Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 22. – 23. 12. 2018. Štědrý den je za rohem, snažte se uvolnit a najít si také čas na odpočinek

Poslední dny před Štědrým dnem! Sobota bude nejspíš ve znamení úklidu, i tak byste si ale měly najít čas na odpočinek. Zlatá neděle je pak den pro nákup těch úplně posledních chybějících dárků. Horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové vám napoví, co vás může o víkendu potkat.
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Sobota 22. 12. 2018

Úklid, ale i i odpočinek

Sobotu si rozdělte na dvě poloviny. Akční budete celé dopoledne, uděláte spoustu práce, ale odpoledne věnujte odpočinku a rozjímání. Budete totiž líné vystrčit nos z bytu! Navíc, v 18.48 hodin nastane úplněk v rodinném Raku, takže se dá předpokládat, že emočně budete mírně naměkko. Tento úplněk totiž vytvoří pomyslný most do minulosti, a vy začnete vzpomínat na dětství. Když vám začne být smutno, zavolejte rodičům, nebo k nim alespoň na malou chvilku zajděte na návštěvu. Hlas maminky či objetí táty na vás zafunguje jako elixír dobré nálady…

Péče o oči

Objevit se vám mohou kruhy pod očima, a zároveň můžete mít pocit oteklých víček. Tak si spařte petržel nebo fenykl, po vychladnutí do nálevu namočte tampóny a přiložte je na oční víčka. Partie okolo očí si na noc ošetřete rakytníkovým olejem. Zjemní drobné vrásky, pokožku hydratuje a podpoří regeneraci.

Intenzivní prožitek

Večerní měsíční fáze vám doporučuje udělat v ložnici změnu! Pusťte potichu hudbu a místo klasické předehry svému drahému masírujte konečky prstů šíji a záda. Samotný akt oddalujte, aby ke splynutí těl došlo před půlnocí. Luna se ocitne v blízkosti hvězdy Propus (Tejat) a oba prožijete tak intenzivní vyvrcholení, že se doslova zatřese zem!

Neděle 23. 12. 2018

Pohádky a poslední nákupy

Energií šetřete jako šafránem, a ani omylem se nenechte zlákat na pěší túru! V neharmonické vazbě s Měsícem budou Pluto a Saturn v Kozorohu, a když byste prostydly, klouby by vás možná pobolívaly celé svátky! Naopak skvěle bude postavený Neptun a ten vám radí koukat na pohádky a poslouchat koledy, večer chrámovou hudbu. Když zjistíte, že jste při nákupu dárků na někoho zapomněly, zkuste sami malou drobnost vyrobit. Nápomocna vám bude úžasná fantazie, takže váš výtvor určitě v koši neskončí!

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 24. - 25. 11. 2018. Dobijte pořádně baterky a věnujte čas péči o pokožku!

Pozor na skořápky!

Budete-li jíst ořechy, pořádně si je prohlídněte, zda mezi nimi není kousek skořápky. Vzhledem ke konstelacím byste si mohly poškodit zuby! Sledujte pozorně pokožku, protože když bude sušší a jakoby bez jiskry, bude to avízo, že musíte povzbudit trávení. To dokáže obyčejná majoránka, tak si ji chvilku povařte a odvar v případě potíží pijte. Bude stačit pár doušků a uleví se vám.

Rituál pro početí

Máte-li problémy s početím potomka, večer je ideální k rituálu na zvýšení plodnosti. Zapalte si červenou svíci, která je symbolem vášně a touhy, a postavte se před ní. Dívejte se do plamínku, vlňte se v bocích a rukama napodobujte pohyb hada.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Říká vám něco jméno Wirginia Szmyt? Jedná se o pravděpodobně nejstarší DJku všech dob, která si v seniorském věku plní sen. Někteří ji obdivují, jiní možná kroutí nevěřícně hlavou, ale jedno se jí upřít nedá – odhodlání, nadšení a láska k hudbě. S mícháním muziky začala Wirginia již před dvaceti lety a nikdo ji neučil a postupně na vše přicházela sama. Dnes patří v Polsku mezi poměrně známou a oblíbenou umělkyni.
Letní sezóna odstartovaná a vy již jistě máte plány, ne-li již zaplacené dovolené. Cestovní horečka stoupá, vy se těšíte, nicméně máte před sebou nějaké ty výzvy. A to předně v podobě balení, chystáte-li se cestovat letecky.
Legendární kocour Garfield nesnášel pondělky, měl z nich deprese a úzkosti. Většinou se mu v ten den ani nic nedařilo. Lidé na tom jsou podobně. Také míváme úzkosti z některých dnů v týdnu. Z neděle především. Jedete v tom taky?
Asi máte taky zažité, že utěrky by se neměly prát v pračce. Namísto toho je pravděpodobně vyvařujete. Tahle metoda má ale jeden zásadní háček. Vyvařování není k utěrkám zrovna dvakrát šetrné. Jsou po něm sice opravdu čisté, ale postupně vám řídnou, a vy tak musíte kupovat stále nové a nové kousky. Naštěstí existuje mnohem šetrnější alternativa.
Letní čas je jako stvořený pro veselé vodní radovánky všeho druhu. Do programu plného zábavy je však dobré zahrnout i nějaké to učení. Například lekce plavání. Nechte se inspirovat našimi pěti tipy, jak naučit dítě plavat, a brzy bude jako rybka ve vodě.
Na zimní období přicházejí do módy hranaté špičky bot. Přesto většina žen dobře ví, že nejvíc sexy jsou boty do špičky a na podpatku. Opticky prodlužují a zeštíhlují nohy. Hned se cítíme sebevědoměji a působíme více žensky i tím, jak musíme držet tělo rovně. Ovšem pozor na rizika, před kterými lékaři varují. Vy, které nosíte podobné boty denně, už o nich možná něco víte.
Léto je časem dovolených, ale každá taková sranda něco stojí. Lehké upuštění páry a odjezd ze stereotypního života, nám poskytuje odpočinek a oddech. Jenže kde na něj vzít peníze? Pokud jste letos za dovolenou nechtěně utratili majlant nebo máte tu svou vysněnou teprve před sebou, jistě vám přijdou vhod naše tipy, jak ušetřit na dovolené peníze.
Už dávno je pryč doba, kdy si lidé doma zapalovali parafínové čajové nebo jiné svíčky. Osvěta na téma svíček se šíří světem rychlostí blesku. Pokud ale stále netušíte, proč zainvestovat do sójových svíček, pár důvodů pro vás máme. Ten hlavní je, že parafínové svíčky vážně poškozují naše zdraví.
Kandolhu Island se nachází v severním Ari Atolu jako součást souostroví Maledivy, kde je věčně krásné počasí. Teplotní průměr je tady po celý rok lehce nad 30 °C. Stejné je to i s teplotou vody okolního Indického oceánu, kde se ostrov nachází - 27 až 29 °C v průběhu celého roku. Tohle je pro mnohé dovolená snů. A doprava? Kvůli mělké hloubce ji zajišťuje hydroplán. V nabídce zážitků je šnorchlování, potápění, rybaření, katamarány, SPA centrum, fitness nebo čtyři restaurace.
V každém vztahu někdy nastane čas, kdy se lidé hádají, dohadují, přehodnocují své názory. Takové menší krize jsou v každém vztahu běžné a můžete je očekávat. Velké krize většinou přicházejí s tím, jak se vztah mění a vyvíjí. Mohou vás potkat dříve či později, avšak odborníci se shodují v tom, jaké kroky (a i roky) ve vztahu bývají kritické.
Máte chuť oživit nebo nějak upravit starší džíny z vašeho šatníku? Žádný problém! Podívejte se, co všechno lze s džínovinou udělat a jak skvělý je výsledek.
Neustále si něco píšou na mobilu, navštěvují se, a rozhodně si nejste jistá, že jste schopná se na to dále dívat? Poradíme vám, jak vyzrát na situaci, kdy se váš přítel stýká se svou ex.

Výběr článků

Takzvané koitální sblížení představuje zajímavou techniku, která může ještě vylepšit vaše sexuální zážitky. Setkat se lze také s názvem koitální vyrovnávání, tento termín je označován také zkratkou CAT z anglického coital alignment technique.
Odkládáte prezentaci, kterou jste už měly dávno odevzdat? Přesouváte důležitou schůzku, která je pro vás zásadní? Děláte všechno možné, než abyste konečně sedly k důležitému úkolu, který jste si naplánovaly? Vítejte! Pravděpodobně vás zcela ovládla tzv. prokrastinace. Jak se postavit nekonečnému odkládání věcí na neurčito?
Každý romantický film je zpravidla doplněný svou hudbou, která nejenže podtrhne celou atmosféru, ale hlavně ve všech sentimentálních duších zanechá nepopsatelný pocit, ze kterého v příjemném slova smyslu naskakuje husí kůže. Vzbudí v nás rozmanité emoce a vtáhne nás do děje hlavních hrdinů. A zatímco některá hudba kolem nás propluje bez většího pocitu vzrušení, určité love songy jsou prostě legendy všech legend, při jejichž poslechu i po letech tajeme jak zmrzliny na slunci. Které patří mezi ty top?

Nepřehlédněte

Jakmile se začnete s přáteli bavit o tom, jestli doma chovat nějaké zvíře, můžete se dozvědět mnohé. Někteří nesnesou byť jen představu chlupů na koberci, kočky v posteli nebo pravidelného ranního venčení. Někdo si zase naopak neumí představit život bez zvířecího člena rodiny. Pokud byste ale chtěli argumentovat vlivem na vlastní zdraví, závěry výzkumů jsou jednoznačné – domácí mazlíček vašemu zdraví jedině prospěje!
O pleť pečuje téměř každá žena. Ačkoli se trendy i postupy mění, panují v rámci tohoto tématu mnohé mýty, kterým nevěřily jen naše babičky, ale i mnohé z nás. A dodnes jim bezmezně věříme. Které to podle odborníků na kosmetiku jsou?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek