Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Halloween u nás sice kořeny nemá, dýně se ale na Památku zesnulých objevují pořád častěji. Podívejte se na návod na veselé strašidelné dekorace!

Dušičky, tedy Památka zesnulých, vychází na pátek. 2. listopad je den, kdy navštěvujeme hroby. V zámoří má trochu veselejší nádech a slaví se už 31. října. Tradice je jedna věc, ale všechna ta výzdoba vypadá skvěle! Následující video ukáže 23 rychlých tipů na tu pravou halloweenskou dekoraci.
Dekorace na Halloween
zdroj: YouTube

31

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

LED neon je moderní alternativou k tradičním neonovým trubicím. Jedná se o flexibilní světelné pásky, které jsou navrženy tak, aby napodobovaly vzhled a efekt neonu. Ovšem oproti těm tradičním, jak je známe, nabízejí mnoho výhod. A to jak z ekonomického, tak i ekologického hlediska.
Dnes a denně je naše pleť zatěžovaná nepříznivými vlivy. Ať už se jedná o nánosy make-upu nebo nečistoty z ovzduší, to vše naší pokožce příliš neprospívá. A to nejen v jejím jádru, ale i zvenčí. Dost často pak dochází ke zhrubění pokožky, která získává našedlý tón, ovšem nechybí ani vydatně ucpané póry.
Ať už jsou ve špenátovém salátu, restované nebo v omeletě, houby jsou chutnou pochoutkou nabitou živinami. Obsahují selen a ergothionein, což jsou silné antioxidanty. Také zde najdeme vitamíny skupiny B. Ačkoli jsou bílé potraviny často považovány za chudé na živiny, houby jsou výjimkou. Obsahují mnoho minerálů, jako je selen, draslík, měď, železo a fosfor, které se v potravinách rostlinného původu často nenacházejí. Ačkoliv se mezi sebou liší, všechny houby se mohou pochlubit působivým nutričním profilem. Níže si představíme 7 důvodů, proč by měly houby být pravidelnou součástí jídelníčku.
Dokonalým doplňkem pro každou ženu je krásná a zdravá pleť. Aby taková skutečně byla, je potřeba si uvědomit, jak je zimní péče o pleť důležitá. A tím nejlepším, co můžete své pleti dopřát během mrazivého období, je přírodní kosmetika. Víte, jak si takový voňavý a vyživující krém namíchat?
Ketogenní dieta nebo-li keto-dieta jak je s oblibou označovaná je v posledních letech velmi oblíbenou formou diety pro hubnutí. Televizní reklamy slibující nadstandardní úbytek na váze za krátkou dobu jsou velmi lákavé a zejména zarputilí dietáři tak tuto variantu velmi rádi vyzkouší. Málokdo z nich se pak ale zajímá o to, jak vlastně keto-dieta funguje a zda se jedná o udržitelný způsob stravování.
Pokud jste vášnivá zahradnice nebo máte vymezené místo na pěstování plodin na vašem balkoně, pak jistě mezi vaší úrodou nechybí ani rajská jablíčka. Rajčata jsou nejen chutnou pochoutkou k odpolední svačině, ale také skvělou ingrediencí na vaření, například k italským receptům. Seznamte se s těmi nejlepšími kroky pro perfektní úrodu rajčat.
V každém životě ženy následuje ihned po probuzení návštěva koupelny. A kromě ranní ústní hygieny zde dochází ještě k jednomu velkému kroku, a sice k líčení. Žena se chce cítit krásná a šminky jí v tom pomáhají. Zatímco s nanášením make-upu si řada žen dobře poradí, problém nastává při líčení očí. V tomto případě se dopouštíme několika chyb.
Máte pocit, že vy nebo někdo ve vašem okolí tráví v práci mnohem víc času, než je zdravé? Je pro vás práce na prvním místě a to jediné, o čem dokážete mluvit, jsou pracovní záležitosti? Možná vás dostihl workoholismus, který dnes není nic výjimečného. V době, kdy lidé chtějí především uspět, něco dokázat a být bohatými se workoholismu poměrně daří. Lidé kladou profesní život na první příčku žebříčku priorit, rodinné záležitosti se odsouvají na neurčito. Jen málokdo si ale uvědomuje, že trpět workoholismem je špatně.
Víc peněz by se určitě hodilo. Ceny rostou, to je nezpochybnitelné. Ale vaše mzda je už pár let pořád stejná. Ne každý má to štěstí, že má takového zaměstnavatele, který svým zaměstnancům pravidelně nebo aspoň nepravidelně mzdu či odměny zvyšuje. Jak si tedy slušně říct o lepší peníze, abyste před šéfem nebo šéfkou neztratili tvář?
Špatné zprávy se valí ze všech stran. Jejich kadence a obsah nedají mnohým spát. Odolat tlaku negativních informací není snadné. Nervy pracují a napětí roste. Snižte ho alespoň u sebe, než překročí onu pomyslnou hranici. Přinášíme vám pár tipů, jak se se stresem dnešních dnů vyrovnat.
Čas je to, oč tu běží. Nikdy ho není dost a zvláště v poslední době je každá minuta drahá. Ze dne na den jste se staly na plný úvazek nejen matkami, ale i učitelkami, vychovatelkami a kuchařkami. K tomu všemu musíte zvládnout ještě svoji práci. Pokud se z toho nechcete zbláznit, rozdělte úkoly v rodině a nebojte se ulehčit si práci. Využijte všeho, co doba nabízí, a uvidíte, že bude i teplé jídlo.
Zamilovat se do někoho během prvních pár vteřin? Spadněte na zem, protože za sympatie, nebo naopak nesympatie k opačnému pohlaví prý může genetika a biologie, do které má co mluvit tělesný zápach. Takhle experti pohlížejí na lásku!

Výběr článků

Tipů a triků, jak správně cvičit, najdete všude dost. K dosažení výsledků je ale potřeba nechybovat v tom, co děláte pak. Kdy se najíst, kolik a čeho? Máte i další otázky? My známe odpovědi!
Rozhodli jste se, že do vašeho života zařadíte pohyb a budete tak dbát na celkové zdraví? Nebo se zkrátka jen chcete vrátit do formy či vyrýsovat svaly? Vedle zdravého jídelníčku je třeba začít i cvičit, ale už dávno neplatí, že musíte docházet jen do posilovny. Vytvořte si vlastní soukromé fitko u sebe doma.
Umíte si představit vánoční svátky bez pohádek? Nemusíte být nutně dítě, abyste vyžadovali oblíbené příběhy na Štědrý den a všechny následující svátky. Užijte si volné sváteční dny a nezapomeňte na pohádky, které vám přinesou klid a krásnou atmosféru do vašeho domova.

Nepřehlédněte

Taky jste už zkoušeli všechno možné, ale kila stále nejdou dolů? Už vás přestává bavit ten koloběh diet a poté opětovného přejídání? V dnešním článku vás seznámím s jednou metodou, díky které zaručeně zhubnete! A víte, co je na tom nejlepší? Že žádné diety a restrikce vás nečekají!
Váš přítel má z předchozího vztahu dítě a vy se obáváte, zda novou situaci všichni obstojně zvládnete? Máme pro vás několik tipů, se kterými se na celou situaci můžete podívat z té lepší stránky. Co dodržet, aby to fungovalo?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek