Pondělí , 29. 04. 2024

Vlastislav

Tipy na vánoční dárky pro muže. Co mu nadělit pod stromeček? Když tápete, zkuste tohle…

Jak nejlépe překvapit a potěšit svého partnera? Muži to mají o dost jednodušší. Ženy během roku „nenápadně“ naznačují, co by se jim líbilo, a pak to s trochou štěstí najdou pod stromečkem. Ale co vybrat pro manžela, přítele, dědečka nebo strýčka? Většinou mluví o tom, jaké se jim líbí auto, motorka, a že ten obytný vůz za dva miliony by si moc přáli. Nechte je snít dál a překvapte je originálními a designově vychytanými dárky z Tipa.eu.
Tipy na vánoční dárky pro muže
zdroj: 123RF.com

Bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka, která se připojují pomocí bluetooth. Můžete s nimi i běhat a neuslyšíte nic jiného než hudbu a vlastní dech. V zimě oceníte jejich stoprocentní přilnavost k uchu a nebudete potřebovat čepici.

Cena: 1.046,- Kč

tipy na vánoční dárky pro muže
zdroj: tipa.eu

Sada nářadí

Profesionální sada nářadí pro každého domácího kutila. Obsahuje 257 dílů, která vám usnadní práci a díky nim si poradíte s menšími opravami bez volání řemeslníkům.

Cena: 3.395,- Kč

Tipy na vánoční dárky pro muže
zdroj: tipa.eu

Gramofon

Zvuk z gramofonu je jedinečný zážitek. Není tedy divu, že se  opět vrací do módy. Retro se vrací zpět a tento gramofon je toho důkazem. Krásný doplněk do každé rodiny, který vám bude nejedna návštěva závidět.

Cena: 2.999,- Kč

tipy na vánoční dárky pro muže
zdroj: tipa.eu

Kamera do auta

V dnešní rychlé a hektické době se bez záznamové kamery v autě skoro neobejdete. Kamery už pomohly mnoha řidičům a policii odchytit piráty silnic. Kamera svým futuristickým designem skvěle doplní interiér vašeho vozu.

Cena: 2.299,- Kč

Tipy na vánoční dárky pro muže
zdroj: tipa.eu

Zastřihovač

Ušetřete za drahé návštěvy pánských salónů a zastřihněte si vousy dle svých představ v teple domova.

Cena: 990,- Kč

Tipy na vánoční dárky pro muže
zdroj: tipa.eu

Oblečení na ryby

Jestli je váš muž vášnivý rybář, jistě ocení daleko více rybářské oblečení, než to “klasické” nad kterým většinou ohrne nos a začne ho nosit, až když se mu to “oblíbené” roztrhá stářím.

Zubní kartáček

Elektrický zubní kartáček v černém designu, se kterým si i muži budou rádi čistit zuby. Balení také obsahuje výměnné hlavice a přenosné pouzdro s USB připojením.

Cena: 1.990,- Kč

Tipy na vánoční dárky pro muže
zdroj: tipa.eu

Tak co, vybraly jste?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Sehnat v obchodě kvalitní antibakteriální čistič, to je v posledních týdnech až nadlidský úkol. A pokud už seženete, tak je daný produkt astronomicky drahý. Co s tím? Poradíme vám.
Jaké jsou trendy v bydlení pro letošní zimu? Toužíte si trendově zařídit váš domov? Pak se můžete inspirovat těmito 4 aktuálními trendy.
Rozvodovost je v České republice opravdu na vysoké úrovni a za poslední měsíce se počet ukončených manželství ještě znásobil. Karanténu přikazující lidem, aby strávili svůj čas se všemi členy domácnosti zkrátka ne všichni zvládli s lehkostí a bez hádek či řevu. Nový typ onemocnění však není jediný důvod, proč se vztahy rozpadají.  
Nechceme je, bojujeme proti nim a stejně před nimi neutečeme. Vrásky už jednoduše patří k životu každého člověka, ovšem u někoho se objeví dřív a u jiných později. I když jejich přítomnost je zcela nevyhnutelná, pořád existují cesty, jak jim předcházet anebo zmírnit podobu těch, které se usídlily na naší tváři. Co zabírá na vrásky v každém věku?
Narodilo se vám miminko v zimě? A víte, kolik vrstev mu oblékat, aby mu nebylo příliš zima nebo naopak vedro? A kdy s ním můžete ven? Odpovíme vám na sedm nejdůležitějších otázek.
Jaro už klepe na dveře a po dlouhém chladném období se všichni těšíme na první květiny, které nám přinesou radost a vůni do bytu. Stejně tak se každoročně těšíme i na módní trendy, díky kterým je oblékání příjemná zábava a estetická hra. Pojďte si s námi projít TOP trendy pro jaro 2020. Jdeme na to!
Dámská liga si pro vás ve spolupráci se značkou GLISS připravila speciální soutěž o balíček různých druhů dámských vlasových masek GLISS! O jaké produkty se jedná a co musíte udělat pro výhru? Přečtěte si článek níže, ve kterém naleznete odpovědi na tyto otázky.
Spodní prádlo, lyžařské oblečení, sportovní bundy, mikiny, kalhoty. To jsou oděvy z různých materiálů, uzpůsobené tak, aby vyhověly nárokům na sportovní disciplíny i rozmarům počasí. Dříve prostě prádlo a oblečení. Dnes se dělí na funkční – a to ostatní. V čem je jeho výhoda?
Existuje dnes ještě někdo, kdo by neměl doma žádnou sexuální hračku? Na trhu můžeme najít nespočet možností, jak sebe samu potěšit. Už jste slyšela o womanizeru? Pokud ne, udělejte si chvilku a pojďte se s tímto malým zázrakem seznámit.
Správná velikost podprsenky dokáže s vaším tělem divy. Pozvedne vaše prsa, zeštíhlí pas a bude se vám lépe dýchat. Jak si změříte velikost prsou a poznáte, že vám prádlo dobře sedí?

Výběr článků

Půdní prostory nemusí sloužit jen k uskladnění harampádí. V půdní vestavbě může vzniknout vysněný podkrovní byt, který vám bude každý závidět. Hlavními charakteristikami jsou samosebou šikmé stropy, přiznané dřevěné trámy a zvláštní osobité kouzlo, jaké klasické byty nemají.
Tato žena se jmenuje Lauren Bruzzone, a pochází z New Yorku. Její tréninkový partner ji zachytil při cvičení. Nebylo by na tom nic divného, kromě toho, že je jí 72 let! Její trénink je skutečně ukázkový, a dokazuje, co všechno je možné i v pokročilém věku! Jak sama říká, zkoušejte věci, a dávejte jim šanci! Nevzdávejte se, a nenechte se ovlivnit lidmi, kteří říkají, že to nejde.

Nepřehlédněte

Výběr svatebního fotografa by měl být jednou z prvních položek na vašem to-do listu, pokud organizujete svatbu. Někteří mají rozebrané termíny na měsíce, dokonce i roky dopředu. Co je při výběru svatebního fotografa důležité a na kolik vás tahle služba vyjde?
Zajíždíte prsty do vlasů a cítíte, jak jsou suché? Štve vás to? V létě byste jim měla věnovat mnohem vyšší pozornost, než kdy jindy. Časté koupání, mytí, slunce, mořská sůl ani chlorovaná voda jim totiž moc nesvědčí. Mnohem rychleji se vysušují a lámou. Jak se o ně starat?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek