Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Tomu se říká rytmus v krvi! Do chlapíka s břichem a plnovousem byste to na první pohled neřekly. V taneční soutěži bezkonkurenčně válí!

Co předvádí vousatý chlapík v talentové soutěži je překvapením pro všechny diváky. Jeho tanec budí nadšené ovace. Na první pohled by do něj nikdo neřekl, že se umí takhle rozpohybovat!
Chlapík s plnovousem tančí jako o život!
zdroj: 123RF.com

19. 03. 2019

19. 03. 2019

https://www.facebook.com/607783292985973/videos/2158265860932223/?v=2158265860932223

Zdroj: Facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Dnes si rozhodně dejte pozor na svůj jídelníček. Vyplatí se vám to. Co dalšího radí naše astroložka Naďa pro prondělí 10. září?
Smoothie vám může zajistit denní dávku vitamínů nebo si jím můžete třeba nahradit večeři. Každopádně si jistě pochutnáte a vaše zdraví to ocení. Smoothie jsou opravdovým hitem při snaze o zdravé stravování. A není se čemu divit! Tak jen vyzkoušejte některý z receptů na jejich přípravu.
Šišky borovice mohou posloužit jako dekorace i samotné. S tímto návodem ale z šišek vytvoříte miniaturní vánoční stromečky. Ideální bude zapojit do jejich výroby celou rodinu. Co říkáte, nejsou krásné?
Rozhodli jste se sobě nebo svým blízkým udělat radost a koupit jim chytré hodinky? Dalo by se říct, že chytré hodinky jsou výkřikem módy a že je to trend, který je budoucností. I proto je každý chce mít. Zvyšující poptávka vede ke zvyšující se nabídce a rázem není tak snadné vybrat si jedny, které nám budou dělat společnost. Pojďme si tedy prozradit, jak vybrat chytré hodinky, které budou tím nejlepším parťákem v každodenním životě.
Petr Spálený, ikona české hudební scény, oslavil nedávno své osmdesátiny, přičemž tento životní milník zaznamenal sérií nezapomenutelných koncertů jak na domácí půdě, tak na Slovensku. Jeho hudební cesta, ozářená prvním hitem "Plakalo bejby" z roku 1967, svědčí o neochvějné lásce k hudbě a nepřetržité tvůrčí vášni. Spolupráce s předními textaři a skladateli, jako jsou Jiří Štaidl a Zdeněk Rytíř, Spáleného uměleckou dráhu nejen obohatily, ale i posunuly na novou úroveň. V rámci oslav jeho osmdesátých narozenin byla vydána kompilace "80/Největší hity & duety", která přináší přehled jeho největších hudebních úspěchů a duet. Spálený, který se nechal slyšet o možném novém albě, zůstává i v pokročilém věku stále aktivní na hudební scéně, což dokazuje, že jeho vášeň pro hudbu je nekonečná.
Taky už se nemůžete dočkat, až bude léto? Pojďte se s námi podívat pod pokličku a nahlédněte do kuchyně módních trendů pro léto 2020.
Určitě jste i v zimě potkávaly spoustu lidí v teniskách. Již několik let je to módní obuv pro všechny příležitosti. A právě přicházející teplé období nám dovolí více využít přednosti této pohodlné obuvi.
Cílem lymfodrenáže je zlepšit kvalitu lymfatického oběhu, popřípadě odčerpat přebytečnou lymfu z podkoží zpět do oběhu. Postup je nutno znát a bezpodmínečně respektovat, a tak patří jen do rukou zkušených odborníků. Nesmí způsobit žádné bolestivé pocity, nepoužívají se při ní žádné emulze ani oleje.
Pokud milujete koupání, a zároveň patříte mezi teplomilce, pak s největší pravděpodobností v období podzimu a zimy trpíte. Příjemné teploty jsou pryč, nemluvě o ledových vodách, do kterých skočí leda stoupenci Wim Hofa. Dobrou zprávou ale je, že příjemné koupání ani s příchodem sychravých dnů zdaleka nemusí končit. Stačí jen vědět, kam zajít – na termální místa, kde se klidně ohřejete i mimo horkou letní sezónu. Takže kam vyrazit?
Christian Dior, ikona módního světa. Zakladatel francouzské značky Dior, jejíž historie sahá do 40. let 20. století. Zákazníkům z celého světa nabízí jedny z nejkrásnějších oděvů, ať už jde o běžné modely nebo haute couture, šaty vysoké krejčoviny. Jaký příběh stojí za vznikem této značky?
Zubní nit jste nepoužila ani nepamatujete? Často se stresujete i kvůli naprostým banalitám? Pokud vás navíc neužije ani na pravidelnou fyzickou aktivitu, vaše srdce vyloženě trpí. Co všechno se vám kvůli tomu může stát?

Výběr článků

Ve světě krásy panuje řada mýtů a stereotypů. Některé z nich jsou pozůstatky starších studií, jiné vznikly jednoduše mezi lidmi a postupně se staly dostatečně přesvědčivé natolik, že ovlivnily naše chování a přístup ke kráse jako takový. Vyznat se ve světě pravdy a mýtů je skutečně nelehký úkol, ovšem, abychom vám jej alespoň trochu usnadnili, připravili jsme pro vás seznam těch nejčastějších mýtů, které i dodnes kolují mezi námi.
Udržování zdraví na pracovišti je klíčové pro produktivitu, spokojenost a celkovou pohodu. V tomto článku se dozvíte, jak si udržet fyzické a mentální zdraví i během náročných pracovních dnů. Poradíme vám, jak efektivně řešit stres, najít čas na pravidelný pohyb a zdravě se stravovat, i když jste zaneprázdněni pracovními povinnostmi. Navíc zvýrazníme význam psychické odolnosti a technik odpočinku, které pomohou zachovat klidnou mysl a pozitivní postoj. Tyto tipy vám umožní nejen lépe se cítit, ale také zvýšit vaši efektivitu a spokojenost v práci.

Nepřehlédněte

Zpěvačka a herečka Barbora Poláková si z letošních hudebních cen Anděl, o kterých jsme vám psali, odnesla dvě sošky. V současné době se věnuje hlavně své rodině. Nezanedbává ale ani fanoušky. Pracuje na rozšíření vlastní módní kolekce, plánuje natáčení videoklipů i podzimní turné. Co konkrétně chystá? Dočtete se v rozhovoru.
Býti potomkem slavného rodiče nebo rovnou obou rodičů se může jevit jako nelehká pozice. Od takovýchto jedinců se mnohé očekává, ať už zdědění krásy nebo talentu. Někteří se rozhodnou jít ve šlépějích svých rodičů, jiní zvolí o něco jiný směr a další se zase světu popularity snaží co nejvíce vyhnout a žít si svůj život mimo vědomí veřejnosti.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek