Pondělí , 29. 04. 2024

Vlastislav

Zpěvák Sebastian připravuje Vesmírnou tour 2017. Je už Toulavá navždy pasé?

© Foto Ales Funke

10. 10. 2017

Popový zpěvák Sebastian se, po úspěchu jeho prvního samostatného turné, chystá v listopadu na novou koncertní šňůru po celé České republice, tentokrát s názvem VESMÍRNÁ TOUR 2017, a přesně podle toho bude vypadat i scéna.  Během listopadu tak budou mít fanoušci, a zejména fanynky, možnost se setkat se zpěvákem osobně, a to v rámci autogramiády, která bude následovat po každém jeho koncertu. Na pódiu zazní všechny jeho dosavadní hity, včetně nejnovějšího songu Vesmírná i další nové písně!

Toulavá a platinová deska

Sebastian Navrátil, jak zní celé jeho jméno, se v minulosti nejvíce vryl do paměti singlem Toulavá, který samozřejmě nechybí na jeho poměrně novém debutovém albu s názvem Hvězdy, za jehož prodej získal zlatou a platinovou desku. Jeho singly ToulaváZáchranný bodAž na to přijdeHvězdy a Náhradní díly se všechny vešly do české rádiové Top 3 a stále se drží na pozici nejhranějších českých skladeb.

Ve všech těch písních je kus mě, nejosobnější však pro mě jsou písničky s názvem Hoříš a Hvězdy,“ komentuje Sebastian singly na desce Hvězdy a dodává: „Na dvou písních z mého cédéčka hostovali kluci z Atmo Music, konkrétně se mnou spolupracovali na písni Polety a Vesmírná. A právě k Vesmírné nyní připravujeme i videoklip.“

Pódium v duchu Vesmírné

Vizuální stránka celé scény včetně pódia se ponese v duchu nejnovějšího singlu Vesmírná, podle které je celé turné pojmenované. Je tedy dost možné, že i když se koncert bude konat pod střechou, hosté budou vidět hvězdy. „Je to konečně koncert, který jsem si vždycky přál – nová show, ledková vizualizace a celková atmosféra,“ popisuje Sebastina nový koncept koncertů. „I když lidi mají stále nejraději Toulavou, já nejraději na koncertech hraji VESMÍRNOU, mám ji totiž nejméně oposlouchanou a má pro mě šílenej drive a strašně mě baví,“ říká Sebastian.

K TÉMATU  Dekáda nejlíbeznějšího páru v Hollywoodu: Blake Lively a Ryan Reynolds

Kompletní rozpis Vesmírná Tour 2017 zde:

  03/11   – PROSTĚJOV / KASC / Autogramiáda & focení  

  04/11   – VAMBERK / MKS VAMBERK / Autogramiáda & focení  

  09/11   – OSTRAVA / KD AKORD / Autogramiáda & focení  

  10/11   – ČESKÁ LÍPA / KD CRYSTAL / Autogramiáda & focení  

  11/11   – JINDŘICHŮV HRADEC / KC JITKA / Autogramiáda & focení 

  16/11   – LITOMYŠL / MC KOTELNA / Autogramiáda & focení  

  17/11   – PRAHA / LUCERNA MUSIC BAR / Autogramiáda & focení  

  18/11   – PARDUBICE / ŽLUTÝ PES / Autogramiáda & focení 

  22/11   – VRATISLAVICE / 101010 / Autogramiáda & focení  

  24/11   – HEŘMANŮV MĚSTEC / KD / Autogramiáda & focení 

  01/12   – BRNO / KD RUBÍN / Autogramiáda & focení  

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jméno Sofie Švejdová si dobře zapamatujte, protože o ní ještě hodně uslyšíte. Kdo to je, čemu se věnuje a co byste o ní měli vědět?
Znamení zvěrokruhu o nás prozradí mnohé. Napoví, které plemeno psa je pro nás tím pravým společníkem, prozradí i to, jaké jsou naše silné a slabé stránky. Dokonce upozorní na to, jakým jsme milencem. A kromě jiného i naznačí, jestli patříme mezi chytrá či méně inteligentní stvoření.
Luxusní sídlo v australské provincii Victoria pochází už z 80. let. Armadale House prošel kompletní rekonstrukcí a je z něj moderní rezidence snů.
V obchodním světě, kde konkurence prudce roste, je neustálý rozvoj obchodních dovedností klíčový pro dosažení úspěchu. V našem článku "Rozvoj obchodních dovedností! Proč je důležité na sobě pracovat?" prozkoumáme, jaké konkrétní dovednosti jsou v dnešním podnikatelském prostředí nejžádanější. Přineseme vám náhled na to, proč je neustálý osobní a profesní růst klíčový a jak může vývoj vašich dovedností ovlivnit váš kariérní postup. Připravte se na inspiraci a tipy, jak efektivně investovat do svého vlastního profesního rozvoje a stát se konkurenceschopným hráčem na trhu.
Poslední víkend roku 2018! Sobotu si dopřejte spíše oddechovou a zbytečně se nedohadujte s ostatními, ať si na závěr roku nepokazíte náladu. Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví, který vás připraví na to, co by vás mohlo překvapit.
Jste-li rodič odrostlejšího dítěte, jistě už jste řešili otázku, kdy je ten správný čas, aby dítě spalo v pokojíčku zcela samo. Pokud máte doma čerstvě narozené miminko, toto nelehké rozhodování vás teprve čeká. Čím se řídit a jak postupovat, aby to nezanechalo stopy na vzájemném vztahu?
Sváteční atmosféra je o víc než jen vánočním stromečku a dárcích. Jak vykouzlit tu pravou vánoční pohodu? Dnešní článek na Dámské Lize přináší osvědčené tipy, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru na Štědrý den. Od kouzelného osvětlení po voňavé lahůdky, zjistěte, co by nemělo chybět ve vašem vánočním repertoáru a jak si užít tento magický čas s rodinou a přáteli.
Pojem alternativní bydlení nemusí znamenat nepohodlí a nečistotu. Hlavní je mít k dispozici pozemek, a skutečně příjemný domov se pak dá vytvořit v přepravním kontejneru, lesní chalupě nebo mobilheimu. Záleží na způsobu provedení. Tyhle ukázky vás přesvědčí, že alespoň jako letní chalupu je co závidět. I v malém prostoru se dají vykouzlit divy. Nevěříte?
Šišky borovice mohou posloužit jako dekorace i samotné. S tímto návodem ale z šišek vytvoříte miniaturní vánoční stromečky. Ideální bude zapojit do jejich výroby celou rodinu. Co říkáte, nejsou krásné?
Jedna z prvních věcí, kterou spatříte, jakmile vejdete. Designové věšáky jsou nápaditými a originálními kousky, které doladí interiér podle vašich představ. Na věšák patří všechno, co potřebujeme mít po ruce tak často, že to neschováváme do skříně. Designové věšáky ale nenajdou svoje místo jen za vchodovými dveřmi. Vyjímat se budou i v ložnici nebo dětském pokoji.
O čem bude rok 2019 z hlediska „Karmy“?  O osvobození z destruktivních vzorů, které jsou pozůstatkem z dob minulých, u mnoha lidí zasahujících až do dávných časů  „patriarchátu“. Jaký je tedy váš karmický horoskop pro tento rok?

Výběr článků

Rakovina je druhou z nejčastějších příčin úmrtí. Odborníci se shodují na tom, že má mnoho původců, jako je dědičnost, stres, kouření, životní prostředí a další vnější vlivy. A až ze třetiny příčin považují nesprávné stravování. Vhodnou skladbou jídla tak můžete hodně ovlivnit a zachránit. Známe potraviny, které fungují jako prevence proti této zákeřné nemoci!
Chystáte se na dovolenou, ale rádi byste se vyhnuli nepříjemnostem spojeným s krádežemi? Zpozorněte u našeho přehledu pěti nejhorších krádežnických destinací a hlavně – pozor na peněženky!
Asi každý z nás má nějakou tu pojistku. A zatímco si lidé nechávají běžně pojistit svůj majetek, dům, automobil nebo zdraví, celebrity si velmi často nechávají pojistit konkrétní části svého těla a rozhodně netroškaří.

Nepřehlédněte

Myslíte si, že vybrat dokonalé sluneční brýle je poměrně složité? Vsázíte na trendy poslední módy, ale i přesto ne a ne najít ty pravé? Vybírat sluneční brýle podle nových trendů je samozřejmě v pořádku, ovšem nejdůležitější je vzít v úvahu tvar vašeho obličeje. Sluneční brýle vám totiž budou skutečně slušet jedině tehdy, pokud budou ladit k vašim obličejovým proporcím. Poradíme vám, jaké sluneční brýle budou pro vaši tvář ty dokonalé.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek