Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Celebrity, kterým drastické hubnutí pomohlo!

20. 08. 2017

I slavní mívají problémy s váhou. Drží méně či více účinné diety. Komu radikální hubnutí určitě prospělo? Podívejte se a posuďte proměny samy.

Jennifer Hudson

Z úspěšné zpěvačky s hlasem jako zvon se stala sexy kráska.

 

Christina Aguilera

Hodně dlouho si zpěvačka nalhávala, že se sama sobě v oplácané podobě líbí…ještě že jí to nezůstalo.:)

 

Queen Latifah

Herečku, zpěvačku a podnikatelku už nebavilo, že se nevejde do oblečení z běžné konfekce, a tak se rozhodla, že začne hubnout. Podařilo se jí to úpravou jídelníčku a cvičením. Nechala si také upravit poprsí z velikosti DD na velikost C.

Kim Kardashian

Po dvou porodech nabrala kila, která se jí nedařila shodit. Dlouhou dobu s nimi bojovala a necítila se ve své kůži. Pak zhubla o třicet dva kilo a prokoukla. Jak se jí to podařilo? Pravidelně cvičí, obměnila a přizpůsobila svůj jídelníček a cítí se mnohem lépe.

Daniela Šinkorová

Změnila jídelníček, začala cvičit a kila šla dolů. Dokonce tak rychle, že se začalo spekulovat o její anorexii.

 

Další drastické proměny  celebrit si prohlédněte zde…

Celebrity a drastické shození kil, které jim pouze prospělo (15 fotek)

Co vy na to?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kamení v obývacím pokoji nevyjde nejlevněji, ale svojí práci v interiéru udělá i dekorativní obložení stěn. Sádrokartonové desky dokonale kopírují nejrůznější povrchy, ale kromě upraveného dřeva se dá využít i dřevo z palet. A výsledek vypadá výborně! Na výběr jsou nejrůznější vzhledy a materiály.
Kuchyň, či přesněji její jídelní část, je ideálním prostorem pro každodenní setkávání celé rodiny. Proto je důležité, aby tento prostor působil příjemně. Zároveň byste se však měli zaměřit také na jeho praktičnost, aby každý z členů měl dostatek prostoru, případně byl stůl vhodný pro konání různých oslav a posezení s přáteli. U stolu by také neměly chybět kvalitní židle, díky kterým budete mít pohodlí.
Sledujete nejnovější módní trendy, nebo vás absolutně nezajímá, co je zrovna IN nebo OUT? V průběhu času se trendy mění a co bylo módním faux pas před deseti lety, dnes může být šik. Anebo naopak. Existuje však pár módních jevů, které lze za trapas považovat v každé době.
Paní zima již ztrácí sílu a bude muset před své žezlo jaru, které nám již nyní vykouzlilo příjemné teploty, které lákají mnoho lidí trávit mnohem více času venku. A při sportování v jarní přírodě jsou pro každého běžce, turistu či cyklistu nepostradatelné kvalitní oděvy z funkčních materiálů.
Single Vánoce. Také máte pocit, že o Vánocích jsou singles něco jako zvláštní druh? Všichni kolem mají pocit, že vás musí začlenit do společného veselí. Zvláště citlivý je Štědrý den. Ovšem ne vždy musí být taková snaha příjemná. Jak to přečkat se ctí a užít si to?
Může být klíčem ke štěstí a trvalému vztahu astrologie? Ať už hledáte spřízněnou duši, nebo hodnotíte stav současného vztahu, vaše znamení zvěrokruhu vám může poskytnout užitečné informace o vašem milostném životě. Takže, jak je důležité souznění horoskopu?
V každém věku se ženám nebo mužům může na obličeji objevit akné. Mnozí to pak snášejí s velkou nelibostí a o to hůř jim je, pokud po akné na pokožce zůstanou jizvy, které jsou důsledkem jeho nesprávné nebo předčasné léčby.
S radikálním poklesem teplot je potřeba pohlídat si imunitní systém. Co na dnešní den radí horoskop astroložky Naďy Šmídové?
Většina obyvatelstva spíše řeší naprostý opak, a to, jak zhubnout nebo minimálně, jak nepřibrat. Každý závidí těm, kteří nemají sklon k tloustnutí. Nicméně na vše existují dva pohledy a žádný extrém není dobrý. Co když opravdu potřebujete přibrat?
V roce 2018 uživatelé aplikace Viber poslali 6 miliard zamilovaných samolepek a GIFů. Letos Viber přichází s novinkou v podobě videa ve tvaru srdíčka. Pošlete mu originální přání.
Jste zamilovaná a v růžovém oparu si možná ani nepřipouštíte, že byste potřebovali v manželství nějakou smlouvu, která bude řešit vaše finance. Jenže je to tak. Během manželství může nastat mnoho skutečností, které ovlivní vaši finanční situaci. Proto je smlouva o společném či odděleném majetku je dobrým řešením. Říkáme jí předmanželská smlouva.
Nestihli jste si před Velikonocemi umýt okna? Ano, počasí nepřálo, bylo moc práce s pečením beránků a malováním vajíček. Máte tedy jedinečnou příležitost se do toho pustit právě teď.

Výběr článků

Už vás omrzelo klasické umyvadlo ve vaší koupelně? Letošní trendy podněcují fantazii. Nechte se klidně unést až za hranice svých vlastních představ.
Bali - nádherný, romantický a přírodou protkaný ostrov, který přímo vybízí k prožití okamžiku, který se na vždy zapíše do vaší paměti jako váš den D. Plánujete zde svatbu? Proč ne, je to ostatně v poslední době poměrně trendy záležitost. Předem byste rozhodně měly vědět, na co se připravit. Svatební specialistka a místní balijský průvodce pro vás připravili souhrnné informace přímo z místa činu.
Zázrak moderní kosmetiky nebo prastará síla přírodních kamenů? Odhalte spolu s námi účinky malého kosmetického pomocníka jménem roller, kterého si zamilujete už po prvním použití.

Nepřehlédněte

Plánování dětského pokojíčku je zábava, ale musíte počítat s tím, že s přibývajícím věkem přijdou změny jeho vzhledu i vybavení. Děti mají rády barvy a potřebují svůj vlastní prostor k hraní. Inspirujte se originálními nápady. Tady jsou dětské pokoje pro nejmenší.
Aby vaše pleť vypadala zdravě, svěže a odpočatě, nemusíte vydávat horentní sumy za drahé pleťové krémy. I díky běžně dostupným surovinám bude vaše pleť zářivě krásná. Domácí pleťové masky na suchou pleť dodají pleti tolik potřebnou hydrataci a pro jejich přípravu stačí zajít jen do lednice.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek