Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 6.-7. 10. 2018 Pečujte o svou pokožku a pozor na karmu!

Sobota bude velmi mystická. Co nám slibuje Luna v Panně? Co dělat a čemu se o víkendu vyvarovat? Více se dozvíte v našem pravidelném horoskopu krásy a duševního zdraví astroložky Naďi Šmídové.
horoskop
zdroj: 123RF.com

Sobota 6.10. 2018

Pečujte o pokožku

Dostatečnou hydrataci dodejte pokožce hned ráno. Nejlepší bude, když si připravíte koupel a do vody přidáte mrkvový olej. Udrží pokožku vláčnou až do večera, dodá jí i výživu a jako bonus ji mírně tonizuje.

Potřebujete čerstvý vzduch!

Na návštěvu nechoďte k lidem, o kterých víte, že si s pořádkem v bytě natož s větráním nedělají těžkou hlavu. I z mírného zápachu a nepořádku by se vám při Luně v Panně udělalo nevolno.

Večer se svíčkou

Protože fáze Měsíce po setmění bude svým způsobem mystická, zapálit byste si měly purpurovou svíčku, protože dle ezoterické tradice pomáhá při navazování duchovních kontaktů, a dívat byste se měly do krystalu, protože aktivuje jasnovidnost.

Neděle 7.10. 2018

Sprcha po ránu prospěje

Při ranním sprchování si masírujte proudem vody ve směru hodinových ručiček bříško. Aktivujete tím střeva a prospěje to i pokožce, které se napne.

Ozve se karma

O nedělní fázi Měsíce se dá napsat, že co jste zasely v posledních čtyřech týdnech, dnes sklidíte, bude tedy platit zákon karmy. Vše negativní bude pouze výsledkem vašeho neadekvátního chování v minulých dnech!

Dobrý skutek se vám vrátí

Naopak když jste například udělaly nezištně dobrý skutek, nějakou formou se vám vrátí přesně v okamžik, když to nejvíc budete potřebovat.

Hlavně se nezastavit

A pozor! Vyrazíte-li na výlet, držte tempo, protože jakmile si sednete, pocítíte velkou únavu, nohy vám odmítnou poslušnost, a je otázkou, zda by se našel dobrovolník, který by vás odnesl domů na zádech.

Večer si vypijte šálek čaje z meduňky lékařské. Navodí hluboký spánek a zklidní zažívání.

Další horoskop už v pondělí!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ještě jste neměli příležitost vyzkoušet arganový olej na vlastní kůži, respektive vlasy? Tak to je nejvyšší čas to napravit. Právě teď, když slunce svítí ostošest, vám hřívu ochrání před jeho škodlivými paprsky. Poklad s oříškovou vůní toho ale umí mnohem víc!
Rozhodli jste se vystoupit ze své komfortní zóny a rozjet podnikání? Nechcete se přímo stát osobou samostatně výdělečně činnou, vaše vize jsou hodny společnosti?
Sobota bude ve znamení očisty. Věnujte proto chvíli sobě samotné. Očista duše je základem pro váš klid. A víkend k tomu přímo vybízí. Co ještě byste všechno měly zvládnout?
Můžete si nastavit také vyhřívání na chatě nebo chalupě a nikdy se vám tak už nestane, že přijedete do nepříjemné zimy. Zároveň v době nepřítomnosti můžete ušetřit náklady na topení.
Podle statistik zradí srdce téměř každého třetího z nás. Jedná se o nejčastější příčinu úmrtí v Česku. Jen vloni si vyžádaly ischemická choroba srdeční, selhání srdce a infarkt myokardu přes 38 tisíc životů. Nechcete-li být mezi nimi, začněte o to své více dbát. Je totiž spousta věcí, které pro něj můžete udělat.
Omrzely vás všechny ty stále dokola opakující se jídla, která si připravujete? Máte občas chuť odměnit vaše chuťové pohárky něčím netradičním – nebo něčím, co jste třeba ještě nikdy předtím neochutnali? V tom případě vám určitě uděláme chutě hned několika tipy na božská italská jídla, která zkrátka musíte ochutnat!
Při zařizování interiéru je důležité stanovit si styl, do kterého budete nábytek i doplňky ladit. Jinak by se vám mohlo snadno stát, že váš domov bude působit chaoticky a přeplácaně. Stále tápete, který styl se k vám nejvíce hodí?
Krásné a zdravé pokojové rostliny ozdobí jakýkoliv interiér. Jsou jakýmsi živým elementem, který by nikde neměl chybět. Víte však, jak se o pokojové rostliny starat, aby vypadaly stále perfektně a dělaly vám dlouhá léta radost?
Patříte k těm, kteří se rochní v mystičnu i všelijakých záhadách a občas vás přepadne myšlenka, jak skvělé by bylo vidět do minulosti i budoucnosti? Pak jste možná někdy uvažovali nad tím, že by nemuselo být úplně špatné naučit se vykládat karty – ať sobě nebo ostatním. A protože pro podzim se ezoterická atmosféra hodí víc než kdy jindy, nachystali jsme pro vás pár tipů, jak se nacítit na výklad karet.
Když jsem potkala Petra, strašně se mi líbil a učaroval mi jeho úsměv, nadhled i smysl pro humor. Nikdy jsem ale necítila ty pověstné motýlky v břiše. Všem v okolí se ale líbil, dostal i mé rodiče a všichni si mysleli, že pro mě nemůže být vhodnější partner.
Někteří zástupci zvířecí říše umí skutečně překvapit svojí šikovností. Kočka, pes, křeček, ale i medvěd, opice nebo veverka. Mezi všemi pak vyniká vychytralý pták, který využívá návnadu od lidí k lovení ryb. Podívejte se, jaký předvádí inteligentní zvířata talent a schopnost se učit.

Výběr článků

Plastická operace, která pomůže vyřešit problém nebo zvýšit sebevědomí, je v moderním světě dobrá věc. Ovšem jen tehdy, pokud se to s ní zkrátka nepřežene a výsledek vypadá řekněme opravdu reprezentativně. Bohužel ve světě slavných občas neplatí rčení, že v nejlepším se má přestat, proto se v záři reflektorů objevuje řada celebrit, které si na plastikách vybudovaly doslova závislost. Které z nich jsou opravdu odstrašujícím případem?
Bali - nádherný, romantický a přírodou protkaný ostrov, který přímo vybízí k prožití okamžiku, který se na vždy zapíše do vaší paměti jako váš den D. Plánujete zde svatbu? Proč ne, je to ostatně v poslední době poměrně trendy záležitost. Předem byste rozhodně měly vědět, na co se připravit. Svatební specialistka a místní balijský průvodce pro vás připravili souhrnné informace přímo z místa činu.
Handmade kosmetika v sobě skrývá mnoho benefitů. Víte, jaké výhody má domácí vlastnoručně vyrobená kosmetika a proč je u žen v posledních letech stále oblíbenější?

Nepřehlédněte

Také jste čekala na sluneční paprsky, až vám prozáří každý den? Konečně jaro! Ale jen do té doby, než sluníčko zasvítí přes zaprášená okna a vy najednou vidíte svůj byt v mnohem jasnějších konturách. Chtělo by to jarní úklid? Neztrácejte čas a jděte na to hned. Zvažte, jestli zapojit rodinu. Někdy si opravdu důkladně uklidíte jedině sama!
Děti vyrostly, osamostatnily se a doma je najednou smutno a prázdno. Nikde žádné pohozené oblečení a najednou vám chybí i ty věčné otázky vašich potomků, co je k jídlu. Nikdo vás nepotřebuje a najednou si uvědomíte prázdno, které vás obklopuje. Pocity osamění a prázdnoty jsou často spojené s tzv. syndromem prázdného hnízda v důsledku osamostatnění již dospělých dětí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek