základní a střední škole. Pak plynule přecházíme k počítačům a tabletům. Že v tom nevidíte žádný problém? Bohužel jich ale pár nezanedbatelných vyvstává.

Výběr článků

Lidé zranění při pádu na zamrzlém či zasněženém chodníku musí o odškodnění bojovat dlouho, v 67 procentech déle než rok. Až ve třech čtvrtinách případů totiž obce a technické služby odmítají za zranění přijmout odpovědnost. Konečné odškodnění se přitom může vyšplhat na statisíce, průměr je 287 tisíc korun. Podle zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích zodpovídá za náhradu škody, která vznikla při neprůchodnosti chodníku, město či obec. Jak se zachovat, když se vám to stane?
Krabičkové diety jsou hitem dneška. Když chtějí lidé zhubnout, automaticky vyhledávají nutričního specialistu a žádají ho o vytvoření krabiček, které lidem nedovolí jíst nic jiného. Ovšem i když jsou krabičky často vychvalované, pravdou je, že mají i své nevýhody.
Jakmile se začnete s přáteli bavit o tom, jestli doma chovat nějaké zvíře, můžete se dozvědět mnohé. Někteří nesnesou byť jen představu chlupů na koberci, kočky v posteli nebo pravidelného ranního venčení. Někdo si zase naopak neumí představit život bez zvířecího člena rodiny. Pokud byste ale chtěli argumentovat vlivem na vlastní zdraví, závěry výzkumů jsou jednoznačné – domácí mazlíček vašemu zdraví jedině prospěje!

Nepřehlédněte

Důvodem, proč máte svou zahrádku, je to, abyste mohli jíst zdravě. Proto je třeba vyhnout se chemii i v souvislosti s hnojením.
Chcete mít bronzovou pleť, ale smažení se na slunci není nic pro vás? Pak zkuste samoopalování! Samoopalovací přípravky dodají pokožce opálený vzhled bez pobytu na slunci.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek