Ačkoli z klasické pšeničné mouky pekly a vařily už naše babičky, spolu s příchodem doby, kdy spousta lidí přesedá na zdravější životní styl, se objevily mnohem lepší a nutričně hodnotnější varianty. Skvěle chutnají, plně nahradí klasickou mouku, a ještě prospějí vašemu zdraví, takže co víc si přát. Svět alternativních mouk je ale mnohem pestřejší, než se na první pohled zdá. Které by určitě měly zaujmout místo ve vaší kuchyni?
Jedna odpověď
Dobrý den, žvýkačky mohou prospět našemu zdraví, jen si člověk musí umět vybrat. Nekupovat jen ty běžně dostupné, které obsahují škodlivé ingredience, které se moc neřeší. Hezky uceleně jsem o tom četl na těchto stránkách: https://zdravezvykacky.cz/. Mohlo by vás inspirovat. Není to reklama – jen realita. Hlavně nepřestávejte žvýkat 🙂