Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Inspirace pro vás! Nástěnné hodiny obřích rozměrů. Proč z nich neudělat dominantu obývacího pokoje?

Nástěnné hodiny by neměly chybět v každém obýváku. Sice sledujete čas na mobilu nebo ho ukazuje televize, originální hodiny jsou ale hlavně dekorací, která dokresluje atmosféru domova. A co takhle zvolit ukazatel času opravdu velkých rozměrů? Prohlédněte si galerii.
Luxusní horská chata ve ski resortu Méribel. To nejlepší z Francie
zdroj: courchevel-sothebysrealty.com

Nástěnné hodiny jako dominanta obývacího pokoje?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Možná právě teď zjišťujete, že vaše maminka nebo babička na ledasco nestačí. Jak je zabezpečit a co všechno zajistit? Ptali jsme se za vás.
Krásná postava, zpevněný zadek, silné svaly, perfektní držení těla, stejně jako obratnost a lehkost pohybů... To vše lze získat pomocí cvičení zvaného pilates. Toto cvičení se objevilo již před několika lety, ale stále nabírá na popularitě. Proč ho cvičit? A jak s pilates začít v domácích podmínkách? Uvidíte, že i naprostý začátečník může s pilates začít okamžitě a brzy dosáhnout skvělých výsledků ve formování své postavy!
V dnešní době se dá pronajmout všechno - auto, dům, karavan i chalupa. Také tlupa stěhováků, skákací hrad, domácí spotřebiče nebo ženská děloha. Proto asi není nic divného na tom, že se za poplatek dá „vypůjčit“ i dětské oblečení
S blížící se plavkovou sezónou začíná mnoho z nás přemýšlet o tom, jak své tělo dostat zpátky do formy. Někdy tak neodoláme a zkoušíme různé zázračné diety, které slibují rychlý úbytek váhy.
Že je to nemožné? Není, vážně ne. Běhat můžete i ráda bez toho, aniž byste cítila sebemenší odpor k teniskám, běžeckému úboru nebo k rannímu vstávání a potu. Nic z toho totiž běh obsahovat nemusí. Jen možná máte o běhání zkreslené představy.
Stavby, které vznikají vyřazením lodních kontejnerů, si získávají stále více příznivců. Pokud jste se ještě s takovými domy nesetkali, pravděpodobně si myslíte, že výsledek nebude vypadat nijak vábně a obyvatelně. Nicméně opak je pravdou. Proč kontejnerové domy získávají na popularitě, když dnešní trh nabízí další, již ověřené alternativy bydlení v podobě rodinných či panelových domů?
Leoš Mareš v rámci akce DobroDen opět prokázal svou štědrost a dobrou vůli k pomoci. Tato dobročinná akce, kterou moderátor zahájil v roce 2015, spočívá v tom, že Leoš Mareš přispěje jednou korunou na charitu za každého svého sledujícího na sociální síti Instagram.
Sexuální potěšení je součástí péče o vlastní zdraví, které bývá často přehlíženo. Stimulátory klitorisu jsou proto navrženy s jediným cílem, a to poskytnout tělu potěšení a intenzivní prožitky. Tyto často malé a diskrétní pomůcky se specializují na cílenou stimulaci a masáž klitorisu, což je důležitá oblast pro sexuální potěšení žen. Díky nim mohou i ty, které mají problémy dosáhnout orgasmu, nalézt svou cestu k vzrušujícím zážitkům snáze než kdy dříve.
Pozorujete okolo sebe generaci teenegarů a říkáte si, co je to vlastně teď za módu? Pojďte se s ní seznámit a uvidíte, že vám hned přiroste k srdci. Urban fashion se totiž jednoduše zapracuje do každého stylu!
Dopravní nehody opravdu nejsou tou nejčastější příčinou smrti, i když to z televizních reportáží často tak vypadá. Jsou až na pátém místě žebříčku nejčastějších příčin úmrtí u nás. Jaký důvod smrti obsadil první příčku?
Tolik krásných věcí může člověk vyrobit úplně sám. Kreativní DIY nápady vám napoví, jak je to snadné. Zaručeně najdete něco, co budete chtít i u vás doma! Perfektní nástěnné hodiny, jaké nemá nikdo jiný, dřevěný dekor přímo na zdi, pohodlné zahradní posezení z palet a další vychytávky. Co se vám líbí nejvíc?
Snímek Top Gun se ihned po svém uvedení roku 1986 stal kasovním trhákem a fenoménem, v čele s Tomem Cruisem a Kelly McGillis – a jeho oblíbenost přetrvává do dnešního dne. Je to prostě jeden z těch kultovních filmů, které byste měli alespoň jednou za život vidět. Film pojednává o prostředí elitních stíhacích pilotů, o stíhací škole v rámci amerického námořního loďstva a tohle jsou největší zajímavosti, které Top Gun provází.

Výběr článků

Zvoní budík - je zase ráno. Probouzíte se polámaní, s viditelnými kruhy pod očima a s padajícími očními víčky. Znovu jste se pořádně nevyspali. Už se to táhne několik dní a stále nevíte, jak svůj spánek opět zkvalitnit a prodloužit. Ty probděné noci se začínají projevovat na vaší pracovní výkonnosti i na náladě, kterou nemáte zrovna nejlepší. Možná za špatným spaním vězí tři věci. Jaké?
Tetování je stále módní záležitostí. Citáty, postavy z komiksů nebo vzory květin mohou být vašemu srdci blízké, zaměstnavatel pro ně ale pochopení mít nemusí. Při hledání nového zaměstnání tak může být tetování na viditelném místě překážkou pro přijetí. Kde bude nejspíš vadit a kde naopak ne?
Zásnuby jsou neopakovatelným a silným životním okamžikem. Jistě víte, že my ženy jej většinou prožíváme mnohem intenzivněji a zásnubní prstýnek jen tak z prstu nesundáme. I když každá máme jiný vkus, někdy se rády řídíme i trendy. Z čeho si budete moci vybrat nadcházející sezónu?

Nepřehlédněte

Konečně jsme s kamarády vyrazili oslavit to, že nemusíme sedět zavření doma a otevřeli se hospody. Vydali jsme se na párty a zábava nebrala konce. Pití teklo proudem. Bohužel se mi pak stalo něco, na co v životě nezapomenu, i když si to prakticky nepamatuju. Až s pomocí přátel jsem nakonec zjistila, co všechno se tu noc dělo.
Mladého bez peněz – ale za hodně peněz, anebo raději staršího a vyzrálého úředníka pod penzí? A někdo s titulem z medicíny by tu náhodou nebyl? Indický trh s manžely je takových otázek plný.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek