Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 20. – 21. 10. 2018. Nenechte se rozhodit ochlazením a vyrazte se projít!

V sobotu si dopřejte nějakou aktivitu a pohyb, v neděli potom relaxujte. Co dalšího se objeví o víkendu? Horoskop krásy a duševního zdraví pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Sobota 20.10. 2018

Rozptýlená pozornost bude na obtíž

Malý problém budete mít se soustředěním. Sobotu totiž strávíte s Lunu v Rybách, takže myšlenky se vám budou velmi často toulat. Ale i přesto se dá očekávat zisk, nějaká výhoda nebo profit, zejména prostřednictvím cestování, takže neseďte doma, a podnikáte-li, zvedejte telefony obchodním partnerům!

Zelený čaj pro vás bude to nejlepší

Protože byste si měly tělo očistit od nahromaděných škodlivin a rozproudit lymfu, popíjejte celé dopoledne zelený čaj střídavě s čerstvou citronádou, a tělu dopřejte pohyb, při kterém se budou namáhat svaly.

Ideální by byla lymfodrenáž, ale pokud tuto možnost nemáte, projeďte se na kole, jděte si zaplavat do krytého bazénu nebo si dopřejte pěší výlet.

Pozor na otékání nohou!

Je ale možné, že vám vzhledem k fázi Měsíce začnou otékat nohy. V takovém případě si je sprchujte od chodidel směrem nahoru studenou vodou a poté chodidlům dopřejte koupel v hodně teplém nálevu z jablečného octa. Otoky ustoupí, tento nálev odstraní i případný zápach a počínající mykózu.

Vnímejte svoje nitro

Pokud večer budete mít problémy s usínáním, berte ta jako varovný signál, že jste sklouzli k materialistickému způsobu života, a je nejvyšší čas nakrmit psychiku nějakým duchovním zážitkem. Zklidní vás chrámová hudba, zvuky moře a vůně bergamotu nebo ylang-ylang.

Neděle 21.10. 2018

Prokouknete každého… a oni zase vás

Dnes dokážete odhalit skryté věci, proto patrně najdete ztracené předměty, se kterými jste se vlastně již rozloučily. Budete ale také schopné odhalit, zda před vámi někdo z rodiny nebo příbuzných něco nezatajuje. Jenže toto bude fungovat oboustranně. Luna je totiž v Rybách, a jejím symbolem jsou dvě rybky plující proti sobě. Takže máte-li vy samy nějaký problém, vyjde to konečně najevo, vaši nejbližší nebo přátelé se okolo vás semknou, dají hlavy dohromady a společně budou hledat účinné a rychlé řešení.

K TÉMATU  Januhairy a lednový trend, kdy ženy říkají ne holení a ano k sebevědomí!

Voda je vaše kamarádka

Zdravotně na vás budou mít relaxační a přímo omlazující účinek všechny vodní procedury. Ideální bude, když si zajdete do parní sauny. Vyplaví vám nečistoty z pórů, z těla nahromaděné toxiny a z psychiky případný stres.

Navození klidu

Svým způsobem bude výjimečný podvečer. Strávíte ho totiž pod vlivem měsíční fáze, která zafunguje jako časové okno, což vám umožní očistit se od špatné karmy, a to prostřednictvím hrdla. Prvotně byste si měly šeptem během soumraku samy pro sebe říct, kdo vám škodí, co vám na stávajícím životě nevyhovuje i čeho se obáváte. Poté zapalte cedrovou tyčinku, nebo si do aromalampy přidejte olej s vůní lotosu, jehličí či borovice, zavřete oči, a dýchejte.

Večerní meditace

Pokud chcete zajít trochu dál, potichu si 13x prozpěvujte mantru – Nam myoho renge kyo. Meditaci zakončete mantrou Om shanti Om (Óm šanti Óm), která navozuje klid.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Evropská komise vydala naléhavé varování spotřebitelům po celé Evropě týkající se několika oblíbených kosmetických produktů. Po jejich použití byly zaznamenány vážné zdravotní problémy, včetně potenciálního rizika neplodnosti. Nebezpečí tkví v chemické složce známé jako butylfenyl methylpropional, která se ve výrobcích může objevit pod názvem lilial. Tato látka, ač obdařená příjemnou květinovou vůní, byla v Evropské unii zakázána kvůli svým škodlivým účinkům na reprodukční systém. Spotřebitelé jsou vyzýváni k maximální opatrnosti a kontrole složení produktů před jejich nákupem.
Znáte to: šéf tlačí novými úkoly a vy se snažíte najít odvahu říct NE. Jak však odmítnout šéfa bez rizika a udržet si duševní pohodu? Dnes se zaměříme na praktické strategie, jak elegantně odolat nadměrné pracovní zátěži, zachovat klid a udržet si zdravý životní rytmus.
Volné oblečení, neboli oversize, sluší prakticky všem. Také proto se drží již několik let na výsluní. Jen je třeba jednotlivé kousky správně kombinovat. Povíme si jak.
Kdo by neznal roztomilá dvojčata Annie James a Hallie Parker z filmu Past na rodiče, kde si Lindsay Lohan zahrála dvojroli po boku Dennise Quaida a Natashy Richardson. A právě tento film se stal jejím odrazovým můstkem, který jí navždy změnil život.
Zdá se to neuvěřitelné, ale podle Světové zdravotnické organizace patří mezi jednu z deseti nejčastějších příčin smrti dýchání znečištěného vzduchu, tedy smogu. Život ve velkoměstech, spojený s moderním způsobem života, v sobě nese spoustu nenápadných nebezpečí. Stres, deprese, nespavost, dýchací potíže, to všechno lze označit za civilizační choroby, a spojení se smogem  má na náš organismus neblahý vliv.
Před vámi je dlouhý let, možná s několika přestupy. Připravte se nejen na čekání na letišti, ale také na to, abyste let prožila v pohodě a bez stresu. Co si můžete vzít s sebou do příručního zavazadla a jak úspěšně překonat čas strávený čekáním?
Kočky jsou malé domácí šelmy, a všechny se liší svojí individuální povahou, stejně tak jako lidé. Občas jsou kočičky nevědomky strašně roztomilé! Loví světýlka na zdech, útočí na vlastní odraz v zrcadle nebo se snaží nacpat do co nejmenší krabice. Co dělá ta vaše?
Jste věčně nervózní a tíží vás obavy? Kvůli tomu může mít vaše dítě velké potíže – a to nejen v samotném vývoji, ale i v dospívání. V sázce je jeho nízká porodní váha nebo náchylnost k depresím a schizofrenii!
Rozchod může být komplikovaný a emotivní proces, avšak někdy přesto zůstává láska mezi lidmi i po konci vztahu. Dnešní článek na Dámské Lize se věnuje této citlivé situaci, kdy i přes rozhodnutí o rozchodu zůstává mezi bývalými partnery láska. Prozkoumáváme možnosti, jak s tímto paradoxem pracovat, jak najít rovnováhu mezi uzavřením minulosti a udržením vzájemného respektu a lásky.
Pokud toužíte docílit mladistvého vzhledu a vypnuté pružné pleti bez nedokonalostí, není zapotřebí složitých kosmetických procedur. Stačí, když svému obličeji dopřejete pravidelný pohyb. Obličejová jóga dokáže s pletí hotové zázraky.
Karel Gott vždy byl, je a bude fenomén. Ačkoliv v Karlově životě hrály ženy důležitou roli, málokdo by řekl, že jen ta jedna jediná bude láska jeho života. Karel byl celý svůj život obklopen ženami. On miloval ženy a ženy milovaly jeho.
Odkládáte v práci úkoly? Tak vítejte ve světě prokrastinace. Bohužel tento trend je stále rozšířenější a vede k velkým problémům nejen na pracovišti. Dnes vám přinášíme 5 rad jak v práci nezahálet.

Výběr článků

Vybíráte mobilní telefon pro dítě? Nejdůležitější je řídit se zdravým rozumem. Dítě v první třídě mít telefon nemusí. Kdy je tedy vhodný čas a co zohlednit při výběru?
Křečové žíly trápí obrovskou část populace a každý chceme mít o nich co nejdříve pokoj. Jak s nimi ale zatočit, když se někdy může zdá, že nám prostě nechtějí dát pokoj? Léčit je musíte nejen zavedenými lidovými prostředky, ale je třeba k tomu dodržovat i další pravidla. Tělo je složitý organismus a vše je provázáno. Proto zároveň s léčbou dodržujte správný pohyb, jídlo i odpočinek. Jak na to vám poradíme v článku.
Otevřete se předpovědi pro svůj životní kompas v roce 2024. "Co vám hvězdy předpovídají v novém roce" je průvodce vaším osudem podle astrologie. Od lásky po kariéru a osobní růst, objevte, jak se konstelace planet postaví do vaší přízně a jak můžete využít jejich vliv pro úspěch a štěstí v nadcházejícím roce. Připravte se na dobrodružnou cestu za hvězdami, kde vás čekají překvapení a nové možnosti.

Nepřehlédněte

Kolují všude a někdy je těžké vyfiltrovat, co je pravda a co je pouhá spekulace. Mýty jsou zkrátka nedílnou součástí nejen internetového dění, a na pár takových se spolu podíváme. Přesněji na tvrzení o jídlech, která zhoršují a podporují tvorbu akné, a přitom tomu tak ve skutečnosti není.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek