Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Známe vítězky soutěže o sluchátka Trust Noma!

Minulý týden jsme si zasoutěžili o dvoje krásná sluchátka. Dnes už známe vítězky naší soutěže. Kdo měl štěstí a krásná sluchátka Trust Norma do nás dostane?
zdroj: trust

O co jsme soutěžili

Ústředním motivem sluchátek Trust Noma se staly půlkulaté polstrované náušníky, které jsou připojeny k hlavovému mostu drátovým systémem, sloužícím zároveň pro nastavení velikosti headsetu. Jsou k dispozici v matné černé barvě, kombinaci dřeva a džínoviny, a retro imitaci slonové kosti.

zdroj: trust

K mobilním zařízením je lze připojit skrze 3,5 mm jack konektor. Na 1,2 m dlouhém kabelu je umístěno také ovládání s integrovaným mikrofonem pro nastavení hudby a telefonních hovorů, počítá se tedy s připojením ke smartphonu. Udávaný frekvenční rozsah je 20 Hz až 20 000 Hz, impedance je 32 ohmů, sluchátka váží 182 gramů. Pro více informací navštivte www.Trust.com.

Výherkyně soutěže jsou:

Lada Dostálová, Hradec Králové

Lucie Braunová, Plzeň

Gratulujeme!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Člověk si to neuvědomuje, ale prakticky na každém místě číhají lidé, kteří ho chtějí okrást, respektive obrat o peníze. Což se nyní, v době panující koronavirové krize, neslyší možná rádo. Abyste se vyhnuli tomu, že za služby nebo jiné zaplatíte více, než byste měli, dávejte si pozor hlavně na několik profesí.
Tohle svému dítěti dělat nebudu! Takhle moje dítě rozhodně vychované nebude! To si nebude moct dovolit! To jsou časté věty, které člověk vypustí z úst ještě před tím, než se rodičem vůbec stane. Jenže když nastane okamžik a narodí se mu dítě, rázem ke všemu má trochu jiný postoj.
Můžete lásku ovlivnit tím, co naservírujete k obědu? Přísloví, že láska prochází žaludkem, má určitě svůj význam. Jídlo je totiž jeden ze způsobů, jak zapůsobit na partnera, uklidnit ho nebo povzbudit pro další partnerské aktivity. A také společně strávit denně klidný čas.
V každém vztahu jsou okamžiky štěstí a nikdo si nepřipouští, že by něco mohlo být v budoucnu jinak. Proč taky? Proč řešit možné budoucí konflikty, když je teď vše zalité sluncem. Bohužel, rozchody patří ke vztahům i k životu.
Ačkoliv plastická chirurgie neustále piluje technologie, díky kterým úspěšně bojujeme proti stárnutí, čím dál větší popularitě se těší obličejová jóga. Tušíte správně, je to cvičení jako každé jiné, ovšem face jóga má za cíl procvičit svaly v obličeji. Pokud nevíte jak začít, není nic jednoduššího než dát follow těmto influencerkám a výsledky se brzy dostaví.
Těhotenství patří k požehnaným stavům, při kterých žena prochází řadou změn. A právě tyto změny mohou devítiměsíční čekání značně znepříjemnit. Obrnit se trpělivostí a vytrvalostí musí nejen samy zástupkyně něžného pohlaví, ale i jejich partneři, kteří jsou velmi zkoušení. Pojďme si odtajnit hlavní a nejzásadnější změny, ke kterým v těle těhotné ženy dochází.
Dnes a denně je naše pleť zatěžovaná nepříznivými vlivy. Ať už se jedná o nánosy make-upu nebo nečistoty z ovzduší, to vše naší pokožce příliš neprospívá. A to nejen v jejím jádru, ale i zvenčí. Dost často pak dochází ke zhrubění pokožky, která získává našedlý tón, ovšem nechybí ani vydatně ucpané póry.
Kapelu Maxim Trubulenc zasáhla nečekaná a hluboká ztráta. Ve věku 53 let náhle zemřel Daniel Vali, dlouholetý člen a obličej kapely. Jeho náhlý odchod způsobil vlnu zděšení a smutku mezi členy kapely i veřejností. Na sociálních sítích kapely se objevila fotka s datem úmrtí a později i dojemný snímek zpěváka, na který reagovali fanoušci četnými vyjádřeními soustrasti a vzpomínkami na jeho talent a osobnost.
Vysoký cholesterol představuje závažný rizikový faktor pro vznik kardiovaskulárních onemocnění a mozkové mrtvice. Pokud se někdo potýká s vysokou hladinou cholesterolu v krvi, je mu doporučeno jeho hladinu snížit.
Mezi nejznámější ženy Ruska se rozhodně řadí kosmonautka, první žena ve Vesmíru. Valentina Těreškovová má zajímavý životní příběh a dodnes se dokonce politicky angažuje ve své milované zemi. Podívejte se na její zajímavý život i současnost.
Je to tady! Společnost Warner Media oznámila, že hrdinové oblíbeného sitcomu z devadesátek se již v květnu objeví na stanici HBO Max. Co o comebacku legendárních Přátel víme, jak se k němu samotní aktéři vyjádřili, a jak se k tomu postavili tvůrci? Nový projekt je na spadnutí!
Rakovina prsu je nejčastější nádorové onemocnění u žen. Přitom velká část Češek podceňuje nezbytnou prevenci, která by případný zárodek včas odhalila. Nepodceňujte své zdraví a seznamte se s následujícími znaky, které mohou rakovinu prsu odhalit.

Výběr článků

Tento pracovní týden si dejte pozor zejména na nemoci, které poletují vzduchem, a také na všechny ty, kteří nehrají fér a mažou vám med kolem pusy. Tentokrát je snadno odhalíte! Horoskop krásy a duševního zdraví přináší astroložka Naďa Šmídová.
Psi jsou odjakživa symbolem věrnosti a oddanosti. I mezi nimi se však najdou jedinci, kteří v tomhle směru excelují. Možná znáte příběh japonského psa plemene Akita Inu jménem Hačikó ze dvacátých let minulého století. Ten byl zvyklý čekat na svého pána, univerzitního profesora v letech, na jednom tokijském nádraží, kde ho páníček nechával cestou do práce.
Dnešní hektický způsob života si často vybírá svou daň prostřednictvím bolesti zad, krční páteře, šíje a nepříjemného tlaku v ramenou. Dobrá masáž je v tomto případě více než žádoucí. Nemusíte však nutně do masážního salonu, dobrou masáž se můžete naučit i sami. Poradíme vám hned několik triků, díky nimž se stanete mistrem domácích masáží.

Nepřehlédněte

Máte potíže s vysokým cholesterolem? Trápí vás kožní vyrážky nebo ekzémy? S tím vám může pomoci strava, která je sice bez barvy, ale to jí na účinnosti vůbec neubírá. Co si tedy servírovat pravidelně?
Odřeniny, drobné popáleniny, pořezání a další drobná poranění kůže přirozeně patří k letním sportům, dětským hrám, turistice, opékání špekáčků či grilování. Nejen děti, ale celé rodiny bývají více aktivní, podnikají řadu výletů, zkouší nová dobrodružství, sportují, chodí po horách nebo dovádějí na pláži. Některým úrazům lze předejít, ale často za ně bohužel může neovlivnitelná náhoda. Pak se vyplatí vědět, jak takové odřeniny, spáleniny od slunce nebo třeba říznutí co nejrychleji ošetřit.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek