Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Chcete vidět ukázkový trénink celého těla? Předvede vám ho žena, které je 72 let, ale fyzicky je na tom lépe než mnozí třicátníci!

Tato žena se jmenuje Lauren Bruzzone, a pochází z New Yorku. Její tréninkový partner ji zachytil při cvičení. Nebylo by na tom nic divného, kromě toho, že je jí 72 let! Její trénink je skutečně ukázkový, a dokazuje, co všechno je možné i v pokročilém věku! Jak sama říká, zkoušejte věci, a dávejte jim šanci! Nevzdávejte se, a nenechte se ovlivnit lidmi, kteří říkají, že to nejde.
Lauren Bruzzone a její trénink
zdroj: instagram

15. 02. 2019

15. 02. 2019

 

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Také patříte mezi ženy, které mají mastnou pleť a lesknou se tak v létě i v zimě? Pak vám ze všeho nejdříve pogratulujeme. O ženách s mastnou pletí se říká, že stárnou velmi pomalu a po celý svůj život budou vypadat minimálně o pět let mladší. Na mastné pleti se totiž netvoří tolik vrásek. Tou špatnou správou je, že v létě trpíme.
Všichni milovníci seriálu Sex ve městě jsou jako na jehlách Carrie Bradshaw, protože je to tady! Kýžené pokračování v podobě nových dílů. Otázkou však zůstává, jestli se i tato série bude držet původního stylu Sexu ve městě, anebo se spíše můžeme těšit na něco nového. A v neposlední řadě, jestli to celé autoři pokračováním leda nepokazí.
Žádné léto se neobejde bez pokrývky hlavy, otázkou ale je, co tento rok nosit? Podle módní stylistky Holly Katz: „Není v létě nic módnějšího, než si chránit obličej před sluncem."
Cesta k úspěšné kariéře může být složitá a plná výzev. Manažeři musejí být schopni rychle a efektivně implementovat své znalosti do pracovních procesů, rychle a správně rozhodovat a mít široký rozhled.
I ženy umí zdolat obrovské překážky a nejvyšší hory světa. Jednou takovou je horolezkyně Klára Kolouchová, která stanula na vrcholu Mount Everestu a čerstvě i obávané K2. Její výstup i životní příběh poutavě přiblíží právě vznikající dokument, který připravuje režisérka Jana Počtová.
Výběrem svatebních šatů stráví mnoho nevěst i několik týdnů. Patříte k těm, které se nemohou rozhodnout? Nechte se inspirovat módními trendy roku 2022 a možná najdete, co hledáte.
Chcete zbytek teplých dní prožít na maximum? Chcete, aby si vaše děti z letošního léta odnesly co nejvíce nezapomenutelných zážitků? V takovém případě byste měli podniknout nějaký výlet nebo dovolenou. Teplé počasí ještě není u konce.
Bojíte se, že se z vás při vstupu do posilovny stane nasvalená mužatka? Tak klid. Takhle to vážně nefunguje. Ale jestli chcete zpevnit tělo, je to potřeba.
Nemoc si nevybírá, a proto se i v řadách slavných tváří setkáme s lidmi, kteří musí změnit svůj styl života a bojovat o to, aby byli zase zdraví.
Vztahy jsou komplikovaná věc, o tom není sporu ani pochyb. Zatímco někdy to klape a všechno funguje „jako po másle”, jindy to může váznout. A právě mnohé neshody nebo rozcházející se názory mohou stát za vznikem nevěry.
Tinnitus je nemoc, která přichází zcela nečekaně, ale nezřídka s námi zůstává po celý život. Často se o ní hovoří jako o civilizační chorobě. Jenže tinnitus není nemoc jako taková, spíše jde o příznak něčeho jiného, jen lékaři stále nevypátrali čeho.

Výběr článků

Umíte si představit, že by někdo nenápadně sledoval všechny vaše denní aktivity?
Se slovem umělec se často pojí různé výstřednosti, z nichž některé plní stránky novin a o jiných se zase tak moc neví. Pojďme se podívat na to, v čem zvláštním vynikají některé známé osobnosti.

Nepřehlédněte

Někdo jich má málo, jiný zase až moc. Pihy jsou nedílnou součástí pokožky každého z nás. Drobné pihy krásy jsou víceméně neškodné, ovšem to neznamená, že by znaménka nebyla riziková. Naopak. I ony se v budoucnu mohou proměnit v zákeřný melanom, kterému jde předejít jedině poctivou prevencí u dermatologa. A my známe jednu moderní metodu, před kterou neuteče žádné znaménko.
K získání krásné a zdravé pokožky bez nedokonalostí, silných vlasů a pěstěných nehtů nemusíte podstupovat žádné složité procedury. Tím správným receptem pro přirozenou krásu jsou vzácné přírodní oleje, které dokáží s vaším vzhledem učiněné zázraky.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek