Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na středu 12. 9. 2018. Závažná rozhodnutí raději znovu promyslete!

O každém svém rozhodnutí dobře popřemýšlejte. Chcete na plastickou operaci obličeje? Určitě můžete. Co dalšího vás dnes čeká?
horoskop krasy a dusevniho zdravi
zdroj: 123RF.com

12. 09. 2018

Symbolem středy je „Strom poznání“. Traduje se, že za stejné lunární fáze ochutnali Adam s Evou ovoce ze zakázaného stromu, a poté byli vyhnáni z Ráje. Tak než uděláte nějaké rozhodnutí nebo závažný krok, přemýšlejte, mohli byste totiž o něco přijít!

Kdo si má dát pozor na jídelníček?

Máte-li v dědičné anamnéze diabetes nebo pankreatitidu, zvolte přísný dietní jídelníček, mohl by nastat atak choroby!

Plastické operace obličeje mají zelenou

Podniknout ale můžete transplantaci vlasů, plastickou operaci obličeje a krku, korekci nosu, uší, brady, dobře dopadne i operace očí.

Poslouchejte sny

Určitě si zapište sny ze středy na čtvrtek. Odhalí vám, do čeho se v dalších třech týdnech nemáte pouštět, protože byste nebyly úspěšné, a z porážky byste se hned tak nevzpamatovaly.

Autor: Naďa Šmídová

Další horoskop krásy a duševního zdraví již zítra.:)

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pelargonie, známější spíše jako muškáty, patří mezi nejoblíbenější květiny do truhlíků či jiných nádob. Pelargonie vodopádem svých barevných květů zdobí nejeden balkón či terasu. Pelargonie jsou velmi dekorativní, nenáročné na pěstování, odolné vůči chorobám a škůdcům, a proto jejich pěstování zvládne i naprostý začátečník.
Vybrat si brýle je tuze složitá věc, kterou není radno podcenit. Aby na vás brýle (ať už dioptrické či sluneční) vypadaly dobře a cítili jste se v nich přímo bezvadně, je potřeba, aby tzv. "seděly“ na váš tvar obličeje.
Kvasinky zlepšují vstřebávání živin a podporují správné trávení. Dojde-li ale v organismu k jejich přemnožení, projeví se to řadou nepříjemných příznaků.
Alternativní způsoby bydlení si lze představit různě, možností je skutečně celá řada. Nemusíte se přitom cítit nepohodlně nebo se vzdát svého komfortu. Alternativní bydlení ale dnes již nepředstavuje jen způsob, jak ušetřit finance. Jde také o udržitelný způsob bydlení, který šetří naši planetu.
Čtení rozhodně není pro každého. Někdo se vymlouvá na to, že na čtení nemá čas, další se zase raději podívají na film, než aby si otevřeli knihu. Ale víte, o co přicházíte tím, že čtete málo nebo vůbec? Možná po přečtení tohoto článku na knihy změníte názor.
Rozhodli jste se sobě nebo svým blízkým udělat radost a koupit jim chytré hodinky? Dalo by se říct, že chytré hodinky jsou výkřikem módy a že je to trend, který je budoucností. I proto je každý chce mít. Zvyšující poptávka vede ke zvyšující se nabídce a rázem není tak snadné vybrat si jedny, které nám budou dělat společnost. Pojďme si tedy prozradit, jak vybrat chytré hodinky, které budou tím nejlepším parťákem v každodenním životě.
Od 21. dubna, tedy počínaje dneškem, bude vládnout horoskopu až do 21. května znamení Býka. Tito lidé jsou známí svou vášnivostí, spolehlivostí, elegancí a někdy jsou považováni za nejpřitažlivější děti zvěrokruhu. Zároveň jsou čestní a milující. Nechybí jim jistá dávka extravagantnosti, nicméně pokud se rozzuří, často z nich jde i strach. Pokud někdy odhalí, že jste je podvedli, nebudou s vámi mít slitování, jsou totiž opravdu čestní.
Sváteční atmosféra, radostné děti, a přitom… co s těmi dlouhými vánočními prázdninami? Dnešní článek na Dámské Lize vám přináší hravé rady a tipy, jak s dětmi aktivně a s úsměvem přežít Vánoční prázdniny. Od kreativních vánočních dílen až po rodinná dobrodružství, přinášíme vám inspiraci, jak si užít tuto časově náročnou, ale zároveň kouzelnou dobu s plným srdcem a lehkostí.
Tchynin jazyk je oblíbenou pokojovou rostlinou hlavně z důvodu nenáročnosti a jednoduchého pěstování. Podívejte se blíže na tuto rostlinu, která vašemu interiéru dodá styl i mnoho dalších pozitivních superlativ.
Milujete pohyb při hudbě? Dobře děláte! Nedávno bylo vědecky prokázáno, že právě dynamická hudba má na celkový výsledek cvičení velmi pozitivní vliv. Při domácím cvičení, ve fitku i v bazénu je proto skvělé se zaposlouchat do hudby. Co se s vaším organismem bude dít?
Bolest při pohlavním styku, bolestivá menstruace a problémy s početím. To všechno se může skrývat pod diagnózou endometriózy. Endometrióza je gynekologické onemocnění, které postihuje řadu žen především v plodném věku.
Léto je v plném proudu a snad každého z nás čeká aspoň jeden výlet. Buď do přírody, někam za hranice nebo jen k babičce na chalupu. Tak či tak, existují tři módní kousky, bez kterých se nikdo neobejde. Tyto věci se hodí pro každou situaci - spaní pod širákem, letní přeháňka v rozpáleném velkoměstě nebo zkrátka jen stylový doplněk na rande s cizinem. Pojď si přečíst následující řádky a objevit, o jaké kousky se jedná.

Výběr článků

S příchodem zimy se pojí i zamyšlení se nad stravou. Zatímco v létě jsme potřebovali náš organismus zchladit, v nastávajícím období bude potřeba tělo zevnitř zahřívat. K tomu se skvěle hodí některé potraviny s přirozeně hřejivým účinkem.
Kempování je neodmyslitelně spojené s létem. Pokud plánujete prázdniny pod stanem, příprava je klíčová. Občas se při hektickém balení stane, že zapomenete na důležité věci. I z toho důvodu jsme připravili seznam několika věcí, které je dobré mít na mysli, než vyrazíte do přírody.

Nepřehlédněte

Svým tvarem trochu připomíná mrkev. Jindy zase mívá kulatý tvar a na pohled tak připomíná přerostlou ředkvičku. O čem je řeč? O zelenině, kterou mnoho lidí (ne)vědomě přehlíží a do jídelníčku ji zařazuje jen zřídka. Znáte bílou ředkev?
Strach z pavouků, strach z uzavřených prostor, strach ze tmy. Na tom není vůbec nic neobvyklého. Ale existují mezi námi tací, kteří trpí strachem ze skutečně roztodivných věcí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek