Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 13. – 14. 10. 2018. Správný čas na procházku na vzduchu a večerní relaxační koupel!

Babí léto nám o víkendu přinese dobrou náladu. Volné dny věnujte péči o pokožku, troše zdravého pohybu venku, a večery si nechte pro sebe. Co dalšího radí astroložka Naďa Šmídová?
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Sobota 13. 10. 2018

Připravte se zapamatovat si sen

Jakmile se probudíte, popadněte tužku a zapište si, co se vám zdálo. Sny z pátku na sobotu vám totiž poodhalí v symbolech, co vězí za případnými problémy, ve kterých bloudíte pořád dokola jak v začarovaném kruhu. Najít jejich příčinu bude první, ale zásadní krok k jejich vyřešení, abyste se už nikdy v budoucnu neocitly ve stejné situaci.

Zelený čaj pomůže játrům

Při Luně ve Střelci byste si měly detoxikovat játra, tak celé dopoledne pojídejte grapefruity nebo pijte zelený čaj.

Správný čas na trochu pohybu

Určitě byste si měly pořádně protáhnout stehna a kyčle, tak odpoledne vyrazte na výlet, ale vyberte si rovnější terén, na spadaném listí to totiž bude klouzat.

Provoňte si koupel

V Tibetu během stávající fáze Měsíce provádějí rituály na zkvalitnění a prodloužení života. Vy si provoňte byt aroma citrusů, tea tree či hřebíčku, a olejíček si přidejte i do koupele. Tyto vůně jsou totiž symbolem duchovní obnovy a regenerace.

Neděle 14. 10. 2018

Hydratujte pleť!

Protože je fáze Měsíce vhodná k omlazení pleti, ráno ušlehejte zralý banán s tvarohem a hmotu si naneste na obličej i dekolt. Pokožku budete mít hydratovanou, vyhladí se vám vrásky a pleť se rozzáří!

Na nezadané možná čeká ten pravý

Jste-li nezadané a toužíte po klidném vztahu, vyrazte hned po snídani do ulic! Na lovu totiž budou muži, kteří už mají za sebou bouřlivá období, vyřešenou minulost, úspěšně rozjetou stabilní kariéru, a hlavně toužící po rodině.

Kreativci najdou nečekanou inspiraci

Živíte-li se duševní nebo kreativní profesí, dopoledne vypněte telefon, abyste měly klid a věnujte se práci. Políbí vás totiž múza inspirace „Mnémosyné“. Za jejího přispění vytvoříte nebo sepíšete něco ojedinělého, prostě úžasného!

K TÉMATU  Make-up zdrojem neuvěřitelné transformace! Že dokáže zakrýt ledacos víme, ale tohle? Podívejte se na šílené proměny ve videu!

Večer se ponořte do sebe

Protože se během stmíváno otevře pomyslný kanál do vyšších sfér vesmíru, zapalte si svíčku, zavřete oči a nechte se unášet podvědomým. Mnohé z vás se vnitřním zrakem podívají do jiných kosmických dimenzí.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Každý z nás občas bojuje s kvalitou spánku. Co dělat, když ani správně nastavená spací režim nestačí? Zkvalitněním spánku si zkvalitňujeme všechny aspekty života, proto vám přinášíme ultimátní tip, jak si vymazlit svůj spánek a vytěžit z něj maximum.
Po dlouhém období samoty jsem si našla přítele, můj život začal být zase o něco šťastnější. Všechno nám klapalo a vypadalo to nadějně. Byli jsme spolu spokojení a pomalu začínali přemýšlet nad společným rodinným životem. Tak jsem se rozhodla, že by Petra mohla poznat i má matka, abych zjistila, co na něj říká ona. Zpočátku vše vypadalo dobře, ale to, co se stalo pak, mě strašlivě zasáhlo.
Kde začít? Anální sex rozhodně nepatří mezi okrajové praktiky, ale přesto se mu spousta párů z rozličných důvodů vyhýbá. Obvykle kvůli strachu z neznámého. Přeci jen jde o milování, které je opředeno různými mýty, polopravdami a absolutními nepravdami. V tomto článku se dozvíte důležitá fakta i rady, jak si první milování „do zadku“ užít bez rizika bolesti či „voňavé“ nehody.
Okořenit si společné partnerské chvíle nemusíte jen v rámci ložnice. Co takhle vymyslet nějaký malý vtípek, na který budete dlouho vzpomínat? Máme pro vás pár tipů, které hravě zvládnete, a kterými svého partnera trochu pozlobíte a vyprovokujete k akci. Pojďte se pobavit i vy!
I když už se za okny kolikrát "rýsuje" jaro, ještě si nějaký ten pátek počkáme, než se dá zima definitivně na ústup. Počasí je nevyzpytatelné a po ránu umí i nepříjemně překvapit. Studený vítr a teploty okolo nuly rtům příliš nesvědčí.
Otevíráte schránku a mezi letáky vidíte obálku s pruhem. Nervozita je na světe. Co to přišlo? Je to pokuta nebo snad exekuce? Nebo nějaké špatné parkování? Ne všechny obálky s pruhem jsou důvodem k nepokoji.
Jaké jsou vaše plány a cíle? Chcete zůstat v zajetých kolejích zaměstnance? Nebo prahnete po výstupu ze své zóny komfortu, která s sebou nese také start podnikání? Ať už chcete rozjet velkou společnost nebo působit „na vlastní noze”, v obou případech by vám v knihovně mělo dřímat několik knižních výtisků, které mohou člověka sedmimílovými kroky posunout kupředu.
Handmade věci se z hlediska popularity už několik let drží na samém vrcholku. A ostatně se není čemu divit. Jsou totiž osobité, originální, odlišné od ostatních a jedinečné v každém detailu. Dnes si doma můžete vyrobit snad už cokoliv - od dekorací až po kosmetiku. My se ale v tomto článku budeme zabývat tím, jak si vyrobit vlastní parfém. Pojďme na to!
Na trhu jsou k dostání doslova stovky různých odstínů rtěnek, kosmetické firmy nás neustále bombardují novými produkty, takže vybrat si z nich a najít tu správnou, to je teprve oříšek. Jak najít svoji ideální rtěnku?
Vlastní pleťový krém přizpůsobíte typu a stavu vaší pleti. Až vyzkoušíte jeden z těchto jednoduchých a rychlých receptů, budete mít chuť experimentovat s dalšími esencemi a vůněmi.
S novým rokem přichází i řada předsevzetí, mezi nimiž jasně vévodí redukce tělesné hmotnosti. Pokud si i vy přejete zhubnout a nechcete samotnému hubnutí věnovat mnoho času nebo ten čas na dlouhé cvičení jednoduše nemáte, určitě vás zaujme Power Plate. Proč je tento druh cvičení tolik oblíbený a jak je možné, že můžete redukovat tuk během pár minut?

Výběr článků

Migréna - každá žena ví, jak může onemocnění vyřadit ze života. Většinou člověka popadne ve chvíli, kdy na pár dní nastoupila do vlaku života také menstruace. Zatímco někoho provází celým tímto obdobím, u jiného nepobude déle než den. Aby vás nemocnění příště minulo, prozradíme vám, jak jí předcházet.
Vylepšete a ozdobte svojí zahradu tak, aby lahodila vašemu oku. Budou zahradní dekorace a doplňky nenápadné nebo výstřední? Zahradám sluší dřevěné nebo keramické materiály, a samozřejmě přijdou ke slovu také kameny. Experimentovat můžete i s osvětlením. Inspirujte se!
Zboží z Německa a Německé potraviny - slova, která vyvolávají v mysli mnoha lidí asociace na vynikající kvalitu a špičkové produkty. Pro moderní ženy, které dbají na svůj životní styl a chtějí nakupovat inteligentně, je Německo vynikajícím zdrojem kvalitních výrobků a příležitostí k úsporám. V tomto článku vám přinášíme praktické tipy, jak se stát mistrkou nakupování a získat ty nejlepší produkty z Německa, aniž byste zbytečně utrácely.

Nepřehlédněte

Tyhle zapletené účesy ocení spíše mladší generace. Všechny jsou hotové během minut, takže je můžete mít na hlavě hned, než ráno vyrazíte na autobus.
Pokud patříte mezi znalce kávy a je to první věc, na kterou po probuzení myslíte, chápeme vás. Ale mějte se na pozoru. Pokud máte doma čtyřnohého přítele, je možné, že neodolá pokušení ochutnat ten horký nápoj. A zatímco lidé často potřebují na začátek dne kofeinový šok, káva rozhodně není něco, co by si měl dávat váš chlupatý společník. Jak konkrétně je spojení „káva a pes" škodlivé a co může způsobit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek