Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Bydlení ve střeše! Jak si udělat krásné podkroví, abyste se tam cítily jako doma a vytvořily tam zároveň jedinečnou atmosféru?

Podkrovní byty zdaleka nemusí být jen stísněné prostory. Půdní vestavba může dát za vznik příjemnému prostoru k životu. Pokud přemýšlíte o domově v podkroví, dáme vám pár nápadů, jak si ho zařídit útulně a krásně.
Podkrovní byty
zdroj: 123RF.com

05. 12. 2018

05. 12. 2018

zdroj: inhaus.cz
zdroj: idnes.cz
zdroj: living.cz
zdroj: feelhome.cz
zdroj: feelhome.cz
zdroj: vasereality.cz
zdroj: refresher.cz
zdroj: refresher.cz
zdroj: biano.cz
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Krásné umění, inspirované oceánem, vlnami a příbojem. Neobvyklé techniky použití barev a přírodních materiálů vytváří skutečné skvosty, které si můžete udělat také. Stačí trochu tvořivosti a váš originální kousek je na světě. Je to i inspirace na perfektní dárek pro někoho z rodiny, přímo z vašich rukou.
Jestliže jste právě absolvovala a teprve začínáte uvažovat o hledání zaměstnání, je nejvyšší čas. Možná jste si naplánovala poslední prázdniny s tím, že začnete hledat práci až v září. Ale to už může být pozdě. Některé pozice si rozeberou ti rychlejší. Počítejte totiž s tím, že proces hledání práce a nástupu do zaměstnání může trvat i několik měsíců.
Už nevíte, co pít, abyste si pitný režim co nejvíce zpříjemnily? Pak vám doporučujeme vložit do odšťavňovače několik jablek a připravit si nápoj, co vám prospěje ve všech směrech. Proč s jeho výrobou neotálet?
Jak je již odpradávna známo, byliny mají až kouzelnou léčivou moc. Zmírňují bolest, napomáhají prevenci nemocí a jsou skvělým pomocníkem v boji proti nemocem. Působí na tělo přímo zázračně, dodávají mu sílu, podporu a zásobí tělo potřebnými látkami. Proto byly vždy neoddělitelně spojeny s léčitelstvím a v hojné míře je k léčení využívaly ještě naše babičky. Obohaťte svůj život o čistě přírodní léčiva, které se používají stovky let a vyrobte si léčivé tinktury přímo u vás doma!
Možná jste již v rádiích zaznamenali hit Bad Guy, který rozhodně nepatří mezi mainstream. Kdo je slečna, která letos posbírala snad všechny americké ceny Grammy?
Jaká zvířátka máme doma nejčastěji? Jsou to samozřejmě kočky a psi. Každý jedinec má jinou povahu, vždycky je ale milujeme. Tihle domácí mazlíčci mají jedno společné - když si hrají, stojí to za to a často nás překvapí něčím novým, čemu se rádi zasmějeme. Podívejte se na video!
Omamná vůně konvalinky přivábí mnohé zahrádkáře k tomu, aby si tuto krásku pozvali ke svému prahu. Když si ji ale přinesete domů, může se vám z toho pořádně zatočit hlava. Co konvalinka obsahuje a opravdu je jedem naší zahrádky?
Dětství strávila v městečku na Vysočině, dospělost v Libanonu uprostřed války. Blanka Matragi je světově uznávaná módní návrhářka, která šije modely pro ženy z vyšších vrstev v Evropě i na Středním východě. Navrhla také uniformy pro policejní a vojenské složky Abú Dhabí. Čím ji okouzlil svět módy a jak válka v Libanonu ovlivnila její podnikání? Pojďme si společně zrekapitulovat pestrý život této energické rudovlásky.
Jaro se pomalu přelévá do léta, a tak začínají lidé řešit, jak budou vypadat v plavkách. Ať už u českých řek, rybníků či bazénů, nebo někde u moře. A přiznejme si, že po roce všemožných protiepidemických opatření, zavřených tělocvičen a fit center nebo zákazu lyžování je ve formě jen málokdo. Proto byste mohla ocenit cvičení pro zpevnění zadečku, která zaručeně fungují.
Od prvního ledna začínám hubnout. Cvičit. Učit se anglicky. Chodit na jógu. Přestanu kouřit... Ano, to je to magické datum, které mnohé z nás neuvěřitelně přitahuje. Nutí nás k tomu, abychom si dávali závazky, o kterých víme, že je stejně nikdy nedodržíme. Zkuste to letos jinak.
Lepek je rostlinný protein, který se nachází ve všech odrůdách ječmene, žita a pšenice, a tak ho můžete najít v produktech denního stravování jako je typicky chléb, rohlíky, těstoviny apod. Jsou to ale i tak lahodné potraviny jako sušenky, müsli, nebo třeba preclíky a jiné dobroty z pekárny. Navíc se lepek do mnoha potravin dostává také během jejich zpracování nebo je do nich přidáván jako pojivo. Co když vás v životě potká alergie na lepek nebo se mu z nějakého důvodu chcete vyhnout?

Výběr článků

Dnešní doba se těší oblíbenosti zdravého životního stylu s dostatkem pohybu. Proto není divu, že se zejména ženy snaží vedle vyváženého jídelníčku také pravidelně cvičit a záleží jim na vyrýsované postavě. Pokud i vy toužíte po pevném a kulatém zadečku, je na čase najít ty nejefektivnější cviky, které můžete cvičit i v pohodlí domova a zapojit hýždě.
Standartní diety typu: celý den nic nejím, nebo jím jen dělenou stravu, to zná každý. Představíme vám ale takové diety, u kterých budete kroutit hlavou, jak to jen mohlo někoho napadnout. Zda opravdu tyto diety zabírají, to vám nepovíme. Rovněž žádáme, abyste se jimi slepě neřídili a nevybrali si dietu jen proto, že by mohla zabrat. Jakákoli strava by měla zohledňovat individuální vlastnosti a odpovídat vašim osobním přáním a zdravotnímu stavu.
Jako by tu bydlel čaroděj Gargamel. V polském městě Zakopane najdete chaty, které připomínají příbytky z pohádek. Původní návrh stavby měl na svědomí architekt Sebastian Piton. V okolí poté vznikly další stavby, vycházející z jeho nápadu. Všechny návštěvníky lákají k focení!

Nepřehlédněte

Rostlinné kmenové buňky patří mezi nejnovější objevy se skvělým potenciálem řešit běžné problémy spojené se stárnutím pokožky. Jejich vývoj se dere kupředu až vzrušujícím tempem a na rozdíl od živočišných kmenových buněk neexistuje ani žádný etický či právní argument proti jejich použití v kosmetice. Už na první pohled slibují naprosto neodolatelné výsledky. Mohou ale rostlinné kmenové buňky z ovoce, květů či jiné vegetace udržet krásu a mladí každé pleti? Pojďme se do tohoto tématu ponořit a zjistit to.
Krásně a hladce oholené nohy bez jediného pořezání - to se zdá být nesplnitelným snem pro řadu žen. Je to ale opravdu tak náročné, jak se to jeví? Nebo je to jenom o několika tricích či dodržování zásad, které vedou k dokonalému oholení? Pojďme si prozradit, jak si dokonale oholit nohy. Vždyť hladká pokožka vede k vyšším sebevědomí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek